Ruotsi myönsi viime vuonna 84 494 ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa

0
People eat their Iftar meal at charity tables that offer free food during the holy fasting month of Ramadan in Cairo
Sinä maksat pidot.

Ruotsi myönsi viime vuonna kaikenkaikkiaan 135 529 oleskelulupaa. Luku sisältää kaikki myönnetyt oleskeluluvat riippumatta perusteista. Se luku mitä meitä kiinnostaa on:

84 494

Kun 135  529:stä otetaan pois työperäiset, opiskeluun perustuvat, (esimerkiksi Yhdysvalloista muuttaneet), adoptiot (83) tai muut sellaiset normaaliin maahanmuuttoon liittyvät muutot ja jätetään jäljelle sotapakolaiset (=discoläpsyttäjät) perheenyhdistämisohjelmalla tulleet tai muuten vain maahan ilmaisen elatuksen perässä lonnineet kolmansien maiden tulijat, jää jäljelle vajaa 85 000 elätettävää.

https://www.migrationsverket.se/download/18.4100dc0b159d67dc6146d5/1515053488342/Beviljade%20uppeh%C3%A5llstillst%C3%A5nd%202017.pdf

Advertisements

22 thoughts on “Ruotsi myönsi viime vuonna 84 494 ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa

 1. Katastrofi.
  Ja hyvä, että joku jaksaa, osaa ja uskaltaa veivata todelliset lukemat tauluun.

  1. Juuri näin. Kiitos myös omasta puolestani – ilman PT-mediaa en varmaankaan olisi tajunnut, että läntinen muslimivaltio on nykymenolla muutaman vuosikymmenen kysymys ja matemaattinen tosiasia.

   Kaiketi oman maansa saa pilata hieman samoin kuin ihminen voi ryypätä itsensä hengiltä, mutta mitäs sitten tehdään, kun rahat loppuvat seinästä? Ettei vain meno jatku naapurin puolella?

 2. Ruotsi on kuin ne zombiemuurahaiset joiden aivot loinen on popsinut jo aikaa sitten.Se vain jatkaa matkaansa itsemurhaansa täyttä vauhtia mistään välittämättä samalla lisää loisia ruokkien.

 3. Ja sitä edellistä, ja sitä edellistä, ja ensi vuonna, ja sitä seuraavana jnejne samanlaisia lukuja pöytään.. Kuka tahansa älyn hiventä omaava ymmärtää että tämmöinen ei voi jatkua. Tämä on mielenvikaisuutta, järjetöntä tyhmyyttä. Ei ihmisyyttä, myötätuntoa, ymmärtämistä, armeliaisuutta eikä vieraanvaraisuutta. Sokeaa, kuuroa ja mykkää idiotismia. Sairasta. Absurdia.

  1. Hyvä huomio. – Todennäköisesti Ruotsissa kiinteistöjen arvot tulevat laskevat. Nyt kannattaa myydä, kun vielä jotain saa.

   1. Täysin samaa miettinyt. Etenkin jos asuu etnohelvetin kainalossa arvoalueella, niin kämppä heti myyntiin, koska se on kohta ex-arvoalue. On varmasti vaikea uskoa jossain Marjaniemessä, että Itä-Helsingin ongelmat tulisivat omaan Mersu-lähiöön, mutta kysymys on paremminkin, että miten ne voisivat olla tulematta.

 4. Millähän nuo ruotsalaiset meinaa oikeasti ruokkia nuo kaikki ei täällä suomessakaan kehuttavaa ole mutta tuossa ei ole enää järjen häivää suomen olisi kyllä todellakin panostettava ruotsin raja valvontaa.

  1. Mutta kun on tehty SOPIMUKSIA. ”Juha Sipilä, Petteri Orpo, Sauli Niinistö ja Timo Soini neuvottelivat vuonna 2015 kesän aikana sopimuksen Euroopan Unionin, Saksan, Ruotsin ja Tanskan kanssa. Sopimuksen myötä kyseisistä maista ohjattiin turvapaikanhakijoita ilmaiseksi busseilla ja junilla kohti Suomea. Ruotsi oli järjestänyt täysin ilmaiset bussikuljetukset ja junakuljetukset turvapaikanhakijoille Tornion rajalle. Turvapaikanhakijoita kehoitettiin menemään Suomeen.

   Samassa sovittiin, että Suomi tulee lisäämään pakolaisten määrää, sekä ottamaan loputtomasti jatkuvat virrat turvapaikanhakijoita.

   Erityisen tärkeä kohta sopimuksessa oli, että ylivoimaisesti suurin osa hakijoista tulee olemaan muslimimiehiä.

   Sekä se, että Suomi tulee pitämään rajat auki ja ottamaan Ruotsin kautta turvapaikanhakijoita 200 000 kpl vuoteen 2022 mennessä.
   Tarkoituksena on nopeuttaa Suomen islamisaatiota ja nopeuttaa kansanvaihtoa.”

   https://suomimedia.wordpress.com/2017/12/24/paljastus-turvapaikanhakijoiden-tulva-suomeen-oli-poliittisesti-sovittu-asia/

 5. Miettikääpä. Kylän koko 84000 henkeä. Kaikki maksetaan: talot, tavarat, tiehoito, sähkö ym. ym. Verotulot valtiolle 0 euroa. Kuinka monta tällaista ”kuntaa” valtio kestää?
  Kysyn vaan.

  1. Niin, ja ajateleppa kun suuri osa joukosta täysin kielitaidottomia, huomattava osa myös luku- ja kirjoitustaidottomia (millä kielellä hyvänsä) ja sitten on mukana jopa todellisia pakolaisia, joilla ihan oikeita traumoja – ei sitä voi edes ihan tavalliseen kylään tai keskisuureen kaupunkiin verrata, koska erityistarpeet niin suuret. Työllistäähän tämä, tottahan toki, mutta se on enemmän kuin se omiin housuihin laskettu kusi kuin todellinen tuottava työllisyys.
   Mietitäänpä tosiaan tätä.

  1. Joo mutta ei meillä mitään hätää ole, Juha hoitaa! Ensin Sipilä kutsui maailman kaikki muslimit Suomeen ja nyt laittaa Suomen työttömät ja köyhät maksumiehiksi. Eikös Juhalla ole bisneksiä ja fyrkkaa? Ehdotan seuraavaksi kansalaisaloitteeksi että Juha maksaa omasta pussistaan 30.000 muslimilomailijan kaikki kulut seuraavat 50 vuotta.

 6. And now matu fucking like krayzy .In 10 years there will be 84494* 6 torakat easily per family .135529 * 6 .All together after 6 years will be 1,320,238 easily . Congratulations ,the end is near .

 7. No tässä hieman näkökulmaa mitä noiden elättäminen maksaa. Ns. ”yksintulleiden” kustannukset ovat ihan eri luokkaa, monikertaiset ns. ”tavalliseen” diskoläpsyttelijään.

  MOT teki Yleisradion ulkomaan avustajaverkoston avulla karkean vertailun eräiden Euroopan maiden tarjoamasta sosiaaliturvasta turvapaikan saaneille perheille. Siinäkin vertailussa Suomi sijoittui kärkeen. Esimerkkitapauksena oli kahden työttömän aikuisen ja kolmen lapsen muodostama perhe, joka on tullut maahan äskettäin. Avokätisyyskilvan tulosluettelo muodostui seuraavaksi.

  1. Suomi 2 283 E /kk

  2. Ruotsi 2 143 E /kk

  3. Saksa 1935 E /kk

  4. Tanska 1 765 E /kk

  5. Ranska 1 740 E /kk

  6. Britannia 1 179 E /kk

  7. Espanja 1 520 E /kk ( vain 3 kk:n ajan)

  8. Italia 0 E

  Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jaana Vuorio on kertonut aiemmin IS:lle, että jokainen aikuinen turvapaikanhakija maksaa veronmaksajille 44 euroa vuorokaudessa. Vuotuisella tasolla kustannukset ovat aikuista kohti siis noin 16 000 euroa. Lasten osalta summa on noin kaksinkertainen.

  Yhden maahanmuuttajan pitkäaikaiskustannukset
  Olettamus: jää työttömäksi Suomessa

  Elinkustannukset
  Asuin- ja muut elinkustannukset vuodessa 16 000
  Julkiset terveydenhoitopalvelut (keskiarvo) 1 800
  Muut julkiset palvelut vuosittain, arvio 1 500

  Yhteensä 19 300
  Suomessa olo aika 18 v – 73 v 55 vuotta 1 061 500

  Veikkaisin että nuo on laskettu pahasti alakanttiin. Mukaan tulee ne kärsimykset VOK paikkakunnilla. Jatkuva pelko persessä lapsien puolesta, teinien jännityksen haku karvaranteiden luona ym. Eli on vaikka juuri rakennettu talo ja siitä ei pääse eroon jos haluaisi muutta muualle, olet kuin mato paskassa.

  1. Huhhei. 1 000 000€/pakolainen. Jos varsin maltilliset 10 000 discoveivaajaa saisi myönteisen päätöksen/vuosi + 4 perheenjäsentä/jannu, tulisi vuosittain 50 000 elättimuslimia. Elinkaarikustannukset 50 000 000 000€.

   30 000 000 000€ maksaisi hävittäjähankinnat (elinkaarikustannukset sisältyvät). 20 000 000 000€:lla voisi järjestää senpäiväisen ilotulituksen, ettei kukaan koskaan kykenisi moiseen. Voisi tietty ostaa ydinohjuksia pydinohjuksia, samanlaisia kuin loistavalla toverilla on.

   Yhdessä vuodessa ”ihan pikku kulut” jatkossa maksettavaksi. Ne tietysti tulevat joka vuosi periaatteessa. Tai jotain, selittäkööt fiksummat.

   Nyt kun on päätetty, että ”negan” saaneetkin saavat jäädä, päätetään kohta siitä, että negat muuttuvat myönteisiksi? Saadaan Ruotsista, Tanskasta, Saksasta jne kaikki negatiivisen saaneet, elleivät siellä päätä samoin + perheet? Ja rajoja auki pitämällä (Euroopassa), saadaan 2015 katastrofi pysyväksi olotilaksi. Marokossa jo miljoona neekeriä kyyläämässä, milloin laiva tulee hakemaan. Kannattaahan ne hakea ja kustantaa matka seuraavaan maahan, kerran Suomi ottaa kaikki vastaan. Miljoona on miljardin alku ja meillehän mahtuu. Nyt pitäisi jo googlettaa, onko kvadriljoona oikeasti luku, vai Aku Ankan keksintöä.

   Tulee maailmanloppu, kannattaa ryypätä, kun vielä ehtii.

  2. Ja sitten päälle ne vaikeasti laskettavat kulut naisten raiskaamisista ja muslimien tekemistä murhista Suomessa, pahoinpitelyistä, ryöstöistä ja varkauksista sekä sossu/kela-huijauksista puhumattakaan.

 8. Huugolle, todella alakanttiin. Facebookissa VALTIO myönsi yhteen matuun menevän keskimäärin 80000e/vuosi, tähän sairauskulut, hammaslääkärikulut ( esim. YKSI hammasimplantti maksaa 3000 euroa ) ja rikokset, niin menee yli 100 000 euroa vuodessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.