Kolumni: Jennin vuosikatsaus ´17

0

26235357_143758356406596_1452194716_n

V. 2017 oli politiikassa mielenkiintoista aikaa. Jussi Halla-Aho valittiin perussuomalaisten puheenjohtajaksi ja tämän seurauksena puolueesta irtaantui toinen toinen, uusi puolue: Sininen tulevaisuus.

Persujen kannatus romahti ja tyhmimmät persut jäivät ihmettelemään miksi. Heille on turha sitä selittää, niin kuplaantuneita he ovat omaan öyhöttäjien porukkaansa.

Sekä Halla-Aho että vihreiden uusi johtaja Touko Aalto paljastuivat vaimojaan pettäviksi betavässyköiksi. Tällaisilla heppinsä perässä juoksevilla alemman tason miehillä on tunnetusti heikko impulssikontrolli ja sitoutumiskyky sekä korostunut narsismi, joten on varsin luonnollista että molemmat näistä heikoista johtajista vetävät puolueidensa kannatuksen alas. Voi voi, eipä tule ikävä kumpaakaan äärihörhöjen puoletta.

Kokoomus juhli vuoteen 2018 edelleen Suomen suurimpana puolueena. Jotain he tekevät oikein, miettikääpäs sitä.

Jotain myös pääministerimme Juha Sipilä tekee oikein kun on saanut vasemmistolaiset niin triggeröitymään ja barrikaadeille nousemaan. Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että tässä on ehkä kaikkien aikojen paras pääministerimme. En tosin ole seurannut politiikkaa koko elämäni että varmasti tietäisin onko paras, mutta siltä vähän tuntuu kun on äijän touhuja seurannut.

Sipilä on armoton toiminnan mies, juuri sellainen ihminen jota eniten tässä maailmassa ihailen. Hänellä ei ole mitään hienoja, tunteisiin vetoavia iskulauseita kuten vihervasemmistolla ja persuilla. Hän tekee työtänsä, ei tunteiden vaan faktojen perusteeella, välittämättä henkilökohtaisesta suosiosta/epäsuosiosta.

Uskallus tehdä vaikeita päätöksiä Suomen talouden kuntoon laittamiseksi huolimatta kaikesta kitinästä ja ilkeilystä jota saa tuollaisessa vaikeassa mutta tuikitärkeässä tehtävässä päällensä, on todellakin hatun noston paikka.

Muilla on henkilöpalvontakultteja, tunteikkaita ideologioita ja hienoja iskulauseita kuten ”Meillä on unelma” tai ”Suomi takaisin”, mutta Sipilä on aidosti isänmaallinen ihminen. Ihminen joka tekee konkreettisia asioita ylivelkaantumisen estämiseksi siitä huolimatta että vasurit seisovat käsi ojossa vinkuen lisää ilmaista taikaseinästä tulevaa rahaa itselleen. Sipilä tekee mikä on oikein, ei mikä on suosittua. Respect.

Ulkomaiden poliitikoista ihailuni on saanut presidentti Donald J. Trump ja tismalleen samoista syistä kuin edellä. Kaikkien ilkeilyjen, mustamaalaamisten, kiusaamisen ja haukkumisen kohteena hän on suoriutunut ensimmäisestä presidenttivuodestaan kunnialla ja todella käynyt konkreettisiin töihin Amerikan suureksi tekemisessä. Tällaisia poliitikoita tarvitsemme lisää: ihmisiä joita ei motivoi henkilökohtainen suosio, vaan aito rakkaus omaa maataan kohtaan ja halu paiskia töitä sen eteen.

26234313_143758723073226_2099345804_n

 

Katsotaampa sitten hieman ruohonjuuritason poliittiselle kentälle. Elikkä nyt tullaan tätäkin lukeviin äärihörhöihin, fanaattisiin antifantteihin, sosiaalisen oikuden sotureihin sekä mamujankkaajiin.

Vuosi oli hyvin surullinen vihervasemmistolle/äärivasemmistolle. Edes Suomi100-itsenäisyyspäivää he eivät pystyneet juhlimaan ilman tarvetta vihata muita ihmisiä ja häiriköidä isänmaallisten ihmisten 612-soihtukulkuetta. Alpakka-gaten paljastuminen oli kiusallinen takaisku punavihreille aktivisteille, jotka eivät ennestäänkään ole tunnettuja rehellisyydestään ja suoraselkäisyydestään.

Vasemmiston valheellisuus tuli pian tämän jälleen taas ilmi kun eräs kansanedustaja maalitettiin valheellisin keinoin kiusaamisen kohteeksi. Hän oli jakanut kelloharrastajien ryhmään kuvan edesmenneeltä enoltaan lahjaksi saamastaan kellosta, jolloin äärivasemmiston aktiivi teki kellokuvasta laajalle levinneen meemin väittäen sen liittyvän työttömien aktiivimallista äänestämiseen ja kellon kalleudella brassailemiseen. Vasemmisto projisoi jälleen kerran omaa kateuttaan ja katkeruuttaan oikeistolaisiin. Ihan kuin kiusaamalla ja valehtelemalla he saisivat lisää ”empaattisia ja köyhiä rakastavia” ihmisiä puolelleen.

No ei mennyt kauaa kun tämän jälkeen vihervasemmistolainen kirjastonhoitaja osoitti suvaitsevaisuuttaan ja liberalismiaan tuhoamalla Turun kaupungin kirjaston valikoimasta Henry Laasasen teoksen. Kaikista kirjoista ei tarvitse tykätä, mutta mielenkiintoisinta tässä oli ehkä se, että vihervasemmisto paljasti jälleen kerran olevansa itse sitä mitä väittävät vastustavansa. Natseilla oli kirjaroviot, punavihreillä ilmeisesti nyt kirjarouhimot. Kappas.

Maahanmuuttokriittinen porukka muodosti hyvin voimakkaan Youtube-skenen v. 2017. Ikävä kyllä tämä skene on täynnä puoli- ja umpihulluja egomaanikoita, päihdeongelmaisia elämäntapatyöttömiä ja mielenterveyskuntoutujia, joten mitä muuta voi odottaa kuin jatkuvaa riitelyä ja egojen taistoa? Hyvät naurut tässä tolkun ihmisenä on ainakin saanut kun on seurannut noiden elämäm kallujen sekoiluja. Kiitos Big Brotheriakin kiinnostavammasta viihteestä!

Kirjoitinko tolkku? Kyllä, kirjoitin TOLKKU. Triggeröitykää, hörhöt! HAHAHAHAAAAAAAA.

 

 

Enivei, takas hörhöjen kritisointiin. Katsoin Youtubesta Lauren Southernin videon ”No, I will not stop infighting” joka on vastine niille, jotka ovat syyttäneet Southernia ”omiensa kritisoimisesta”. Videolla Southern selittää liikkeen sisäisen kritiikin merkityksestä ja antaa varoittavaksi esimerkiksi vasemmiston, joka onnistui luomaan ideologiastaan jättimäisen hirviön vain siksi, ettei heillä ollut liikkeen sisällä tarpeeksi rohkeita järjen ääniä jotka uskaltaisivat nousta ylös ja saada jotain tolkkua touhuun kun huomasivat että omien porukoissa joillakin alkaa mopo pikkasen karkaamaan käsistä.

Olen huomannut että tämä liikkeen sisäinen kritiikki puuttuu aikatavalla teiltä vasemmistoanarkisteilta, kuten myös teiltä öyhöttäviltä mamujankkaajiltakin. Näin liikkeiden ulkopuolisena ihmisenä näkee asioita joita te skenejenne sisällä ette ideologisessa hurmoksessa ehkä huomaa.

Mitään sisäistä kritiikkiä tuskin on odotettavissakaan, niin kauan kun öyhöskeneä pyörittää elämänhallintavaikeuksista kärsiviä, tulonsiirroilla eläviä valkonationalisteja jotka ovat omistaneet itsensä elämäm kallujen perseennuoleskelulle muutaman super chat -lantin tähden.

Antifantit taas ovat oman elämänsä äärivasureita jotka öyhöttäjien tapaan ulkoistavat oman elämänsä — ja usein myös oman päänsä — sisäiset ongelmat yhteiskunnan syyksi. Siinä missä öyhöt syyttävät väärän värisiä ahdingostaan, antifantit syyttävät porvareita ja ”natseja”.

Molemmat ääripäät ovat läpeensä vasemmistolaisia, miksi on niin huvittavaa että toista ääripäätä kutsutaan ”äärioikeistoksi”. Todellisuudessa oikeistolaisempaa olisi mennä töihin.

Öyhöskene muuttui (tai paljastui?) ’17 avoimen rasistiseksi. Ei, ei, ei saa sanoa rasisti! Pitää käyttää poliittisesti korrekteja kiertoilmaisuja kuten ”etnonationalisti” tai ”roturealisti”.

