Ilja Janitskin: Paskanjauhaminen riittää nyt

12

Kuvakaappaus 2017-12-30 18-28-41

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin kertoo VK:ssa, että MV on nyt kiinni. Eilen julkaistussa päivityksessään Janitskin kertoo, että ei aio itse jatkaa lehden toimintaa ja odottaa, että joku ostaa alustan.

Janistkin kertoo, että on totaalisen kyllästynyt ”isänmaallisten taisteluun keskenään”. Mitä tämä tarkoittaa, sitä Janitskin ei halua avata enempää. Syksyn mittaan syöpää sairastava Janitskin on ollut skriimeissä eri mieltä joidenkin Suomi ensin-toimijoiden kanssa.

Yritämme saada Janitskinin haastatteluun.

20 thoughts on “Ilja Janitskin: Paskanjauhaminen riittää nyt

 1. Se koira älähtää… No niin, aiemmin etsittiin ”vastuullista päätoimittajaa” joka jatkaisi julkaisun kanssa. Nyt sitä ollaankin sitten jo myymässä. Eli, rahastahan tässäkin on kiinni han niinkuin muuallakin.

  Ja mitä tulee ”isänlaalisten” keskinäiseen kinaan, niin eivät isänmaalliset keskenään kinaa. Mistä Ilja on moista saanut päähänsä? Ehkä joidenkin ryhmien sisällä on kismaa mutta eivät isänmaalliset keskenään tappele. Ja toisaalta, vaikka tappelisivatkin niin mitä sitten? Julkaisuun sen ei pitäisi vaikuttaa millään tavalla. Aivan samoin kuin minuun ei vaikuta ympärileikataanko afrikassa vai ei. Ruoka maistuu ja uni tulee.

  1. Onhan sitä riitelyä ollut vaikka kuinka paljon. Rajat kiinni liike hajosi ja siitä syntyi Suomi Ensin liike. Nyt Suomi Ensin liike on hajonnut ja nyt yritetään jotain ”Suomen kansa ensin” liikettä saada pystyyn. Nämä ovat sitten haukkuneet tosiaan vaikka kuinka paljon.

 2. No,hänen juttuhan se on,varmaan antas ilmaseks jos ois pätevä tekijä. Se en ole minä.

 3. Ilja on peräänkuuluttanut yhteistyötä ja ”siltojen rakentamista”, niin käytös on kummastuttanut. Itse teki pesäeroa SKE:hen heti, kun jotain mielipide-eroa syntyi, heti oli torjumassa ihmisiä ja lopulta laittoi lehden kiinni. Ei mielestäni ole mitään siltojen rakentamista, vaan siltojen polttamista. Kiitos ja kunnia MV-lehden sisällöstä taitaa kuulua MV-lehden ahkerille toimittajille. He ovat pitäneet MV-lehteä pystyssä ja tuottaneet sisällön, ei suinkaan Ilja yksin. En usko, että MV-lehti on pitkään kiinni. Kohta aukeaa sivut uudella ilmeellä ja kerrotaan uudesta noususta ison nauruhymiön kera, miten valtamedia meni ansaan ja alkaa rahankeräyskampanja lehden hyväksi. Epäilenpä, että on ”Iljan temppuja” taas. Ilja ei ole vaikuttanut luovuttajalta, mutta ovela temppuilija on kyllä osannut olla aikaisemminkin ja monesko MV-lehden lopettamisilmoitus tämä oli?

 4. Ehkä sairastaminen ja oikeuskäsittely vaikutti ajattelutapaan. Hän on huomannut että maailmassa totuudenpuhujat yritetään teilata keinolla millä hyvänsä.
  Sääli sinänsä, olisi hyvä vaikka jostain blogeista lukea lähiympäristömme tapahtumien kulusta.
  Nämä valtamediat jakavat tietoa juuri siten kuin on itselleen hyväksi, ja kaikki tieto ei koskaan tule kansalaisille perille.
  Vajoamme siis takaisin pimeään keskiaikaan, valitettavaa. Viimeinen sammuttakoon valot.

  1. Ilja avasi ihmisten silmät, jotka olivat olleet valtamedian uutisointien varassa. Valtamedia alkoi syyttämään MV-lehteä valemediaksi, ja kansa saattoi todeta asian olevankin päinvastoin. Ihmisten alkoivat välttelemään TV:n katselua, kun monikulttuurisuutta ajavia ohjelmia ei voi enää katsoa . Olisi kiva tietää, miten paljon Yle ja MTV on menettänyt katsojia propagandansa vuoksi.

 5. Taitaa kaikki Iljan tekemiset päättyä aina samalla tavalla: ”pitäkää tunkkinne, en leiki enää kanssanne”. Valitettavasti, mutta kuten yleensä, syy löytyy peiliin katsomalla.

 6. Enpä kummastele, kun lyö hanskat tiskiin. Ei voi ainakaan yrittämisen puutteesta syyttää. Mutta oletteko panneet merkille, että liki poikkeuksetta erilaiset kansallismieliset viritelmät on rakennettu yhden narsistin ympärille. Kumma, jos kinaa ei saada. Ja saadaanhan se.

 7. MV oli eka, MV otti/ottaa negat niskaan. Kaikki asioihin vihkiytyneet tietävät että samat faktat löytyy ilman stigmaa muualtakin. Ämveellä on terska kakassa kun luulee olevansa uusi iltalehti. Kaikki kunnia ämveelle kuitenkin, jonkun pitää olla eka. Hyvässä ja pahassa. Sayonara vaan.

  1. Sisältö on tosiaan perustunut referointiin enimmäkseen. En pidä sitä journalistisena taidonnäytteenä tai todellisena vaihtoehtona jollekin muulle. Mutta juuri siksi kaikki loanheitto MV-lehdelle on ollut kohtuutonta. Jutut on yleensä julkaistu muualla ensin. MV-lehti on ollut sellainen kätevä kooste somejutuista, ulkomaan medioissa julkaistuista jutuista ym. julkaisuista, joita valtamedia ei huomioi. Ehkä pitäisi olla jotakin omaperäistä enemmän ja paremmin toimitettuja juttuja, että ihmiset olisivat valmiita maksamaan. MV on ollut tasoa ilmaisjakelulehti eikä sillä tasolla, mistä ihmiset maksaa. Jutut ovat olleet hyviä, jos se referoitu taustajuttu on ollut alunperinkin hyvä, muuten jutut ovat olleet enimmäkseen huonosti toimitettuja. En ole viitsinyt lukea MV:n juttuja aikoihin, vaikka olenkin arvostanut sitä, että myös MV:n kaltainen vaihtoehtoinen media on olemassa. Juttujen sisältöä vaan pitäisi toimittaa enemmän tuottamalla niihin uutta sisältöä taustajuttuun nähden ja siten nostaa sisältöä sille tasolle, että ihmiset haluaa myös maksaa. Eikä se onnistu, jos juttuja toimitetaan pikakirjoittamalla ja satsataan niiden määrään, vaikka pitäisi satsata laatuun ja sisältöön. Joskus katsoin, millaisia vaatimuksia MV-lehdellä palkattavalle toimittajalle oli. Mielestäni vaatimukset oli kohtuuttomia siihen nähden, että juttuja voisi toimittaa riittävän hyvin.

 8. Ihmettelin kun Ilja oli kopissa, lehteen alkoi ilmestyä erään ”isänmaallisen” kokoomuksen kanssa hegaavan tyypin ylistys videoita. Tämä tyyppi on kuitenkin haukkunut Iljaa ryssän rupla äänitorveksi. Ei ihme että MV-lehti on sekaisin.

 9. Jos MV-lehti on Fenix eli nousee hehkuvista kekäleistä vielä , toivon , niin Keskustelufoorumin ”pitäisi , pitäisi ja pitäisi – peräkammarinaikamiessohvaperunapoikamies rutisijoille äxöniääääää eikä iänikuista sohvanpohja- pitäisi pitäisi pitäisi !!!

 10. Harmi kun Ilja Janitskin lopettaa, mutta ymmärrän täysin hänen ratkaisun. Kuinka moni olisi kestänyt sairaana tuollaista ajojahtia, jonka kohteeksi hän on joutunut. Toivottavasti joku jatkaa MV-lehden julkaisemista, jotta saisimme rötösherrat kuriin. Ilja on siinä oikeassa, mitä sanoi isänmaallisten epäsovusta. Huomasin tuon saman, jo pari vuotta sitten, kun tämä Suomi ensin Marco arvosteli perussuomalaisia mielenosoituksissa. En voi ymmärtää samaa asiaa ajavien epäsopua, eikö kannattaisi olla vahvoja yhdessä, mieluummin , kuin heikkoja yksin. Hyvää Uutta vuotta ja terveyttä Iljalle .

 11. Tuo miljoona on varmaan vitsillä heitetty koska on ilmaisia alustoja. No maine pitää ansaita mutta kuka haluaa niskaansa kokoomus vetoisen pol poliisin ja lakimiehet. Suoraa henkilöön kohdistuvaa herjaa pitää välttää ja politiikkojen kähminnöistä virkamiesten puolueellisuudesta ja suorastaan rikollisesta toiminnasta voi kertoa juttujen kautta. Tämä sivusto on siitä hyvä merkki.

 12. MV-lehti on merkittävä tapaus suomalaisessa lehtimaailmassa. Merkittävyyttä osoittaa lehden saama suosio ja lehteen kohdistuneet vaientamispyrkimykset. Lehti avasi ihmisten silmät näkemään todellisuuden.

  Sisällön laatu oli vaihtelevaa. Mukana oli korkealaatuisia artikkeleita. On erittäin suuri vahinko, että lehti poistui netistä kokonaan. Senhän olisi voinut jättää arkistoksi, jossa oleviin juttuihin voisi linkata myöhemminkin. Alkuaikoinaan lehti julkaisu uutisia irtopäitä kantavia turvapaikkakeinottelijoista ja kertoi, missä vastaanottokeskuksessa kantaja Suomessa majailee. Viranomaisten on varmaan ollut kiusallista vastaanottaa tällaista tietoa.

  MV-lehden panos oli positiivinen Suomelle. Kiitos siitä Iljalle ja muille lehden tekijöille.

 13. Kun valkeus muuttuu pimeydeksi, kuinka pimeää onkaan pimeys. Sanoi eräs historiallinen henkilö kauan sitten. Monet iloitsevat ja juovat maljoja. Mutta niitten maljojen pohjalla saattaa olla kstumuksen katkera sakka. Ken elää se näkee.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.