Ruotsi ei pääse ikinä eroon kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneista

0
20171010_ylander_avisning_0
Eieieiei! En lähde!

Samnytt:in Ruotsin rajapoliisilta ja Kriminaalivirastolta saamien tietojen mukaan Ruotsi pakkopalautti viime vuonna 73 laitonta afgaania Afganistaniin. Koko vuonna Maahanmuuttovirasto taas teki 15 303 kielteistä turvapaikkapäätöstä (9 374 myönteistä).

Maahanmuuttovirasto käsitteli viime vuoden aikana siis yksin 25 562:n maahan tulleen afgaanin turvapaikkahakemuksen. Suurin osa näistä on tietenkin tullut maahan vuoden 2015 ja 2016 alkuvuoden aikana. Samnytt:in mukaan poliisilla on tällä hetkellä Maahanmuuttovirastolta karkoituspyyntö 3 567:lle afgaanille.

Toisin sanoen, kun viime vuoden aikana saatiin karkoitettua vain kourallinen afgaaneja, ja monta tuhatta tapausta on ennestään maan alla, niin kun nyt noiden reilu 15 000 laittoman tapaus etenee siihen, että alkaa olla kotiinlähdön aika, niin maahan on saatu parin-kolmen vuoden aikana yksin laittomia afgaaneja noin 20 000 henkeä.

Ja nyt puhuttiin vain afgaaneista. Kaikenkaikkiaan Maahanmuuttovirasto teki kielteisen päätöksen vuoden 2017 aikana yhteensä 30 802:lle henkilölle. Joukossa on esimerkiksi yli 5 000 kielteisen saanutta irakilaista ja 1 000 somalia ja iranilaista.

Näin siis ollaan saatu synnytettyä Ruotsiin yhteiskunnan rinnalle oma Porin kokoisen kaupungin väkimäärää vastaava varjoyhteiskunta, jota ei saada enää millään keinolla poistettua. Sen kanssa on vain opittava elämään.

https://www.migrationsverket.se/download/18.4100dc0b159d67dc6146d1/1514898751014/Avgjorda%20asyl%C3%A4renden%202017%20-%20Asylum%20decisions%202017.pdf

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

29 thoughts on “Ruotsi ei pääse ikinä eroon kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneista

 1. Kyllä pääsee.Ruotsin tarvitsee vain kuljettaa ne Tornioon.Ihmisoikeudet hoitavat lopun.

  1. Heti tuli mieleen että näitäkö sinne Tornioon puskee 5000kpl/vuosi.
   Ei muuta kuin paperit Tornionjokeen ja uusi nimi niin taikaseinää riittää vähintään 3-5 vuotta.
   Ruotsin migrin rekistereissä on varmaankin tekninen vika jos Suomesta lähetetään sormenjäljet ja dna palautusjärjestelyjä varten?

  2. Orpo ottaa mielellään vastaan koska oman akan bisnekset voivat näiden kultamunien takia paremmin. Sipilä komppaa autistisen näköisenä vieressä, ilme naamalla kuin pillua olisi luvassa.

 2. Tilanne pahenee eksponentaalisesti vuosittain nykyisten lisääntyessä sekä uusien tulviessa rajan yli. Tilanne on niin kestämätön, että ennemmin tai myöhemmin se eskaloituu. Eikä ruotsalaisilla ole resursseja hoitaa asiaa nopeasti sekä ”siististi” (olosuhteet huomioon ottaen). Ainut toivo kantaväestolle on maahanmuuttajien riitautuminen kaaoksen keskellä keskenään. Jos jostain syystä he kuitenkin päättävät kohdistaa paineen enimmäkseen kantaväestöä kohtaan on tilanne hieman haastava.

 3. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että vihervasemmistolaiset joihin kuuluvat myös Moderatit, ovat poistaneet Ruotsin rajat koko maailmaakoskien. Mistä tahansa voi kuka tahansa tulla loppuiäkseen elätettäväksi.
  Olikohan se ihan tätä mitä Halonen, Tuomioja ym. tarkoittivat kun alkoivat maahantuonnin.
  Voisi kuvitella että historia tulee vielä kiroamaan koko tuon porukan. Voisi kuvitella että nämä tekivät yhden Suomen kansaa kohtaan tehdyn suurimman rikoksen kautta aikain. Siinä kalpenee sisällissota ja isoviha.J tarkoitan nimenomaan kiroamaan, ei suinkaan vain moittimaan.