Surullista tässä on se, että toinen ääripää: vihervasemmisto, ei ymmärrä omaa osuuttaan tämän umpirasistisen skenen synnyssä. Jokaisella reaktiolla on vastareaktio. Jos alkuperäinen reagointi on äärimmäistä, kuten punavihreillä sosiaalisen oikeuden sotureilla se on, niin mitä muuta voi odottaa vastapainoksi kuin äärimmäistä vastareaktiota?

Okei, selitän vähän tarkemmin. Vihervasemmisto on niin pitkään natsitellut tavallisia kansallismielisiä ihmisiä; haukkunut rasisteiksi, homofobeiksi ja seksisteiksi ihmisiä, jotka eivät ole rasisteja, homofobeja tai seksistejä, niin että siitä on tullut itseään toteuttava ennuste.

Kun ihmistä tarpeeksi kauan leimataan joillain termeillä, hän alkaa omaksumaan sen osaksi identiteettiään ja toimimaan sen mukaisesti. Sosiaalipsykologiassa tätä kutsutaan leimaamisteoriaksi.

26551104_143764513072647_432889545_n

 

Mitä tulee etnonationalismiin, käsissämme on vastareaktio kulttuurimarxismille. Siinä missä toinen ääripää ajattelee, että ainoastaan kulttuuri muokkaa ihmistä ja tämän käyttäytymistä, eikä geneettisiä eroja ole laisinkaan, etnonationalisti taas ajattelee että etninen tausta ja geeniperimä määrittelee ihmisen luonteen ja kohtalon, eikä ympäristö/kulttuuri ole yhtä merkittävä tekijä.

Molemmilla äärihörhöillä äärimmäisen yksinkertaistettu kuva ihmisestä ja maailman toiminnasta joka mahdollistaa älyllisesti epärehellisen ideologisen fanatismin ja sumentaa loogisen ja objektiivisen ajattelun.

Molemmilla hörhöporukoilla on myös perivasemmistolainen tapa leimata ihmiset identiteettiryhmiin. Ihminen nähdään ensisijaisesti kollektiivinsa/etnisen ryhmänsä jäsenenä ja edustajina, eikä yksilönä. Tällainen ajatteluhan on suoraan vastakohta kaltaisteni oikeistoliberaalien yksilökeskeiselle ajattelulle.

Hevosenkenkäteoria ei selitä vasemmisto-oikeisto -jaottelua, mutta se selittää täydellisesti sen, miksi ns. äärivasemmisto ja äärioikeisto muistuttavat niin paljon toisiaan: kyse on siitä, että molemmat ovat läpeensä ja ytimeensä asti vasemmistolaisia liikkeitä. Ei ole olemassa oikeistolaista etnonationalistia tai kansalaisaktivistia. Mielenosoitukset ovat kommareiden touhuja.

Molemmat skenet menevät kadulle kailottamaan kovaan ääneen mielipiteitään, pyrkivät muuttamaan yhteiskuntaa sen sijaan että parantaisivat omaa elämäänsä ja menisivät töihin, syyttävät aina muita välttäen vastuuta omasta elämästään, taistelevat vuoron toistensa ja vuoron poliisien kanssa.

Öyhöskene näytti todelliset kasvonsa Alyssa Milano -nimisen amerikkalaisen näyttelijättären aloittaman Me too -kampanjan seurauksena. Nämä samat heput ovat jo vuosia selittäneet olevansa haittamaahanmuuttoa vastaan nimenomaan naisten oikeuksista huolissaan olevina tavallisina miehinä, joita huolestuttaa maahanmuuttajataustaisten tekemät seksuaaliset ahdistelut ja raiskaukset. Noh, sitten tuli ”me too” ja miten kävikään: kauhea kitinä ja raivo kuinka koko kampanja on ”äärifeministien salaliitto valkoisen heteromiehen kiusaamiseksi” ja kuinka ”miehiä taas syyllistetään”.

Sain henkilökohtaisesti valtaisaa vihaa päälleni ”äärifeministi” ja ”miesvihaaja” -leimojen kera puolusteltuani Me too -kampanjan tärkeyttä ja sanomaa sekä yrittämällä selittää mikä ero on iskemisellä ja seksuaalisella ahdistelulla.

Öyhöskene on sen verta läpimisogyyninen ja osoitti jälleen kerran kaksinaismoralisminsa, joten ei ole yllättävää että järjen äänet vaiennetaan hyvin nopeasti tai ne yksinkertaisesti ignoroidaan.

Tähän väliin muistutan taas ääripäistä: tämä Me too -vastaisuus on tietysti vastareaktio niille ihan oikeille äärifeministeille. Toisaalta neljännen aallon feminismi on samalla myös vastareaktio näille misogyyneille. Kierre on loputon ja molemmat ääripäät ruokkivat toisiaan. Me tolkun ihmiset pyörittelemme täällä yleisössä silmiämme teille hulluille, popparikori sylissä.

Ehkä kaikkein silmiä avaavin keissi oli Teuvo Hakkaraisen tapaus. Hakkarainen karkasi persujen pikkujouluista ja lähti kännipäissään ahdistelemaan selvinpäin työn touhussa ollutta kansanedustajanaista. Hakkarainen hyökkäsi naisen kimppuun väkivalloin ja loukkasi tämän seksuaalista itsemäärämisoikeutta.

Lukiessani Teuvo-symppaajien oksennuksia ympäri nettiä ymmärsin miten hirveän tärkeää on että Me too- kampanja ei jää vuoteen -17, vaan keskustelu aiheen parissa jatkuu edelleen.

Hakkarainen -kausti erotti jyvät akanoista kirkkaammin kuin mikään muu vuoden aikana tapahtunut. Se kuinka Hakkaraisesta muokattiin säälin kohde ja viaton pikku uhri oli kyllä kallujen pohjanoteeraus.

Yhtäkkiä nämä tietyt isäm_maan puolustajat eivät olekaan huolissansa naisten turvallisuudesta ja koskemattomuudesta, ylläri! Oli suorastaan kuvottavaa nähdä miten nämä samat ihmiset jotka ovat teeskennelleet olevansa huolissaan maahanmuuttotaustaisten seksuaalisesta ahdistelusta olivat nyt valmiina puolustelemaan seksuaalista väkivaltaa suomimiehen tekemänä.

”Kuuluu suomalaiseen kulttuuriin”, yksikin argumentoi. Niinkö? Usein olen lukenut näiden misogyynien fantasioita ja ihmetellyt mikseivät saman tien muuta johonkin Saudi-Arabiaan, joka olisi varmasti suurin piirtein paratiisi näille retardeille.

26241901_143785189737246_2031714335_n

 

Ruohonjuuriskenen hahmoksi voisi myös lukea MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin. Janitskin on yksi harvoja selkärankansa suorana pitäneitä toimijoita skenessänne, siitä hatunnosto hänelle. En ole kertaakaan nähnyt hänen alistuvan umpirasististen elämäm kallujen nuoleskeluun, kuten lähes kaikki muut skenenne katutason aktivistit ja Youtube-öyhöt.

Katsokaas kun hallitsematonta maahanmuuttoa voi vastustaa ilman että inhoaa ruskeita ihmisiä.

Yksi hienoimpia traditioita joita on viime vuosina Suomessa syntynyt, on isänmaallisten vuosittainen 612-soihtukulkue. Tai se voisi olla. Olisi voinut olla. Harmi kun hörhöily pilasi senkin. Itse en saattanut osallistua v. -17 kulkueeseen. Tein päätökseni seuratessa kulkueen ympärillä käytävää keskustelua ja havainnoidessani mitä kuplaantuminen ihan käytännössä ihmisille tekee.

Öyhöt ovat kovia kritisoimaan punavihreää kuplaa, mutta eivät huomaa omaa kuplaansa. Molempien ääripäiden kuplat kärsivät samasta vaivasta: ne ovat täysin ja totaalisen erkaantuneita ns. tavallisten ihmisten muodostaman enemmistön realiteeteista. Tämän vuoksi myös 612-kulkue, joka itsepintaisesti kieltäytyy antamasta kansallisosialistisille PVL:n idiooteille porttikieltoa kulkueeseen, pitää kulkueen visusti marginaaliporukan touhuna.

Myöskään minkäänlaista kriitiikkiä ei ymmärretä tai oteta vastaan. Ei ymmärretä, että Matti Meikäläinen, peruskoulun opettaja, ei osallistu kulkueeseen jossa voisi tulla kuvatuksi potkumestari Jesse Torniaisen vierellä marssimassa. Tämä kertoo surullista kyvyttömyyttä nähdä isänmaallisuuden kuuluvan myös elämäntapaloisijoiden, vapaiden taiteilijoiden ja kaikenmaailman ideologisten hörhöjen ukopuolisille ihmisille, joilla päinvastoin kuin näillä hörhöillä, on työpaikka ja maine menetettävänään.

Omat silmäni aukesivat lopullisesti sen suhteen miten täysin pihalle 612-järjestäjät ovat tavallisen ihmisen arjesta ja ajatuksista.

