Skip to content
Mainokset

Itseläpsimällä hyvää oloa ja transsia

Vaikea sanoa mitä videolla oikeastaan tapahtuu. Ainakin itseläpsimistä. Miehet näyttävät pääsevän joukkotranssiin läpsimällä itseään. Todellista kulttuuririkkautta, jollaista soisi näkevän jäyhien suomalaistenkin joukossa.

Mainokset

11 Comments »

 1. Osoittanevat suruaan jonkin henkilökohtaisen asian takia. Ehkä on omainen kuollut.

  http://boards.straightdope.com/sdmb/showthread.php?t=332756
  Form of self-flagellation are commonly associated with grief for some Arabs, particularly the Shi’a sect of Islam. Most of those dead in the recent stampede were Shi’a, so the mourners you saw probably were Shi’a also. The face-slapping one appears to be for personal grief,….

  Tykkää

 2. Hakkaisvat vaikka kyrpiä yhteen ja uliseisivat. Hulluja nuo on, joku aivojen osa on todella alikehittynyt. Noiden aivoja pitäisi tukia oikein hyvän mikroskoopin kanssa josko sieltä löytyisi selitys.

  Tykkää

 3. Itsevihastahan tuossa on kyse. Näillä kehitysvammaisilla on menossa joku henkinen kriisi, minkä johdosta vihaavat itseään sen verran että oireilevat tuolla lailla. Ja koska ei raukoilla ole kanttia tappaa itseään, niin ikävä kyllä monet näistä sitten aiheuttaa ongelmia muille, yleensä sille/niille jota saarnaaja on kulloinkin käskenyt ’vihata’.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: