Ruotsiin viime vuonna 25 666 turvapaikanhakijaa

0

Ruotsi oli viimekin vuonna Pohjoismaiden ylivoimainen ykkönen vastuunkannossa. Maahan tuli 25 666 turvapaikanhakijaa. Luku tarkoittaa käytännössä, että maahan ikäänkuin syntyi uusi pieni kaupunki.

Suomi on toisella sijalla 4 704:llä tulijallaan. Suomen luvusta uupuu joulukuun tulijat, joten tosiasiallinen luku on yli 5 000 henkeä. Peränpitäjinä olivat Norja 3 546 turvapaikanhakijaa ja Tanska 3 458 turvapaikanhakijaa.

Kuvakaappaus 2018-01-04 14-28-05

Norja on luultavasti Pohjoismaista vähiten invasioitunut (Islanti poislukien). Maassa on joitakin suuren maahanmuuton alueita Oslossa ja Bergenissä sekä joitakin yksittäisiä kaupunkeja. Tanskan luku sinällään hämää. Vaikka tulijamäärä on tällä hetkellä pieni, maassa on suuria Ruotsin kaltaisia ongelmalähiöitä, joissa enemmistö populaatiosta on kolmansista maista tulleita muslimeja. Tulijat ovat ajalta kun tanskalaiset vielä avasivat sydämiään.

Suomen luku 4 704 on ajalta tammi-marraskuu, eli joulukuun tulokset mukaanlukien tulijamäärä on yli 5 000 henkeä. Tämä alkaa olemaan jo hälyttävyyden rajalla. Miten entisestä Suomesta, jossa tulijoiden taustoja tutkittiin tarkkaan ja maahan ei päässyt kuka tahansa, tuli yhtäkkiä maa, johon voi lonnia sisään miten haluaa.

 

Advertisements

12 thoughts on “Ruotsiin viime vuonna 25 666 turvapaikanhakijaa

  1. Tuo 135 459 on myönnettyjen oleskelulupien määrä, ei uusien hakijoiden määrä. Toki siinä on myös perheenyhdistämisiä ym.

   1. Tottakai, mutta tuota tahtia 6-7 vuodessa naapurimaassamme on miljoona sinne kuulumatonta lisää, siellä jo loisivien 2+ miljoonan lisäksi. Pitäisikö olla huolissaan?

    1. Pitäisi olla huolissaan.

     Jokainen normaalin älykkyysosamäärän omaava tajuaa, että tätä vauhtia ei voi jatkaa enää kauan. Kymmenen vuoden päästä tilanne on jo katastrofi.

     Kun joka vuosi otetaan elätiksi keskikokoisen kaupungin kokoinen matulauma, joka ei tee mitään elääkseen, niin vaikka olisi millainen punavihreä, feministinen tahtotila tahansa, niin paska löytää tuulettimen.

     Ruotsi on käytännössä jo kriisissä johtuen raiskauksista, järkyttävän suurista ampumisluvuista, autonpolttamisista, viranomaisten kivittämisistä jne.

     Ruotsin hallitus joutuu jo salailemaan, valehtelemaan ja peittelemään totuutta, ettei korttitalo ala romahtamaan. Siitä tietää että tilanne alkaa olla jo vakava. Yhtenä esimerkkinä vaikka poliisin peruma kehoitus naisille välttää liikkumista yksin yöaikaan. Siinä voi kaikki miettiä, että kenen etua asiassa ajetaan? Ei ainakaan niiden naisten jotka tulevat varmasti raiskatuksi.

     Vaarana on se, että Ruotsi alkaa taas dumppaamaan rikkautensa tänne, kun oma kantokyky ei enää kestä. Monissa kunnissa on jo vaikeuksia järjestää majoitusta, koska tilaa ei enää ole. Meillä hallituksella ei ole minkäänlaisia edellytyksiä estää Ruotsin toimia, niin kuin ei ollut parivuotta sittenkään.

     Tosiasioiden kieltäminen ja pään työntäminen pensaaseen ei poista sitä tosiasiaa, että Ruotsista on tulossa kovaa vauhtia islamilainen kehitysmaa. Suomessa vöyhkätään venäjänpelossa, mutta ei itärajan takana ole mitään sellaista minkä kanssa ei ole selvitty, tai selvitä. Länsirajan takana olevan muslimivaltion kanssa saatta tulla vielä maaotteluita.

 1. Turvapaikanhakijoiden lisäksi Suomeen tuli myös kiintiöpakolaisia (750?) ja EUn taakanjakoja parisen tuhatta, joten potentiaalisia ilmaiseläjiä yli 7.000. Useimmat (EU)maat eivät ota ollenkaan kiintiöpakolaisia, ja sitä taakkaakin on jaettu aika yksipuolisesti. Miksi Suomen pitää aina apinoida Ruotsin surkeita käytäntöjä, kun fiksumpiakin olisi jopa pohjoismaissa tarjolla?

 2. Onko noihin tilastoihin edes mitään syytä uskoa????Nuo kusipäät valehtelevat KAIKESTA muustakin paapomansa paskasakin maahantuonnin kohdalla joten miksi tilastot olisivat poikkeus??Todelliset luvut ovat suuremmat.

  1. Tottakai luvut ovat suuremmat koska Ruotsiin on tullut ja tulee koko ajan ihmisiä jotka menevät suoraan maan alle eivätkä ole kirjoissa eikä kansissa.

 3. Onnea ruotsi olette myyneet maanne itsenäisyytenne ja sielunne älykkyyttä teillä ei ole myydä olette kuin suomen hallitus ruotsi on menetetty

 4. Turvapaikanhakijoiksi tuskin tilastoidaan turvapaikan hakijan perhettä, joka tuodaan Ruotsiin myöhemmin. Ehkä turvapaikan saanut pistää hyvinkin nopeasti perheenyhdistämishakemukset vireille. Puhumalla vain turvapaikanhakijoista valtaapitävät kaunistelevat tilannetta.

  Jotta Suomi välttyisi Ruotsin kohtalolta, turvapaikkojen myöntämisestä Suomeen tulisi kokonaan luopua. Kyllä… ei yhtään turvapaikkaa Suomesta. Sensijaan aidoille hakijoille Suomi voisi kustantaa elämän turvallisissa olosuhteissa muutamaksi vuodeksi jossain kehitysmaassa. Sieltä käsin voisi sitten hakea siirtolaiseksi minne vaan.

  Myös avioliiton solmimisen tai yhteisen biologisen lapsen saaminen Suomen kansalaisen kanssa ei tulisi olla peruste saada oleskeluoikeutta Suomeen. Jokaista Suomeen pyrkivää tulisi kohdella niinkuin häntä kohdeltaisiin hänen hakiessaan siirtolaisen eli Suomen pysyvän asukkaan asemaa.

  Näin loppuisivat turvapaikkahaun ja avioliiton käyttäminen ohituskaistoina Suomeen pääsylle.

 5. Minkä verran niistä 2015 tänne tulleista 35 000 vähä-älysistä on muka lennätetty takasi. Kuullu ja lukenu vaan joistaki apinoista jotka lennolla takasi viety.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.