Myös Tanskassa suuria raketti-iskuja poliisia ja palolaitosta kohtaan

0

Kuvakaappaus 2018-01-01 16-22-54

Myös Tanskassa joutivat poliisi ja palolaitos eile illan ja yön aikana rakettitulituksen kohteeksi. Esimerkiksi Slagselen kunnassa  Etelä-Själlannissa joutui palolaitos mittavan iskun kohteeksi sen ollessa hoitamassa pelastustehtävää.

Etelä-Själlannin ja Lollands-Falsterin päivystävä poliisi Ole Hald kertoo tanskalaiselle Berlinske-lehdelle, että he palolaitos ja poliisi joutui useiden iskujen kohteeksi partioiden ollessa hälytyksessä. Raketteja ammuttiin mm. takaapäin miehistön päälle.

Yksi 15-vuotias otettiin kiinni heitettyään raketteja poliisiautoa kohti.

Roskildessa uustanskalaiset heittivät useita raketteja kohti palolaitoksen henkilökuntaa mm. Rønnebærparken ja Æblehavenin alueella. Yksi nuorukainen otettiin kiinni poliisikoiran avulla ja häntä epäillään nyt haittakäyttäytymisesta, ts. järjestyshäiriön aiheuttamisesta. Keski- ja Länsi-Själlannin poliisista Henrik Olesen kertoo, että poliisi laittoi stopin touhulle ja aluetta vartioitiin kovin ottein.

Myös Kööpenhaminassa Taastrupissa, Hvidovressa ja Albertslundissa nuorukaiset intoutuivat tekemään raketti-iskuja poliisia ja palolaitosta kohtaan. Torben Wittendorff Kööpenhaminan poliisista kertoo Berlinskelle, että ei muista eikä ole kokenut samanlaista kohtiammuskelua poliisiuransa aikana.

Aarhusissa kolme uustanskalaista otettiin kiinni sen jälkeen kun he olivat ampuneet suuren määrän raketteja väkijoukkoon. Nuorukaiset otettiin kiinni epäiltynä vaaran aiheuttamisesta.

Advertisements

7 thoughts on “Myös Tanskassa suuria raketti-iskuja poliisia ja palolaitosta kohtaan

  1. Koe Beirutin meininki Skandinaviassa! Noin voisi matkatoimisto mainostaa Tanskan reissuja. Jos haluaa sivistyneempää kulttuuria, niin sitten vaikka Eestiin.

  2. Jos nuo on matuja, ihmettelen että haluavat yleisen mielipiteen ns. pakolaisia kohtaan.Lisää tätä niin kyllä mieleipide kääntyy.

  3. Ikävää tässä on se, että hauska uudenvuodenperinne
    tullaan nyt kieltämään lemmikkieläinten ja ”hengitysilman
    saastumisen” nojalla.

  4. Nää on kyl jänniä apinoita nää muslimit. Ihanan riehakkaita! Jäykkä ja tylsä Skandinavia tarvitsee juuri tämmöistä!

  5. Nämä rakettikeppostelut lienevät muslimien kuivaharjoittelua ”vihan päivää” varten…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.