Ennustan valkoisen rodun puolesta itkemisen ja natsisymppaamisen nousevan öyhöskenessä yhä voimakkaammaksi teemaksi vuoden 2018 aikana. Tämä luonnostaan marginalisoi skeneänne entistä enemmän, joskin nytkään tolkun ihmiset eivät näe juurikaan eroa antifanteilla ja kansallismielisillä aktivisteilla. Öyhöttäjien yhteistyö PVL:n kanssa tulee todennäköisesti vahvistumaan.

Ennustan myös että vihervasemmisto tulee entisestään laajentamaan rasismin määritelmäänsä. Jo nyt kaikkein fanaattisimmat aktiivit pitävät vaatimuksia maahanmuuttajian assimiloitumista suomalaiseen kulttuuriin rasistisena. Puhutaan ”kulttuurihygieniasta”.

Amerikkalaisen sosiaalisen oikeuden aktivismin voidaan katsoa virallisesti rantautuneen Suomeen viime vuoden aikana. Ehkä näkyvimmin tämä tuli esiin Stockan tiernapoika-esitystä vastaan hyökkäämisenä. Tavalliset suomalaiset kuitenkin näyttivät voimansa ja saamme nauttia suomalaisista jouluperinteistä varmasti jatkossakin kaiken maailman loukkaantujista huolimatta. Suomalaisten isänmaallisuus ja ylpeys omasta kulttuurista on jotain niin vahvaa ja hienoa, että Ameriikan hömpötykset eivät ihan niin helposti saa täällä jalansijaa.

Vasemmiston loppuvuoden sekoilua katsellessani mietin että mitäköhän ne vielä keksii kun vuotta oli vielä pari päivää jäljellä. No keksihän ne taas jotain.

Presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren kodin ikkunat piti mennä rikkomaan. Tämähän on äärivasemmistolle tyypillistä toimintaa: kun argumentit loppuvat, käydään ihmiseen.

Hyvinä ja empaattisina itseään pitävät käyttävät ideologiaansa pelkästään tekosyynä yksittäisten ihmisten sekä ihmisryhmien vihaamiseen. Myös tämä on yhteistä äärivasemmistolla ja äärioikeistolla. Molemmat ryhmät pelottavat minua, sillä tuntuu että ne käyvät entistä fanaattisemmiksi ja väkivaltaisemmiksi. Äärivasemmisto on vielä tällä hetkellä väkivaltaisempi näistä ryhmistä, mutta kuinka kauan?

Kaikkein hienoimmat ja huonoimmat jutut vuonna 2017 eivät kuitenkaan liittyneet politiikkaan millään tavalla, mutta niistä en teille kerro! Tai no sen verran voin kertoa, että Netflixiin tuli loppuvuodesta Black Mirrorin neljäs tuotantokausi. Itsehän ne kaikki kuusi jaksoa jo kerkesin katsomaan — kerkesittekö te ja mikä oli suosikkijaksonne?

-Jenni-

Advertisements

81 thoughts on “Kolumni: Jennin vuosikatsaus ´17

  1. Aito tyhmyys tuosta kyllä välittyy.Jossain määrin vähän oman viiteryhmänsä vastine vihreiden intelligentsijalle tyyliin: ”Mä oon ninq vihreä mutta metsässäkin on ankeeta ja ainoa syy mennä sinne on insesti tai vaimon hakkaaminen”

  1. Sitä minäkin ihmettelin. Onkohan Paavo lukenut koko juttua, kun se minutkin hyydytti, jo aika nopeasti.

 1. Kyllä Jenni on sitten hyvä ihminen. Ja ulkona kaikesta pahasta. Hyvän ihmisen kuplasta on kivaa laukoa typeryyksiä ja hyveliputtaa omaa erinomaista ja ehdottoman oikeaa mielipidettään. Jenni on kansamme kynttilä mutta valo ei loista juuri tällaista kirjoitusta pidemmälle, aika on nääs sakean pimeää. EU:n ja Brysselin pimentämä. Siitä ei Jenni märinässään maininnut sanaakaan. Melko näköalaton ulosjätetyn ja itsensä katsomoon passittaneen ihmisen surkea provokirjoitus. Miksi tällainen sonta on lukemisen arvoista ? No tietenkin siksi että voimme tällaisista jotain ennustaa. Meillä on joukko ihmisiä joilla menee vielä suhteellisen hyvin ja heidän maailmankuvansa on tässä ja nyt. Sekä vaaliuurnilla. Muutoksentuuli ei heidän turvallista ja riittävän hyvinvoivaa elämää sekä tulevaisuutta saa heiluttaa. Toivon Jennille vuodeksi 2018 työttömyyttä, elintason ja kulutuksen romahtamista. Iltoja ilman rahaa netflixin todellisuuspakoa ja joukon muita vitsauksia. Ehkäpä Jenni silloin siirtyy katsomosta nalkuttamasta pelikentälle muiden pudokkaiden joukkoon. Sipilän pelastettavaksi. ( tirsk )

  1. Muuten ihan kiva triggeröityminen (ja kiitos kaikille muillekin kommentoijille nauruista!) mutta sisälsi asiavirheitä. Esim mua ei oo ulos jätetty tai passitettu katsomoon mistään, koska en ole ollut missään vaiheessa minkäänlaisessa skenessä mukana tai aktivistina, vaan täällä katsomossa ulkopuolisena ihan koko ajan. Kaikki yritykset vetää meitsi mukaan öyhöskeneen on feilannut, koska mulla on koko ajan pysynyt järki päässä ja olen pysynyt uskollisena oikeistoliberaalille maailmankuvalleni.

   Vai onko tää joku ”guilt by association” jutska taas. Jos on ollut samassa Google Hangoutsissa keskustelemassa joskus jonkun kanssa, niin leimataan samaan porukkaan kuuluvaksi automaattisesti? Ilmeisesti näin.

   1. Tulit julkisuuteen Monokulttuurin mukana ja leimauduit kansallismieliseen porukkaan, halusitpa tai et. Tämä on ”guilt by idiotism” ja kyllä, sekin on association. Viisastuminen ei ole kielletty paitsi jollei itse halua. Toivottavasti esitetyt kommentit ”vuosikatsauksestasi” saavat Sinut naurunmyötä myös tarkistamaan mielipiteitäsi vaikka mulle aivan sama. Ei sua mihinkään tarvita. Kiva kun kävit, pysy siellä.

   2. Kiitoksia Jenni,
    Paras blogi aikoihin. Käy suorastaan kateeksi. Ja katkerin mahdollinen vuodatus tuolta ”Numentolta”. Tämä on aivan ilmeisesti kouluttautunut tyyppi joka luulee olevansa fiksu.
    Blogisi on ensimmäinen laatuaan jossa käydään asian ytimeen eli siihen että jos on uusnatseja niin on myös koko joukko uuskommunisteja joiden ainoa tehtävä on riehua.
    Voin aivan hyvin suositella blogiasi esim. blogisti Uuninpankkopoika Sakari Timoselle vaikkapa oppikirjaksi siitä kuinka ruoditaan maailmaa ilman värillisiä silmälaseja. Tai oikeastaan hän tarvitsee tällaista opastusta.
    Kiitos vielä kerran.

    1. Kiitos positiivisesta palautteesta.

     Olen sitä mieltä että ääri-ilmiöt ja fanaattiset kuplat syntyvät kun ihmisen antaa heimomentaliteetille (joka sinänsä, kohtuullisessa määrin on hyvä ja luonnollinen asia) liian suuren vallan. Jengiltä karkaa mopo käsistä ja kyky analysoida ja tarkastella asioita useammasta näkökulmasta. Maailma nähdään mustavalkoisena ja ”olet joko meidän puolella tai meitä vastaan”. Tästä syntyy valitettava kahtiajako ja kyvyttömyys ymmärtää ns. vastapuolta tai muita näkökulmia. Jengi nielee jonkun ideologisen paketin pureskelematta ja sitten puuskutetaan hiki hatussa eteenpäin vihaten ”väärässä olevia”.

     Olen itse vahvasti myös sitä mieltä että kahtiajaon aika on mennyt tai olisi edes aika yrittää pyrkiä siitä eroon. Mutta taitaa olla täysin naiivi ja utopistinen ajatus kun osaa näistäkin kommenteista lukee.

     1. Itseäni on vuosien kuluessa useasti erilaisissa keskusteluissa saman päivän aikana haukuttu joko kommunistiksi tai äärikapitalistiksi. ( Natsiksi ei muuten koskaan )
      Olen ottanut tällaisen lähinnä kunnianosoituksena ja osoituksena siitä että itselläni ei ole kovin värilliset lasit, sitten parikymppisenä olon jälkeen.
      Luen myös kaikenlaisia mielipiteitä, paitsi niitä joissa esiin tulee Soros.

 2. Moi Paavo.

  En löydä sivulta lähteitä. Saman ongelman kanssa painiskelin lukiessani uudenvuodenkepposteluista. Vasemmistohörhöt pitävät juttua ilman lähteitä de facto valheena. Heidän käsittelemisensä ilman lähdeviitteitä ja kumihanskoja on todella inhottavaa.

  Vika voi olla myös mobiililaitteessani. Kiitoksia sivustosta.

