Ulkoasu muuttui – älä anna sen häiritä. Uuden vuoden puhe päälle

0

shutterstock_120546325

Jouduimme pakosta muuttamaan ulkoasumme teemaa johtuen teemantarjoajien jostakin, en tiedä mistä. Amerikkalaisten haihatuksia. Entinen häipyi. Mutta ei jaksa itkeä.

Uusi asu on nyt tämä ja näillä mennään. Sivun ylälaidassa on valikot, joista pääsee lukemaan kunkin kategorian alaisia juttuja. Esim. kategoria ”Tanska” sisältää Tanskasta tulevia juttuja ja ”Radio Monokulttuurista” löytyy Monarin kaikki tulevat ja menneet jutut. Uutena on Norjaan liittyviä juttuja. Näihin kaikkiin kategorioihin pyrin kirjoittamaan joka päivä. Olletikin, että esim. Norjaan ei välttämättä tule ihan joka päivä juttuja, koska Norja nyt vaan on vielä maa.

Teemme kuitenkin jatkossa sen, että Pt-mediasta löytää pohjoismaiset uutiset. Jos jotain Pohjoismaisiin liittyvää ei löydy täältä, sitä ei tarvitse tietää.

Yläpalkissa on valittuna Pohjoismaiden lisäksi mielenkiintoisimmat jutut, kuten valikko ”Autogrilli”, josta löytyvät kaikki maininnan arvoiset autogrillaukset. Lisäksi olen valinnut ”Malmön seurannan”, koska Malmö nyt vaan on mielenkiintoinen. Lisään aina tarpeen vaatiessa kategorioita jos jotakin asiaa on mielenkiintoista seurata.

Sivun oikeassa reunassa on ylimpänä uusimmat artikkelit, jossa on 15 viimeisintä juttua. Sen alla on sitten viimeisimmän 48 tunnin luetuimmat jutut. Sen alla on kategoriat, joista voi etsiä juttua samaan aiheeseen liittyen.

Etusivulle pyrin nostamaan mielestäni mielenkiintoisia kategorioita, kuten nyt Malmö seurantaa. Mona Walteria ja ruotsinkielisiä juttuja. Näitä vaihdellaan sen mukaan miten mieli käy. Esimerkiski jos Uppsalassa alkaa tapahtumaan, nostamme sen heti esille.

Alapalkkia tullaan vielä virittämään johonkin sopivaan käyttöön.

 

6 thoughts on “Ulkoasu muuttui – älä anna sen häiritä. Uuden vuoden puhe päälle

 1. Noi google-mainokset tuo varmasti rahaa, mutta on ne kyllä ihan vitun mauttomia. 🙂 Mutta kaikesta huolimatta: Gått nytt År!

 2. Hieman on vielä solmussa ainakin kännykällä, mutta ei haittaa ja hioutuuhan se siitä taas! Mitä se on siihen verrattuna, että Hesarilla on sisältö solmussa: Malmön joukkoraiskauksista uutisoitiin ilman pienintäkään viitettä tekijöistä eli tuttua antijournalismia.

  Hyvää uutta vuotta!

 3. Hyvää Uutta Vuotta Paavolle ja kaikille lukijoille !

  Uusi vuosi, uudet kujeet.

  Ei lannistuta vaan pidetään maahanmuuttoasia esillä ja valistetaan kanssa ihmisiä, jotka ovat uutispimennossa.

 4. Mieli kirkkaana kohti uusia taisteluita! Vuosi 2018 tulee olemaan kaikkea muuta kuin helppo saatikka hauska. Historia on kuitenkin varsin selkeästi osoittanut että ihmeitä saattaa tapahtua ja pieniltä tuntuvat asiat voivat muuttaa sodan luonteen varsin nopeasti meille suotuisaksi. Tähän uskoen, nöyränä mutta ei missään tapauksessa nöyryytettynä kohti tulevaa! Hyvää uuutta vuotta kaikille kansallismielisille! Myös niille joiden kanssa en jokaisesta asiasta välttämättä ole täysin samaa mieltä.

 5. Olkoot vaikka nuolenpääkirjoitusta ja kuvat mustavalkoisia, kunhan ymmärrän.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.