Taas joukkoraiskaus – tällä kertaa Österåkerissa

0

Kuvakaappaus 2018-01-02 08-36-27

Nuori nainen joukkoraiskattiin eilen illalla klo 22.00 aikaan Tukholman kaakkoispuolella sijaitsevassa Österåkerin kunnassa.

Poliisin mukaan naisen kimppuun kävi useita miehiä kun tämä oli matkalla kotiin. Nainen raiskattiin ulkona. Poliisi paikallisti raiskauspaikan ja eristi sen teknistä tutkintaa varten.

Sivullinen hälytti poliisin ja ambulanssin löydettyään sekavan naisen tien vierestä. Poliisi on vaitelias tapahtumien kulusta. Ketään ei ole otettu kiinni tapahtuman johdosta.

Österåker sijaitsee Tukholman kaakkoispuolella ja kuuluu Saaristo-Tukholmaan ja Roslagen-nimiseen rannikkoalueeseen. Näihin päiviin asti se ollut rauhallista aluetta, mutta kunnan taajamakeskukseen Åkersbergaan on viimeisten vuoden aikana otettu valtavat määrät kolmansista maista tulleita sotapakolaisia.

Advertisements

12 thoughts on “Taas joukkoraiskaus – tällä kertaa Österåkerissa

 1. Huora sai mitä ansaitsi. Miettisi missä kulkee. Miten pukeutuu. Kannattaako provosoida? Miksi ei vain sanonut EI? Taas pakolaiset saa huonoa mainetta ja rahaa kuluu psykoterapiaan, testeihin ja tutkimuksiin. Ketään ei vangita, koska rikosta ei tapahtunut, ellei nainen voi todistaa että kimppakiva oli vastentahtoista. Jota se tuskin oli, koska kehitysmaalaiset ymmärtävät ihmisoikeuksien ja itsemääräämisoikeuden päälle. Ehkä ”uhri” olikin rasisti joka yrittää vain saada kehitysmaalaispakolaiset näyttämään huonolta?

  Terveisin, kaikki suvaitsevaiset hyvät ihmiset.

  1. Näin asia menee jos raukkamaisia suvakkeja uskoo. Hulluksi on maan touhu mennyt, kun rikollisilla on enemmän valtuuksia kuin uhrilla. Tuolla tarvitaan ulkopuolista apua, kun maan viranomaisilla ei ole munaa suorittaa tehtäväänsä.

  2. Viranomaisten on pakko lopulta ohjeistaa naisia olemaan liikkumatta yksin pimeän aikaan ulkona.

   Ja sota-dna näytteen ottaminen maahan saavuttaessa ja sen käyttäminen mahdollisessa rikostilanteessa on niin kamalaa ihmisoikeuspoljentaa, että sellaista ei voi edes ajatella.

   Raiskaukset saanevat jatkua aivan kuin tähänkin asti ja hyvät ihmiset muistuttavat, että jokunen raiskaus voidaan hyväksyä, jotta voidaan auttaa suurta määrää ihmisiä.

 2. Raiskaus on ollut käytössä aseena sodissa jo melkoisen kauan joten turha nyyhkyttää.Ehkäpä swedujen kannattaisi pikku hiljaa hyväksyä se tosiasia että ovat sodassa ensimmäistä kertaa pariin sataan vuoteen.Tosiasioiden tunnustaminen kun on kuulemma viisauden alku..

 3. Kyllä joka pitäjään pitää oma pikku joukkoraiskurikulttuuri saada, eihän tässä muuten tiedetä ison maaulman menosta mitään tiedetä. Rikkautta rakkaat ystavät, rikkautta.

  1. Miten paljon kirjoitusvirheitä yhteen kommenttiin saa mahtumaan.. niin sairasta tää meininki ettei enää kynä pysy kädessä

 4. Ruotsin kokoomuksen puheenjohtaja Ulf Kristersson jaksaa jankuttaa sitä ettei aio olla Sverigedemokraattien kanssa missään tekemisissä. Ruotsin sossut (S) ja kokoomus (M) luulevat saavansa maan kuntoon ajamalla jonkinlaista ”Sverigedemokraterna-light”- politiikkaa omin päin mutta ei se enää onnistu, nyt tarvitaan ihan toiset otteet. Ensin k o puolueet pilasivat maan, nyt ne estävät maan todellisen pelastamisen. Eivätkö saatanat jo usko että jotakin on pahasti vialla kun Ruotsin TVn luetuimmat Tukholman- uutiset ovat:

  Mest läst Stockholm
  1 Mördad i garage kopplad till ”Dödspatrullen”
  2 Man skjuten till döds i garage i Rinkeby
  3 Misstänkt mord i Sollentuna

 5. Polisi kun on vaitelias..eikä saa vain ketään kiinni, niin homma on selvitetty..mitäs sitä sen kummemmin selvittelemään, varsinkaan kun ”oikeus” vapauttaisi kumminkin..joo huora sai mitä tilas

 6. Politiikkomme ovat vastuussa jokaisesta ulkomaalaisen tekemästä rikoksesta hehän nämä ovat maihimme tuoneet ei näitä kansalaiset ole pyytäneet poliitikot vastuuseen.

  1. Näinhän se on,politikot on pääsyyllisiä näiden kehitysmaalaisyen barbaarien maihin nousuun koko euroopassa.
   Mutta annas olla kun vaalit tulevat,samat on ehdokkaat ja samoja helvetin tunareita äänestää kansa.
   Ruotsalaiset politikot tuhosivat oman maansa,joka tämän kieltää,hän valehtelee.

   On se pirunmoinen ihme,jos ruotsidemokraattien kannatus ei nouse viiteenkymmeneeprosenttiin lähiaikoina.

   No ei se sinne koskaan voi enää ruotsissa nousta,on täällä jo niin paljon tuota islamilaista ruttoa maassa ja

   niilläki on äänioikeus

 7. Yksikään mies ei voi asettua tämän naisen tilalle. Yksikään mies ei voi kuvitella sitä kauhua ja pelkoa, mitä nainen tuntee näiden ”petomaisesti käyttäytyvien miesten kynsissä. Vaikka nainen kulkisi alasti kadulla, kenelläkään ei olisi oikeutta koskea häneen. Ei taida Metoo-kampanjasta olla hyötyä näiden raiskaajien kohdalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.