Fittjan joukkoraiskauksesta vapautetut kokevat tulleensa tuomituiksi ihmisten silmissä

0

img_20111204_1246523

 

Syyttäjä aikoo valittaa Fittjan joukkoraiskauksesta hovioikeuteen. Tietojen mukaan uutena todisteena olisi epäiltyjen puhelimistä löytyneitä videofilmejä, joita aiotaan käyttää uutena todisteena.

Dagens Nyheter on päässyt haastatteleemaan raiskauksesta syytteessä olleita ja käräjäoikeuden päätöksellä vapautettuja miehiä. DN on saanut kahdelta, irakilaiselta ja somalilta, haastattelun, jossa he kertovat, että kokevat tulleensa julkisuudessa tuomituiksi. Toinen miehistä kertoo:

– Ihmiset katsovat minua ihan kuin olisin joku hirviö.

(Toim.huom.  Kaikki viisi tekijää ovat tunnettuja henkilöitä Fittjassa ja tekijät tiedettiin jo kuukausia ennenkuin poliisi tiesi)

Miehet kertovat DN:lle kiistävänsä tapahtuneen raiskauksen. Miehet kyllä myöntävät sukupuolisuhteen tapahtuneen, mutta se tapahtui naisen suostumuksella. Miehet kertovat nimittäin ostaneensa naiselta seksiä. He myöntävät syyllistyneensä seksin ostoon, mutta ei raiskaukseen. (Seksin osto on Ruotsin lain mukaan rangaistava teko) Toinen kertoo maksaneensa seksistä puoli grammaa kokaiinia (katukauppa-arvo Tukholmassa noin 40 euroa) ja toinen kaksi grammaa hashista (30 euroa).

– Kadun syvästi tapahtunutta. On surullista, että tähän tarvittiin puolen vuoden tutkintavankeus ja hirvittävä määrä ongelmia ymmärtääkseni tämän. Olen myöntänyt ostaneeni seksiä ja odotin, että siitä minut tuomitaan. Luultavasti minut tuomitaan hovissa seksin ostosta, jos asia etenee sinne, toinen kertoo DN:lle.

Molemmat miehet ovat muuttaneet kuulusteluissa kertomuksiaan. He ovat kiistäneet ensimmäisissä kuulusteluissa edes tavanneen naista ikinä. Kun kuulustelija on myöhemmin esittänyt DNA-todisteet, eli miesten spermaa on löydetty naisen hiuksista tai vaatteista, miehet muuttivat kertomusta ja sanovat nyt harrastaneen seksiä, mutta ostopalveluina.

Myös muiden miesten tarinat ovat muuttuneet. Tulee selville, että kun yksi tai kaksi harrasti seksiä, muut kuvasivat. Miehet toisin sanoen kuvasivat toistensa aktia omilla kännyköillään. Toisaalta yksi mies, jonka kännykästä löydettiin kuvia, kertoo, että kännykkä ei ole hänen vaan hän löysi puhelimen maasta.

DN:lle miehet kertovat miksi muuttivat puheitaan:

– On helppo ottaa sanomisia suurennuslasin alle; miksit sanot näin ja noin. Mutta naisen kertomuksessa on vielä enempi epäloogisuuksia, toinen kertoo.

Molemmat miehet kertovat, että heidän läheisensä uskovat heitä:

– Olen epäiltynä törkeästä raiskauksesta, mutta uskon, että perheeni ja läheiseni tietävät kyseessä olevan seksin oston. He tuntevat minut ja uskovat minua ja ovat sitä mieltä, että tämä asia on todella väärin minua kohtaan.

Mielenosoituksista miehet kertovat:

– Ihmiset kerääntyvät mielenosoituksiin ilman, että ovat lukeneet tuomiolauselmaa. He ovat kuulleet, että nainen on raiskattu ja perustavat protestinsa ennakkoluuloihin.

– Tämän väitetään olevan Ruotsin historian pahin raiskaus eikä asia ei ole mennyt kenenkään ohi huomaamatta. Ymmärrän kyllä median huomion, mutta en ymmärrä miksi tätä ei oteta vakavasti. Kuinka voidaan osoitella mieltä kun tuomiokaan ei ole vielä edes tullut.

(Toim.huom. Tuomio oli kuitenkin tullut jo ja se oli luettavissa ennen mielenosoituksia)

kuvakaappaus-2017-11-11-00-31-34

 

Naisesta miehet puhuvat:

– Nainen näytti ulkoasultaan ehkä hieman ”narkkarimaiselta” (pundare), mutta ei ollut mielestäni mitenkään alistetussa asemassa.

– En itse ainakaan huomannut hänessä mitään erityistä tai, että hän olisi ollut aineissa.

Miehet jatkavat:

– Ihan yhtä hyvin olisin voinut tulla tuomituksi, sillä nyt olen joka tapauksessa tuomittu. Ihmiset katsovat minua kuin olisin joku hirviö. En voi kulkea enää selkä suorana kuten ennen. Enkä tiedä mitä puhuisin.

