Uustanskalainen raiskasi norjalaisen naisen Ålborgin uuden vuoden yössä

0

Kuvakaappaus 2018-01-01 19-29-47

19-vuotiaan norjalaistytön uudenvuodenjuhlat päättyivät ikävästi Tanskan Ålborgissa. Pohjois-Jyllanin poliisialueen päivystävä päällikkö Henrik Beck kertoo:

– Saimme ilmoituksen Uudenvuodenyönä 02.25 osittain alastomasta naisesta, joka löydettiin satamalaiturilta ja hän oli sanojensa mukaan joutunut raiskauksen uhriksi. Oikeuslääkärit ovat vahvistaneet tapahtuman. Nainen kertoi tarvinneensa ladata kännykkänsä ja ulkomaalainen mies antoi ymmärtää, että tämä auttaisi.
No, apu meni vähän liian pitkälle ja mies raiskasi nuoren norjattaren ulkona sataman syrjäisellä penkillä.
Poliisi uskoo, että tunnetun Jomfru Ane -juhlakadun useista valvontakameroista saadaan melkoisella varmuudella tekijän tuntomerkit ja jopa henkilöllisyys selville ja kuvat tullaan julkaisemaan pikapuolin etsintäkuulutuksessa.
Toisin kuin Ruotsin (vrt Malmön joukkoraiskaukset) ja Suomenkin uutisoinnissa tuntomerkit annettiin välittömästi: hoikka, noin 22-vuotias, noin 180-senttinen, musta lyhyt tukka ja sliipattu parta ja toista etnistä alkuperää. Naiselle mies kertoi olevansa Syyriasta.
-Jutun koosti Kari Ilmarinen-
Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Uustanskalainen raiskasi norjalaisen naisen Ålborgin uuden vuoden yössä

 1. Ainahan raiskaus on väärin mutta kyllä nämä naisetkin on hölmöjä kun eivät usko että näihin moniosaajiin ei voi luottaa.

  1. Valtamedian aivopesun uhreja.Toimittelijoita pitäisi alkaa rankaisemaan kovin ottein jokaisen tuollaisen tapauksen jälkeen.Ehkäpä sitten pikkuhiljaa valtamedian uutisista voisi pitkästä aikaa havaita faktojakin toimittelijoiden mielipiteiden ja unelmien sijaan.

 2. Mitäs,yllätysseksiä satamalaiturilla,eikös siellä ennenkin ole tarjonta kohdannut kysynnän?
  Kui tyhmiä naiset oikeesti on,syyttäköö itteesä.Oikeesti.

 3. Jos ei kannattanut ennenkään lähteä nuorten tyttöjen Rasmussenin pojan kanssa pimeille kujille keskellä yötä, niin Abdullahin kanssa sinne meneminen on sulaa hulluutta, totaalista itsesuojeluvaiston puutetta. Juu ja tiedän, tyttö ei itse tietysti ole syyllinen, mutta maahan nyt vaan on päästetty karseat määrät nuorta äijää, joilla on ilmeisiä vaikeuksia kontrolloida himojaan.

  Tuli muuten mainittua joskus netissä näistä varsin ilkeistä raiskaustilastoista – jumalauta mikä huuto nousi! Suomalaisia miehiä ei ole kuulemma koskaan kiinnostanut naisten raiskaukset ja joku oli kuulemma nuoruudessaan 90-luvun suomalaisessa pikku kaupungissa kävellyt autotiellä, ettei puskasta pääse kukaan yllättämään ja mitä kaikkea. Tiedä sitten miten tällaiset näkemykset kompensoivat musu-ryhmien 17-kertaisen yliedustuksen raiskauksissa. Hyvin kai.

  Muuten olen sitä mieltä, että itse juttu ja kommentit ovat liian kaukana toisistaan.

 4. Saa olla onnellinen että henki säilyi. Moniosaajilla on herkässä tehdä tuossa yhteydessä myös välittömän hengenvaaraan aiheuttavaa väkivaltaa. Nämä uutiset eivät lopu ennen kuin kultamunat pääsevät avustetusti takaisin esi-isiensä tuherrusmaille.

  Moni perinteisen valhemedian aivopesemä tyttö saa vielä maksaa monikultturismin kovinta hintaa joko terveydellään tai hengellään ennen kuin tämäkin hulluus joskus loppuu.

 5. Ei noilla tuntomerkeillä syyllistä luulisi löytyvän. Syyrialainen on varmaankin irakilainen ja 22v on luonnollisesti 14 vuotias. Muslimi on viaton jne. Ehkä Tanskassa on rasistipoliisi, joka laittaa raiskausturistin ojennukseen, ei voi tietää.

 6. Naisemme on alistettu ja uhrattu näiden hirviöiden sairaiden seksimieltymysten uhreiksi. Valitettavaa mutta oikea osoite palautteen antamiseen olisi valtioiden johdot ja heidän perheensä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.