  1. Kaikki on jo sovittu ja näillä mennään seuraavat 50-100 vuotta sanoo:

   Ei siitä ole kuin päivä tai pari kun Ruotsin entinen pää- ja ulkoministeri ihan avoimesti suitsutti globalismia ja sanoi että tämä vanha maailma, eli Eurooppa sellaisena kuin mitä sen tunnemme, on ohi.

  2. Ei sillä ole mitään merkitystä istuuko siellä nukketeatterissa vihreät vaiko oranssit. Jos katsotaan vaikkapa suomeen tulijoita niin selkeästi eniten niitä on saapunut OIKEISTOLAISEN hallituksen aikana. Kokoomus ja keskusta ovat kansanvaihdon suurimmat edistäjät täällä meillä -tilastot näyttää tämän varsin selkeästi.

   1. Sori ala peukku,kännykän näyttö on yhtä pieni kun sipilän sielu.
    Täysin samaa mieltä kanssasi, päätökset tehdään muualla kuin eduskunnassa.

    1. En mä niitä peukkuja kaipaile vaan sitä että mahdollisimman moni ymmärtäisi (((ketkä))) tämän kaiken hulluuden taustalta löytyy. Sinä ilmeisesti sen tajuat ja se on tärkeintä. Alkaa tämä ”kansallismielisten” tyhjään huitominen nimittäin pikkuhiljaa vituttamaan -näin tästä ei tule yhtään mitään vaan sota hävitään aivan varmasti.

   2. soini ja sen ajan persut laitettiin myös vastuuseen, kokoomuksen apupuoluehan siitä tuli. Kaikki kävi vallanhimoiselle soinille mitä orpo määräsi koska oma ministerinvirka oli tärkein. Ihmettelen keskustan touhua mutta siplähän onkin enempi kokoomushenkinen kuin kukaan aiemmin. Sipilä ujutettiin keskustaan porvari piireistä je tekee sen työn mistä hänelle maksetaan, kokoomuspiirien raharikkaiden toimesta. Ei se pelkällä ministeripalkalla tällaista tekisi. sipilä tuli teki ja poistui, omat ja sukulaistensa taskut täytettyään likaisella rahalla.

 4. Käännytysten ja palautusten määrä on Suomessa lähes yhtä vaatimaton suhteessa kielteisiin päätöksiin. Migrin kielteisillä ei näytä olevan juuri mitään merkitystä ja koko kallis sekä aikaavievä käsittely on viranomaispelleilyä jonka lasku on veronmaksajille kallis paukku. Helsingin tekemä päätös laajentaa välttämätön apu laittomasti maassaoleville mahdollistaa oleskelun eikä kotiappäin ole kiire vapaaehtoisesti eikä poliisi kykene kuin muutamien kymmenien ”pakkopaluulentoihin” kuukaudessa. Nyt pusataan kolmansien maiden ”työvoiman” harkinnanvaraisuuden poistamista joka mahdollistaa huuhaaduunin nojallla työperäisen oleskeluluvan hakemiseen. Kun turvapaikkahakemus on jo ollut kielteinen. Poliittinen eliitti ei halua luopua edes mädistä kultamunista. Miksi ? Vastauksia on monia ja jokainen voi pähkäillä sen omansa. Mikä on päättäjille toiseudessa niin tarpeellista ja arvokasta ? Ihmisoikeudet ja humaanit arvot se ei ole eikä oman hyvyyden liputtaminen. Murhaajaraiskaajilla sekä rikostilastojen kirkkaalla kärjellä on hiukan huonoa moraaliposeerata omien kansalaisten silmissä. Työllistymislukujen valossa rikkaus ja voimavara lepertelykin kävi argumenttina tyhjäksi. He ovat taloudellemme pelkkää rasitetta. Mikä jää vastaukseksi ?

