Kristianstadissa monta rakettihyökkäystä palomiesten kimppuun

0

IMG_20180101_134901

Kristianstadissa nuorukaiset villiintyivät aivan täysin rakettien ammuskelusta. Uusruotsalaiset ampuivat raketteja päin ihmisiä ja maahanmuuttajaghetossa Charlottesborgissa sytytettiin useita tulipaloja.

Kun palokunta yritti palopaikoille sammutustöihin, joutuivat he rakettikeskitykseen. Palopäällikkö teki tuolloin päätöksen keskeyttää sammutustyöt ja palomiehet vetäytyivät rintamalinjojen taakse suojaan.

Palolaitos meni uudestaan vähän ennen yhtä palopaikalle poliisin turvaamina. Siitä huolimatta yksi palomies sai osumaa raketista. Myös kiviä heiteltiin suuressa mittakaavassa.

Vähän yhden jälkeen sytytettiin taas useita jätekontteja pienellä alueella. Myös tällä kertaa palolaitos joutui letkuttelemaan raketteja väistellen. Aiemmin ainakin yksi auto paloi poroksi, koska palomiehet eivät päässeet palopaikalle ilman ollessa liian sakea ruudista.

Kristianstadin palolaitoksen päällikkö Anders Pålsson kertoo paikallislehdelle, että palolaitos oli hengenvaarassa:

– Palomiehiä alettiin ampumaan takaapäin raketeilla ja siinä tilanteessa katsoimme parhaaksi vetäytyä. Aina kun saavuimme palopaikalle niin meitä alettiin ampumaan suurella määrällä raketteja. Ne olivat suunniteltuja iskuja eikä mitään vahinkoja. Tämä on meidän mielestämme nyt hyvin vakavaa.

Klo 01.30 alueella oli useita pieniä paloja. Tunnelma oli hyvin lähi-itämäinen. Sen jälkeen poliisi kokosi joukkonsa uudelleen ja alueelle tehtiin vyörytys ja palomiesten sammutustöitä turvattiin mellakkajoukoilla.

Kolmeen mennessä tulitus taukosi ja alueelle laskeutui tulitauko. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti. Poliisi ei ottanut ketään kiinni epäiltynä mistään.

 

Advertisements

15 thoughts on “Kristianstadissa monta rakettihyökkäystä palomiesten kimppuun

 1. ”Tämä on meidän mielestämme nyt hyvin vakavaa.”. Ei kuitenkaan niin vakavaa että asiasta voisi aikuisten oikeesti puhua, tai – luoja paratkoon – että asialle jopa tehtäisiin jotain.

  1. Varsinkin kun ratkaisu on kirjaimellisesti omissa käsissä: paloletkussa on sen verran painetta, että sillä muutaman paukkupojan tiputtaisi.

 2. Takaisin nuo pitäisi lähettää eihän tällaiset villi ihmiset tule koslaan oppimaan mitään saatikka sopeutumaan eurooppalaiseen kulttuuriin.

   1. Oikeassa olet, eipä lähetä niin.

    Eikä se ole enää logistisesti mahdollistakaan. Ei ole ollut enää vuosikausiin. Satoja tuhansia vastahakoisia matuja ei pysty poistamaan pakolla maasta. Vaikka Ruotsissa löytyisi jollain taikatempulla poliittinen yhteisymmärrys ja tahto, niin Ruotsin juna meni jo, ja moniosaajat eivät ole kyydissä. Tämän takia itsenäisellä maalla on oltava rajavalvonta ja armeija. Vihollinen on pysäytettävä rajoille.

