Viktor Orbán: Keski-Eurooppa on EU:n moottori

0

20180103_BGA_2010

Eilen pidetyssä Unkarin ja Puolan päämininisteritapaamisen lehdistötilaisuudessa, jossa mukana olivat Unkarin pääministeri Viktor Orbán ja Puolan pääministeri Mateusz Morawiecki, todettiin, että Keski-Euroopan maat ovat Euroopan Unionin moottori.

Viktor Orbán sanoi tilaisuudessa:

– Olemme EU:n moottori. Keski-Euroopan maat ovat nopeiten taloudellisesti kasvava alue, joten siksi Unkari haluaa sanoa mielipiteensä myös Unionin sisällä. Haluamme elinvoimaisen talouden. Emme halua asua missään uudessa valtiossa vaan Unionin on oltava kansojen liitto.

Orbán jatkoi:

– Rajoja on suojeltava edelleen ja maahanmuutto on lopetettava ja apua annettava siellä, missä sitä tarvitaan. Euroopan kansalaiset eivät halua maahanmuuttoa, sitä haluavat vain jotkut Euroopan johtajat ja vievät sitä itsepäisesti eteenpäin.

Niin ikään Orbán kiitteli Puolaa osallistumisesta Unkarin etelärajan valvonta- ja puolustustoimiin ja totesi, että asia ei ole yksin unkarilaisten asia vaan kyseessä on myös Euroopan yhteinen ulkoraja.

Edelleen Orbán jatkoi maahanmuuton suomimista:

– Unkaria on mahdotonta päästä jonkilaiseen postkansalliseen aikaan. Unkarin ylläpitävä voima on kansallinen identiteetti ja kristillinen kulttuuri. Ja jos maahan tulee paljon maahanmuuttajia ja Unkari lyödään hajalleen, niin mitä me sitten kutsumme Unkariksi, Orbán kysyi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Viktor Orbán: Keski-Eurooppa on EU:n moottori

    1. Viktor Orbán on huippuälykäs ja tarmokas oman kansansa puolesta taisteleva pääministeri. Kansan valitsemien johtohenkilöiden rankingissa planeetan historian kaikkien aikojen parhaimmistoon kuuluvana kakkosijalla heti DJTn jälkeen.

  1. Unkarin ja Puolan Pääministerit ovat todella ainoita järkeviä valtiomiehiä Euroopassa. Kiitos heille, että pysyvät lujina oikeassa kannassaan haittamaahanmuuttoasiassa. Islamia ja muslimeja, enempää kuin Afrikkalaisiakaan ei tarvita Euroopassa. Nämä pysykööt sijoillansa ja apua sinne jos tarpeen. Koettaisivat edes itse saada maitaan kohennettua niillä tuhansilla avustusmiljardeilla joita näille lykätään jatkuvalla syötöllä. Silti ne vaan hinkuavat Eurooppaan varastamaan toisten työn hedelmiä. Eivät itse osaa yrittää yhtään mitään, suu auki odottavat valmista eteen.

  2. Itä-euroopan maat ovat tulevaisuudessa viimeisiä islam vapaita maita kun pohjois-ja keski eurooppa ovat valloitettu. En pitäisi mahdottoman että isompi sota alkaa jossain vaiheessa Euroopassa juuri näiden syiden takia. Ruotsi,saksa,ranska romahtavat ensimmäisinä ja se on sitten menoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.