Presidenttigallup – äänestä täällä äläkä pönötä kopissa

0

Nyt voit vaikuttaa! Jos äänestää vaaleissa, ei voi valittaa. Mutta jos ei äänestä, mutta äänestää Pt-median presidentin vaaleissa, voi todellakin valittaa. Valittaa ja hartaasti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Presidenttigallup – äänestä täällä äläkä pönötä kopissa

 1. Hei Paavo. Osaako Junes myös saksaa kun oli suomentanut Youtube videon?

  Ihailen todella suuresti teitä ihmisiä, joilla on kielitaito hallussa… Itselle oli lastenleikkiä laaja matematiikka ja fysiikka, mutta ei niistä ole ollut mitään hyötyä vanhempana.

 2. Adolfille olisin halunnut ääneni antaa mutta uusi tuleminen on vielä valitettavasti odotusvaiheessa.

   1. Ainut joka saisi globalistit aisoihin. Tulevaisuus ei todellakaan näytä kovin ruusuiselta ja tarvitaan niin suuri remontti koko järjestelmään ettei se onnistu ilman täysin asialle omistautunutta johtajaa. Homma on karannut niin totaalisesti hanskasta jokaisella osa-alueella ettei pipertelyt enää tehoa. Todella huonoon asemaan on suomikin itsensä järjestänyt -maahantunkeutujat ovat vain yksi ongelma monien muiden joukossa.

  1. Sama juttu Norjan kansallissankari, näkijä Anders Behring Breivikin kanssa. Mutta tulee aika, että ABB johtaa etukeulassa suvakkivajakkien sekä muslimien hävittämistä planeetalta.

 3. Mahtavaa miten PT-median lukijat ja hommaforumilaiset ovat ryhmittyneet Lauran taakse!

  Jotkut kansallismieliset sanovat äänestävänsä Väyrystä koska sopisi tehtävään paremmin kokemuksensa vuoksi ja olen siitä samaa mieltä. Mutta kun kylmä tosiasia on että Paavolla ei ole mitään tsäänssejä voittaa Niinistö, niin kyse on puhtaasti siitä kumman äänimäärä on tärkeämpi seuraavia eduskuntavaaleja ajatellen. Kansalaispuolue on aivan marginaaliporukka, joka saa enintään Väyrysen läpi. Voi myös olla että hän vetäytyy politiikasta 2019. Halla-ahon johtama Perussuomalaiset on ylivoimaisesti paras valinta maahanmuuttokriittisille ja Huhtasaaren iso äänipotti tuo kannatukseen kivasti buustia!

  1. Laura saa ääneni. Toisella sijalla on Väyrynen. Muiden ehdokkaiden kohdalla raapustan äänestyslappuun kirkkoveneen.

 4. Lokkahan osaa Ranskaa ,Suomea, Ruotsia ,Englantia , Saksaa, Hollantia,Venäjääkin, ja sit vielä jotakin muutakin..Että minä ainakin kunnioitan kielitaitaitosia ihmisiä..

  1. Jos oikein muistan, niin ruotsinkielentaito häneltä puutuu. Mutta kielitaitoinen kumminkin on ja fiksu.

 5. Sori vaan paavo. Edelleenkään sivulla ei näy videot eikä myöskään gallup. Tämä alusta ei ole html-yhteensopiva. Selaimena Firefox 50.1.0. Johtuisko siitä että jossain vaiheessa koodia nkyy ”fb-root” tai että jotain saa sivustolla ajetaan googlen statistiikan päällä? Kummatkin ovat minulla bannissa.

  1. Jaa-a… en ole ennen kuullut tällaisesta ongelmasta. Joskus Facebookista suoraan upotuskoodilla haetut videot eivät välttämättä näy, jos Facebook ei ole auki itsellä tai on mahdollisesti esto jollekin sivulle tms.

   Mutta selvittelen asiaa vähän, josko siihen löytyy jotain ongelmaa. Laita viestiä myöhemmin onko ongelma korjaantunut…

  2. Kyllä sulla täytyy olla joku muu ongelma. Mulla on ikivanha paska läppäri, joka oli jo ostaessa markkinoiden halvin.
   Kaikki jumittaa ja pätkii, mutta kyllä PT:n sivut toimii -videot pyörii ja gallupkin näkyy… 😀

 6. Mitä ihmettä PT vaalikyselyn mukaan Lauralla on ääniä 70.68 % Laura hakkaa mennen tulle Yle gallupit, joissa Niinistö on koko ajan ollut johdossa, lähes 100 % äänillä . Vaalit lähestyy, tilanne alkaa olemaan hektinen.

