Itseläpsimällä hyvää oloa ja transsia

13

Vaikea sanoa mitä videolla oikeastaan tapahtuu. Ainakin itseläpsimistä. Miehet näyttävät pääsevän joukkotranssiin läpsimällä itseään. Todellista kulttuuririkkautta, jollaista soisi näkevän jäyhien suomalaistenkin joukossa.

Advertisements

11 thoughts on “Itseläpsimällä hyvää oloa ja transsia

  1. Kyllä minusta on koko lailla parempi, että läpsivät itseään kuin kanssaihmisiään.

 1. Osoittanevat suruaan jonkin henkilökohtaisen asian takia. Ehkä on omainen kuollut.

  http://boards.straightdope.com/sdmb/showthread.php?t=332756
  Form of self-flagellation are commonly associated with grief for some Arabs, particularly the Shi’a sect of Islam. Most of those dead in the recent stampede were Shi’a, so the mourners you saw probably were Shi’a also. The face-slapping one appears to be for personal grief,….

  1. AdBlock estää ainakin minulla videon. Käytä toista selainta jossa ei ole AdBlock päällä.

 2. Hakkaisvat vaikka kyrpiä yhteen ja uliseisivat. Hulluja nuo on, joku aivojen osa on todella alikehittynyt. Noiden aivoja pitäisi tukia oikein hyvän mikroskoopin kanssa josko sieltä löytyisi selitys.

 3. Itsevihastahan tuossa on kyse. Näillä kehitysvammaisilla on menossa joku henkinen kriisi, minkä johdosta vihaavat itseään sen verran että oireilevat tuolla lailla. Ja koska ei raukoilla ole kanttia tappaa itseään, niin ikävä kyllä monet näistä sitten aiheuttaa ongelmia muille, yleensä sille/niille jota saarnaaja on kulloinkin käskenyt ’vihata’.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.