Malmössä taas joukkoraiskaus, uhrina 18-vuotias tyttö

13

X7LABrUvqDwXpCGstRjJ6eh6ErQ

Malmön joukkoraiskaukset jatkuvat. Toissayönä 18-vuotias nainen joutui päällekarkauksen uhriksi. Hänen kimppuunsa hyökkäsi 3-4 miestä.

Poliisi sai ilmoituksen ennen yhtä. Naisen mukaan useampi mies oli käynyt hänen päälleen. Poliisi ei juuri tällä hetkellä kerro asiasta enempää kuin vain sen, että päällekarkaus on tapahtunut.

Tekopaikka oli Malmön Högaholm ja poliisi eristi heti teon jälkeen ison alueen, jota tutkittiin spermakoirien avulla.

Ketään ei ole otettu kiinni ja poliisi kirjasi asian törkeänä raiskauksena.

Advertisements

20 thoughts on “Malmössä taas joukkoraiskaus, uhrina 18-vuotias tyttö

 1. Liikkukaa toki naiset yksin ulkona ihan koska tahansa. Mieluiten keski- ja aamuyöllä. Kävelkää rohkeasti ohi, jos ryhmä miehiä tulee vastaan. Hymyilkää ystävällisesti kohdatessa ja jutelkaa ihmeessä, jos teitä puhutellaan. Mitään vaaraa ei ole.

  Jos jotain sattuu, niin poliisi kyllä tutkii, kuten kaikkien muidenkin rikosten kohdalla. Hajaantukaa, kaikki on ihan normaalia.

  1. Kunhan muistaa topakan ”EI” komennon ja avaimien kilistelyn, ei puoli tusinaa pillunhimoista arabia uskalla käydä säädyttömän naisen kimppuun. Jos siis arabit ja neekerit muka raiskaisi.

    1. Toimii ainoastaan seksuaaliseen ahdisteluun. Tämä tulee muistaa, ettei tule sitten itku. Joku pärkäle oli mennyt nimeämään raiskauksentorjuntakintaaksi ko kapineen. Toivon todella, ettei ole kokeiltu väärään tarkoitukseen lapasta käyttää.

     Jurkon kanssa parit sähkärit vaihdoin ja siitä asti olen yrittänyt väitettä oikoa, turhaan.

     Mielenkiintoinen ilmiö tuo erilainen totuus. 612 marssillakin oli muistaakseni vuonna 2016 yli 3 000 osallistujaa ja se luku jäi voimaan. Turhaa ”ulinaa” koitaa muuttaa lukua siitä enää jälkeenpäin. Laskin suurinpiirtein osanottajat kahteen kertaan, mutten moiseen lukuun päätynyt. En kerro tässäkään mihin tulokseen tulin. Aivan sama, koska palvelee isänmaan etua. Yleensä ”kommareilla” on etuoikeus ”hieman” värittää, välillä noinkin päin.

 2. Ei tiedä enää mitä sanoisi kun on niin vastuttomat päättäjät ruotsissa niinkuin suomessakin kun näitä kiimaisia muslimi raiskaajia raahataan molemmat maat täyteen ei nämä alkukantaiset islamin palvojat sopeudu koskaan eurooppaan pitäisi saada hallitukset vaihtoon ja sitten heittää nuo kaikki karvajalat siis kaikki ulos koko euroopasta on aivan järjetöntä elättää tällaista rikollista pohjasakkaa ei tätä normaalit tervejärkiset ihmiset voi ymmärtää kaipa se eu maksaa pöydän alta niin paljon päättäjillemme että ovat myynyyt sielunsa paholaiselle eivatkä välitä ihmisista p….kan vertaa.

 3. Näitä on ollut nyt niin paljon eikä loppua näy. Ainoa järkevä olisi palkata aseistettu houkutuslintu joka napsisi tekijät yksi toisensa jälkeen.

  1. Olenkin ihmetellyt jo kauan, miksei houkutuslintujärjestelmää ole alettu käyttää. Taitoa ja välineitä kuitenkin olisi.

 4. Mikä ihme nyt Klas-Petteriin, Kim-Göraniin, Lennarttiin ja Per-Oveen nyt on käynyt kun rasismiaan tällä tavalla toteuttavat? Nämä loputtomat Ruotsalaismiesten tekemät musliminaisten joukkoraiskaukset ovat järkyttäviä! Kaikki Ruotsalaiset pitäisi karkoittaa.

