Ruotsalaiset naispolitiikot tukevat tunnettua afgaani-seksuaalirikoksista loppuun asti

0
Christina_Ornebjar
Marie Louise Strömquist vasemmalla. Hän on kirjaillut Facebook-kuvaansa ”Free Arif”. Oikealla kansanedustaja Christina Örnebjär.

Miltä näyttää oikea kunnon ruotsalainen fanaattinen sotapakolaisten rakastaja? Marjaanatoiviaiset ja reijahärköset ovat keltanokkia kun framille astelee oikea ehta ja aito ruotsalainen suvakki, joka suvaitsee mitä vaan.

Marielouice Strömquist oli takavuosina mukana lanseeraamassa mediatietoisuuteen kaikkien tuntemaa käsitettä ”Vi gillar olika”. Hän on mukana kymmenissä ruotsalaisissa refugees-hospitality-clubia vastaavissa sotapakolaisten kestityskekkereissä ja on aina siellä, missä afgaani osoittelee mieltään. Lisäksi hän työskentelee Solnan kaupungilla lapsi- ja koulutuslautakunnassa.

Moraali? Näillä naisilla ei sellaista ole. Pääasia, että jalkoväliä nuohoaa vuoristoafgaani.

Moni muistanee viime syksynä pienoisen vaietun kohun, kun Ung i Sverige-järjestön puuhapetteri afgaanimies Arif Moradi jäi yhtäkkiä kiinni pikkutyttöjen ahdistelusta. Moradi paistatteli siihen asti vihervasemmistolaisten poliitikkonaisten suosiossa ja oli median lempilapsi hiukan naismaisen käytöksensä takia. Moradi kertoili mielipiteitään milloin aamuteeveessä, milloin asiantuntijana ajankohtaisohjelmissa.

 

Sitten tapahtui jotain. Moradi näetsen ujuttautui kirkon isostyöntekijäksi teinien rippileirille. Siellä hän sitten eräänä iltana ei voinut hillitä kikkeliään ja tuppautui 14-vuotiaan tytön sänkyyn halimaan. Tyttö välttyi puhdasveriseltä raiskaukselta näppäryytensä ansiosta. Moradi tuomittiin myöhemmin ehdolliseen ja pikku sakkoon seksuaalisesta ahdistelusta.

Niin ikään Arif Moradi paljastui – kuten kaikki muutkin afgaanit – veivanneensa ikäänsä hieman alaspäin. Kun mies tuli Ruotsiin 2014 hän kertoili olevansa 16. Seuraavana syksynä 2015 hammasröngtentestien tuloksena ikä kuitenkin rukattiin 18,1 vuotiaaksi ja miehelle lätkäistiin kielteinen päätös. Sen jälkeen päätöksestä on valitettu kahteen kertaan, eli mies on saanut kolme kielteistä päätöstä. Maahanmuuttovirasto siirsi asian poliisille, afgaani karkoitettavaksi. Loppujen lopuksi Moradin turvapaikka-asiaa on tähän mennessä veivattu viisi kertaa.

Tällä hetkellä Moradi istuu Maahanmuuttoviraston säilössä odottamassa karkoituksen toimeenpanoa.

Marielouice Strömquistiin asia liittyy siten, että kunnon suvakki ei halua nähdä kultapojassaan mitään väärää tai moraalitonta. Strömquist kirjoittaa Facebookissa:

Kuvakaappaus 2018-01-05 14-22-45

”Kiitos Arif, että saimme tulla. Lähes kolmen tunnin mielenkiintoinen keskustelu, pohdintoja elämästä ja sen ympäriltä. Toivon, että seuraavan kerran näemme toisenlaisessa ympäristössä ja toisenlaisten asioiden merkeissä.”

Mukana keskustelemassa on liberaalien kansanedustaja Christina Örnebjär. Eli, naiset ovat siis menneet maahanmuuttoviraston säilöönottoyksikköön ”Juttelemaan elämästä” tuomitun seksuaalirikollisen kanssa, joka kaikenlisäksi on valehdellut identiteettinsä tullessaan Ruotsiin. Mies on elänyt ruotsalaisten kustannuksella vuodesta 2014 tähän päivään asti ja hän on ollut mukana kaikissa viime kesän ja syksyn afgaanimielenosoituksissa vaatimassa afgaaneille loppuelämän kestävää ylläpitoa.

Kunnon suvakki seisoo loppuun asti kultamunansa rinnalla.

Arif Moradin alias Mo:n seksituomiosta ja taustoista voi lukaista linkistä:

https://pt-media.org/2017/10/12/ruotsin-rhcn-naiset-ahdistelevan-afgaanin-taakse/

Advertisements

18 thoughts on “Ruotsalaiset naispolitiikot tukevat tunnettua afgaani-seksuaalirikoksista loppuun asti

 1. Ei nyt oikein kysyntä ja tarjonta kohtaa kun viattomalle pikku Arifille kelpaa vain alaikäinen pimppa ja Marielouicella on parasta ennen mennyt ohi ehkä noin 50v sitten.

 2. Ehkäpä se noitien polttaminen roviolla ei ollutkaan menneinä vuosina mitään joukkohysteriaa vaan tapa millä yhteisö reagoi sitä vahingoittaviin yksilöihin? Tästä jutusta voimme huomata että homma on selkeästi jäänyt kesken ja on aika sytyttää nuotiot uudelleen…

  Jokin geeneissä kulkeva häiriö on ainut mikä voi selittää asian. Näiden (noita)akkojen taustoja kannattaa selvitellä sillä olen varma että sieltä löytyy jotain yhdistäviä tekijöitä jotka kertovat miksi juuri ruåtsissa näiden ympäristölleen vahingollisten sekopäiden määrä on niin suuri.

