Ruotsin tuhkarokkoepidemia laajenee

0

5515aa5017ed9.image

Ympäri Ruotsia on tupsahdellut esiin harvinainen virussairaus tuhkarokko. Tuhkarokkoa on esiintynyt säännöllisesti vuosittain, mutta nyt liikkeellä on hyvin laajalle levinnyt tuhkarokkovirus.

Nyt kyseisen kannan arvellaan lähteneen liikkeelle Göteborgin Bergsjön terveyskeskuksessa, jonne tuli joulukuun alussa hyvin sairas tuhkarokkopotilas. Virus levisi sen jälkeen terveyskeskuksen henkilökuntaan. Mies lähetettiin edelleen Itäiseen sairaalaan, jossa ainakin 11 henkilökuntaan kuuluvaa sairastui.

Tuhkarokko on levinnyt edelleen pohjoiseen Örnskölsvikiin. Göteborgissa asuva sairaanhoitaja levitti tautia tietämättään eteenpäin. Parikymmentä henkilöä on saanut Örnärissa tupla-annoksen vasta-aineita.

Kaikissa Länsi-Ruotsin sairaaloissa on nyt vartijat ovella, joka ohjaa epäillyt tuhkarokkopotilaat heti eristykseen. Lisäksi pienemmillä terveysasemilla on kyltit, joissa kehoitetaan olemaan tulematta sisälle, jos epäilee tuhkarokkoa vaan soittaa ilmaisnumeroon, jolloin asiantuntevat hoitajat noutavat potilaan.

Tuhkarokosta voi lukaista vaikka täältä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuhkarokko

Advertisements

18 thoughts on “Ruotsin tuhkarokkoepidemia laajenee

 1. Lisää tauteja tulee.Kuppaa tippuria aidsia malariaa ruttoa ym.Syyn tiedätte.MATUT

  1. Nuo mainitsemasi sukupuolitaudit eivät leviä, jos ei jokaisen vastaantulijan kanssa harrasta suojaamatonta seksi. Ottakaa järki käteen, ja välttäkään lähikontaktia vieraisiin ihmisiin ovat he naisia tai miehiä.

 2. Lisää tauteja tulee.Kuppaa tippuria aidsia malariaa ruttoa ym.Syyn tiedätte.MATUT

 3. Eikös nämä pitäisi nyt lähettää VOK:eihin siivoajiksi. Arbimaissa kun ei ole moisia tauteja niin saattaisi olla elämää rikastuttava kokemus. Pohjolan väelle tämä on flunssaan verrattavissa oleva sairaus.

  1. Esimerkiksi vastasyntyneille vauvoille, imeväisille ja syöpäpotilaille tuhkarokko ei todellakaan ole mikään ”flunssaan verrattavissa oleva sairaus”.

 4. Kaikkien tautien syynä on (valtamedian mukaan) kantisten lisääntyvä matkustaminen ja huonekalutuonti Kiinasta. Syy on siis kantisten eikä missään nimessä tupisten ja rupisten kerjäläisten ja kamelinpissanjuojien. Mutta tämänkin taudin toi ei-kantis maahan, varmaan suoraan pyöröovista ponkaisseena.

 5. Mikä Matuttaen tulee se ei viheltäen lähde.

  – Kansanviisaus vuoden 2035 Swedistanista

 6. Sitten kun tarttuu rokot,tuberkuloosit ja muut ihanat rikkaudet voimavaroilta niin kannattaa ensisijaisena hoitokeinona käydä pyörimässä vaikkapa sanomatalon sekä ylen toimitiloissa.Jos ei sillä vielä parane niin myös ainakin vasemmistoliiton ja vihreiden puoluetilat sisältävät pyhää hyvyyden energiaa jonka parantava voima varmasti auttaa.Elleivät kyseiset korkeimman hyvyyden temppelit kuitenkaan jonkin mystisen feng shuin karmavirheen vuoksi paranna kannattanee hakeutua lääkäriin..

  1. On silti rasismia sanoa, että matuja ei oteta, vaikka he tuovatkin tauteja.

   Hyvän ihmisen mielestä muutama suomalainen voi hyvin kuolla matujen tuomiin sairauksiin, jotta voidaan auttaa suurta määrää ihmisiä.

 7. Paluu keskiaikaan on hyvässä vauhdissa yhteiskunnan joka sektorilla. Joukkoraiskauksia, kuninkaan omat poliisivoimat, avoimia teloituksia kaduilla, noitavainoja, tappavia kulkutauteja, ihmisten jako kasteihin varallisuuden mukaan jne jne. Vain kohteet ja toteutus ovat erilaisia mitä 1500 -1700 luvulla.

  1. Älä huoli, kyllä ne 1500- ja 1700 luvutkin vielä tänne saadaan ihan kaikilla mausteilla.

   Siinä voi olla vaan se hyvä puoli, että sitten lämpimään ilmastonalaan sopeutuneet, mutta muuten kädettömät geenit katoavat automaattisesti, vaikka niitä olisi ollut useita miljoonia.

   Golf- virran mahdollinen pysähtyminen ja sen myötä kylmenevät talvetkin voivat johtaa siihen, että heidän unelmansa ei toteudu täysimääräisenä meidän leveysasteillamme.

   1. Kaksi vuotta vielä odottelen sitä kansallista heräämistä ja jos sitä ei tule on pakko siirtyä suunnitelmaan B eli poistua maasta. Pakko sanoa että eihän tämä kovin hyvältä näytä kun suurin osa ei ymmärrä edes kuka tätä saastaa tänne meillekkin ajaa ja mihin kaikkeen vastapuoli on valmis tavoitteidensa saavuttamiseksi.

    Mielipuolinen tilanne. Ei auta kun toivoa jotain niin suurta mullistusta mitä suuret massat eivät pysty sivuuttamaan ”ei kuulu mulle” tokaisulla.

 8. Ei siinä niin sanota vaan sanotaan että mies tuli Etelä-Euroopasta ja että siitä on spekuloitu oliko hän tullut tänne kerjäämään vai ei. Tartuttaja voi olla vaikka pakolaisleiriltä Italiasta tai Kreikasta tai vaikkapa joku spurgu Espanjasta. Mikä mielenkiintoisinta on että mies toi tänne taudin joka saattaa tappaa kymmeniä tai jopa satoja ihmisiä joilla ei ole immuniteettia ja että hän haki apua nimenomaan todella pahan syrjäytymisalueen terveyskeskuksesta. Ei siis mikään tavallinen turisti.

  ”Han kommer från Sydeuropa och skall ha varit här på besök. Det har florerat rykten om att mannen skulle varit här för att tigga, något som Christer Andersson menar att det inte finns några som helst belägg för eller tecken på.”

 9. Onnittelut kaikille ! Tuhkarokko , kauppa ,tippuri pitsat ja kebbabit saapuneet .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.