Rinkebyn somalialainen ”kuolemanpartio” sunnuntaisen ampumisen takana

0

rinkeby-jpg.jpeg

Rinkebyssä sunnuntaiyönä ammutun miehen teloituksen takana on ns. ”Rinkebyn kuolemanpartio”. Kuolemanpartion kontolla kerrotaan olevan useita selvittämättömiä raakoja murhia.

Järvan poliisin mukaan kuolemanpartiota epäillään tehneen kymmenkunta murhaa. Partion ydinryhmään kuuluu neljä somalia, jotka tunnetaan Järvan alueella yleisesti nimellä ”Dödspatrullen”- kuolemanpartio. Ketään ei ole saatu murhista epäiltyjen penkille, tosin tällä hetkellä partion kaksi pääjehua istuvat vangittuna huumejutuista. Jengi on luultavasti isompi kuin neljä henkilöä.

Lisäksi partion ympärillä on jonkinlainen ”löysä ulkorengas”. Partio on ollut pitkään alamaailman käyttämä teloitusosasto, joka pikku summasta lahtaa ihmisen kuin ihmisen. Tosin viime aikoina kerrotaan, että alamaailma on kääntynyt kuolemanpartiota vastaan, koska sen taholta kenenkään henki ei ole minkään arvoista ja kuka tahansa saattaa joutua tähtäimeen. Kuolemanpartio on rahoittanut toimintaansa – silloin kun tilausmurhia ei ole ollut – mm. kiristämällä ihmisiä ja tietenkin huumekaupalla.

Uusruotsalaisten alamaailman koukerot ovat hyvin monimutkaisia, aiemmin Rinkebyn ja Tenstan alueella rispektiä niittänyt somalipartio on nyt luultavasti jonkinlaisen psykoosin vallassa ja tappaa huvikseen. Nimittäin sunnuntaina tapettu nuorukainen oli kuolemanpartion jonkilainen ”luottojuoksupoika” eikä murhaan ollut mitään järjellistä motiivia.

Nyt murhatun nuorukaisen oikea paikka on kuitenkin hauta. Hänen kontollaan on kaikkea mahdollista alkaen 2015 Kistan kultasepän liikkeen ryöstöstä suurin piirtein kaikkeen, mitä rikoslaissa mainitaan. Mikä parasta, kaksi hänen ystäväänsä ammuttiin hengiltä jo 2015, jonka jälkeen miehen katsottiin itsekin olevan vaarassa. Poliisi tarjosi miehelle suojeluohjelmaa, mutta tämä kieltäytyi.

Kuolemanpartiolla on monia muitakin mielenkiintoisia tapoja. Ohessa Liveleaksiin päätynyt filminpätkä, jossa kuseksitaan räppäri Jaffar Byn:in päälle ja vaaditaan tältä jotain suojelurahaa. On vaikea sanoa miksi räppijätkä on joutunut kusemisen kohteeksi, liekö rispektin puute, mutta jostain on kuitenkin kysymys. Katsomisen arvoinen filmi.

Kuvakaappaus 2018-01-02 07-45-36

 

Kuolemanpartio koostuu siis somaleista. Mielenkiintoista, että Ruotsissa partioi ”somalikuolemanpartio” vuonna 2018, joiden kontolla on kymmeniä murhia, eikä yhteiskunta saa heitä kiinni. Porukka on ollut kiinni muutamista murhista, mutta päästetty aina vapaalle, koska todistusaineisto ei ole riittänyt ja tässä tapauksessa kukaan silminnäkijä, uhri tm henkilö ei takuuvarmasti tule todistamaan somaleja vastaan.

(Jos tuntuu, että juttu ei ole uskottava, voi googlettaa ”dödspatrullen”)

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Rinkebyn somalialainen ”kuolemanpartio” sunnuntaisen ampumisen takana

 1. Kuulen jo kun kantapäät kopsuu maahan. Rivit on suorat. Rasismia ja väkivaltaa vastustellaan. Ihmisoikeuksia kunnioitetaan. Vääryyttä ei suvaita. Pelolle ei anneta valtaa.
  Ai että väkivaltaiset kuseskelijamurhaajat on mustia ja vielä afrikkalaisia? Komento takaisin! Takaisin päämajaan tehtailemaan ilmoituksia äärioikeistosta ja miettimään muita keinoja vastustella kaikkea epämukavaa.

 2. Somalien kokema rasismi on kuitenkin se todellinen ongelma ja kaikki muut mielipiteet ovat natsismia koska ihmisoikeudet.

 3. Tämä se ihmetyttää näissä neekereissä aina että ne alistuu läpsittäväksi ja ihan ensimmäisenä ovat polvillaan kun niitä vain käskee. Eikö ne ymmärrä että jos menee polvilleen niin on vaikeampi juosta karkuun ja puolustautua?

  ja tämä naamalle läpsiminen, se on vanha silat-temppu. Kun vähän aikaa läpsii kaveria kasvoille niin silmät jotenkin ”sokeutuu” ja näkökenttä sekä ajatusmaailma sumenee. Ennenkuin päästää ketään niin lähelle että se ylttää läpsimään, pitää olla jo asfaltissa ja siinä kunnossa että ei enää ymmärrä mistään mitään. Siihen asti potkitaan munille ja purraan valtimoihin, vaikka siitä saattaakin saada taudin. Mutta muutaman kerran kun upottaa hampaat kaulaan niin nekin alkaa jo varoa.

 4. Tästähän vois tehdä räpin:

  ”Pissa på han, pissa på han,
  Pissa, pissa, pissa på han,
  Kolla på han, lilla hora,
  Pissa på han, pissa på han,
  Pissa, pissa, pissa på han,
  Kolla på han, lilla hora.”

 5. Somalien kuolemanpartio…. hmmm kuulostaa kyllä hyvinkin paremmalta ”Anderssonilaiselta” kuolettamiselta joka on vain sillä tavalla hänen tapaansa ilmsistuna erilaista, ei ollenkaan niin pahaa että siihen pitäisi puuttua? Ei toki koska ihanat pikku suklaasimmut vain osoittavat aktiivista omatoimisuutta. Ehkä Antifantti komentaja Lee Andersson värvää heidät Helsingin Antifaan tuomasn hiukan värinää Helsigin kaduillekin?

 6. Kuolemanpartiotoiminta tulee leviämään Rinkebyn ulkopuolelle, jos siihen ei saada stoppia sen nykyisessä vaiheessa. Sitten kuka tahansa voi tulla murhatuksi tai voi tilata murhan.

  Tilanne alkaa silloin muistuttaa San Diegoa, jonne ulottuu meksikolaisten huumekartellien toiminta. Ne käyttävät murhia keinona pitää järjestystä reviireillään. Tosin kyse on vain rahasta. Ruotsissa mukana on myös aatteellinen ulottuvuus eli islam. San Diego ja Meksiko tulevat olemaan pyhäkouluversioita Ruotsiin verrattuna.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.