#free arif – kuinka ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit alkoivat puolustamaan seksirikollista karkoitukselta

0

25507694_543642095996692_2578825934437472618_n

Kerroin eilen kuinka kaksi tunnettua ruotsalaista turvapaikka-aktivistia kävivät maahanmuuttoviraston säilössä taputtelemassa tunnettua seksirikollista Arif Moradia. Kyseinen afgaani on siis otettu säilöön pakkopalautusta varten, mutta aktivistit ovat nyt laittaneet hänen puolestaan pystyyn kamppanjan #free arif. He haluavat Moradin vapaaksi.

Pieni kertaus. Arif Moradi tuli Ruotsiin jo vuonna 2014 ja sai aika pian kielteisen päätöksen, koska selvisi. että jäbä oli valehdellut ikänsä. Nyt reilu kolmen vuoden jälkeen hän oleskelee edelleen Ruotsissa, vaikka asiaa on käsitelty 4-5 kertaa.

Julkisuuteen Moradi nousi ”Yksintulleiden lasten” äänenä. Hän kuului Ung i Sverige-nimiseen yksintulleiden afgaanilasten etujärjestöön. Moradi paistatteli päivää vasemmistomedian paisteessa teeveessä ja lehdissä. Hän kertoili medioissa kuinka yksintulleilla lapsilla oli vaikeaa ja kuinka oleskelulupaa tarvitaan. Toimittajat kuuntelivat silmät kosteina miehen juttuja, vaikka tämä oli maahanmuuttoviraston päätöksellä julistettu täysi-ikäiseksi hammastestien perusteella. Hänestä tuli jollain kumman tapaa kaikkien turvapaikka-aktivistien ja valtamedian toimittajien märkä päiväuni.

Viime kesänä alkoi natista. Selvisi, että Moradi oli tuppautunut teinien rippileirille. Mies yritti kristitty-kikkaa vielä lopuksi. Hän esitti jotain hurskasta kirkkoon kuuluvaa jeesusta. Rippileirillä Moradi ei sitten kuitenkaan pystynyt hillitsemään kiimaansa ja yritti raiskata 14-vuotiaan tytön.

Oikeuden lausuman mukaan Moradi oli lähennellyt kyseistä tyttöä koko illan ja kopeloinut tilaisuuden tullen. Nukkumaan mentäessä Moradi oli leikkinyt jonkunlaista valvojaa ja tunkenut tyttöjen huoneeseen. Hän oli yrittänyt pussata tyttöä väkisin, tunkenut käsiään tytön paidan alle ja yrittänyt riisua housuja. Tyttö sanoi useaan otteeseen ei. Tyttö onnistui kuitenkin riuhtomaan itsensä irti afgaanin otteesta ja pääsi pakenemaan vessaan lukkojen taakse.

Vessasta tyttö kävi toisessa huoneessa olleen ystävättärensä kanssa sellaisen tekstiviestikeskustelun, joka kertoo ruotsalaisesta ilmapiiristä kaiken. Tekstiviestit olivat oikeudessa todisteena. Tyttö kirjoittaa ystävälleen, että Moradi yrittää väkisin pussata ja ”ottaa” hänet. Tyttö kertoo pelkäävänsä ja tilanne on kauhistuttava.

– En tiedä mitä tehdä. Kenelle kertoisin? Jollekin isoselle vai johtajille? Jos kerron niille niin ne puhuvat Arifin kanssa… ja sen jälkeen minä joudun ongelmiin. Mitä vittua minä teen???? En halua olla tekemisissä sen miehen kanssa.

Tytön pelko oli aiheellinen. Kun tilanne illalla laukesi ja tyttö kertoi asiasta seurakunnan aikuisille työntekijöille, he eivät uskoneet tyttöä ja lähtivät asiassa afgaanin puolelle. He yrittivät painostaa tyttöä uskomaan, että Moradi oli syytön.

Tytön niskoille yritettiin sysätä rasisimin varjoa.

Tytön äiti vie asiaa eteenpäin ja juttu päätyy oikeuteen, jossa Moradi saa pikku tuomion seksuaalisesta ahdistelusta. Teko tulee oikeuden mukaan selvästi toteennäytetyksi, ts, teon luonteesta ei jää mitään epäselvyyttä.