 5. Vastaukseksi jää RODUN SEKOITTAMINEN. (suunnitelmat tästä löytyy paperille kirjoitettuna ja ne on tehty jo 100 vuotta sitten) Jos käyttää elämästään parikin tuntia asian tutkimiseen muslimeista öyhöttämisen sijasta niin tämän ymmärtää jokainen jolla vielä ylipäätään omaa aivotoimintaa esiintyy. Mistään ydinfysiikasta ei ole kysymys -lukutaito riittää karun totuuden selvittämiseen.

   1. En -ja vielä vähemmän niistä tahoista jotka niitä muslimeja tänne järjestää.

     1. Mutta onko se ruåtsalaisten itsensä päättämä asia että päästetään? Aivan viime päivinä on ollut ruåtsin lehdistössä uutisia ulkopuolisesta painostuksesta sisäisiin asioihin -NATON toimesta. Se mitä asioita painostus on koskenut jää arvailujen varaan -mutta erinäisten ryhmittymien kytkökset tietäen se voi hyvinkin liittyä miehitysjoukkojen maahansiirtoon. Mutkikkaita kuvioita. Ainut varma asia on että niin ruåtsin kuin suomenkin päätöksistä valtaosa tehdään maan rajojen ulkopuolella -omille ”päättäjille” jää vain tehtäväksi muualla sovittujen ideoiden myyminen kansalle.

      1. Tottakai se on ruotsalaisten itse tekemä päätös ottaa vastaan valtavat määrät tulijoita. Ei kai sitä kukaan muu ole päättänyt. Jos tuntisit ruotsalaista yhteiskuntaa, näkisit ne linjat, mitkä maalla on, joiden prinsiippien perusteella toimitaan kuten toimitaan.

       Asiat menevät vikaan kun yritetään sysätä se vastuu jollekin toiselle taholle väittäen painostuksen tms vaikuttavan asioihin. Tietenkin vaikkapa Venäjä voisi painostaa pikkuruista Liettuaa. Ruotsia ei kuitenkaan voi painostaa, varsinkaan se tietty (((kansanryhmä))), mutta jos painostuksella saisi jotakin aikaan niin ainoa kansanryhmä olisivat muslimit, jotka voisivat vaikuttaa Ruotsin politiikkaan.

       1. Oletko sitä mieltä että näin myös suomessa? Ettei mistään määrätä esim. pitämään Torniossa raja auki vastoin kansan enemmistön tahtoa ( mikä kyllä ”päättäjien” keskuudessa tiedetään) Oliko syksyllä 2014 salaa tehty isäntämaasopimus ja seuraavana kesänä (2015) tapahtunut invaasio suomeen pelkkää sattumaa? Kuka käski armeijan rajalle nöyryyttämään koko suomalaisen reservin? Mistä tulee käskyt näin häpeälliseen toimintaan? Vihervassaritko ne tästäkin päättävät?

        Vastauksen (ainakin ruåtsin tilanteeseen) saamme kun SD:n kannatus seuraavissa vaaleissa nousee -silti mikään ei tule muuttumaan. Täysin sama meininki jatkuu silti niin ruåtsissa kuin täällä täällä meilläkin. Äänestämällä et voi vaikuttaa asiaan -nykyisen monipuolue/edustuksellinen ”demokratia” järjestelmän ollessa voimassa tilannetta ei pysty muuttamaan mihinkään -vain selitykset muuttuu mutta ongelma pysyy. Kannattaa huomioida että suomeen on tullut moninkertainen määrä tunkeutujia OIKEISTOhallituksen aikana ja perussuomalaisetkin istuivat peukalo perseessä kun massat vyöryivät suomeen. Miten tämä sopii ”vihervassari” narratiiviin?

       2. Tottakai suomalaiset päättivät itse päästää 2015 kauhistuttavan määrän kehitysmaalaisia maahan. Mikään ”isäntämaasopimus” ei ollut syynä invaasioon mahdollistamiseen vaan se johtui aivan muista syistä. Armeijan taas rajalle käski… miten lie käytännössä mennyt. Oliko puolustusministeri vai tietyt Pohjois-Suomen korkeammat upseerit, jotka asiasta antoivat käskyn. Vai pyysikö rajavartiosta virka-apua. Tarkaan en jaksa miettiä käskyketjua, mutta mikään Suomen ulkopuolinen taho ei käskyä tietenkään ole antanut. Eikä Suomi sellaisia käskyjä ottaisikaan vastaan.

