Polttoaineen hintoihin korotuksia Ruotsissa 27 äyriä litralle

0

yulfij1iby6q4r1frfvb

Bensan hinta nousee Ruotsissa lähipäivinä reippaasti. Korotus litrahintaan on 27 äyriä eli 95 oktaanisen bensan keskihinta miehitetyillä asemilla on noston jälkeen 1,556 euroa.

Hinta on selvästi Suomea kallimpi, keskihinta Suomessa on 1,425 euroa. Myös dieseli on Suomessa halvempaa. Ruotsissa sen litrahinta on noston jälkeen 1,558 kun dieselin keskihinta Suomessa eilen oli 1,301 euroa.

Virossa bensa ja dieseli on vielä halvempaa. Bensa ja dieselin hinta esimerkiksi Olerexilla Tallinnassa oli eilen 1,199 euroa litra. Hinta voi vaihdella asemien välillä paljonkin. Ruokakaupoissa myydään myös väkevämpiä kuin Ruotsissa, jossa ruokakaupista  saa korkeintaan 3,5 prosenttista välikaljaa, Suomessa 5,2 prosenttista A-kaljaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Polttoaineen hintoihin korotuksia Ruotsissa 27 äyriä litralle

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.