Tukholman paikallisjunaliikenne oli pysähdyksissä koko aamun sabotaasin takia

0

2000px-Stockholm_commuter_rail_geographic_map.svg

Tukholman läpi kulkeva junaliikenne pysäytettiin tänä aamuna viiden jälkeen kokonaan. Poliisi ja raideliikennettä hallinnoiva yhtiö ei avaa tarkemmin mistä seisokissa oli kyse, mutta sabotaasiin viitataan.

Poliisin tiedottaja Kjell Lindgren kertoo, että poliisi tutkii asiaa sabotaasina ja sen valmistelusta. Poliisi ja raideyhtiö tutkivat aamulla monta tuntia Södermalmin asemalta etelään lähteviä raiteita ja raideliikenteeseen kuuluvia ohjaimia. Myös poliisin pommiryhmä oli koirien kanssa tutkimassa aluetta. Kyse on kuitenkin iso alue ja sen tarkastamiseen meni monta tuntia.

Joidenkin tietojen mukaan pommiryhmä etsi raiteille asetettua pommia, mutta mitään tietoja ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Tukholman T-Centralin läpi ja edelleen Söderin kautta etelään kulkee satoja junia päivässä. Seisaus koski kaikkia Tukholmaan tulevia ja lähteviä junia, joten työmatkaliikenne oli luonnollisesti täydessä kaaoksessa aamupäivän.

Advertisements

6 thoughts on “Tukholman paikallisjunaliikenne oli pysähdyksissä koko aamun sabotaasin takia

 1. Kovasti odottettu junansuistoharrastus on kohta arkipäivää? Vallattomien pakolaispoikien uusi innovaatio? On meinaan koirapoliisilla taluttimineen hieman haisteltavaa. Pommit pitää etsiä aina manuaalisesti, ennen kuin junan voi lähettää turvallisesti menemään. Sitten sama homma alusta. Ja taas alusta…

  Nykyisillä aineilla varmaan ½ kiloa riittää radan katkaisuun? Merikontillinen jos tullut ja jemmattu vaikka moskeijoihin, niin siinä on jo vuosiksi hupia. Arabien kuljetusliitto hoitaa aasikaravaanilla hommat tulevaisuudessa?

  Taas hieman salaliittoteorioin, mutta yhteiskunta on niin hauras, että pienikin kujeileva muslimijoukko keksiessään itselleen mielekästä puuhaa saa koko maan seis. Toivottavasti kotoutustoimet tavoittavat nuo herkässä iässä olevat radikaalinuoret.

 2. Lopulta se Pendolino ajaa meilläkin 200 km/h johonkin ansaan ja lentää pitkin metsää.

  Ja isis liput liehuvat tapauksen kunniaksi.

  No. Avoin yhteiskunta on kuitenkin ainoa mahdollisuus ja meidän täytyy alkaa jo valmistautua miljoonien afrikkalaisten tuloon.

 3. Se on yksi terrorismin muoto, pommi uhka ilman pommia. Helppo ja halpa, silti saadaan ihmiset pelokkaiksi ja taloudelliseti kurjistetaan. Seuraavana päivänä johonkin toiseen suuntaan ja lopulta kun ei enään tarkisteta, sitten räjähtää.

 4. Tähän kaiken paskan päälle vielä tarttuvat taudit kuten nyt tämä tuhkarokkoepidemia vastasyntyneillä jne. Monikohan kuolee tämän epidemian takia? Tartuttaja on ”Etelä-Eurooppalainen mies”. Kiitos nyt taas tästäkin rikkaudesta, täällä Avoimien Ovien Talossa. Kohta saapuu vielä isorokkokin ja rutto, spitaalista puhumattakaan.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/sa-startade-masslingen-i-goteborg

 5. Johtuu äärimmäisistä suihkuvirtauksista skandinavian yllä jolloin junaraiteet ikäänkuin taipuvat ilmakehään tulleen lämpövaikutuksen voimasta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.