Rakettiampuminen päin ihmisiä on alkanut Skoonessa

0

Kuvakaappaus 2017-12-30 16-37-39

Uusruotsalaisten rakettijuhlat ovat alkaneet jo monin paikoin Skoonea. Svedalassa raketteja on ammuttu päin vanhuksia, joihin kunnan kirkkoherra on yrittänyt puuttua.

Lisäksi palo- ja pelastuslaitoksen henkilökunta on joutunut rakettitulituksen kohteeksi. Viime yönä mm. Kristianstadissa ammuttiin raketteja poliisia päin. Poliisipartio oli jalkautunut maahanmuutajataustaiseen ongelmalähiöön Charlottesborgiin kun se joutui yhtäkkisen tulituksen kohteeksi. Poliisi oli aikaisemmin saanut useita ilmoituksia, että uusruotsalaiset ampuvat raketteja päin ohikulkevia autoja kun ja asiaa selvittäessä partio joutui itse tulituksen kohteeksi.

Helsingborgissa naishenkilö sai rakettiosuman jalkaansa. Seurassa ollut mies kuitenkin näytti kansalaisrohkeutta ja otti itse paikanpäällä kiinni nuorukaisen muutaman nyrkin iskun säestyksellä. Uusruotsalainen luovutettiin poliisin haltuun, joka takavarikoi miehen raketit. Helsingborgin poliisista Eva-Lotta Hermansson kertoo tiedotteessa, että on kummallista mistä alaikäiset saavat niin paljon raketteja, koska niiden myyntiin on 18 vuoden ikäraja.

 

16 thoughts on “Rakettiampuminen päin ihmisiä on alkanut Skoonessa

 1. Muriaanit laskee aakoilla ja heittelee kranaatteja kolapäissään kullissa roikkuessa vielä aiemmin rikastetun ruotsalaisen limat ja veret, mutta Eva-Lotta ihmettelee miten lapset saavat raketteja.

  1. Onhan se selvää,että kuriin nuo olis laitettava.Vaan milläs ruottitiraukka kun lopettivat armeijansakki pälvästit.

   1. Armeija on aloitettu taas. Ja vaikka kunnon armeija olisikin jo nyt ei sitä pantaisi viidakon villipetoja vastaan. Vielä. Mutta sekin aika koittaa.

 2. Neekerit ja hiekkaneekerit iloitsee tekmällä brutaaleja tekoja. Se tuo kivikautinen rotu ei rentoudu muuten kun yrittämällä vahigoittaa IHMISIÄ.

 3. On se kumma miten karvaranteet juhlivat jouluame ja uuttavuottamme, vaikka eivät itse vietä näitä uskonnollisia juhlia.

 4. Onhan ne alaikäisiä yksintulleita silloin, kun saapuvat Ruotsiin hakemaan sosiaalipaikkaa,
  mutta kun menevät raketteja ostamaan -silloin ne välimereen ja Englannin kanaaliin pudonneet passit taas ihmeellisesti löytyvät taskusta
  jolloin todellinen n.25-35 vuoden ikä riittää rakettien ostoon.

 5. Hommaforumin seurantaketjussa https://hommaforum.org/index.php/topic,124359.0.html on myös listattu havaintoja tämänviikkoisista rakettiampumisista mm. Tukholman alueella: Järfälla (lähijuna-asemalla+huumausaineita), Sundbyberg (kauppakeskuksessa), Haninge (autoja päin), Värmdö (paukkuja ja raketteja kauppakeskuksessa ja tennishallissa). Ja sitten muualla Ruotsissa: Söderköping (tulipalo), Gävle (ihmisiä ja omaisuutta päin), Uppsalan alue (ihmisiä ja omaisuutta päin), Västeråsin alue (samat sanat), Södertälje (paukkuja bussin sisä- ja ulkopuolella), Kristianstad (ohikulkevia ihmisiä ja autoja päin), Landskrona (feikkihälytys ja palokuntaa päin), Svedala (ihmisiä, autoja ja ikkunoita päin), Eskilstunan Årby (ihmisiä, taloja, poliiseja ja poliisiautoja päin), Sandviken (jalankulkijoita päin), Helsingborg (koulu) jne. jne.

