Helsingborgissa räjäytetyn talon hissikuilu uhkaa romahtaa

0

Eilen illalla Helsingborgissa Södergatanilla räjäytetty talo vaurioitui niin pahasti, että talon hissikuilua uhkaa romahdus. Lisäksi talon vesijohtosysteemi vuotaa paljon vettä sisälle kiinteistöön.

Kuvakaappaus 2018-01-02 14-39-04.png

 

Talon omistaja Folksam teki päätöksen vakuutustarkastajan kanssa, että talo evakuoidaan kokonaan. Talon katsotaan olevan niin pahoin vaurioitunut ja toisaalta monet asukkaat muuttavat mielellään evakkoon, sillä monelle räjähdys oli suuri shokki.

Talon hissikuilu osittain ja kun käytävään vuotaa runsaasti vettä, se aiheuttaa romahdusriskin. Lisäksi lähes kaikki ovet ja ovenkarmit ovat pullistuneet sisään, ikkunoita on rikki. Niin ikään betonielementeissä on halkeamia.

Räjähdyspanoksen on täytynyt siis olla hyvin voimakas. Millään ilotulitusviritelmällä ei saa aikaan tuollaista vahinkoa. Mikä oli räjähdyksen idea? Poliisin mukaan talossa asuu rauhallisia ihmisiä eikä ketään kohtaan ole olemassa mitään uhkakuvaa rikollisten suunntalta. Ts. ei ole oikeudenkäynnin todistajia tms. Alue Södergatan on Helsingborgin keskustaa ja osa kadusta on kävelykatua. Alue ei siis ole mitään ghettoa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Helsingborgissa räjäytetyn talon hissikuilu uhkaa romahtaa

 1. Jaa että mikä olisi ideana vääräuskoisten räjäyttämisen yrittämisessä???Todella visainen kysymys.Varmaa kuitenkin on jo tässä vaiheessa että islamilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa eikä taas tämänkään kanssa kuten ei koskaan aiemminkaan yhtään minkään kanssa ikinä missään.

 2. On se kumma, kun päättäjät sallivat tämän. Eikä ole puhettakaan siitä, että nämä pahantekijät palautettaisiin kotimaihinsa. He tulivat Ruotsiin hakemaan turvaa, mutta aiheuttavat turvattomuutta ruotsalaisille.

  1. Katso nyt Löfveninkin naamaa; näyttää kuin mies joisi 6 litraa soijamaitoa päivässä. Ei tuollainen feminismin kuohima vässykkämies yksinkertaisesti kykene jämäköihin päätöksiin. Mieluummin jättää eroilmoituksen kun ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin kurin ja järjestyksen palauttamiseksi maassa.

  2. Itsepä ovat ruotsalaiset tuollaiset päättäjät valinneet. Vaihtoehtoja olisi ollut, ja on seuraavissakin vaaleissa, mutta kun ei kelpaa, niin ei kai sille sitten mitään voi?

 3. Olisiko moniosaava insinööripioneeri erehtynyt talosta? Kannattaa tutkia, onko oikeudenkäyntien todistajia lähinaapurustossa.

  Ruotsissa ei ole mitään ’Ruotsin tilannetta’. Hajaantukaa.

 4. Södergatan on Helsingborgin ns. Söderin pääkatu. Alue oli 2000-luvun alussa suorastaan kiinnostava monikulttuurinen alue, jossa elivät sulassa sovussa vanhat suomalaiset alkoholistit, muuta etnistä alkuperää olevat torikauppiaat, opiskelijat, joilla ei ollut varaa parempaan ja muutama hassu svenssoni. Alueen maine meni kuitenkin kirjastopuiston lukuisissa raiskauksissa 2000-luvun alussa niin surkeaksi, että segregaatio on jo lähes täydellinen: ruotsalaiset ovat muuttaneet pääosin pois (ne jotka kykenivät, asuntovälittäjät eivät suosittele sijoittamaan asuntoihin alueella), suomalaiset alkoholistit sukupuuttoon kuolleet, opiskelijatkin vähemmissä tänä päivänä. Koko Söderin ostoskeskus on suljettu, Åhlens, H&M, Alko (Systembolaget), Dressmann ja monet muut ”normaalit” liikkeet lopetettu tai muualle muuttaneet viime vuosien aikana (taitaa vain Lindex olla jäljellä, mutta se onkin sitä Stockmannin höttöä) – tilalla lähinnä halal-lihaa ja jallajallaa – eli ei enää tunnu kovin miellyttävältä monikulttuurilta. Tosin tässä yhteydessä on myös todettava, etttä alueella on paljon – uskoisin valtaosa – myös työtätekeviä maahanmuuttajia ja tämäntapaiset tapahtumat vain ikävä todistus vikasuuntaan menevästä kehityksestä.
  Kysymyksessä siis ei tosiaan ole mikään no go -zone, mutta segregaatio etenee täältä jo vauhdilla kohti keskustaa ja kehitys menee vikasuuntaan tällä(kin) alueella.

  1. Kas matu tuos saapuu.

   Ain valmiin on vauvva tuo partainen, monitaitoinen.
   Vaan askel kepeä on matun kulkea, kun ei elannostaan tarvi huolia.
   Katsos sen svensson tarjoaa, joten aikaa joutavaa on päivät pullollaan.
   Siit ajatuksen matu saa, paineaalto tuo vois kivasti tätä tylsää kulttuuria väristää.
   Kiittäen tuota moniosaajaa, marxin lehdistö neroa ylistää. Ja siis uusiin jekkuihin noihin kannustaa.
   Maa mikä on tää lajiaan, Swedistan, kalifaatti nyt jännää tarjoaa. Ei arki harmaa o enää ollenkaan. Väriä ja värinää, parempaa, on pullollaan.

   Stulexx 2018

 5. Oisko Arvidssonilta jäänyt sodan jäljiltä räjähteitä kassiin, joista yritti nyt päästä eroon ovelalla hissikätkennällä? Eiku hetkinen…

 6. Mistähän se johtuu ettei tällaista tapahtunut koskaan aikaisemmin? Mistähän se johtuu ettei aikaisemmin tarvinnut pelätä että joku käy kimppuun heti hämärän ja tilaisuuden tullessa?

 7. Alkaa miltei olemaan sitä, mitä olen jo odotellut. Ounastelin kylläkin, että alkavat sytyttelemään kerrostaloja tuleen ihan murhamielessä, mutta ovat pojat keksineet tehokkaamman konstin. Vähän säätää vielä, niin alkaa löytymään klaanille kämppiä. Muutaman yllärin järjestämällä saa korttelin kynnelle kykenevät pakenemaan vuorille?

  Ehkei sentään mitään salaliittoa ole kehitteillä, vaan on sattunut kömmähdys tai peräti vahinko. Työmaalta jäänyt taskuun joku louhintaräjähdepussukka ja semmoinen pikkuisen poksahtanut?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.