Skip to content
Mainokset

Rakettikaaos täydessä vauhdissa monissa Ruotsin kunnissa

vvsvQQhz4BSU5II_pgm5ZMZWuyc

Rakettikaaos on täydessä käynnissä useilla paikkakunnilla. Uusruotsalaiset ampuvat tulitteita päin ihmisiä ja autoja.

Södertäljen Hovsjössä yksi henkilö loukkaantui kun joukkio ampui huoneiston ikkunan läpi hätäraketteja sisälle huoneistoon. Poliisin saapuessa paikalle ampuivat nuorukaiset raketteja päin poliisia. Tässä yhteydessä yksi sivullinenkin loukkaantui.

Poliisi otti paikalta kiinni kaksi henkilöä ja takavarikoi raketteja.

Växsjössä uusruotsalaiset ampuivat kaupan sisällä raketteja. Malmössä Oxiessa taas ammuttiin junia. Landskronassa palolaitos on ollut koko viikon tulituksen kohteena. Myös Eskilstunassa, Sandvikenissä ja Svedalassa kerrotaan poliisien joutuneen rakettitulituksen kohteeksi.

 

Mainokset

25 Comments »

 1. Alexander Stubb nauttii täysin rinnoin kun Ruotsi on monikulttuurinen ja ennen kaikkea turvallinen astronauttien, insinöörien, lääkärien ja rakettitiedemiesten tyyssija.

  Tykkää

  • https://samnytt.se/malmopolisen-rustar-infor-kvallens-nyarsfirande-pa-mollevangstorget/

   Ei tarvitse olla kummoinenkaan kouluruotsi, että voi todeta, etteivät Paavon uutiset ole mitään valeuutisia, kuten hassutteleva ystävämme ’Saku Timonen’ väittää.

   ”Från Stockholm, Eskilstuna och Sandviken rapporteras om ungdomsgäng som skjuter raketer mot allt och alla, även fotgängare med barnvagnar och hundar.”

   Sen ruotsalainen lehdistö todennäköisesti jättää kauttaaltaan kertomatta, että ketä nuo ’nuorisojengit’ ™ tarkelleen ottaen ovat.

   Tykkää

   • Olen vakavasti harkinnut unkarin kielen opintoja. Tämä vaan ihan sen takia, koska oma eliittimme, joka kuitenkin asioista päättää, ei ole kertonut, miten Suomi aikoo toimia, jos Eurooppaan alkaa tulvia siirtolaisia nykyistäkin runsaammin joukoin, kuten ennusteet uhkaavat.

    Unkari on siten todennäköisesti niitä ainoita paikkoja, mihin syntyperäinen eurooppalainen voi päästä pakoon monikulttuurin ihanuutta.

    No joka tapauksessa: aloitan opinnot persoonapronominien muodossa: minä = en, sinä = te, hän = ö, me = mi, te = ön/ti, he = ök.

    Unkari valinnee ihmiset, joita he maahansa päästävät. Todennäköisimmin kielitaitoiset ovat etusijalla.

    Jos oma johtomme ei suojele kansaamme ja maatamme ei-kutsutuilta siirtolaisilta, en katso olevani maanpetturi, jos nostan kytkintä.

    Tykkää

    • Jotkut puhuvat, että siirtolaisten tuloa ei voi estää; he vain kävelevät sisään ja sillä siisti. Tässä yhteydessä on hyvä muistaa, että Isis- järjestö piti muutaman tuhannen terroristin voimin hallussaan miljoonakaupunkia. No ok, Isis oli raaka, mutta rajojen puolustaminen onnistuu ilman tarpeetonta raakuutta. Varoituslaukausta kehiin ja jos niitä ei usko, niin ei ole raakuutta, jos sen jälkeen ammutaan kohti.