  ”Arttu”

  1. Pt-media on itsessään lähde. Yksikään toinen suomenkielinen media ei tunne ja tiedä Ruotsin tapahtumista niin hyvin kuin PT.

   En linkitä jatkossakaan kuin vain hyvin poikkeuksillisissa tapauksissa ”valtamediaan”. Tähän on kaksi simppeliä syytä:

   1. Valtamedia väittää mm. Pt-median olevan joku vale- ja vihamedia. En tietenkään anna tällaisille mulkuille lisää lukijoita. Me emme ole aisankannattajia.

   2. ”Valtamedia” on kilpaileva media joten emme tietenkään anna taloudellista etua kilpailijoillemme.

   Pyrin kuitenkin laittamaan jatkossa viitteitä vaikkapa poliisin tiedotteisiin tai tapahtumahuoneen päivityksiin.

 3. ”Yhtäkkiä nämä tietyt isäm_maan puolustajat eivät olekaan huolissansa naisten turvallisuudesta ja koskemattomuudesta, ylläri! Oli suorastaan kuvottavaa nähdä miten nämä samat ihmiset jotka ovat teeskennelleet olevansa huolissaan maahanmuuttotaustaisten seksuaalisesta ahdistelusta olivat nyt valmiina puolustelemaan seksuaalista väkivaltaa suomimiehen tekemänä.”

  Yksi asiavirhe oikaisu: ne on isäm_maan pulustajat.

  Tämä on muuten täysin totta.

  metoo kampanjan alku oli kylläkin harvinaisen törkeiden tapausten esilletuontia.

  Ja ei tuota Hakkaraisen käyttäytymistä voi oikein millään puolustella. Hänen olisi pitänyt jo kauan sitten ymmärtää lopettaa ryyppääminen. Alkaa olla jo väsähtänyttä juttua selittää tarvitsevansa apua.

  Tätä nykyä kylläkin saa jo miettiä tosin, että monenko sekunnin katse naisen päälle johtaa metoo huutoon.

  Käsiksi käymistä ei voi oikein ymmärtää missään muodossa. Sen sijaan jos jossain baarissa mies kännipäissään esittää rivoja ehdotuksia satunnaiselle naiselle, on ylireagointia niistä loukkaantua, vaan kieltäytyminen on tietenkin oikea toimintamalli. Jos kieltäytymistä ei sitten hyvällä uskota, sitten tietenkin lähestytään metoo aluetta.

  On nimittäin naisia, jotka voivat syttyä moisesta rivottelusta. Tietenkin riippuu paljon tilanteesta ja henkilöistä, miten asia voi edetä.

  Ja lopuksi: kerran vuonna 1987 istuin viattomasti ravintolan pöydässä, kun yht äkkiä viereisessä pöydässä ollut nainen tuli eteeni, otti munistani kiinni ja hivelteli niitä monta sekuntia. Vahva känni oli päällä, enkä ehtinyt vastustella, joten #metoo vaan teillekin!

  1. Itse olen sitä mieltä että ahdistelu on ahdistelua, oli se kumpaan vaan sukupuoleen kohdistettua. Juuri tämän vuoksi ”Me too” on hyvä, koska saadaan keskustelua aikaan rajoista, erityisesti fyysisen koskemattomuuden rajoista. En itse ole koskaan hyväksynyt sellaista ajatusta ettei miehiä kohtaan voisi olla seksisti tai että miehiä ei voisi seksuaalisesti ahdistella. Se ei todellakaan ole mitään feminismiä että ei hyväksy seksuaalista väkivaltaa (sanoivat öyhöt mitä tahansa!).

   Otin asian tässä kirjoituksessani puheeksi osittain siksi, että keskustelin hiljattain kasvotusten erään kansallismielisen nuoren miehen kanssa, joka tunsi myötähäpeää tämän Hakkarainen-kaustin vuoksi ja harmitteli sitä ettei saa ääntään kuuluviin asiasta koska ei ole tunnettu mielipidevaikuttaja.

   Baareissa on aina kaikenlaisia kännisiä huutelijoita, mutta oma näkokantani asiaan on, ettei mistään ääliöiden huuteluista tarvitse välittää, vaan kannattaa vaikka huutaa takaisin. Siinä vaiheessa kun käydään käsiksi, niin onkin vähän eri juttu.

   Uskon että Hakkarainen ihan oikeasti katuu tekoaan ja taustalla on vakava päihdeongelma, mutta toisaalta se ei ole myöskään syy vähätellä asiaa. Enemmän kuitenkin tunnen sympatiaa ahdistelun uhriksi joutunutta kohtaan. Joku tolkku pitää olla.

 4. Olen pääsääntöisesti täysin eri mieltä useimmista kolumnissa esitetyistä asioista, mutta on aina mielenkiintoista kuulla asioista eri näkökulmasta. Jos ei muuten niin vähintään Uber-kiihko-äärimmäisen sananvapausperiaatteen vuoksi joka on minulle pyhääkin pyhä asia:

  ”I disapprove of what you say, but will defend to the death your right to say it.” – Voltaire

  Muutama kommentti.
  ”Persujen kannatus romahti ja tyhmimmät persut jäivät ihmettelemään miksi. Heille on turha sitä selittää, niin kuplaantuneita he ovat omaan öyhöttäjien porukkaansa.”
  – Halla-Aho on kieltämättä töpeksinyt yksityiselämässään, mutta se ei tarkoita etteikö PS ajaisi hyviä asioita. Huhtasaarihan on ollut töpeksimättä. PS sitäpaitsi ei ole edes mikään ns. öyhötys-puolue vaan edustaa todella laimeaa alt-lightiä. PS:n romahdus oli Soinin syytä, joka oli tyypillinen poliitikko: Hän oli ajamassa vain omaa ministerisalkkuaan ja sitä kautta saamaansa jättipalkkaa.

  ”Sipilä on armoton toiminnan mies, juuri sellainen ihminen jota eniten tässä maailmassa ihailen. ”
  – Sipilä päästi Suomeen 30 000 matua vuonna 2015. Jo tämä tekee hänestä maailman huonoimman pääministerin. Sipilä oli tumput suorana, koska on perinteiseen suomalaiseen vässykkä-tapaan kiltti lammas, joka ei uskaltanut ajaa Suomen etua laittamalla rajoja kiinni. Vanha emämaan miellyttämisen ja hyväksynnän saamisen tarve meni sen edelle.

  ”Natseilla oli kirjaroviot”
  – Kansallissosialistisen puolueen kannattajat polttivat Karl Marxin teoksia. En syytä heitä siitä, Saksa vältti juuri ja juuri Bolsevikkivallankumouksen. Berliini oli myös aikoinaan sekä Sodoma että Gomorra, joka oli Euroopan lapsiprostituution keskus. Tämä loppui välittömästi ”natsien” tultua valtaan myös Berliinissä.

  ”Maahanmuuttokriittinen porukka muodosti hyvin voimakkaan Youtube-skenen v. 2017. Ikävä kyllä tämä skene on täynnä puoli- ja umpihulluja egomaanikoita, päihdeongelmaisia elämäntapatyöttömiä ja mielenterveyskuntoutujia, joten mitä muuta voi odottaa kuin jatkuvaa riitelyä ja egojen taistoa? ”
  – Kieltämättä outoa porukkaa mahtuu mukaan. Helsingissä olin kerran seuraamassa erään tällaisen porukan miekkaria, mutta poistuin kun huomasin miten outoa meno oli. En kuitenkaan sanoisi että enemmistö. Itse tosin seuraan enemmän englanninkielisen maailman youtube-videoita. Esim Lauren Rose on tehnyt muutamia todella hyviä videoita

  ”Hevosenkenkäteoria ei selitä vasemmisto-oikeisto -jaottelua, mutta se selittää täydellisesti sen, miksi ns. äärivasemmisto ja äärioikeisto muistuttavat niin paljon toisiaan: kyse on siitä, että molemmat ovat läpeensä ja ytimeensä asti vasemmistolaisia liikkeitä.”
  – Yksi perustavaa laatua oleva ero talouskysymyksissä on että ns äärioikeisto pyrkii vapautumaan velkavetoisesta rahajärjestelmästä. Ns ”äärioikeiston” tavoite on että valtiot ja sitä myöten kansalaiset eivät olisi velka eli orja-suhteessa kansainvälisille pankeille. Saksan 1930-luvun talousihme perustui juuri tähän. New Yorkin pankkiirit taas olivat rahoittamassa bolsevikkivallankumousta Venäjällä.
  -Ei nyt liity varsinaisesti asiaan mutta tapaus Gaddafi: Ei ehkä maailman paras johtaja, mutta hyvin mielenkiintoista oli että kukaan ei ollut kiinnostunut kyseisestä henkilöstä kunnes hän teki sen virheen että aikoi irtaantua Petrodollari-järjestelmästä sekä aikoi luoda kultakantaan perustuvan rahajärjestelmän.