        Siinä olemme samaa mieltä, että SD ei tule muuttamaan mitään asioita Ruotsissa, jos sattuisikin saamaan ison jytkyn- koska asioita ei voi siellä enää muuttaa. Lisäksi ruotsalainen ”humanismi” on liian mahtava voima, jotta ”arvosodan” voisi voittaa jollakin 25% prossan osuudella, joka on maksimissaa realistinen SD:lle.

        Mutta, ei ruotsalaiset äänestä SD:tä. Se voi nousta joitakin prosenttiyksiköitä syksyn vaaleissa, mutta ei enempää.

        Vihervassareiden osuus tässä asiassa on vain se, että niillä se tuo ”humanismin ideologia” on astetta typerämmällä asteelle ja ne saa aikaan vain sitä, että seisoivat ympäri Eurooppaa tervetuloa-kylttiensä kanssa.

       3. Ehdottoman erimieltä etteikö käskytys olisi tullut suomen rajojen ulkopuolelta. No OLETETAAN etä se oli suomen oma päätös -se ei kuitenkaan muuta sitä totuutta että sen tekivät oikeistolaiset puolueet jotka olivat silloin hallituksessa -Petteri orpo (kokoomus) on suurin syyllinen tapahtumiin. Mukana olivat myös keskustapuolue sekä ”maahanmuuttokriittinen” PERUSSUOMALAISET joten voidaan kysyä että mitä vittua??? Kukaan ei tehnyt edes sanallista vastarintaa -vain syvä, kaikenkattava hiljaisuus kun maahan tunkeutuu sotilastaustan omaavia joukkoja. Kuka käski pitämään turvat tukossa? Vihervasemmisto? Onko niillä todellakin kaikkialle ulottuva valta vaikka eivät edes ole hallituksessa?

        No ei. Kyllä ne päätökset on tehty aivan muualla.

       4. En ole yrittänyt edes väittää, että ”vihervasemmisto” olisi ollut mahdollistaja.

        Ei ”oikeistolaisuus” tai ”vasemmistolaisuus” ole synonyymi sille, että joku puolue olisi ”sulkemassa rajaa”. Lisäksi sopii kysyä mitä oikeistolaista kokoomuksessakin muka on.

        Kyse ei ole siitä, että jossain olisi tehty päätöksiä, että nyt Suomikin saa osansa ja turvat vaan tukkoon. Kyse oli siitä, että päätöksiä juuri EI TEHTY. Suomi odotti, että muut maat tekevät ensin päätöksiä. Kun lopulta muut alkoivat tekemään päätöksiä niin Suomi oli välttyi päätöksenteolta ja oikelta vastuunkannolta. Se on sellainen helppo ratkaisu. Tällainen politiikka on kuulunut Suomen politiikkaan jo vuosikymmeniä riippumatta puolueen oikeistolaisuudesta tai vasemmistolaisuudesta.

        Jos joku jossain päätti Suomen puolesta, ja käski pitää pitää turvat tukossa, niin kuka oli tämä taho?

        Joskus kannattaa katsoa peiliin (siis suomalaisten) sillä sieltä ne vastaukset löytyy eikä syyttämällä jotain epämääräistä maan ulkopuolista tahoa.

       5. Eiköhän tähän asiaan vielä selvyys saada kun ”päättäjät” vaihtuu mutta tilanne ei muuta kuin pahenee. Poliittiseen ratkaisuun ei enää ole mitään mahdollisuutta, on aivan sama ketä äänestää niin mikään ei tule muuttumaan. Vuoden 2015 tapahtumat ja perussuomalaisten täydellinen antautuminen ovat tästä selkeä näyttö. Lahjottuja? Ostettuja? vai ihan vaan pelkureita? Jääkööt se jokaisen henkilökohtaisesti mietittäväksi. Itse pysyn kannassani että koko invaasio oli ja on edelleen ulkopuolisten tahojen järjestämä hyökkäys suomalaista yhteiskuntaa vastaan -askel kohti uutta maailmanjärjestystä. Tätä ajatusta tukee myös moni muu kantaväestölle erittäin tuhoisa päätös mitä nykyisen hallituksen aikana on tehty. Kaikki tapahtuu poliittisen eliitin hyvässä yhteisymmärryksessä ilman mitään kunnollista vastustusta -korkeintaan jokin pieni teatteri esitys järjestetään kansalaisten hämäämiseksi. Mukana tässä ovat kaikki puolueet. Mistä se kertoo?

