Malmön poliisiauton räjäytyksestä epäilty uusruotsalainen on moninkertainen rikollinen

0

Kuvakaappaus 2018-01-02 10-45-48.png

Malmön poliisiautoräjäytyksestä vangittu uusruotsalainen Omar Fakhro, syntynyt 02-02-1995 on todellinen multirikollinen.

Miehen rikosrekisteristä löytyy vuodesta 2014 alkaen laiton uhkaus, vahingonteko, ampuma-aserikoksia, huumausainerikoksia, petoksia, todistajan uhkaamista, törkeitä petoksia ja lisää petoksia.

Näin ollen teon motiivi lienee aika selvä. Jonkinlaisesta kostosta lienee kysymys.

Fakhro vangittiin eilen Malmön käräjäoikeuden päätöksellä epäiltynä perjantaisesta poliisiauton räjäyttämisestä. Mies kiistää teon, mutta teko tallentui valvontakameran nauhalle ja sitä kautta päästiin miehen jäljille. Fakhro kiistää teon. Rikosnimikkeenä on ”yleinen tuhotyö” (Allmänfarlig ödeläggelse).

Advertisements

6 thoughts on “Malmön poliisiauton räjäytyksestä epäilty uusruotsalainen on moninkertainen rikollinen

    1. Selvitykset siitä, miten ja miksi kantaväestö aiheuttaa jatkuvasti moista toimintaa, ovat täydessä käynnissä. Kiveäkään ei jää kääntämättä!

  1. Ai ei tällä kertaa ollut ulle tai palle?Ompas jännää erilaista.Olisiko kyseessä ehkäpä kuitenkin rasismin vastainen taistelu tai epätoivoinen hätähuuto valkoista natsipatriarkaattia vastaan joka on julmasti viharaiskannut viattoman pikku fakhron tunteita hänet aktivismiin pakottaen?

  2. Voisiko Ruotsi ratifioida kuolemantuomion? Vähentyisi rikollisuus huomattavasti. Tai edes karkoitus kaikille rikokseen syyllistyneille ulkomaalaisille?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.