  1. ”Kieltämättä outoa porukkaa mahtuu mukaan. Helsingissä olin kerran seuraamassa erään tällaisen porukan miekkaria, mutta poistuin kun huomasin miten outoa meno oli. En kuitenkaan sanoisi että enemmistö.”

   Juuri näin. Siksi ihmettelenkin miten joku voi luulla, että esim. meitsi olisi jollain tavalla mukana tuossa skenessä, kun en ole koskaan millään tavalla ollut. Ne kaikenmaailman öyhöttäjät ovat koko ajan sitä paitsi vihanneet mua ja haukkuneet jatkuvasti ”salaiseksi suvakkiagentiksi” ja ”rasmuslaiseksi” kun en jaa heidän umpirasistista maailmankuvaansa.

   Ja juu, vaikka kärjistänkin tässä jutussa, niin on myös olemassa fiksuja ja asiallisia aktivisteja ja tubettajia. Harmi vain että he tuppaavat olemaan hävyttömän pieni vähemmistö, eivätkä tietenkään saa yhtä paljon huomiota kuin ne kaikenmaailman sekot.

   Kukaan ei halua tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa kuin minä, mutta toisin kuin näillä öyhöillä, mun motivaatio kriittisyydelle ei ole koskaan liittynyt mihinkään rotujuttuihin, vaan suomalaisen suht. liberaalin yhteiskunnan säilyttämiseen. Invaasion muodon saava massamaahanmuutto ja maan alkuperäiskulttuurin häivyttäminen sitäpaitsi hyökkäävät libertaarista non-aggression -periaatetta vastaan.

   Vahvaa valtiota kannattavat totalitaristit kuten PVL ovat hyvin kaukana omista liberaaleista ihanteistani, enkä koe olevani millään tasolla näiden kanssa samaa possea. Ylipäätänsä pelkkä ”kriittisyys” ei ole ainakaan meitsille tarpeeksi voimakas side että se yksinään saisi mut tuntemaan yhteenkuuluvuutta jonkun kanssa — ei ainakaan kenenkään vasemmistolaisen kanssa! Maailmassa on kun paljon muitakin asioita kuin loputon mamujankkaaminen.

   1. Vai haluaa Jenni tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Kiva tietää nyt kehuttuasi Sipilää toiminnan mieheksi. ”Sipilä on armoton toiminnan mies, juuri sellainen ihminen jota eniten tässä maailmassa ihailen. Hänellä ei ole mitään hienoja, tunteisiin vetoavia iskulauseita kuten vihervasemmistolla ja persuilla. Hän tekee työtänsä, ei tunteiden vaan faktojen perusteeella, välittämättä henkilökohtaisesta suosiosta/epäsuosiosta.” Muistat kai senverran pitkälle kuin syksyyn 2015 ? Oman kämpän antaminen Kempeleessä turvapaikanhakijoiden käyttöön olikin vaimon idea. Rajapuomia ei suljettu turvallisesta maasta papereitta tulleilta ja kansa sai miljardilaskun. Hei me leikataan. Toivon todella että Sinutkin leikattaisiin pois onnen oksaltasi. Silloin joutuisit testiin jonka minä ja moni muu on jo joutunut kokemaan. Minulla on syy ja seuraus. Mitä Sinulla on ? Asema jonka menettämistä toivon ja Sinä pelkäät. Husuterveisin, husuterveisin !

  2. En ole Sipilä-fani mutta hän oli varsin nuori hommassaan kun invaasio alkoi. Juuri noussut pm:ksi. Politiikassakin vain vähän aikaa. Hän ei varmasti yksin päättänyt mitään. Muistanet Orpon puheet tuolta ajalta? Lisäksi hän ehkä pelkäsi että hallitus hajoaa ja Vihreät ja sdp hengittivät niskaan.

   Kansallissosialistit polttivat kaikkea mikä ei sopinut heidän mielipiteisiinsä. Kuten myös juutalaisten kirjallisuutta ja… juutalaisia. Kun Kansallissosialistit pääsivät valtaan niin se Sodoma ja Gomorra vasta alkoikin.
   Saksan 30-luvun talousihme perustui valtavaan velanottoon ja setelien painamiseen. Sanotaan että Saksa oli konkurssin partaalla syksyllä -39.
   Gaddaffin (kuten myös Saddamin) suhteen on asia kuten sanot. Sekä Libyassa että Irakissa olivat asiat hyvin kansalaisilla. Toki hallintoa vastustavia otettiin säilöön ja varmaankin myös poistettiin vahvuudesta mutta ainahan kapinallisille on tehty niin. Tehdään edelleen tänäänkin. Jopa meillä tapettiin summittaisesti kapinallisia 1918 – 1925, tuhansia ja tuhansia.

   Mitä äärioikeistoon tulee niin pitäisi definioida mitä se on? Onko kyseessä perinteinen äärioikeisto eli äärikapitalismi vaiko kansallissosialismin kaltaiset liikkeet jotka itse asiassa ovat sosialistisia ja polveutuvat juuri sosialisteista.

   1. Kirjarovioissa poltettiin Marxia ja p****grafista materiaalia. Nämä kaksi ovat siinä kohtaa samantyyppisiä asioita että näillä heikennetään yhteiskunnan tärkeintä komponenttia eli perhettä, jolloin mahdollisuus kommunistiseen vallankumoukseen kasvaa. Indiana Jones on maksimaalisen kaukana historiallisesta totuudesta, lähinnä vain propagandaa. Lähteitä historian tapahtumista on lukemattomia, tässä yksi
    Ryan Landry – Weimerica: History Rhymes

    ”Mitä äärioikeistoon tulee niin pitäisi definioida mitä se on? Onko kyseessä perinteinen äärioikeisto eli äärikapitalismi vaiko kansallissosialismin kaltaiset liikkeet jotka itse asiassa ovat sosialistisia ja polveutuvat juuri sosialisteista.”

    Samaa mieltä. Kansallissosialismi sisältää sosialistisen komponentin eli valtion osallistumisen talouteen ostamalla palveluita yksityiseltä sektorilta. Siinä kohtaa tämä eroaa ns äärikapitalismista, jossa pyritään valtiottomaan tilaan.

 5. Olen Jennin kanssa monessa asiassa samaa mieltä.
  Itseäni ärsyttää persut, jotka ovat nostaneet itsensä kaiken arvostelun yläpuolelle. Mestarikultti ”kaikkien retarrdien mestari” on yks naurettavimmista. Lisäksi nykyään on ilmassa paljon hommahopoille tyypillistä laumakäyttäytymistä. Tuoreimpana esimerkkinä Tiina Wiikin käsky äänestää Junesta vuoden kuumimmaksi mieheksi, mikä sai heti hopojen ja muiden retarrdien tikkarit pystyyn. 🙂

  1. Itsehän mietin hetken uskallanko tähän juttuun tuota persukritiikkiä laittaa, koska tunnen monia tosi mukavia ja fiksuja ja jopa oikeistolaisia persuja (persuthan sinänsä ei ole mikään oikeistopuolue), mutta sen verran on tullut vierestä seurattua sitä laumamentaliteettiä ja uskonlahkomaista käyttäytymistä — ja ennenkaikkea sitä että heidän suuresta johtajastaan ei saa sanoa yhtään mitään ellei halua joutua kuuntelemaan kauheita itkupotkuraivareita, et oli sit vaan pakko jättää tohon tekstiin.

   Mua ärsyttää myös jatkuva tunteisiin vetoaminen ja iskulauseet ja henkilökultit julkipersujen ympärillä. Ei mua kiinnosta mitkään iskulauseet, mua kiinnostaa tavalliset tylsät poliitikot jotka TEKEE asioita, eikä vaan pyöri ympäriinsä keräilemässä henkilökohtaista faniklubia karismallaan ja tyhjillä korulauseillaan.

   1. ”uskallanko tähän juttuun tuota persukritiikkiä laittaa”
    – Poliitikot eivät ole ihmisiä, joten heitä saa ja pitää kritisoida armotta, riippumatta mihin puolueeseen he kuuluvat. Vaikka aionkin äänestää Huhtasaarta ensi vaaleissa niin suorastaan vaadin että PS-puoluetta ja sen jäseniä kritisoidaan armotta 🙂

    1. Joo, mä olen jo pitkään huomannut että persut on todella kahtiajakoista porukkaa: öyhöpersut, jotka loukkaantuu jokaisesta pienestäkin jutusta ja joilla on just tämä mainitsemani uskonlahkomainen käyttäytyminen. Vähän sama kuin nää elämäm kallut täällä, mun vakivihaajat. Sitten on ne fiksut persut, jotka pysyy pää kylmänä eivätkä ota persukritiikkiä itseensä. Usein nämä fiksummat ovat myös sitä persujen oikeistosiipeä, mikä ei yllätä yhtään. Huvittavin tapaus oli ehkä joku kuntapoliitikko, joka joskus viime talvena pisti mut estolistalle haukkuen ”muslimirakastajaksi”. Tämä sen vuoksi kun kritisoin, että pummilla matkustaminen tuskin on mikään murhaan verrattava rikos vaikka sen tekee joku etnisen taustan omaava teini. 😀

    2. Miksi pitäisi kritisoida perussuomalaisia, jotka ovat ainoa maahanmuuttovastainen ja isänmaallinen puolue.

     1. Terveessä yhteiskunnassa kaikkia puolueita voi kritisoida vaikka kannattaisikin puolueen agendaa. Varsinkin nykyään kun sananvapaus ei ole enää itsestäänselvyys. Esim Facebook ja Twitter ovat ikävä kyllä lähteneet mukaan tähän vihapuhe-juttuun. Vihapuhe on poliittiselle eliitille ovela keino rajoittaa eriäviä mielipiteitä. Vähän niinkuin rasismi: Jos olet kanssani eri mieltä, olet rasisti ja keskustelu on päättynyt.