       6. Jokainen muodostaa tietenkin itse oman mielipiteensä asioista, kuten nyt invaasiosta. Ja sen syistä. Minun mielestä mennään hakoteille kun aletaan etsiä syitä epämääräisestä ”ulkopuolisesta” tahosta. Jos osoitetaan sormella ulospäin, silloin ei keskitytä tutkimaan omia tekemisiä. Invaasion Suomeen mahdollistivat vain ja ainoastaan Suomalaiset. Suomi olisi voinut vetää puomin Tornion rajalle, mutta ei vetänyt.

        On paljon helpompaa syytellä toisia ja ulkopuolisia. Silloin ei tarvitse itse muuttua. Eikä ottaa vastuuta.

        Tuo on tietenkin vähän tyhjänpäiväistä puhetta, sillä ainakin toistaiseksi ihmisten enemmistö ei ole sitä vastaan, että maahan lappaa pienen kylän verran kolmansien maiden miehiä.

      2. Ehkä saamme selvyyden asiaan jo tämän vuoden puolella. Suomella on kaksi vuotta aikaa tehdä täydellinen suunnanmuutos mikäli jäljellä oleva itsenäisyys ja itsemääräämisoikeus aiotaan säilyttää. Infra on jo hyvinpitkälti luovutettu ulkomaalaisten suuryhtiöiden haltuun kuten myös mineraalit ja moni muu kansalle kuuluva omaisuus. Lisäksi suomen armeija on alistettu toimimaan vieraan maan armeijan palvelijana (isäntämaasopimus) Jos ja mitä ilmeisemmin KUN näin jatkuu vielä kaksi vuotta tulee ”isänmaallisille” uusi ongelma -sitä puolustettavaa maata ei enää ole!

       -Ihmettä odotellessa siis. Henkilökohtainen varasuunnitelma on tehty ja oma taloustilanne mahdollistaa sananvapauden täysimääräisen käyttämisen -se pitää siis hyödyntää. Mitkään työpaikan menetykset yms painostukset eivät heilauta suuntaan eikä toiseen. Jos sitä kansallista heräämistä ei tule niin vaimon kanssa poistumme maasta kevään 2020 aikana. Nähdäkseni ehdoton takaraja on silloin -riippuen tietysti mitä muualla maailmassa tapahtuu -tilanne voi kiristyä huomattavasti aikaisemminkin.

       PS: Muista katsoa ne MITEN MAAILMA TOIMII? videot youtubesta! 😄

 6. Ruotsin humaanius kestää niin kauan kunne yhteiskuntarakenteet alkavat romahdella kunnolla ja se aika ei ole kaukana. Ei ruotsin valtion varat loputtomat ole ja kun poliisi viimein kyllästyy tähän touhuun, on helvetti irti.Säälikis käy tavallisia ihmisiä, myös paavoa. Onko varasuunnitelmaa.

  1. Suomi tippuu ennen ruåtsia koska valtionvelka on paljon suurempi ja ne joille olemme velkaa (eli YKSITYISET pankit) ottavat maan hallintaan. Konkurssissahan tässä ollaan jo nyt -velkaa on kaksi kertaa vuotuinen budjetti eikä sitä pystytä koskaan maksamaan takaisin mikä tarkoittaa että velkojat pääsevät määräämään suomen poliittisen suunnan -eli päättämään mm. paljonko tänne tuodaan halpatyövoimaa ja kantaväestön etuisuuksia leikataan. EU on väline jolla nämä päätökset ajetaan läpi -eduskunta on statistin roolissa ja tekee mitä ylhäältä käsketään.

   1. Tästä valtionvelka asiasta on hyvä pätkä jew tubessa. Siinä entinen suurpankin edustaja kertoo miten he kyykyttivät afrikan valtioita ensin antamalla heille niinpaljon velkaa että lyhennykset ei onnistu ja sitten korvaukseksi otettiin valtion omaisuutta reippaalla kädellä. En muista sen pätkän nimeä mutta haastattelia oli suomalainen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.