  Tuossa on listattu vasta murto-osa kaikista kepposista. Täältä löytyy tuoreimpia https://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Handelser-i-hela-landet/ kun haette kirjainyhdistelmiä smäll, raket, bomb, fyrverk ja mahdollisesti myös brand eli tulipalo. Mutta valtaosa tapahtumista ja ilmoituksista jätetään kokonaan kirjaamatta.

  1. …ja koska polpo ei sitä tee,on kansan aika vastata siihen tulella.Polpokin on vastaanottajien puolella.

 6. ”Helsingborgin poliisista Eva-Lotta Hermansson kertoo tiedotteessa, että on kummallista mistä alaikäiset saavat niin paljon raketteja, koska niiden myyntiin on 18 vuoden ikäraja.”

  Olisiko sitten kumminkin käynyt niin, että ypöyksin pakolaisina tulleet lapsukaiset, joiden paperit upposivat välimereen, eivät tulleetkaan ypöyksin, eivätkä olleet lapsukaisia, eivätkä myöskään paenneet mitään muuta kuin maansa asevelvollisuutta. Myös paperit eivät olleet uponneet välimereen, vaan niillä todistettiin iän olevan yli 18v. ja Bilteman rakettikassalla vaihtoivat raketit ja sossun raha ns. omistajaa.

  Tuli vaan mieleen.

 7. Muistan kun lapsena oli maailman parasta mennä uudenvuodenpäivänä kavereiden kanssa rakettikeppijahtiin, etsittiin hangista edellisyön raketteja. Tiedän, meillä ei ollut internettiä ja oltiin homoluuuusereita. Mutta me ei oltu näyttöä hypnoosissa tuijottavia sipsejä mussuttavia läskejä.. Tänä päivänä olisi kiva käydä etsimässä hangista jäätyneitä muslimeita joilla on rakettikeppi tungettuna anaaliin.

  1. Meillä taas oli ala-asteella yksi ehkä tuhannesta Suomen afrikkalaistaustaisesta. Heppu meni siinä kuin muutkin: kellekään ei tullut mieleen syrjiä – muttei myöskään palvoa. Isänsä oli löytänyt suomalaisen vaimon ja kävi töissä ja asiat olivat kaikin puolin kuten pitikin.

   Ja sitten tuli Somalian romahdus ja Suvaitsevaisto etnopalvontoineen. Vastuu tulijoiden elämästä ja sopeutumisesta otettiin yhteiskunnalle, tulijoilta ei vaadittu mitään. Jos joku tulijoista sattuu haluamaan töihin, hän pääsee, vaikkei osaisi mitään ja pätevää tekijää olisi kortisto puolillaan. Luotiin paljon erioikeuksia ja pyrittiin ja pyritään siihen, ettei tulijan tarvitse muuttaa elämässään mitään. Mikään ei ollut, kuten piti.

   Ja tiedän, että ala-asteen luokkakaveriani, joka hänkin on kunnon perheenisä, vituttavat uudet narisevat tulijat, jotka väistämättä pilaavat myös hänen maineensa, ja heittävät hänelle jotain Africa Unite -moikkauksia, vaikka saisivat hänen puolestaan painua sinne mistä tulivatkin.

 8. Viime vuonna Ruotsissa ilotulitus oli, kuin Palestiinassa Raketit vinkui sinne sun tänne, poliisi pyöri autollaan raketti tulituksen keskellä tekemättä mitään estääkseen idioottien touhun. Tavallinen Svensson piiloutui asuntoonsa. Maa on annettu muualta tulleiden valtaan, kädet on nostettu antautumisen merkkinä ilmaan. Kohta ruotsalaiset naiset peittävät päänsä huivilla ja miehet pyllistelevät Mekkaan. Näin helppoa on vaihtaa valtauskonto toiseksi, kun eletään sosiaalidemokratiassa ja ollaan niin kaiken suvaitsevaisia liberaaleja. Lintukoto on menetetty.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.