Malmön käräjäoikeus vangitsi poliisiauton räjäyttämisestä epäillyn

0

caf73797-e875-44e0-8e7d-a52ae8c668cd

Malmön käräjäoikeus vangitsi päivällä 22-vuotiaan miehen epäiltynä poliisiauton räjäyttämisestä perjantaina Salleurpsvägenillä Malmön poliisitalon välittömässä läheisyydessä. Tekonimike on törkeä vahingonteko.

Oikeuden mukaan vangitsemisen perusteena olivat mm. se, että 22-vuotias saattaa vaikeuttaa tutkintaa ja koska teosta on vähimmäisrangaistus on kaksi vuotta, niin näillä seikoilla päätettiin vangitsemisesta.

Oikeuden mukaan syyttäjän jo esittämät näytöt riittävät vangitsemiseen.

Tutkimuksissa on selvinnyt, että teko tallentui yhdelle alueen valvontakamerafilmeistä. Viranomaiset eivät ole kuitenkaan kertoneet oliko räjähdyspanos käsikranaatti tai muu pommi. Mies kiistää teon.

Teko on tuomittu laajasti eri toimijoiden toimesta. Sisäministeri Morgan Johansson twiittasi, että teko on ”hyvin vakava isku”. Malmön poliisimestari Mats Karlsson taa kertoi Twitterissä, että ”Raja on nyt ylitetty. Yhteiskunnan pitää nyt näyttää selvästi, että tällaista ei hyväksytä”. Poliisijohdon kansliasta Mats Löfvin kertoo, että ”Pommi-isku oli täysin tuomittava isku”.

Advertisements

9 thoughts on “Malmön käräjäoikeus vangitsi poliisiauton räjäyttämisestä epäillyn

 1. ”Raja on nyt ylitetty. Yhteiskunnan pitää nyt näyttää selvästi, että tällaista ei hyväksytä”.

  Nih – ettäs tiedätte lapsukaiset.Pommi-iskut autoja vastaan on nyt ihan täysin nejnejnej – Autojen polttaminen ja joukkoraiskaukset sen sijaan ovat edelleen ihan oukei koska rajat on ninq sosiaalinen konstruktio.

 2. Pysyisi matut vain lapsien joukkoraiskauksissa ja yleisessä katuväkivallassa niin poliisikaan ei kiinnostuisi ja Eva-Lotat ja muut nuijat leikkisi kaiken olevan ihan hyvin.

  Milloinhan Trumpetti matkaa Ruotsiin ottamaan oppia maahamuuton handlaamisesta? Eikös Ruotsin totuudenkieltäjät esittäneet kutsun tulla katsomaan miten homma hoidetaan?

 3. Mikähän näpäytysrangaistus tuostakin seuraa…

  Soisin PT-median toimituksen ottavan projektikseen seurata tätä
  tapausta mahdollisine oikeuskäsittelyineen ja tuomioineen.

  Kyseessä on nimittäin mielestäni eräänlainen ennakkotapaus, jolla
  voidaan myöhemmin kiusata kaiken maailman mariapettersoneja.

  Lisäksi olisi hyvä olla olemassa vaikka kaupungittain täydellinen lista
  kaikista näistä yksittäisistä rikastustapauksista, jota voisi monomaanisesti
  linkittää aina kun joku näitä vähättelee, eli todella usein.

  1. Todella hyvä idea. Kun ottaa huomioon, että etnopalvojat ja #metoo-porukat ovat yksiä ja samoja ihmisiä, olisi mukava esitellä esim. joukkoraiskaustilastoja tekijöiden äidinkielen tai syntymämaan mukaan lajiteltuna.

 4. Vuoden ensimmäinen päivä ja Ruotsin poliisi on saanut jonkun kiinni! Ja edellisessä jutussa kerrottiin, miten ilmeisesti kantaruotsalainen mies on mennyt puolustamaan raketin jalkaansa saanutta naistaan jopa nyrkein! Ja molemmat fasistiaggressiot ovat vielä ilmeisesti kohdetuneet uuteen keppostelukansanosaan! Mihin vielä päästäänkään?!

 5. Hauskoja nuo ”täysin tuomittava” ja ”tuomitaan jyrkästi” läpät. Kaiketi tuo jyrkästi tuomitseminen luetaan oikeudessa osaksi ”oikeaa” tuomiota, ja tekijä pääsee ehdollisella.

 6. Nyt on ruottinmaalla jo ennätys vauhti.. olkaa varuillaan ettette vaan herää jonain aamuna ja ruotsinpoika on löytänyt surkastuneet kiveksensä ja ottanut maansa takaisin

  1. Ei tule tapahtumaan. Raja on ylitetty… eli nyt poliisi tanssii matuille rangaistuksena baletin sijaan ripaskaa.

   Jos siellä olisi riittävästi miehiä jäljellä, olisi mitta tullut täyteen jo aikaa sitten. Mutta ei, ei siellä ole. Tyttöjä joukkoraiskataan, murhataan, kidutetaan ym jne ja sveamamsellit vaan hymistelee ja hyvesignaloi.
   Sweden – game over.

 7. Nyt olisi Ruotsin poliisin aika koventaa otteitaan. Jos jatkavat samaan tyyliin, niin seuraavaksi matut vievät pommin aseman sisätiloihin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.