Reaktiot tuomion jälkeen turvapaikka-aktivistien keskuudessa olivat ”Sitä on monenlaista pikkulutkaa maailmassa.” Yksikin kirjoittaa:

– Juu, tiedetään kyllä, että pikkutyttöjen silmien räpsytykset voivat aiheuttaa saatanallisia ongelmia miehille.

Nyt koko tilanne Moradin kohdalla on se, että mies on haettu maahanmuuttoviraston säilöön odottamaan pakkopalautusta. Sen sijaan turvapaikka-aktivistit ovat laittaneet #free arif-kamppanjan pystyyn, jossa Moradi halutaan vapaaksi. Kamppanjassa on mukana useita vihervasemmistolaisia politiikoita, jotka puhuvat kauniita sanoja Moradin vapauttamisen ja loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon puolesta. Ohessa vähän kuvia.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

21 thoughts on “#free arif – kuinka ruotsalaiset turvapaikka-aktivistit alkoivat puolustamaan seksirikollista karkoitukselta

  1. Upea vertaus! Norjan kaikkien aikojen suurmies, sankari Anders Behring Breivik, tulee vapauttaa välittömästi. Hän on muslimien tuhoamisen näkijä eikä tässä vielä kaikki. Hän on näyttänyt esimerkkiä miten tuosta muslimi syöpäepidemiasta päästään eroon. Suorastaan nerokkaasti Sankari A B Breivik aloitti suoran muslimi torakoiden hävitystyön suvakkihyyssäreiden hävittämisellä ja olosuhteisiin nähden ERINOMAISIN tuloksin. Kiitos Anders Behring Breivik, nöyrimmät kiitokset koko Suomen ihmisiltä. Suvakit ja hyyssärit ovat kädellisiä hyypiöitä, joten niiden hävitys on toteutettava pikimmiten.

   1. Oletko sarkasmissasi siis sitä mieltä että vain afgaanirikolliset on vapautettava?Haiskahtaa ihan hieman rasistiselta kyllä äkkiseltään.Lämmitätkö saunankin juutalaisilla?

 1. Voisiko eläkerahat saada kertamaksuna ulos jotta voin poistua tästä maasta? sanoo:

  Mikähän tässä tyypissä nyt vetää? Kaksi rikosta jo tehnyt, mieshän on epäluotettava petkuttaja ja raiskaaja ja siksi vaarallinen. Voi luojan pyssyt, jos olisin tietänyt minkälaiseksi farssiksi- tai tragikomediaksi- Ruotsi tulee muuttamaan olisin jo aikoja sitten häipynyt täältä.

  Tällaisia arifeja on täällä kymmeniätuhansia väijymässä. Jahka kesä taas koittaa niin taas puskat heiluvat.

 2. Onko tuo muika afgaani? Kovin on vaalea ihoinen, jos näin on, afgaaniksi, ja hiuksetkin on selvästi värjätty mustiksi osassa kuvista kun yhdessä kuvassa ne on lähes vaaleat. Jotain on enemmänkin vinossa tuon hampin kohdalla, luulen ma.

 3. Ruotsissa on useita (ainakin yhdeksän) juoksuporukoita ”Inlöparna-Hej främling!” joissa kantikset, varsinkin keski-ikäiset naiset, juoksevat tai kävelevät integraation lipun alla yhdessä matupoikien kanssa. Matupojille jaetaan yritysten ja yksityishenkilöiden lahjoittamia merkkilenkkareita ja vaatteita ja sitten menoksi. Onhan se hyvä treenata kesäkauden tanssirinkuloita silmälläpitäen.

  http://www.hejframling.se/inloparna/

    1. 🎵🎶👳🏿‍♀️👨🏻🎵🎶👨🏻👳🏿‍♀️🎶🎵 sanoo:

     ”Höttö, höttö, höttö, höttö, jalla, jalla, jalla, jalla”- siinä tuvan kesän kuumin hitti!

