Helsingborgissa suuri räjähdys kerrostalossa viime yönä

0
polis-jpg
Koko talo evakuoitiin räjöhdyksen seurauksena.

Helsingborgilaisessa kerrostalossa tapahtui viime yönä klo 01.00 aikaan iso räjähdys. Jotain räjäytettiin kerrostalon erään huoneiston oven ulkopuolella käytävällä. Kyseisen huoneiston ovi lensi sisään ja useita käytävän ovia rikoontui.

Kohdehuoneistossa oleskellut henkilö sai vakavia vammoja ja kuljetettiin sairaalaan. Poliisi ei kuitenkaan aamuyön tiedotteessaan kertonut minkälaisesta pommista oli kyse. Kuitenkin hyvin tehokkaasta, sillä poliisi päätti evakuoida rakennuksen. Poliisin johtokeskuksesta Mikael Lindh:

– Rakennus sai siinä määrin suuria vaurioita, että koko talo päätettiin evakuoida asukkaista.

Kuvakaappaus 2018-01-02 06-11-50.png

 

Kymmenet asukkaat soittivat hälytyskeskukseen ja kertoivat, että koko talo oli jytissyt räjöhdyksestä. Heti räjähdyksen jälkeen paikalle kutsuttiin poliisin pommiryhmä, mikä tutki aluetta.

Poliisin mukaan ketään talossa asuvaa kohtaan ei ole olemassa tunnettua uhkamotiivia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Helsingborgissa suuri räjähdys kerrostalossa viime yönä

  1. Tapauksessa ei kuitenkaan varmasti ole mitään ”rajoja ylitetty” koska polpon pullanmussutus tai dialogivankkurit eivät ole saaneet mitään mainittavia vahinkoja.

  2. Ei tässä mitään ihmeitä ole sattunut. joku raketti-insinööri vain jätti ystävälliset monikulttuuriset terveiset oven taakse. Tämmä on etnoa, kansainvälisyyttä ja jännempää sekä sitä Anderssonin parempaa viestintää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.