 5. Kaikki Mairet ja Åsat nyt vaan pikaisesti Malmöön rakkauslomailemaan.Eksoottista etelän väreilyä ja kuumia kohtaamisia luvassa.Koe villi Gambia,rohkea Palestiina ja riehakas Saudi-Arabia ihan pikku budjetilla idyllisessä Malmössä.Jokaisen puskan takana saattaa olla se herra oikea!Malmö – rakkauden metropoli.

   1. Kenet neiti-X valitsee yön kuumaan kohtaamiseen? Ei ketään, rasisti! Herrat A,B,C ja D valitsevat neidin puolesta.

 6. Ihmettelen kovasti meidän naispuolisten reaktioita näiden jo vuosia jatkuneiden raiskausten jälkeenkin. Yhä edelleen kantaväestön miehet koetaan vastemielisinä mahdollista kumppania tai turvaa haettaessa. Ollaan sitä mieltä että ”eksottiset” miehet ovat kiinnostavia ja ihania. Toisaalta vaaditaan että ytheiskunta tekee raiskauksille ja murhille jotain. Ja kolikon kääntöpuolella ollaan flirttailemassa näille.

  En väitä että kaikki käyttäytyvät näin, mutta jos kantaväestö viettäisi enemmän aikaa ja myös liikkuisi keskenään, ehkä turvallisuus lisääntyisi ja myös elämänkumppanin löytämienen olisi helpompaa. Ja ulkomaalaiset tuntisivat olonsa ei-toivotuiksi, mikä ei ainakaan pahentaisi raiskaustilastoja.

  Heitän ilmoille arvion että tänääkin raiskataan yli 50 kantaväestöön kuuluvaa naista ”pakolaisten” toimesta euroopassa. Ja poikkeuksetta kaikki olisi ollut estettävissä vai sillä että henkilöt olisivat viettäneet iltaa kantaväestön parissa.

  1. Se tuntuu omituiselta että naiset ovat tyytyneet kohtaloonsa. Ei ole kauankaan siitä, kun naiset ovat vaatineet kovalla äänellä kaikkia oikeuksia itselleen. Suureen ääneen lehdissä ja muissa medioissa sekä yleensä työpaikoilla ym naiset ovat lähes huutaneet oikeuksiaan.
   Mutta ehkä se munantarve ajaa kaiken ohi, myös oman ja tyttärensä turvallisuuden.

 7. Benny, Ingmar, Mårten, Bengt olleet asialla. Mikä Ruotsalaisia riivaa kun ovat alkaneet raiskata oikein urakalla muutaman vuoden aikana. Eikö pillua muuten irtoa.

  1. Irtoaa. Se ei vain kelpaa: kas, muslimien paratiisissa miestä odottaa 72 neitsyttä. Alaikäisiä, arkoja, seksistä mitään tietämättömiä ja kuollakseen pelkääviä tyttörassukoita, joiden immenkalvojen kyrvällään repiminen on muslimimiehen paratiisillinen ilo.

   Muslimimiehen käsitys parhaasta mahdollisesta seksistä on siis tunkea ympärileikattunsa kuivana sisään alaikäiseen pelkäävään tyttöön, johon sattuu ja josta vuotaa verta. Mikä ihme voi olla, etteivät tällaisesta pronssikautisesta kulttuurista länsimaihin tunkeutumaan päästetyt nuoret miehet halua muuta kuin raiskata?

 8. Ruotsin kansanedustajat eivät puolusta naisia. On me too mutta mitä auttaa jos mitään konkreettista ei tehdä naisten hyväksi, että raiskaukset loppuisivat.

  1. Berlin 1945. Myös silloin maahantunkeutuneille annettiin vapaat kädet terrorisoida kantaväestöä.

   1. Saksa ja Japani alistettiin ja miehitettiin silloin ja loppua ei näy. Japani nyt tosin ei ota musu saastaa, mutta amerikkalaiset eivät poistu ikään Japanista. Japani on pilattu amerikkalaisella kulttuuri-identiteetillä kun Japanin oma wanha perinne tuhottiin. Japanilailaisten itsemurhaluvut ovat maailman huippua kosaka heille on sodan jälkeen iskostettu orjatyön tekemisen kulttuuri ja joku kerää hedelmät tästä hulluudesta.

 9. Se jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu, pahenee, jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu, pahenee, jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu, pahenee, jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu, pahenee, jatkuu, jatkuu, jatkuu, jatkuu, pahene…

  Lycka till. You need it.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.