Malmössä räjäytettiin poliisiauto poliisitalon pihassa

13

caf73797-e875-44e0-8e7d-a52ae8c668cd

Perjantai-iltana räjäytettiin Malmössä poliisiauto. Klo 19.25 aikaan sattuneessa räjähdyksessä auton keulaosaan laitettiin jonkinlainen räjähdyspanos ja auton keula levisi ilmaan.

8d707e6e-c39c-4b64-a754-cc1a5d9fa3a5

 

Auto oli räjähdyshetkellä Värnhemstorilla parkissa poliisitalon kupeessa ja auton sisällä ei ollut ketään. Silminnäkijöiden mukaan räjähdys oli hyvin voimakas ja koko katu tuntui nousevan ilmaan. Monet kuvittelivat tapahtuman olevan ilotulitusräjähteiden.

Malmön poliisi otti myöhemmin kiinni kaksi henkilöä, -91 ja -95 syntyneet nuorukaiset epäiltynä teosta. Poliisi on hyvin vaitelias tapahtuman tutkinnasta, mutta poliisitalon vartiointi on nostettu huippuunsa. Taloa vahtii kymmeniä aseistettuja poliiseja.

Advertisements

11 thoughts on “Malmössä räjäytettiin poliisiauto poliisitalon pihassa

 1. Musut merkkaavat näin reviiriään. Seuraava askel onkin sitten mennä poliisitalon sisälle.

 2. Matu panee taas hurria halvalla. Kohta pojat lampsii ulos asemalta tikkarit kädessä ettei jää paha mieli. Kerkeävät ehkä vielä illan panohommiinkin mukaan.

 3. Poliisin resurssit menee itsensä suojelemiseen, kansalaiset älkää antako pelolle valtaa.

  1. Niinpä, ”ammuttu pakoyrityksessä” tai ”ryntäsi päälle asetta heiluttaen ja osoitti sillä viranomaisia”. Kyllähän maailmaan näitä selityksiä mahtuu jos vain haluaa päästä pois ”ei-toivotusta-aineksesta”. Myönnettäköön, kuulostaa hieman ”Aatumaiselta” toimintaperiaatteelta, mutta eräässä historiakirjassa oli tästä hyvä kuvaus (Meksikon vallankumous – Ronald Atkin, 1974), kun meksikolaiset poliisivoimat (rurales) antoivat ”persona-non-gratalle” pyssyn käteen (ilman patruunoita tottakai) ja käskivät hänen poistua takaviistoon. Siten oli näppärää ampua tyyppi ”pakoyrityksestä ja uhasta viranomaisille”. Saas nähdä koska päästään tähän jamaan Ruotsissa tai armaassa Suomessa?

   Ja ainahan poliisiraporttiin voipi satuilla sitä sun tätä, laittaa vaikkapa raadon käsiin laittoman aseen niin ”kas see on kogu lugu”…..

 4. Poliisien kiusaaminen lewel 2, poliisi roikkuu jossain tolpassa hirtettynä isisksen tapojen tapaan.

 5. Myös on ihme tapahtunut Suomen valta(valhe) mediassa, ne ovat uutisoineet tästä ja raiskauksista.

 6. Itse ihmettelen että yhtään poliisia ei ole vielä kuollut. Riittävästi kun on läheltä-piti tilanteita niin eiköhän ruumitakin ala tulemaan. Toivotaan että jäävät läheltä-piti tasolle.

  1. On hyvin todennäköistä, että ruotsalaisia poliiseja menettää henkensä tulevaisuudessa viranhoitoon liittyvissä tilanteissa. Ei auta, että mennään pakoon ja vältellään uhkatilanteita. Ei auta, vaikka kuinka miellytettäisiin musuja. Ehkä silloin ruotsalaiset leimaavat kuolleet toverinsa rasisteiksi, joiden kuuluikin kuolla. Ja sitten nämä vässykät kiittävät vielä toveriensa murhaajia. Tällainen tietysti johtaa ruotsalaisia kohtaan tunnetun halveksunnan ja vihan lisääntymiseen musujen keskuudessa. Lopputuloksena on tilanne, jossa ruotsalaisia tapetaan missä vain ja milloin vain.

   1. Onkohan Ruotsi seuraava Etelä-Afrikka…? Ei tietenkään vielä, mutta 10-20v päästä..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.