      En halua Suomesta Neuvostoliittoa.

 6. Aika raskasta tekstiä. Haukutaan kaikki muut, jopa sen takia , että ne haukkuu muita ja ollaan itse olevinaan kovinkin erikoinen tapaus.
  Viittaus Laura Southerniin oli mielenkiintoinen, hän on kuitenkin parikymppinen pikkutyttö joka hetki sitten seurusteli vielä neekerin kanssa. Siinä on oikea ihminen leikkimään oikeen isänmaan ystävää ja kritisoimaan kansallismielisiä.
  Jennikin voisi lopettaa piipittämisen ja pitää Sipilän ihastelut ihan omana tietonaan. Pääministerimme talousnerona pitäminen kertoo riittävästi artikkelin kirjoittajasta. Kaikki valtion omistukset on kaupan ja silläkö talous korjataan? Mistä tuloja valtiolle saadaan kun kun kaikki on yksityistetty pohjavesiä myöden ja vanhusten perseitä pesemään tulleet neekerit ovat edelleen sossun luukulla? Terveisiä perseestä jennille.

  1. Meillä on nyt kolmekymmentä vuotta tai ylikin, harrastettu talouspolitiikkaa joka perustuu vihervasemmistolaiseen ajatteluun eli siihen että rahaa on a) yrityksillä ja sitä saa b) seinästä.
   Siitä hyvänä esimerkkinä tämä valtava quebeckiläisen ammattityöttömän puolustelu. Hän on työssä ollessaan, josta ei tosin ole muuta tietoa kuin hänen oma sanomansa, ottanut velkaa ja nyt sitten vaaditaan että hänen ei tarvitsisi maksaa velkojaan ulosoton kautta. Hänhän on käytännössä ostanut osamaksulla ja joutuu maksamaan, ulosottomiehen kautta kun ei muutoin halua maksaa. Ja siitä nyt vain aiheutuu kuluja.

   1. ”Siitä hyvänä esimerkkinä tämä valtava quebeckiläisen ammattityöttömän puolustelu. ”
    – Tarkoitatko Lauren Southernia? Jos näin on niin
    1. Onkä hänellä jokin velka-ongelma?
    2. Tietääkseni hän on Brittiläisestä Kolumbiasta, eikä Quebeckistä.

    1. En, vaan sitä joka aloitti Kansalaisaloitteen aktiivimallia vastaan. Hän on Quebeckistä, ei siis Brittiläisestä Columbiasta.

       1. Kiitos tiedosta. Tämä aihepiiri on jäänyt hieman pienemmälle huomiolle.

 7. ”Hyvinä ja empaattisina itseään pitävät käyttävät ideologiaansa pelkästään tekosyynä yksittäisten ihmisten sekä ihmisryhmien vihaamiseen. Myös tämä on yhteistä äärivasemmistolla ja äärioikeistolla. ”

  Itse ajattelen kuuluvani Alt-right porukkaan, mutta en ymmärrä miksi minun pitäisi vihata ketään taustansa perusteella, vain koska kannatan monimuotoisuuden ja erilaisuuden säilyttämistä, jota Alt-right edustaa. Voin vielä selventää näkemyksiäni: Ollessani Japanissa viihdyin erinomaisesti, joskaan en ollut niin kauaa että olisi ollut mielekästä opetella japania muutamia sanontoja enempää. Pidin Japania myös Suomea parempana yhteiskuntana. Mutta, vaikka oppisin japania täydellisesti minusta ei tulisi koskaan japanilaista. Mielestäni tämä ei ole huono asia sillä etnisen ryhmän, tässä tapauksessa japanilaisten, oikeus säilyä etnisenä ryhmänä on paljon tärkeämpi kuin minun oikeuteni tulla japanilaiseksi.

  Olenko hyvä ja empaattinen ihminen on taas kokonaan eri kysymys, johon en voi itse vastata sillä olisin puolueellinen arvioija.

 8. Kovin on mustavalkoinen maailmankuva vielä kolumnin kirjoittaneella, mutta kyllä se siitä yleensä muuttuu kun vähän varttuu ja kokemuksia karttuu.

  Kokoomuksen ja Keskustan kritiikitön ihaileminen ja Sipilän nostaminen parhaaksi(sic) pääministeriksi ihmetyttää, juuri nuo puolueet koen ainakin itse pahimmiksi Suomen alasajajiksi, kummallakin on agendana ajaa Suomi liittovaltioon mahdollisimman nopeassa aikataulussa ja sitä ennen kääräistä taskuihinsa sievoiset summat kansallisomaisuuden ja hyvinvointivaltion rakenteiden myymisellä.

  Kansallismielisenä tuota toimintaa ei voi pitää missään nimessä.

  Toisekseen jos kolumnisti julistautuu vahvasti maahanmuuttokriittiseksi(oletettavasti haittamaahanmuutto?), niin sekin sotii räikeästi Keskustan ja Kokoomuksen toimia vastaan, ei kummastakaan puolueesta ole kuulunut kuin parin yksittäisen edustajan kritiikkiä maahanmuuttua kohtaan, muuten kumpikin puolue on pitänyt turpansa visusti tukossa(pelosta?) ja heiluttaneet iloisesti häntää Merkelille.

  Vasemmiston kunniaksi voi sanoa, että heillä ainakin on pyrkimys säilyttää hyvinvointivaltio(ainakin puheissa), mutta valitettavasti utopistinen näkemys että se voisi koskea kaikkia maailman ihmisiä.

  Että sellaista, pitää muistaa että mielipiteet ovat kuin persereikiä…kaikilla on sellainen.

 9. En tiedä miten Suomessa on mutta Ruotsissa ovat ne kaikkein älykkäimmät, fiksuimmat, parhaiten koulutetut ja yleissivistyneimmät todella maahanmuuttokriittiset tyypit itse maahanmuuttajia (moni on lähtöisin Iranista kuten esim. Tino Sanandaji) eivätkä he ole mitään öyhöttäjiä vaan realisteja joiden kirjoituksia lukee ilolla ja joista oppiikin jotakin.

 10. B-luokan markkina-arvon omaava Jenni yritti kirjoituksessaan asettua asioiden yläpuolelle ja kirjoitti C-luokan analyysin omilla rajallisilla kyvyillään. Tätä oli hauska lukea ja tavallaan yllätyin, että hän on ottanut takapakkia noin pahasti. Ei ihmekään, ettei ”Kuiskaus tuulessa” ole ottanut tuulta purjeisiinsa kun tämän ihqun paksuposken jutut ovat tätä luokkaa. En tiedä yrittääkö Tajukangas nostaa Jenniä pimpsan toivossa näkyviin mutta ei tämän tasoiset jutut kuulu muuten laadukkaaseen PT-mediaan. Jos tämän tasoisesta lapsellisesta kirjoittelusta joku ”triggeröityy” niin huonosti menee. Jennille vinkkinä, että kannattaa siirtyä Netflixin ja jätskin äärestä liikunnan pariin niin rasvaisuutesi vähenee ja markkina-arvosi voi nousta. Mukavaa vuotta 2018 ja pidä Paavo korkea tasosi julkaisussasi tulevaisuudessakin!

  1. Mitä ihmeen takapakkia? Näitä samankaltaisia asioita mä olen puhunut ja kirjoitellut tässä jo muutaman vuoden. En ole koskaan missään vaiheessa teeskennellytkään olevani mikään kallujen nuoleskelija, öyhöjen rinsessa. Näistä samoista elämäm kallujen triggeröityneistä palautteista ja henkilökohtaisuuksiin menevistä haukkumisista saanut ”nauttia” joka kerta kun olen mitään kirjoittanut tai puhunut. Ei mitään uutta auringon alla.

   Ja tunnistin sinutkin taas kirjoitustyylistäsi. Meinasitko kinuta mua vielä kolmannen kerran treffeille. 😀

   1. Söpöä.

    Harmi kun sinulla ei riittänyt kanttia vääryyksien oikomiseen/esilletuontiin joita Suomessa/Euroopassa tapahtuu ja valitsit helpon määkimisen tien. Se on ymmärrettävää, porukka tekeekin päätökset yleensä sen mukaan joka on helpoin ja josta itselle on eniten hyötyä sillä hetkellä. Tuo linjasi ”toisinajattelijoiden toisinajattelijana” on huvittava ja et ole mitään muuta kuin valtavirtaan laumaeläimenä sokeasti määkivä sopuli. Sipilän rinsessa.

    No, Paavo tarjosi sinulle hetkesi PT-median valokeilassa ja toivottavasti tyydytyit ”triggeröityneistä” vastauksista. Huomionhakuisuus on aika typical piirre itsekeskeisille aikuisteineille. Hauskaa tätä ”katsaustasi” ja näitä kommentteja oli lueskella yön pimeydessä kun ei muutakaan tekemistä ollut.

    Voi olla ettet ihan vielä ole saamassa kutsua Sipilän neuvonantaksi tai A-studion asiantuntijaksi, mutta tulevaisuus näyttää.

    Kerro vielä ihmeessä kuka olen kun kerran ollaan noinkin paljon oltu tekemisissä kun olen useasti sinua treffeille kinunnut! Xoxo

    1. Voiko typerämpää kommentti olla?
     Tämä tyyppi ryntää häikäilemättä haukkumaan kirjoittajaa. Ei sanaakaan sisällöstä.
     Hyvin hyvin tyypillistä vihervassarin tekstiä vai liekö itse perusnatsin?

    2. Haluisin vaan korjata, et ei pidä paikkaansa että tarttisin Tajukangasta saadakseni huomiota jutuilleni. Kun vielä bloggasin yksin, niin sain parhaimmillaan 10 000 hittiä kirjoituksiini parin päivän sisällä. Tämä kirjoitus on saanut vain 1500 hittiä, mikä on jopa pikkasen keskivertoa enemmän tällä sivustolla.

     En jaksa enää blogata enkä tubettaa, eikä sille ole mitään erityistä syytä, vaikka te vihaajat yritätte syytä etsiä. Mulla vaa on muutakin elämää eikä kiinnosta huomio netissä. En saa mitään itelle näistä kirjoituksista — muuta kuin ehkä hupia? Saan ääneni tätä kautta kuuluville tietysti sellaisille ihmisille, jotka ei muuten mun juttuja lukisi. Onhan se kai kiva. Tai jotain. En ole koskaan ottanut näitä nettijuttuja mitenkään tosissani.

     1. Huomasin sen, ettet ota näitä asioita tosissasi, kun vielä Tuonen Joutsenen kassa piditte lähetyksiä. Ohjelma meni usein pilalle kikattamisesi vuoksi. Eikä uusi yritys sen meikatun miehen kanssa suosiotasi tainnut lisätä..

      1. Ei sen ”meikatun miehen” kanssa pitämieni livejen olleetkaan tarkoitus lisätä henkilökohtaista ”suosiotani” — ainakaan teidän Lokka/Wiik-fanien keskuudessa, vaan suostuin noiden lähetysten tekemiseen vain ja ainoastaan siksi, että koin sen olevan ainoa keino saada ihmiset unohtamaan että jouduin entisten ”tovereideni” törkeän nettikiusaamisen uhriksi. En halunnut jäädä ihmisten mieliin Wiikin kiusaamana ihmispolona, vaikka itselle siitä jäi ammottava haava joka sattuu vieläkin. Muutenhan olin ollut jo pitkään täysin valmis laittamaan pillit pussiin livelähetysten suhteen, jotka eivät mua ole koskaan varsinaisesti kiinnostaneetkaan. Kuten ei tubettaminen, ”suosio” netissä tai mikään muukaan täysin tyhjänpäiväinen asia.

       1. Jos nyt eksytään varsinaisesta asiasta(maahanmuutto, feminismi ym) vähemmän relevantteihin eli henkilöasioihin niin itse muistelisin että sinulla oli erittäin mielenkiintoisia kirjoituksia/videoita feiminismistä. Eli tästä olit jäänyt mieleen. En ollut tiennyt mahdollisista erimielisyyksistä.

 11. En tiedä itkeä vai nauraa. Sarkasmistako on kysymys, vai onko Jenni menettänyt viimeisetkin järjen rippeensä. Liberalismi ei todellakaan ole hyvä asia.

 12. Kuka vitun Jenni? Mikä helvetin skene? Yksi ihminen 6miljoonan joukosta aivopieruilee ja porukat triggeröityy, ”skene” koostuu muutamasta järkevästä ihmisestä ja suuresta joukosta mitättömyyksiä jotka metsästävät näkyvyyttä/hillotolppaa. Halal-ahon Persut edustavat parlamentaarista vastavoimaa(toivottavasti) ja pvl radikaalinpaa vaihtoehtoa, siinäpä ne vaihtoehdot taitaa olla jos nykymeno ei nappaa.

  1. Vastarintaliike on suomen ainut todellinen vastavoima joka omaa edes teoreettisen mahdollisuuden suunnan kääntämiseen. Kaikki siitä lievempi ”kansallismielisyys” on pelkästään tyhjää puhetta joka korkeintaan hieman viivyttää tulevaa tuhoa. ”Jos et tunnista vihollista niin miten voit taistella sitä vastaan?”

   Tämä on fakta jota ei pysty kukaan uskottavasti kiistämään. Itse en ole vastarintaliikkeen jäsen mutta tunnen historiaa melko kattavasti ja perustan näkemykseni sen pohjalle. Kansallismielisenä itseään pitävien henkilöiden suurin ongelma on ymmärtämättömyys menneistä ajoista ja näkemyksien perustaminen vihollisen täydellisessä hallinnassa olevaan mediaan ja elokuvateollisuuteen. Se on virhe joka tulee kostautumaan erittäin katkerasti -meiltä viedään isänmaa jalkojen alta samalla kun ”skenessä” öyhötetään täysin toisarvoisilla asiolla ja irtisanoudutaan kilpaa ”natsismista”

   1. Minulla ei ole vielä mielipidettä Vastarintaliikkeestä, sillä kyseistä porukkaa tulisi tutkia paremmin käyttäen valta, eli valhemedian ulkopuolisia lähteitä. Ymmärtääkseni kyseinen liike kannattaa ”äärioikeistolaisten” liikkeiden tapaan eläin ja luonnonsuojelua(Sama oli 1930-luvun Saksassa), mutta myös yhteispohjoismaista valtiota. Itse en kannata Suomen liittämistä Ruotsiin, joten siinä kohtaa en ole samaa mieltä järjestön kanssa.

    Mikäli PVL kannattaa myös siirtymistä pois velkavetoisesta rahajärjestelmästä, niin on itsestäänselvyys että kyseinen liike demonisoidaan täydellisesti.

 13. Herää tuosta Sipilästä ja Kokoomuksesta hieman ajatuksia:

  Sote- uudistus, josta en ole itse kiinnostunut vähäisessäkään määrin ennen viime vuotta, on sellainen ikuisuussavotta, että sen valmistelu on nielaissut jo niin paljon resursseja, että tokkopa yhteiskunta hyötyy siitä enää yhtään mitään, vaikka kaikki loksahtaisi huomenna kohdalleen ja uudistus voisi olla niin sanotusti tuotannossa..

  Sote kuulostaa sellaiselta projektilta, joka on poliittinen uudistus vain poliittisen puuhastelun takia, mutta on yhteiskunnallisesti täysi katastrofi.

  Lisäksi turvapaikanhakijoiden laskeminen maahamme on nielaissut valtavasti resursseja. Muun muassa koulutusta on jouduttu ajaa samalla alas, kun sadat miljoonat eurot on syydetty ’sotapakolaisten’ paapomiseen kylmässä Pohjolassa, mikä on täysin Opiskelijoilta leikattiin. Stupido väitti, että ei ole keltään pois, jos ’sotapakolaisia’ paapotaan. Että kehtasikin. Sikamainen valehtelija.

  Kolmannen maailman tulijoista ei koskaan tule meille mitään oikeaa voimavaraa, vaan he ja heidän jälkeläisensä ovat ja tulevat olemaan aina yhteiskunnan resurssien kuluttajia.

  Ja sitten tämä työttömien ’aktivointi’.

  Aivan kuten tulemme nyt näkemään käytännössä sen, millaiset kulut Helsingille seuraakaan paperittomien terveydenhuollosta, tulemme näkemään myös ’aktivoinnin’ hyödyt.

  En ole sellaisessa asemassa, että kykenisin ennustamaan tulokset, mutta villisti veikkaan, että jälkimmäisen ainoa tulos on vain ihmisten kiusaaminen, joka on sinänsä sitten erittäin noloa, kun itse tuhlataan sote- ja matupelleilyihin hirveästi yhteiskunnan kallisarvoisia resursseja ja sitten kiillotetaan omaa sädekehää ja väitetään, että työttömien ’aktivointi’ säästää yhteiskunnan varoja ja aiheuttaa ’laiskojen’ ihmisten menemisen töihin, kun vain on pakko.

  Sipilä & co ovat mielestäni täysiä nollia.

  1. Tuosta Aktiivimallista voidaan olla montaa mieltä. Itse tiedän että on ihmisiä jotka kaikin keinoin pyrkivät elämään vastikkeettomilla tuilla. Myös tapauksia jossa selvä, luvattu työpaikka on jätetty ottamatta ja jatkettu tuilla loisimista.
   Tuo aktiivimalli voi johtaa pysyviin työsuhteisiin esim. tapauksissa kun pieni yritys oikeastaan tarvitsisi tekijän vaikkapa muutaman viikon hommaan mutta ei palkkaa byrokratian ja irtisanomisvaikeuksien takia. Jos tällaiset esteet poistetaan, jota aktiivimalli tekee ymmärtääkseni, niin samainen työnantaja saattaa palkata ensin vähäksi aikaa ja sitten lisää kun huomaa että tekijä on kelvollinen ja että tekemistä löytyykin.
   Mitä työn perässä muuttamiseen tulee niin on täysin käsittämätöntä että vaaditaan että jos menee työpaikka alta kun yritys lakkautetaan tai väkeä joudutaan vähentämään niin yhteiskunnan tulee elättää sillä paikkakunnalla ja siinä asunnossa ko. henkilö / perhe loppuelemän ajan jos yhteiskunta ei pysty osoittamaan työpaikkaa. Ei työ ole kenellekään itsestään selvyys sillä paikkakunnalla missä asuu. Aina on muutettu työn perässä ja tullaan muuttamaan.
   On myös käsittämätöntä että juuri ne jotka tällaista vaativat eivät vaadi samaa maahantulevilta elintasopakolaisilta. Valtioiden joista näitä tulee tulisi tietenkin järjestää työtä kansalaisilleen siellä missä asuvat eikä lähettää heitä pallon toiselle puolelle muiden elätettäviksi.

   Se mikä meillä on edelleen suuri ongelma byrokratiassa on täällä vallalla oleva ääretön holhousmentaliteetti. Miksi Kela ei voi maksaa korvauksia ”tiskin yli” samalla kun työtön jättää hakemuspaperinsa? Oletuksenhan pitäisi olla etä asiat ovat kunnossa. Hakemukset ym. voidaan tarkastaa sitten jälkeenpäin ja jos on epäselvää selvittää epäselvyydet. Sama koskee sairauspäivärahaa. Miksi ei päivärahaa voida maksaa kun sairas jättää hakemuksen ja todistukset? Näin on Ruotsissa tehty jo kymmeniä vuosia. Jos asiakas jättää valheellisia tietoja tulee siitä sitten käräjäasia ja tuen takaisinveto.

 14. No, nyt ainakin selvisi, että miksi ei Tajukangasta ole näkynyt Monokulttuuri FM:ssä vähään aikaan. Oletko sinäkin Taju nyt ymmärtänyt, että Junes ja Tiina on kuvottavinta paskaa maan päällä? Ei ne 2 työtöntä luuseria edistä millään tavalla kansallismielisyyttä, vaan päin vastoin tuhoavat sen turhalla öyhöttämisellään.

  1. Tiina kiinnittyi turhaan Lokkaan. Hän on nyt täysin sivuosassa ja Lokka pitää hänet varjossa.
   Lokan pitäisi a) opetella ulosantiaan, b) valmistella mitä aikoo sanoa ja c) siivota itsensä.

   1. Tiinasta ja Juneksesta ei voi edes puhua samana päivänä, tämän turhan kikattelijan kanssa.

  2. Mamu-Junes yrittää vain ratsastaa mamukriittisyydellä hillotolpalle Arkadianmäelle. Tajukangas tajuaa kusetuksen ja ryyppää mieluummin itsensä vaikka hengiltä, kuin osallistuu projektiin. 🙂

 15. Jennistä kyl huomaa valitettavasti, että on ihan lapsonen vielä, jolle iskä ja äiskä aina maksanut kaiken. Nuo kuvitelmat toimivasta valtiosta ilman minkäänlaista sosiaaliturvaa ovat todella utopistisia. Tulisi kuule sellanen rikollisuusaalto tässä maassa, mikäli sosiaaliturva lakkautettaisiin kokonaan, että Jenniltä varastettais terveyssiteetkin kaupungille lähtiessä laukusta.

  Jenni vois joskus vierailla maassa jossa sosiaaliturvaa ei ole ja tulla sitten takaisin kertomaan kokemuksistaan.

  Olen kuitenkin sitä mieltä, että työstä kieltäytymisen tulisi olla pätevä syy poistaa henkilöltä sosiaaliturva loppuelämän ajaksi kokonaan.

  Suomen työttömille ja muutenkin heikommassa asemassa oleville, lähinnä siis kantaväestölle, ei kuitenkaan pidä tehdä enää yhtään lisää harmia.

  Toivottavasti Jenni joskus kasvat aikuiseksi. Vitun naispuolinen Schubak!

  1. Kun en löytänyt ”kuvitelmaa ilmansosiaaliturvaa” mistään.
   Miksi pitäisi poistaa sosiaaliturva ´loppuelämäksi?
   Siinä olet oikeassa että kantaväestöllä on jo riittävästi ikeitä päällään. Samaa mieltä on ymmärtääkseni myös Jenni?

   Ostain syytä suuri osa kommentoijista on ilmeisestikin sellaista väkeä joka oikeasti kuvittelee että valtion kukkaro on pohjaton. Että ongelma ei ole rahan puute vaan valtion ilkeys kansalaisiaan kohtaan kun eivät anna jokaiselle riittävästi rahaa. Tästä taitaa olla historiallinen esimerkkikin: Muuan vallankumouksellin joka päästyään presidentiksi alkoi painamaan omaa rahaa että sitä riittäisi. Ihmetteli sitten kun kukaan ei sitä halunnutkaan. Syy lienee selvä kaikiolle? Tuo vallankumouksellinen olisi voinut olla kuka vihervasemmistolainen tahansa.

  2. Jormuliini on oikeassa. Tämän vuoksi RAJAT olisi pitänyt laittaa kiinni, kun 2015 invaasio sai alkunsa. Kun rahat loppuvat, eikä tänne tulleita enää pystytä elättämään, alkaa rikosaalto, joka kaltaista ei maassamme ole nähty. Rajat kiinni myös EU n alueella, niin rikolliset eivät sen jälkeen pääse mistään suunnasta maahamme. Minulla ei ole tarvetta poistua maastamme, ja jos sattumalta haluan poistua, niin sitä varten minulla on passi. Ruotsissa kävin viimeksi 5 vuotta sitten sukuloimassa, mutta sinne en halua enää mennä sen maan sekasorron vuoksi.

   1. Erittäin hyvä huomio. Malmössä poksahtelee jo nyt, mutta mitä tapahtuu kun rahat vääjäämättä loppuvat?

 16. ”Sekä Halla-Aho että vihreiden uusi johtaja Touko Aalto paljastuivat vaimojaan pettäviksi betavässyköiksi.”

  Halla-ahon naismaku näyttäisi olevan kohdallaan ainakin vaimon osalta. Touko Aallon naismaku sen sijaan paljastui hyvin ailahtelevaksi. Hyvännäköinen vaimo vaihtui pois. Kauas pois. Tilalle tuli… jotain muuta.

  Kävi tuossa mielessä, että Touko Aallosta ja pin-up-tähti SIni Arielista tulisi hyvä pari. Onko joku muukin huomannut, että kyseessä olisi varsin hyvä match? Kyllä sitä kelpaisi kameroille hymyillä.

 17. Kaikkea sitä jennille tuleekin mieleen kaloja fileroidessaan kaupan kalatiskillä. Tämän oksennuksen luettuani totean vaan, että älä missään nimessä lopeta päiväduuniasi..

  1. Miksi mut aina sekoitetaan persu-Jenniin? 😀 En tosiaankaan ole töissä kaupassa, en kuulu persuihin enkä osaa edes fileoida kalaa! 😀

   ”Kävi tuossa mielessä, että Touko Aallosta ja pin-up-tähti SIni Arielista tulisi hyvä pari. Onko joku muukin huomannut, että kyseessä olisi varsin hyvä match? Kyllä sitä kelpaisi kameroille hymyillä.”

   En tunne tuota pin up -tähteä, mut pitääpä googlata josko olis Toukolle hyvä morsmaikku!

   ”Vitun naispuolinen Schubak!”

   Tää oli hauska!

     1. You’ve said it..
      Point on.

      Nobody.
      Siksi ihmettelenkin miten olen löytänyt itseni kommentoimassa tätä oksennustasi.

 18. Huh, olipa turhin teksti pitkään aikaan, onnittelen kirjoittajaa tästä saavutuksista! Onpa tämänkin sivuston taso laskettu metrikaupalla riman alle, kun tällaista paskaa julkaistaan. Tästä edes jää pt-media-linkit avaamatta, vaikka kuinka clickbaittia tarjottaisiin.

  1. Vaivautuisitko Vkr kritisoimaan itse tekstiä asiallisesti? Vai oletko vain niin yksinkertainen että et pysty?

  1. En ole. En ole myöskään minkään muunkaan rekisteröidyn tai rekisteröimättömän yhdistyksen, ryhmän, lahkon, skenen, puolueen, possen, jengin, porukan tms jäsen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.