    2. Kollaa myös ”Ung i Värmdö”- sivu https://sv-se.facebook.com/ungivarmdo/
     Scrollaa alaspäin 14 decemberiin, ei eka inlägg vaan seuraava missä on kaikenlaisia piirakoita vadeilla. Sitten vaan painat Play ja menoksi!

     Tarkoitus on ilmeisesti muuttaa Ruotsin kunnat ensin Lähi-Itälöiksi ja sitä kautta rakentaa uusi maa. Näin se ujuttautuminen käytännössä menee. Värmdössä on myös nk ”demokratiambassadörer” jotka isolla porukalla (matut myös) lähtivät Puolaan Auschwitzia katsomaan ja natseja vihaamaan: http://skma.se/blogg/2017/12/varmdos-demokratiambassadorer-besokte-forintelsens-platser/

 4. Näitten vitun hullun juttuja kun lukee joka päivä olisi kiva kuulla mitä sitten normi veronmaksaja on kaikesta tästä sekoilusta mieltä. Vai onko järki kadonnut ns keskiverto ihmistenkin päästä?

  1. On hävinnyt. Propaganda on tehnyt tehtävänsä ja kun se yhdistetään ruåtsalaisten geeneissään kantamaan haluun olla nöyryytettynä niin lopputulos on tämä minkä nyt näemme.

 5. Nuo ”freeArif” ihmiset elävät psykoosissa. Ne eivät tiedä mitään kaverista mutta ovat sitä mieltä että se pitää päästää Ruotsin yhteiskuntaan jatkamaan rikoksiaan. Ei voi olla todellista. Hoitoon nuo kaikki pitäisi pistää. Ja kun katsoo silmiä tuossa ensimmäisessä kuvasssa niin ne on ”tulenpalavat”. Kyseessä lienee sadistinen narsisti.

 6. Otsikon perusteella kuvittelin, että ruotsalaiset on tulleet järkiinsä, mutta juttu kertoikin muuta.
  Kannattaisi varmaan korjata otsikko muotoon ”…alkoivat vastustamaan seksirikollisen karkoitusta”.

 7. Odottakaahan kun Iran, saudi-arbia ja entiset ölyjyvaltiot romahtavat, merkit ovat jo ilmassa. Sieltä lappaa karvarannetta ettei edes ruotsi vedä niitä kaikkia. Jopa ruotsalaisten suvakkien paikat ovat sen jälkeen kovilla.Sana on levinnyt pohjolan seksiparatiisista ja matupatjojen on tehtävä ”töitä” yötä päivää että karvaranteet ovat tyytyväisiä.

  1. Mielenkiintoista nähdä saako USA ja israel hässäkän aikaan Iranissa -yritys on ainakin kova. ISIS
   muuten julisti sodan palestiinalaisia vastaan -jokohan nyt ihmiset heräävät ymmärtämään kuka tuota porukkaa OIKEASTI rahoittaa?

 8. Paljon selittyy ihmisten käytöksessä toisiaan kohtaan esim. liikenteessä, kohtaamistilanteissa yleensäkin. Välinpitämättömyys siis tähän vallitsevaan tilanteeseen ja räjähtäneeseen maahanmuutton; ruotsalainen turvaa ja luottaa yhteiskunnan kykyyn selvittää tilanne ja välittää vain itsestään; eikä ”näe” mitä kaduilla ja toreilla tapahtuu.

 9. Kalifaatti hyvällä mallilla jo. Aikuinen muslimi väittää olevansa lapsipakolainen ja vieläpä kristitty, jolloin tottakai pääsee riparille pikkutyttöjä raiskaamaan ihan seurakunnan luvalla. Myös pikkutyttö tietää olevansa syyllinen, kuten tietää koko yhteiskuntakin. Aivan sairasta teatteria ja tuota saastaa rakennetaan kovaa vauhtia Suomeenkin. Kumpa heräisin.

  Kuvassa toinen pikkutyttö – ylioppilas jo – on sitä mieltä että kyllä hänetkin saa raiskata, jos se palvelee islamia? Toivottavasti kuva on pöllitty ja lätkäisty kusipäinen teksti päälle, muuten tyttö on omistanut elämänsä S…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.