    Suomen kohtaloa ratkaistaan parasta aikaa. Seuraavat presidentinvaalit ja eduskuntavaalit ovat kohtalon hetkiä. Suomi ei kestä enää seuraavaa neljää ja kuutta vuotta tätä menoa. Monikulttuurinen paskakasa ei realisoidu yhdessä yössä, niinkuin se ei ole realisoitunut Ruotsissakaan. Siinä vaiheessa kun kansa huomaa että paska on tuulettimessa, niin on jo myöhäistä, niin kuin asiat on nyt Ruotsissa.
    Voi olla, että se on jo myöhäistä täälläkin. Kun Ruosissa alkaa paukkua, niin se ei voi olla vaikuttamatta naapurimaihin. Mikään maa jossa muslimiväestö on kasvanut riittävän isoksi ei ole välttynyt verenvuodatukselta. Ei välty Ruotsikaan.

    1. Nyt kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen tilanteen mahdottomuudesta voinemme siirtyä oleellisimpaan asiaan eli selvittämään kuka tai ketkä näiden elukoiden eurooppaan päästämiseen on syyllinen? Ja ei, se ei ole vihervasemmisto eikä ”hölmöily” tai ”sattuma”

     Olkoon tämä vuosi se hetki milloin kaivetaan todelliset syylliset ja heidän suunnitelmansa kaikkien tietoisuuteen. Elukoiden tekemisillä on nyt siunailtu jo aivan riittävästi eikä se johda yhtään mihinkään. Syylliset vain nauravat matkalla PANKKIIN eikä mikään muutu mihinkään. ( kirjoitukseen sisältyy pieni vinkki mistä suunnalta tutkimukset kannattaa aloittaa…)

  1. Ovat tottuneet kumin käryyn ja sekasortoon. Rakettien viskominen sinne tänne toi heille kotimaan mieleen.

 3. Ai…nytkö se vasta on vakavaa?Noh odotetaan nyt kuitenkin ensin jonkun vähän luotettavamman henkilön kuin niitä tulipaloja sammuttamassa olleiden rasistien näkemyksiä ennen hätäisiä johtopäätöksiä.Esim. Saku Timonen voisi tulla jakamaan ehtymätöntä viisauttaan meille kuolevaisille.Ehkäpä hän voisi valaista meitä vaikkapa ilmastonmuutoksen aiheuttamasta autojen syttymisestä ja rasistisista Putinin palomiehistä.

 4. Niin ,oisko ne autot syttyneet iteksen ,kun pohjolassa on nyt niin kuumaa ,ja kuivaa..sehän se on syynä varmasti.

 5. ”Poliisi ei ottanut ketään kiinni” koska poliisi ei uskalla ottaa ketään kiinni. Ruotsin poliisi on naurun aihe turvaa hakemaan tulleiden keskuudessa. Kuinka helposti Ruotsista matut ottavatkaan vallan. Ruotsi on kohta islamilainen valtio.

  1. Kun kyse on sweduista niin saattaa puuttua tuo uskalluskin MUTTA luvan puuttuminen on se ratkaisevin tekijä -ja se määritellään ruåtsin rajojen ulkopuolelta, yksikään ns”päättäjistä” ei pysty sellaista käskyä antamaan ilman isojen poikien lupaa. Tilannetta hallinnoidaan savuisista kabineteista ja RAHA ratkaisee täysin mitä tehdään ja mitä jätetään tekemättä.

 6. Näinkö käy, kun ”koko kylä kasvattaa lapset”?

  Itse palomiehenä kieltäytyisin täysin menemästä
  hälytykselle noille alueille ilman poliisin täyttä
  kontrollia. ”Istumalakko”.

  Jos poliisit ja palomiehet eivät tee näille jotain
  konkreettista, on turha valittaa.

 7. ”Poliisi ei ottanut ketään kiinni epäiltynä mistään.”
  Taitaa ongelman ydin olla juuri tämä? Ruotsin poliisi varmaan odottaa että muslimit lopettavat keppostelun hyvää hyvyyttään?

 8. Se on Ruotsissa nyt yhdistettävä palokunta ja mellakantorjuntajoukot. Puolet vesitykeistä suunnataan tulipaloon ja puolet yleisöön.
  Helppoa ja hauskaa.

  Jos on muita ongelmia, ratkaisut tarjoaa Savon Sultan.
  Se Suomen vahvin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.