     Tykkää

 2. Raketikeiun täytyy treenata, että osaa kaupunkisotia tehokkaasti. Harmittaa ihan älyttömästi, että menivät kieltämään komeettapommit ja muut kunnon vermeet (Suomessa ainakin). Semmoisen 12″ komeettapommin kun pakolaisavaruusinsinööri pamauttelee mummun ikkunasta sisään, tulee joulu etukäteen ja hyvä mieli ihmisten kesken. Klaanin rakennusmiespakolaiset saavat hommia ja joku onnellinen yksinläpsyttänyt ehdan kämpän, (kunhan oli kaupungin vuokraluukku, eikä rasistit pääse välistä vetämään).

  Tykkää

 3. Uutisten mukaan myös Suomessa on humalaiset ammuskelleet raketteja ihmisiä kohti. En muista koskaan ennen näin tapahtuneen.

  Tykkää

  • Kekkoslovakiassa syntyneenä ja kasvaneena lapsena vietin vuodesta toiseen uudenvuodenjuhlia juopuneiden, raketteja ampuvien aikuisten seurassa. Teinipoikana ja nuorena aikuisena ammuin samanlaisia raketteja itsekin samalla tavalla juopuneena. Näin keski-iässä se rakettien ampuminen ei enää niin kiinnosta. Ennemmin sitä katselee, miten toiset niitä ampuvat.

   Nimenomaan katsoo, miten ampuvat. En ole koskaan nähnyt yhdenkään suomalaisen, minkään ikäisen, missään kunnossa olevan laukaisevan ilotulitetta tahallaan toista ihmistä kohti. Lapsena en kertaakaan osannut edes pelätä mitään sellaista tapahtuvaksi. Vahinkoja olen nähnyt, sekä estänyt jokusen vahingon syntymisen juhlatunnelman latistumisenkin uhalla.

   Mutta Suomessa en ole koskaan nähnyt tätä Ruotsissa nyt suorastaan yleistyneeksi kuvattua ilotuliteterrorismia. Ehkäpä sellaisesta kirjoitelleiden toimittelijoiden asuinympäristössä sellaista on sitten harjoitettu? En osaa ottaa kantaa, koska yhdelläkään paikkakunnalla, jossa olen asunut, en ole koskaan tuollaista nähnyt enkä kokenut.

   Tykkää

   • Noo kyä me ainakin mentiin raketti sotaa kavereiden kanssa. Toki tuossa on se ero että osallistujat oli omaehtoisesti mukana.

    Meidän kyliltä (Toijala / Tampere) löytyi myös idiootteja, jotka ampuivat väkijoukossa / väkijoukkoon. Meno oli melkoisen villiä 90-luvun lopulla….

    Tykkää

 4. Minkäs sen luonteeleen voi vaikka ovat muuttaneet sivistyksen kehtoon. On syvällä luonteessa ja geeneissä muiden ihmisten vahigoittaminen. Johan lähi-itä sen kertoo, tappamista ja riehumista kun pitäsi tehdä jotain järkevää, vaikkapa töitä ja rakentaa elämää ja tulevaisuutta. Keksitään uskonnosta tekosyy riehua joka perkeleen paikassa.Oli virhe päästää lähi-itäläisiä ja negridejä Eurooppaan.

  Tykkää

 5. Off topic…
  Nää uudet sivut näkyy kännykässä melkoisen huonosti, erityisesti etusivu.

  Mielenkiintoista Ruotsin vaalivuotta kuitenkin…. Paavo raportoinee innokkaasti kunhan SD saa kampanjansa kunnolla käyntiin.

  Tykkää

  • SD on suuri kusetus. Umpimätä puolue jolla vahvat kytkökset ongelmien aiheuttajiin. Uskokaa nyt ystävät hyvät ettei nykyisen järjestelmän (monipuolue/edustuksellinen ns.demokratia) voimassaollessa pystytä ratkaisemaan mitään ongelmia -ei ruåtsissa eikä sen paremmin täällä meilläkään.

   Näin tämä nyt vaan menee. Korruptio ja oman edun tavoittelu on tuhonnut systeemin täydellisesti ja eduskunnan toiminta on muuttunut tervasaaren kesäteatteriksi -päätökset tehdään täysin eri osoitteessa ja poliittiset sätkynuket vain myyvät ne kansalle. Siksi kaikki menee päin persettä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: