Nuorukaiset aiheuttivat häiriötä Heurekan ympäristössä uutenavuotena

0

Kuvakaappaus 2018-01-03 10-49-39

Helsingin Uutisten mukaan kymmenkunta nuorukaista aiheutti harmia ihmisille Tikkurilassa Heurekan edustalla uudenvuoden yönä. 15-18-vuotiaista koostunut joukkio hyökkäsi ihmisten kimppuun kahteen otteeseen.

Ensimmäinen tapaus sattui klo 23.00 aikaan, jolloin nuorukaiset piirittivät nuoren uhrinsa ja veivät häneltä lompakon. Toinen tapaus sattui parin tunnin päästä, jolloin vastaantullutta nuorukaista pahoinpideltiin niin, että ainakin kylkiluut katkesivat. Myös tässä tapauksessa uhrilta vietiin lompakko.

Oliko kyse uussuomalaisista, ei tule esille missään.

Jos tiedät tapauksesta jotain? Ota yhteyttä: pt-media@mail.com

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Nuorukaiset aiheuttivat häiriötä Heurekan ympäristössä uutenavuotena

  1. Mitähän se Paavo tarkoittaa kun väittää ettei muka tule missään esille olivatko uussuomalaisia??JOS ne eivät olisi olleet voimavaroja lehdissä olisi jo valvontakameroiden kuvaa,tarkat kirjoitetut kuvaukset tekijöistä,kohta epäiltyjen nimetkin ja pikku Valtteri nyyhkyttämässä kuinka polkupyöräkin meni rikki natsien sotatoimissa.

  2. Minkähänlaiseen kiimaan nämä kultamunat joutuvat aina kun kristityillä on joku juhla? Kiihoittuvatko ne siitä kun eivät itse saa juhlia? Ja vuosi vuodelta tämä juhlakiima ei kun pahenee. Samalla tavalla mielikin sairstuu, koko ajan enemmän.

    1. Samaa miettinyt, uudenvuoden, juhannus ja kaikki isommat juhlat, niin eiköhän nuo saatana karavanaamat ole häiriköimässä. Isoin syy on melenvikaisten suvakkien jotka antavat väärää tietoa näile alikehittyneille kädellisille juhlien tarkoituksesta. Noiden villi-ihmisten omat juhlat ovat yleensä itsensä viiltelemistä, mulliparissa ”tanssiminen”ja aseilla räiskintää, joissa yleensä kuolee sivullista porukka enemmän kuin pikku sodissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.