Malmöstä löytyi räjähtämätön räjähdyspanos poliisiautosta

0

Malmössä yritettiin räjäyttää toinenkin poliisiauto, mutta räjähdyspanos jäi suutariksi. Auto seisoi pysäköitynä samalla parkkipaikalla kuin aiemmin räjäytetty poliisiauto.

Nyt kyseessäolevan auton räjähdyspanos löydettiin välipäivien aikana sattumalta kun auto vietiin huollettavaksi. Auto oli rajapoliisin käytössä. Huollossa auton pyöräkotelosta löydettiin jonkinlainen räjähdyspanos.

Auto oli seissyt joulun ajan parkissa samassa paikassa kuin räjäytetty auto. Joulun jälkeen auto oli tarkoitus ottaa ajoon, mutta tuulilasissa oli halkeama ja sivupeili oli revitty irti. Poliisimies toimitti auton huoltoon ja räjähde huomattiin tuossa yhteydessä.

Räjähde löydettiin siis päivää ennen kuin toinen auto räjähti. Poliisin tekninen tutkinta tutkii asiaa.

Poliisijohto arvostelee nyt kovin sanoin kyseisen poliisiaseman turvallisuusrutiineja. Asemalle halutaan joitain ”turvallisuustoimia”. Mitä nämä turvallisuustoimet tarkoittavat, sitä ei avata.

Yhtäkaikki luultavasti malmöläiset poliisit pelkäävät tällä hetkellä enemmän kuin tarpeeksi.

 

 

Advertisements

10 thoughts on “Malmöstä löytyi räjähtämätön räjähdyspanos poliisiautosta

 1. Aina välillä asiat selkenevät: jos poliisi ei kykene turvaamaan itseään, on selvä, ettei muiden turvaamista voi vaatia. Vaikka hiukan yllättää, ettei 1. pommi ole saattanut turvatoimia tappiin. Oisko pommissa lukenut jotain vaikka arabiaksi tai somaliksi, jolloin mitään huolta ei voi olla?

 2. No, tästäkin ruotsalaiset saavat katsoa peiliin ja syyttää itseään. He ovat avanneet maansa rajat kaikenmaailman hampuuseille. Ja he ovat vaaleilla valinneet sellaiset päättäjät jotka ovat maan tähän tilaan ajaneet. Hekin ovat (kuten me) saaneet juuri sellaiset päättäjät kuin ovat ansainneet.

  Niin että äänestäkää vain eduskuntapuolueita jatkossakin niin mikään ei muutu. Olenkin miettinyt että koska oikein ihmiset havahtuvat. Ja äänestävät kokonaan uudet pelurit kentälle.

 3. Poliisijohtokin se ryhdikkäästi arvostelee taas turvallisuusrutiineja.Polpo on todellakin nimensä veroinen.Samaa touhua kun vaikkapa Tukholman kuorma-autoiskun jälkeen.Ongelma ei ollut se että maassa laittomasti oleileva muslimi ajoi kuorma-autolla vääräuskoisten yli – no eihän nyt toki.Ongelma oli turvallisuusrutiinit.

 4. Väkivaltakoneisto vastaan virallinen väkivaltakoneisto. Virallinen puoli on tehnyt kaikkensa ettei suututtaisi vastapuolta mutta mikään pullakahvittelu ja toiseen suuntaan katsominen ei tunnu riittävän. Alistus.

 5. Kyllä pian joku poliisipari posahtaa kunnolla kun oikein yrittävät. No mitä siitä seuraisi, ei mitään, koska poliisien tulee uhrautua monikulttuuristen synnytyskipujen takia.Tämä on kirjoitettu varmaan hallitusohjelmaan.

 6. Kuten olen aikaisemminkin sanonut: Ruotsin poliisi on menettänyt aloitekyvyn, heillä ei ole riittävästi henkilökuntaa, asianmukaista koulutusta, eikä asianmukaista kalustoa vastatakseen kentällä suoritettavien tehtävien suorittamisesta. Ruotsin poliisi taistelee jo nyt sisällissotaa kentällä ja on häviämässä, mikäli Ruotsiin ei käynnistetä sotilaskriisinhallintatehtävää tilanne kärjistyy ennenpitkää täysimittaiseksi sisällissodaksi.

  Mikä tahansa vähempi ei enää tässä vaiheessa riitä, ikävä kyllä pidän kuitenkin todennäköisenä että kitkan pitää ensin levitä Ruotsin hallituksen toimijoiden kotiovelle tai heidän täytyy kokea konkreettisesti jotenkin muuten päätöstensä tulokset ennenkuin mikään muuttuu. Ja koska nämä hallituksen toimijat asuvat turvallisilla alueilla, sekä liikkuvat turvamiesten suojaamina, tilanne tulee olemaan aivan täydessä kaaoksessa Ruotsin yhteiskunnassa ennenkuin nämä hallituksen toimijat saavat konkreettisen kosketuksen päätöksiensä tuloksista.

 7. Pommit paukkuu, kaikki musumatut kukkuu, musumatut kukkuu…
  Mutta dialogipoliisi ei anna pelolle valtaa – poliisi pakenee, piiloutuu ja alistuu muslimille…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.