Stavangerin muslimit kutsuivat moskeijaansa vihasaarnaajan-Listhaug olisi estänyt maahanpääsyn Norjaan

0
maxresdefault
Said Rageah saarnaa monenmoista vihaa, muslimit kuuntelevat.

 

Norjassa Stavangerin islamilaiseen seurakuntaan oli kutsuttu torstaiksi ja perjantaiksi saarnaamaan oikea ehta vihasaarnaaja imaami Said Rageah. Rageahin maahanpääsy evättiin jopa Ruotsissa, sillä hänen saarnansa ovat ”ristiriidassa demokraattisten arvojen kanssa”. Norjaan hän taisi päästä vähän vahingossa.

Said Raegahin saarnoihin kuuluu mm. vaatia kuolemanrangaistusta allahin pilkkaamisesta, vääräuskoisten asemasta hän pitää pitkiä puheita. Juutalaiset ovat koiria ja sikoja, kuten kristityt, ateistit sen sijaa armahdetaan tappamalla heidät. Niin ikään naisen paikka on saarnamiehen mukaan kotona. Mitä tekemistä naisilla muka on kodin ulkopuolella?

Norjan maahanmuuttoministeri Sylvi Listhaug olisi evännyt miehen maahanpääsyn, jos olisi tiennyt tämän tulosta. Listhaug kertoo norjalaiselle Dagavisenille:

– Jos on totta, että tällainen imaami vaatii kuolemanrangaistuksia jumalanpilkasta, niin se on täysin ristiriidassa Norjan ja ylipäätään länsimaisten arvojen kanssa.

Listhaug kertoo, että on hyvin huolestuttavaa, että tällaiset asenteen leviävät:

– Nämä ovat äärimmäisiä ja huolestuttavia asenteita. Meidän pitää kohdata ne. Olen työstämässä juuri lakialoitetta, jonka avulla saisimme jonkilaista listaa vihasaarnaajista ja siten voisimme evätä heidän maahanpääsyn Norjaan.

Stavangerin islamilaisessa seurakunnassa on noin 3 000 henkeä ja se saa toistaiseksi valtion tukea. Kanadalaisen Torontossa asuvan imaamin kestittäminen saa Listhaugin epäileväiseksi:

– Norjan uskonnolliset yhteisöt ovat itse vastuussa keitä kutsuvat kylään. Mutta mielestäni meidän on täysin mahdotonta hyväksyä heidän vieraaksi henkilöitä, joiden arvot ovat aivan erilaisia ja vihamielisiä norjalaisia kohtaan. Kun he kutsuvat nyt henkilön, jolla on tällainen asenne, se asettaa seurakunnan hyvin outoon valoon.

Kuvakaappaus 2018-01-06 19-04-22

 

Myös Listhaugin puoluekolleega Stavangerin Fremskrittspartietin (Edistyspuolue) ryhmänjohtaja Christian Wedler on reagoinut voimakkaasti vihasaarnaajan tuloon kaupunkiinsa.

– Olen pyytänyt tapaamista moskeijan johdon kanssa ja aion esittää pettymykseni heille, koska kutsuvat radikaalin imaamin saarnaamaan. Ei ole järkevää kutsua sellaisia vieraita, jotka ajattelevat, että islamia pilkkaavat on tapettava. Silloin ei kaikki asiat ole kunnossa.

Advertisements

11 thoughts on “Stavangerin muslimit kutsuivat moskeijaansa vihasaarnaajan-Listhaug olisi estänyt maahanpääsyn Norjaan

 1. Hivenen outoa, että suunnilleen kaikkien hiemankin poikkeavien systemaattiseen hävittämiseen yllyttäminen on aikaslailla sallittua, kunhan olet muslimi. Tasa-arvoisessa yhteiskunnassa joka torilla möykkäisi Hitleriä pahempia kansankiihottajia ja lopputulosta ei varmaan tarvitsisi arvailla kuin kuolonuhrien määrän osalta.

  Islamvihaaminen on vähän kaksipiippuinen juttu. Millä saadaan kaikki vihan piiriin? Vihasaarna tavoittaa monet, mutta kotona viha pääsee laantumaan. Kaikkia juttuja ei muista, että voisi kertoa kavereillekin mitä se imaami käski. Itse Koraanista lukien viha olisi paremmin käsillä, mutta käskettiin vihaamaan kaikkea länsimaalaista, myös lukutaitoa. Siinä kohtaa islam kusee. Pitäisi kouluttaa suunnattoman suuria imaamilaumoja, jotka sitten julistaisivat vihaa aivan joka puolella, torilla, kirjastossa, kaupassa, lastentarhassa, frisbeegolfradalla jne. Islamin on ratkaistava ongelmansa, ei viha muuten leviä tehokkaasti kansanmurhan asteelle.

