Helsingborgin uusruotalaiset ovat paukutelleet ihmisiä sairaalaan

13

XjWZ2YTX9LD_P77sH6VIHD9Zt9o

– Helsingborg vaikuttaa tällä hetkellä paikalta, jossa ihmiset eivät halua liikkua lastensa ja kotieläinten kanssa ulkona, kertoo Helsingborgin poliisi rakettiampumistilanteesta.

Ympäri Ruotsia uusruotsalaiset villiintyvät uutena vuotena aivan täysin ja rakettien paukuttelu on jotain järjen tuolla puolen. Tänä vuonna Helsingborg vaikuttaa olevan se paikka, jossa asia viedään vielä pikkuisen överimmäksi.

Poliisi on saanut yli 20 rikosilmoitusta kun raketteja on ammuttu päin ihmisiä ja autoja. Uusruotsalaiset käyttävät raketin suuntaamisessa putkea eli ase toimii köyhänmiehen sinkona. Ainakin kaksi henkilöä on saanut sellaisia vammoja, jotka ovat vaatineet sairaalahoitoa.

Advertisements

10 thoughts on “Helsingborgin uusruotalaiset ovat paukutelleet ihmisiä sairaalaan

 1. Pt-media on valhe- ja vihasivusto, jossa kaikki uutiset ovat Paavo Tajukankaan mielikuvituksen tuotteita. Mikään uutinen ei ole totta tällä sivustolla. Tästä sivustosta on tehty useita rikosilmoituksia poliisille. Älkää lukeko tätä sivustoa.

  1. Hehheh, säälittävä suvakki yrittää siellä trollata 😀
   Sulje vaan silmäsi ja muista silloin, kun muslimit raiskaa sukulaisesi (tai sinut, kyllä niille kelpaa niin vuohi kuin mieskin paremman puutteessa), tai huomaat pääsi kadonneen johonkin -ihan vaan siksi kun olet vääräuskoinen,
   -että on sinua ainakin yritetty varoittaa.

   1. …ja vielä piti sanomani, että PT-media on varsin salonkikelpoinen media vieläpä nimenomaan siksi, että suurin osa uutisista on poimittu Ruotsin medioista.
    Ei ole siis mitään sellaista, mitä esim MV-lehdellä väitettiin olevan. En ole ainakaan kuullut, että Interpol olisi juossut Paavon perässä…
    Sivustolla on selkeä tilaus niiden keskuudessa, jotka eivät halua jatkuvasti lukea Kardashianin takapuolesta tai muuta vaaleanpunaista unelmahöttöä.
    Itse en ainakaan osaa nauttia Viha-aamukahvistani ilman kaunistelemattomia uutisia, joita mm PT-mediasta saa.
    Hyvää ja Taharrus-vapaata uuttavuotta kaikille!

  2. Ei sinun varmaan kannatakaan lukea. Näistä uutisista saa tiedon ruotsalaisista lehdistä ym kun vähän selailee.

  3. Saku Timonen on valhe- ja vihasivusto, jossa kaikki uutiset ovat Saku Timosen mielikuvituksen tuotteita. Mikään uutinen ei ole totta tällä sivustolla. Tästä sivustosta on tehty useita rikosilmoituksia poliisille. Älkää lukeko tätä sivustoa.

 2. Niiden kiima taitaa lähetä huippua ennenkuin ne aloittavat kiihkoissaan täysimittaisen sisällissodan. Kukahan ostaisi niille ison kasan pornolehtiä ja niveaa niin saataisiin nekin rauhoittumaan?

 3. Sekopäitä koko porukka laittaisivat armeijan kadulle ja kovat piippuun pääsisivät koko ongelmasta kerralla ei noilla karvajaloilla ole mitään ihmisarvoa.

  1. Minkä valtakunnan armeijan? Ruotsi on lakkauttanut maanpuolustuksensa samassa hyvässä uskossa kuin 1930-luvulla, että sotaa ei koskaan enää voi tulla eikä tule.

 4. Raketti-insinöörit testailevat uutta teknologiaa, eikä semmoinen asia tapahdu täysin ongelmitta. Odotukset asetettu tahallaan korkealle taas, ettei pakolainen selviytyisi, vaan luovuttaisi. Saattepa rasistit nähdä, pakolaiset eivät anna periksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.