  1. Rovio-kikka puri satoja vuosia, mutta kaikella on aikansa ja noitaämmä ilmiö on taas putkahtanut. On aika hävittää taas kerran planeetalta suvakit, kaikki, jonka jälkeen mutiaisongelma on helppo hoitaa vähin kustannuksin. Planeetalla riittää meriä ja betonia saadaan purkutuotteena kaiken aikaa. Lisäksi kettinki on näinä aikoina halpaa.

 3. Tässä alkaa miettimään että onko se raiskaus sittenkään niin paha asia.
  Jotenkin vain tuntuu että jos naiset puolustavat raiskauksia niin niin…..
  Niin, vaikuttaa vähän siltä kuin nämä vähän niin kuin eläisivät Toivossa kuten kirppu sanoi.

  1. Eri naisia ja tyttöjä raiskataan: yksin kulkevia avuttomia, yleensä kauniita, usein nuoria ja sitten taas ihan toisenlaiset naiset puolustavat noita raiskaajia.

  1. Erittäin aiheellinen kysymys. Mikään ulkoinen tekijä ei pysty selittämään luonnonvastaista käyttäytymistä näin suurissa mittasuhteissa. Kyseessä on siis oltava aivotoiminnasta johtuva käyttäytyminen -joko perinnöllinen tai jollain kemikaalilla aikaansaatu muutos. Jokatapauksessa jäljet johtavat ruåtsiin ja ruåtsalaisuuteen hyvin voimakkaasti. Jos tutkii esim. RHC tai RASMUS ryhmissä aktiivisesti toimivia henkilöitä niin jo pelkät sukunimet osoittavat ruåtsalaista alkuperää olevien valtaisan yliedustuksen. Aiheen tutkiminen on erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta koska yhteiskunnalle haitallisen lauman kasvaminen suuremmaksi on pakko saada pysäytettyä jollain keinolla -eikä se keino ole puhuminen sillä sen tehottomuus on jo selkeästi moneen kertaan todistettu.

 4. Mihin muuten katosi suvakkien lemmikkiafgaani, joka palautettiin jo Afganistaniin ja sitten suvakit itkivät sen takaisin? Tämä pariskunta jonka luona Zakui Husseiniko se oli, on nimittäin poistanut kaikki kuvat, no aikankin julkisesti, facesta tästä tyypistä ja ei enää sanakaan, kaikki jututkin poistettu. Taisiko käydä niin, ettei Zakista tullutkaan kotiorjaa ja kun lupa tuli, tyyppi häipyi Helsinkiin? Ainakin yhdessä uuden vuoden kuvassa muistaakseni tällä sun sivulla oli yhdessä kuvassa saman näköinen tyyppi riehumassa kansalaistorilla.

 5. Alimmassa kuvassa tyypillinen suvakkiote, omistajan elkeet. Nämä tyypit kertovat toisilleen miten inhottavia nuo kosketukset ovat ja sietävät vain niin kauan, että näytelmä on näytelty ja on lupa saatua ja aika häippäistä. Voi sitä naurun määrää ja sylkemistä, kunpa nuo suvakit tajuaisivat ajoissa miten törkeästi heitä käytetään. On vaikea tajuta missä ovat feministit puolustamassa näitä elämässään hukkuneita naisparkoja.

  1. Jos teinin raiskausyritys ei säväytä, olisi kohtuullista, että naurettaisiin ja syljettäisiin päin naamaa.

 6. Moradi ei saanut lasta, mikä häpeä koko Ruotsinmaalle! Onneksi kotonaan on hyvä, eikä yksikään lapsi ole liian nuori. (Ellei raiskaa väärästä klaanista, silloin lähtee pää?)

 7. Siellä on ollut hienoja hetkiä ruoanlaiton kaiken kivan merkeissä. Myös afgaanin vikkelä lemmen sauva on näiden kiimaisten suvakkien mielessä. Jos karkoitus tulee mistä löytyy kovakuntoinen tilalle joka panee kolmenkimpassa kuin ron jermy konsanaan, väsymättä ja joka tempun tehden. Viimein kun nämäkin löysivät sisäisen kiimaisen estottoman horon itsestään, kaikki otetaan pois. Että he vihaavat maahanmuuttovirastoa ja sen ymmärtämättömiä virkailijoita, he eivät tiedä mitä tekevät.

 8. Kts. myös silmät. Näkyykö sieltä kaiken kattava suvaitsevaisuus vai jotain aivan muuta?

 9. Samaan aikaan loput ruotsittaret osallistuvat metoo-kampanjaan. Onkohan tulossa yhteenotto metoolaisten ja suvakkien välillä? Onkohan joku rouvista molemmissa leireissä samaan aikaan?

  1. ”Onkohan joku rouvista molemmissa leireissä samaan aikaan?”

   Aivan varmasti, tuskin on edes harvinaista. Ylipäätään kun katsoo kaikkia eri kulttuurimarxilaisen skenen haaroja, niin samat ihmiset siellä hyvin usein hääräävät. Silloinkin kun näiden haarojen intressit vaikuttaisivat olevan päinvastaisia. Feministit, queer-liike, RHC, monikulturistit, vasemmisto, ampuma-aseharrastuksen vastustajat, nykymuotoinen ympäristöliike jne. (listaa voisi jatkaa loputtomiin) ovat saman hydran eri päitä. Mitä tahansa ruokkimalla, ruokkii täysin samaa petoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.