  Aika on islamin puolella, mutta voi olla myös sitä vastaan.

  1. Eivät he unohda ”kun kotiin pääsevät”. Näitä oppeja on tungettu heidän aivoihinsa kehdosta alkaen. Kaikkien oppien mukaan suurin osa ihmisen käyttäytmisestä johtuu nimenomaan varhaislapsuuden ja lapsuuden ympäristöstä.

 2. Katsoin taannoin uusintana sen Ylen Islamillan ja nimenomaan sen kohdan, missä shiiaimaami puhui homojen tappamisesta. Häneltä nimenomaan kysyttiin, miten toimittaisiin, jos voimassa olisi sharialaki. SIlloin hän mainitsi seurauksena olevan kuolemantuomion, jos syytös saadaan näytettyä toteen.

  Eli hän (imaami) ei varsinaisesti syyllistynyt mihinkään. Hän vain kertoi, mitä sharian noudattaminen homoseksuaalisuuden kohdalla tarkoittaa. Mutta islamin kanta homoseksuaalisuuteen tuli samalla selväksi. Koraanista kun ei voi mitään ajatella eri tavalla, vaan laki on aina muuttumaton.

  Shariasta ei koskaan pidä ottaa mitään osa-alueitakaan käyttöön Suomessa, koska kun laki selvästi sisältää tällaisia aineksia, niin minkä tahansa kohdan ottaminen käyttöön ko laista tarkoittaa käytännössä raskasta pyllistämistä mm juuri seksuaalivähemmistöille.

  Mutta tällaisille kuolemantuomioita jakaville imaameille pitää ilman muuta saada porttikielto Suomeen. Suoraan 600- luvulta peräisin olevia ajatuksia ei täällä tarvita.

  1. Onko kuolemantuomioita jakava imaami todella tämän ongelman juurisyy? Toki tyypit pitää heitää ulos maasta, mutta koko paskan alkusyy on islam. Imaami vain hokee ihmisille ulkomuistista mitä on koraanista lukenut.

   Ei suvaitsevassa euroopassa suvaita natsejakaan. Miksi meidän pitäisi suvaita oppia, joka kehottaa seuraajiaan väkivaltaan?

   Lehdistö on keksinyt uusia hassuja termejä peitelläkseen alkusyytä. Toimittajat käyttävät termejä poliittinen islam, islamistiradikaalit, jihadistit, ääri-islamistit ja radikalisoituneet muslimit. Termejä käytetään vain piilottamaan ja hämärtämään ongelman todellista syytä, islamia. Näiden kiertoilmaisujen ansiosta saadaan syntymään mielikuva siitä, että kaiken takana olisi joku muu voima kuin islam.

   Oletteko koskaan kuulleet käytettävän termejä ääribuddhalainen, radikalisoitunut buddhalainen tai poliittinen buddhalaisuus?

   Terroriteot jatkuvat, emmekä ole likimainkaan valmiita myöntämään tosiasioita. Poliitikkojen pitäisi ensin uskaltaa sanoa asia julkisesti ääneen, ja sen jälkeen ruveta tekemään päätöksiä, jotka korjaavat tilannetta. Toistaiseksi niiden aika menee suomalaisten kyykyttämisessä ja monikulttuurisuuden puolustelussa. Turussa vihervassarit käy huutamassa torilla, että kuunatseja ei pidä päästää Turkuun.

   Eli vielä jatketaan näin aika kauan.

 3. Sylvi: ”Kun he kutsuvat nyt henkilön, jolla on tällainen asenne, se asettaa seurakunnan hyvin outoon valoon.” Eihän nyt toki: se asettaa tämän islamilaisen seurakunnan täsmälleen siihen valoon, mihin se kuuluukin, paljastaen suurelle yleisölle heidän todellisen karvansa.

 4. Sossutyöntekjöiden sanoin ”nyt heräsi huoli” ja jos jatkamme samalla linjalla, niin sossuthan eivät puutu syyhyn, vaan syyn viereen, joten viestinviejä ammutaan.

 5. Ei muuta kuin ”lämmin” vastaanotto niin että kiihkeät muslimitunteet kylmenee kerrasta.

 6. Länsimainen humanismi on todella sairas hyväksyessään itseensä kohdistuvan väkivallan ja sillä hekumoinnin. Aivan sama jos tällaisen islamnatsin maahantulo evätään, jos maassa on 3000 jäsenen seurakunta, joka olisi halunnut kuulla häntä.

  Toivottavasti ehdin näkemään, että tämä itsetuhoinen painajainen päättyy joku päivä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.