 7. Älkää antako roistovaltamedian galluppien vaikuttaa omaan äänestykseen.
  Niihin ei voi luottaa enää missään asiassa.

  1. Tuo pitää kyllä täysin paikkaansa ja koskee kaikkia muitakin kyselyjä -ei pelkästään näitä vaaleja. Väyrynen blogissaan selvitteli kyseistä asiaa kun eivät suostuneet tekemään mielipidemittausta kuin valtamedian toimeksiantona. Viimeisten viikkojen aikana propagandan määrä on lisääntynyt entisestään ja jonkinlainen paniikki selkeästi paistaa läpi ”uutisoinnista” -valtamedia on siirtynyt sotamoodiin ja mielipidevaikuttamisen tilalle on tullut mielipidepakottaminen. Kirjoitteluista näkee että myös niitä rustailevat toimittelijat tietävät syytävänsä puhdasta paskaa tulemaan -kyse ei ole eri näkemyksistä tai toisesta ideologiasta vaan käskystä suoritettavasta valehtelemisesta.

   -Ja ne käskyt tulevat median omistavilta tahoilta.

   1. Talvisodan henki
    Ylen ja muiden paskamedioiden toimittelijoilla on kaksi vaihtoehtoa: valehtele tai kengänkuva perseessä!

 8. Politiikka ja demokratia ovat hienoja nimiä suosiokilpailulle.

  Otetaanpa tarkasteluun demokratia järjestelmänä. Demokratia on järjestelmä jossa päätökset pohjautuvat ääniin, jotka puolestaan perustuvat mielipiteisiin. Demokratiassa kustakin asiasta äänestetty vaihtoehto joka saa eniten ääniä valitaan. Mitä luulette kuinka hyvin mikään tekninen asia kuten vaikkapa sillat, logistiikkaverkosto, sairaalat, koulut, rakennukset yms. toimisivat jos niiden suunnitelun parametreissä olisi mielipiteitä? Esimerkki: https://yle.fi/uutiset/3-9788970

  Tutkitaan vaalijärjestelmää yhtenä demokratian alijärjestelmänä. Tiedämme tutkimalla yhteiskuntarakennetta ja ihmisten käyttäytymistä demokratiassa sen, että ihmiset on kasvatettu ajatteluun jossa he luulevat että jokaisen ihmisen mielipide merkitsee, milloin missäkin asiassa. Ihmiset usein sanovat: ”Minulla on oikeus omaan mielipiteeseeni.” Tiedämme vaalijärjestelmää tutkimalla myös, että jotta ehdokas voi tulla valituksi täytyy hänen saada x määrä ääniä.

  Tämä johtaa siihen että ihmiset luulevat hyvin usein että juuri heidän mielipiteensä on tosi ja faktapohjainen. Tuo ajattelu yhdistettynä vaalijärjestelmän mekanismeihin ja aiemmin mainittuihin havaintoihin johtaa siihen, että lähes kukaan ei äänestä sellaista ehdokasta joka on äänestäjän kanssa eri mieltä, ei jaa hänen arvojaan eikä ylipäätänsä mielistele tämän ajatuksia. Nuo osatekijät puolestaan johtavat siihen, että vain ne ehdokkaat jotka ovat taidokkaimpia mielistelemään ja valehtelemaan tulevat valituiksi.

  Tästä syystä en äänestä, tästä syystä poliittinen järjestelmä ei toimi, tästä syystä yhteenkään ehdokkaaseen tai poliitikkoon ei voi luottaa. Tästä syystä on myös erittäin ironista että ihmiset lankeavat lauseeseen: ”Mutta jos et äänestä, sinulla ei ole mitään oikeutta kritisoida.” Tällaisesta menettelystä käytetään englanninkielessä termiä ’social engineering’ ja sen tarkoituksena on muokata ja ohjata ihmisen käyttäytymistä haluttuun tapaan. Se on siis sosiaalista manipulointia. Tässä tapauksessa haluttu käyttäytyminen on poliittiseen järjestelmään osallistuminen. Ja tästä syystä on erittäin ironista että ihmiset eivät ymmärrä sitä, että järjestelmään osallistumalla he pitävät auttamattoman vanhentunutta ja toimimatonta järjestelmää tekohengityksen lailla yllä. Tämä riippumatta siitä, että ei tarvita paljon järkiperäistä ajattelua jotta voidaan päätyä johtopäätökseen että juuri niillä jotka eivät järjestelmään osallistu on täsmälleen oikeus kritisoida järjestelmää, koska he tekivät jo niin osallistumattomuudellaan.