– Surullista, että ihmiset, jotka eivät tiedä mistään mitään, istuvat kotona tietokoneidensa ääressä  ja lukevat jonkun artikkelin. Sitten he rakentavat koko todellisuuden ja lähettelevät uhkauskirjeitä. En haaskaa energiaani tähän, mutta koen, että en voi kulkea niin vapaasti kuin ennen.

Näin siis Dagens Nyheter. DN esittelee lopuksi syytteistä vapautetut haastatellut, sekä muut osalliset, jotka kokevat, että ovat joutuneet ihmisten ennakkoluulojen uhriksi. DN ei julkaise nimiä, mutta tässä he ovat:

 • ABDIMALIK Mohamed Ali, somalian kansalainen, synt. 04-060-1996, tuomittu aiemmin mm. huumausainerikoksista.
 • HAKAN Samet Demirkiran, synt. 16-04-1993, tuomittu aiemmin mm. kidnappauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
 • AMIR Farid Said, irakin kansalainen, synt. 17-01-1998, tuomittu aiemmin pikkurikoksista.
 • Sohail Akhtar, synt. 14-09-1994, tuomittu aiemmin varkauksista, ryöstöistä ja kaikesta mahdollisesta.
 • Veselinovic Nenad, synt. 22-05-1988, kansalainen maassa, jota ei enää ole (luultavasti Jugoslavia), tuomittu aiemmin kaikesta mahdollisesta.
Advertisements

10 thoughts on “Fittjan joukkoraiskauksesta vapautetut kokevat tulleensa tuomituiksi ihmisten silmissä

 1. On itseasiassa rikos vääräuskoisia,oikeustajua,yhteiskuntaa ja muita sellaisia pikkujuttuja vastaan että nuo muslimipaskat yleensäkään edes enää kävelevät.Puhumattakaan että joku muslimipaska ei nyt voi ylpeästi kävellä sankarina.Saatanan torakat.Mutta kuten aina – muslimipaskahan se jälleen on se todellinen uhri.

 2. Ei sillä oikeastaan ole edes merkitystä, onko kaiken muun brutaalin taparikollisuuden lisäksi tapahtunut vielä raiskaus vai onko kyseessä vain ”normaali” toisen ihmisen tunteeton hyväksikäyttö. Merkittävää on, että nämä ja tuhannet muut taparikolliset ovat Ruotsissa ja sen vääjäämätön seuraus on täysin tunteeton rikollisuus, jossa huvituksena voi olla vaikka joukkoraiskaukset ja jopa niiden levittäminen livenä. Toki olisi suotavaa, että uhri saisi oikeutta, mutta se on kuitenkin ison ongelman pieni nyanssi. Helvetillisen vaikeita aikoja tekijöille – toivottavasti kansanjoukko panee pylvääseen.

 3. Näihin pätee sama sanonta mitä aikoinaan sanottiin venäläisistä:”Jos ne ei tee rikosta niin ne ainakin ajattelee sitä”. On siis aina parempi pitää pari metriä väliä kun tällainen tulee vastaan. Siksi esim. vastaantullessa sivulle siirtyminen antaa niille selvän signaalin etteivät ole tervetuleita.

 4. Sattuu niin syvälle sydämeen ja sieluun. Ruotsi tekee parhaansa synnyttääkseen kammottavaa katkeraa vihaa. Nuolemalla noiden villien persereikiä ja halventamalla järjestelmällisesti heidän julmien raakalaismaisuuksiensa uhreja Ruotsi suorastaan kerjää yhteiskuntaan lisää raakaa ja kammottavaan väkivaltaa.

  Ruotsin loppu tulee olemaan tällä menolla todella kammottavaa katsottavaa.

  Itku tulee kauniiden ja ihanien ruotsittarien puolesta… 🙁

  1. Eivätpä kauniit ja ihanat ruotsittaret ole vaatineet hallitukseltaan suojaa ja turvaa. Ovat yhtä hiljaa kuin Suomekin naiset.
   Miksi he ovat ennen niin suureen ääneen vaatineet kaikkia etuja ym itselleen, kun nyt se on loppunut kuin seinään.
   Jos joku uskaltaakin jotain siihen suuntaan sanoa, menevät vielä tukkimaan sellaisen suun.

 5. Noille olisi sopiva sovinnon ele jos minä saisin päättää. Veisin ne ajelulle johonkin syrjäiseen paikkaan, hylätylle hekkakuoplle, varmistaisi ettei ole pohjavesi aluetta. Siellä he saisivat lopullisen sovinnon.

 6. Eniten kiinnostaa, millaisen tuomion väitetty huora saa osakseen? Olettakaamme, että pakolaiset ovat niin viattomia, kuin vain muslimi voi olla. Heidän maineensa ovat nyt iäksi pilatut. Pakolaismuslimeille kuuluu kymmenientuhansien (euroissa) korvaukset/uhri. Törkeintä mahdollista seksuaalirasismia on käytetty heikompiosaisten totaaliseen tuhoamiseen. Ameriikan etelävaltioissakaan ikinä ollut noin rasistillista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.