Helsingin uuden vuoden juhlinnassa Kansalaistorilla satoja villiintyneitä sotapakolaisia

0

Kuvakaappaus 2018-01-01 20-32-51

Screenshot_2018-01-01-20-35-54

Screenshot_2018-01-01-20-36-07

Eilleiltaisessa Helsingin keskustassa järjestetyssä uuden vuoden juhlassa Kansalaistorilla on satoja sotapakolaisia, jotka villiintyivät illan mittaan täysin. Muuan paikalla ollut lukija kertoo, että etupäässä afgaaneista ja arabiinoista koostunut satapäinen miesjoukko ”tanssahteli” hyvin agressiivisesti.

Oheiset kuvat ovat Ylen suorasta lähetyksestä eilliseltä ja se todistaa todellakin, että suuren yleisöjoukon seassa oli satamäärin arabiinoja ja afrikaanoja, joilla näyttää menevän lujaa. Paikalla heilutetaan myös Irakin lippuja. Lukijan mukaan sotapakolaiset eivät varsinaisesti aiheuttaneet häiriötä muuten kuin käyttäytymällä omituisen agressiivisesti. Miehet yrittivät saada naisia tanssirinkulaan.

Ylen kuvanauhalta voimme nähdä, kuinka paikalla oli myös aikuisia 40-50-vuotiaita arabiinoja, jotka yrittivät ”tanssahdella” teinityttöjen kanssa. Lisäksi joukossa oli jihadistin näköisiä parta-arabeja.

Kuvat Ylen vuodenvaihteen juhlasta.

Screenshot_2018-01-01-20-38-03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

32 thoughts on “Helsingin uuden vuoden juhlinnassa Kansalaistorilla satoja villiintyneitä sotapakolaisia

 1. Muslimien normaalia ”tilan haltuunottoa” jolla näytetään kuka käskee ja miten kana pissii…

 2. Ei yntään vituta, mutta sadalla ketuttaa. Tekee mieli napsauttaa pääkatkaisin nollille, ettei Yle näkyisi.

  1. Ei tee mieli riskialttiiseen väentungokseen, oma henkikulta ja terveys tärkeitä. Menkööt ne, jotka uskaltavat. Kunpa vain pääsisimme ylenanto-radion veroista ja ko. pulju asetettaisiin samalle viivalle muiden vapaan kilpailun toimijoiden kanssa. On törkeää pitää valtion propagandatuuttia kuin neuvostoliitossa, vaikka nyt ollaankin eurostoliitossa. On syytäkin pahoittaa mielensä!

 3. Miksi naisten on pakko mennä paikkaan, jossa tietävät olevan vähintään satoja, jollei tuhansia muslimeita?

  1. Suurin osa näistä haluaa olla ”sielä missä tapahtuu” ja niiden aivolohkoissa tapahtuu joku oikosulku koska kuvittelevat olevansa turvassa väkijoukossa. Mutta ei kukaan täysjärkinen mene uimaan jokee jossa on näkyvillä krokotiileja. Tai ajattele ”Kun täälä on noin paljon kaloja niin ei ne minua nappaa”.

   Osa haluaa katsella läheltä style-partoja ja osa on sielä siksi että kaveripiiri painostaa sanoen ”ne on ihan kivoja, niistä on annettu ihan väärä kuva”. Mutta oikeasti, suomalaisten naisten pitäisi liikkua suomalaisten miesten kanssa. Muistellaan vaan mitä se hoitaja sanoi siitä mitä sperman mukana ui vaginaan. Siinä ei e-pillerit auta.

  2. Toisaalta siinä vaiheessa kun kantaväestö alkaa itse rajoittamaan omaa liikkumistaan, on peli ikäänkuin jo menetetty. Sama juttu kuin itsesensuuri lyö sananvapautta vastaan. Näin Ruotsikin on ajautunut nykytilaansa aina vain perääntymällä ja vaikenemalla. Tietysti juurisyy on se tuhansien muslimien päästäminen maahan ja jopa laittomien vapaa liikkuvuus.

 4. Sellaisia paikkoja ei pitäisi näin pohjoisessa olla lainkaan. Ei sitä osaa varoa mitään kalkkaroitakaan, kun ei semmoisia kukaan hullu luontoon kylvä.

