Facebook-bannaus kolmeksi päiväksi

0

2000px-Facebook_New_Logo_(2015).svg

Pt-median Facebook-sivu bännättiin kolmeksi päiväksi ruotsalaisesta seksuaalirikollista suosivista naisista kertovan jutun takia. Yhteisönormien mukaan juttu oli hyökkäävä ja suunnattu etnistä ryhmää vastaan. (Ruotsalaisia).

Joten Facebookiin ei päivity uusia juttua kolmeen päivään. On mielenkiintoista, että nyt kyseessä oli ensimmäinen tällainen ”rangaistus” koko Facebook-historian aikana. Siellä on ollut joukossa todella paljon ”rasistisempiakin” juttuja, joihin Facebook ei ole puuttunut. Luultavasti joku ruotsinsuomalainen vasemmistolainen käänsi jutun jutun päähenkilölle ja sieltä masinoitiin massiivinen atakki.

Advertisements

15 thoughts on “Facebook-bannaus kolmeksi päiväksi

 1. No ei yks bänni paljoa pänni. Totuus kirvelee, sitä ei saa sanoa, siitä ei edes saa keskustella. Surullista.

 2. Jos olisi jutussa vaatinut ”FREEARIF”, olisimme sen porukalla piesseet. Nyt puolusti normaaleita, ja eikun palkintomatkalle banaanisaarille.

 3. Nyt ilmoitat vaan kylmän rauhallisesti fb että olet palannut islamiin jo aiemmin ja että tilin sulkeminen on siten yksiselitteisesti natsistinen viharikos julmasti sorrettua vähemmistöäsi kohtaan.

 4. Otan osaa. Joku suvaitsevaisempi vetänyt herneet nenuun. Tai sitten olet suututtanut (((ne)))…Tervetuloa ”rasistien” kerhoon.

 5. Naamakirjan suvakit ja Polpo kyttäävät vääriä uutisia. Olisko tuo VK parempi vaihtoehto tähän sensuurisuvakki naamakirjaan.

 6. Pikkusieluiset pikkutytöt ja pikkupojat asialla, juuri ne, jotka lapsena heittivät hiekkalaatikossa hiekkaa muiden lasten silmille ja huusivat ”en leiki sun kaa” ja joiden äideillä oli elämänhallinta pahasti hukassa. Niitä riittää ja ne itkevät ja saavat edelleen aikuisina itkupotkuraivareita ja henkinen aikuisuus jää heille vain haaveeksi.

   1. Itse asiassa eivät:
    nykyiset polpot olivat lapsina niitä, jotka kyttäsivät leikki- ja koulutovereidensa tekemisiä kannellakseen niistä. ”Opettaja, opettaja, Kalle ja Ville tekivät sitä! Opettaja, opettaja, Ville ja Matti tekivät tätä!” Tulevan polpon naama loisti tyytyväisyydestä hänen katsellessaan, kuinka opettaja rankaisi Kallea, Villeä ja Mattia.

    Kalle, Ville ja Matti veivät tulevan polpon joka kerta nurkan taakse, antoivat kelpo sakinhivutuksen ja kysyivät: ”Loppuuko se kanteleminen?” Ei se loppunut; se jatkui jatkumistaan samoin kuin niitä seuraavat sakinhivutukset. Kas, eihän tuleva polpo kyennyt yhdistämään niitä mitenkään toisiinsa. Hän oli Oikeamielisyyden Ilmentymä ja Oikeuden Toteutumisen Ritari, joka sitäpaitsi vain toimi opettajan silminä ja korvina.

    Sakinhivutuksilla oli ainoastaan yksi vaikutus: tuleva polpo ajatteli joka kerran jälkeen:
    ”Tämän minä vielä kostan…tämän minä vielä kostan korkojen kera…!”

    1. Sitten nämä entiset kantelupukit kertovat julkisuudessa olleensa koulukiusattuja. Oletteko huomanneet saman ilmiön kuin minä, kuinka lähes jokainen julkisuuden henkilöksi pyrkivä tai sinne jo päässyt kertoo olevansa koulukiusattu.

 7. Totuus satuttaa ! Kuulun myös vaarallisiin kommentoijiin 30 päivän bannien mukaan. Olen ylpeä banneistani, koska niin moni muukin isänmaallinen totuudenpuhuja on niitä saanut.

 8. Itse epäilen kyllä suomalaisia antifantteja.
  Ilmeisesti ampuivat alas omankin feikkiprofiilin FBssä kun kerroin liikaa totuuksia.
  Niillä on selvästi näitä verkostoja jotka valittavat joukolla samoista profiileista.

 9. Jättäkää ihmiset FB.Ei nämä bannit lopu ja turhaa on FBstä mitään kansallismielistä asiaa etsiä,niitä bannataan jatkuvasti.Monet ovat jo näin tehneet ja tämä tulee vain kiihtymään.

  1. FB on täysin vihollisen hallinnassa. Siellä roikkuminen antaa valtavan edun vastustajalle -itsesensurointi on pahinta myrkkyä mitä hajallaan olevaan kansallismielisten kenttään voidaan levittää.

 10. Yrityksellä on toki omia käytänteitä ja sääntöjä, mutta lakia on yrityksen noudatettava.

  Seuraavat lainkohdat perustuslaissa ovat feisbookille ilmeisen vaikeasti ymmärrettävissä:

  – Luku 2 pykälä 6 mielipiteen vapaus.

  – Luku 2 pykälä 11 ’Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen’

  – Luku 2 pykälä 12 ’Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.’

  Kyllä feisbookin on noudatettava lakia omassa yritystoiminassaan, näitä bännejä joissa lakia rikotaan tulisi saattaa tuomioistumeen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.