  ”We live in a society absolutely dependent on science and technology and yet have cleverly arranged things so that almost no one understands science and technology. That’s a clear prescription for disaster.” -Carl Sagan

  Jotta voimme jatkaa kehityskulkuamme meidän on hylättävä politiikka hallintojärjestelmänä ja korvattava se tieteellisellä menetelmällä. Jotta voimme jatkaa selviytymistä eliölajina meidän on kyettävä ja haluttava muuttaa ajatteluamme perinpohjaisesti. Syistä jotka esitän tässä analyysissä ehdotan tieteellistä menetelmää vaihtoehdoksi politiikalle. On kriittisen tärkeää yhteiskunnan kehityksen kannalta, että ihmiset oppivat ymmärtämään kuinka vähän faktoilla, logiikalla tai tieteellisillä todisteilla on tekemistä politiikan kanssa.

  Ja loppuun vielä pieni kuvakollaasi tukemaan väitteitä https://www.facebook.com/risto.kantonen/media_set?set=a.1088442444634380.1073741830.100004059030030&type=3

 9. Politiikka on kompromissien tekoa. Aion äänestää Lauraa ja panna jokusen kannatuslantin Paavon vaalitilille EE 96 2200 2210 6320 0613.

 10. Kyllähän Huhtasaari tulee minun äänen saamaan, tottakai. Media mustamaalaa häntä, että hän ei usko evoluutioteoriaan. Mitä sitten? Sekin on sentään pelkkä teoria. Mutta, Laura on aidosti isänmaan asialla. Ja tämä Suomalainen yhteiskunta perustuu hyvin pitkälti siihen: koti, uskonto ja isänmaa ajatteluun. Isänmaa koostuu meistä tavallisista veronmaksajissata. Meidän esi-isät ja äidit on omalla työllä saaneet Suomesta semmosen hyvänvointiyhsteiskunnan mitä se nyt on. Se että tänne on tullu Afgaaneja tai Irakilaisia, eivät ikinä osaa, tai edes halua arvostaa Suomea sellasena isänmaana mitä se Suomalaisille merkitsee.

 11. Ajattelin joskus äänestäväni Lauraa maahanmuuttokriittisyyden takia, mutta hänen Israel myönteisyys on paljastanut hänestä minun silmissäni sionisti myönteisyyden joten jätän äänestämättä Lauraa ja annan ääneni Paavolle. Turha olla maahanmuuttokriittinen jos ei näe metsää puilta ja tiedosta sairauden alkuperää.

  1. Antisionismi on panteistinen Blut und Boden pakanauskonto, joka on uskottavuudessaan sotkanmunien tasolla. Ihminen joka luottaa johonkin niin typerään sosialistiseen ideologiaan kuin kommunismi, islam tai natsismi, ei osoita olevansa vain yksinkertaisen propagandan uhri vaan myös sivistymätön. Ensimmäisen voi antaa anteeksi mitä nuorempi ihminen on, mutta jälkimmäisen vain, jos älyn lahjat ovat matalat.

   1. Sauli Niinistö toivottaa jumalan siunausta puheittensa päätteeksi. Jumalaan luottaa myös myös Laura Huhtasaari,joka ylpeilee käyneensä Washingtonissa ja Jerusalemissa rukousaamiaisilla. Molemmat ehdokkaat samaistuvat aikaan jolloin maiden johtajilla oli jumalan antama valtakirja toimiinsa.Huhtasaari ei usko evoluutioon vaikka nykyisin nuoriso on keskimääräisesti pidempää kuin heidän vanhempansa.

  2. Antizionist lienee tarkkasilmäisempi kuin minä, koska on nähnyt israelilaisten massamuuton Suomeen ja Eurooppaan. Ne vähät juutalaiset, jotka täällä asuvat ovat yleensä sivistyneitä – jopa sympaattisia kuten Ben Z – tai hassuja hölmöjä kuten Ruben St.
   Meidän ongelmamme ovat musulmaanilaumat, jotka on opetettu vihaamaan niin juutalaisia kuin kristittyjä.
   Antisionismi on eri asia kuin maahanmuuttokriittisyys.

  1. Vladimir: Vladi tulee ottamaan sen mikä Vladin kansalle kuuluu historian perusteella. Haltuun otto vie noin kaksi tuntia Vladin tärkeää aikaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.