 5. Helvetin valepakolais-kusipää-apinat. Lähtekää vittuun Suomesta. Lähtekää vittuun sivistyneestä maailmasta.

  1. ”Vihollinen on työnnettävä mereen” kuten eräs eurooppalainen KANSANJOHTAJA joskus sanoi…

 6. Vitutti yöllä kattoo tuota lähetystä. Olisin halunnut kuunnella musaa, mutta pakko oli laittaa muulle kanavalle, ei hermo kestänyt katsella noita loisia.

 7. Uutisissa mainittiin kansalaistorilla olleen noin 70 000 juhlijaa, siis kaikki maahamme 2015 invaasion tehneet olivat paikalla. Katsoin juhlintaa tv:stä ja voitte kuvitella miltä isänmaallisesta tuntui, kun sai katsoa tuon elätettävän porukan hillumista maamme maaperällä.

 8. Iloisen näköisiä veitikoita, miksei olisi. Ei huolta huomisesta ja kunnon älykännykkä lapasessa..

 9. Monikullttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta t: EU fanaatikko A. Stupido – paluumuuttaja Belgiasta. Kummallisia tyyppejä kokkareet leipoo ministerin virkoihin ?

 10. No tapahtuiko mitään, vai pitko motuporukka vaan hauskaa kuten suomalaisetkin? Ei siinä, etteivätkö nuo loiset voisi painua vittuun täältä, mutta parempi kai jos nekin pitävät mielummin hauskaa kuin räjäyttelevät, raiskaavat tai puukottava ihmisiä.

  1. Tästä se alkaa. Jos nyt ei tapahtunut erikoista, niin pian se päivä tulee jolloin tapahtuu. Joukossa tyhmyys tiivistyy, luulisi jokaisen nähneen mitä ovat saaneet aikaan kotimaassaan, raunioita ja hävitystä.

 11. On jo osa helsinkiä että oikein pahaa tekee. Mädättäjä YLE:n vuoden ensimmäisessä uutislähetyksessä ei näytetty ja haastateltu kantasuomalaisia lapsia vaan…….Eukko pisti saman huomiolle johon sanoin että on osa aivopesua jota valtamediat harrastaa.

 12. Niin, hyvää uutta vuotta vaan. Suomesta on päätetty tehdä uusi Lähi-Itä. Nimi ehkä on jotain muuta, en ole vielä keksinyt sopivaa.
  Ehkä Sodoma sopisi kuvaamaan tätä rappiota.
  Edes presidenttiä ei kauhistuta tulevan lapsensa tulevaisuuden kotimaa. Onko hänkin niin degeneroitunut että ei osaa ajatella enää.
  Voi surku mitä tekivät suloiselle Suomellemme.

 13. En enää ole katsonut vastaavia lähetyksiä, en uutisia, en mitään. Tärkeät uutistiedot saa muullakin tavalla. Sen jo etukäteen arvasi, ettei tuollaisessa uudenvuodenjuhlinnassa paljon perinteisiä suomalaisnaamoja näytetä. Jäävät muutenkin taka-alalle, kaikessa.

  1. Yle vero laitettiin jokaisen maksettavaksi koska tiesivät sen, että kansa olisi jättänyt TV-luvan maksamatta.

 14. Kuljin klo 21 jälkeen aseman ja asematunnelin läpi, jotka olivat ääriään myöten täynnä arabiinoja ja muita ”uussuomalainen”. Poliiseja ja vartijoita oli myös paikalla kymmeniä, maijat ulkona rivissä. Sama ilmiö toistuu muuten joka viikonloppu, vain hieman pienemmässä mittakaavassa. Huonoon suuntaan ollaan siis täälläkin menossa, ja tilaa ollaan ottamassa jo joukoin haltuun. Miksi alistumme tähän, eikö tälle saada mitenkään stoppia ennen kuin ollaan Ruotsin tilanteessa?

 15. Ei onnistuisi Myanmarissa. Siellä Wirathu pitää huolen, että muslimit pysyy kurissa ja herran nuhteessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.