Metroräjähdyksen toinen uhri menehtyi.

0
sdltc7bc30c-nh-jpg
Poliisin pommiryhmä eristi ison alueen ja haravoi sitä mahdollisten uusien räjähteiden varalta.

Metroräjähdykssä toinen, 60-vuotias mies menehtyi räjähdyksessä saamiinsa vammoihin. Hänen seurassaan olleen 45-vuotiaan naisen mukaan mies poimi maasta jotain, joka sitten räjähti.

Poliisin mukaan räjähdys ei ollut suunnattu pariskuntaa vastaan vaan he sattuivat olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Nainen sai kasvoihinsa vammoja.

Poliisin eristys ympäri Vårbyä jatkuu ja pommikoirat tutkivat aluetta sentti sentiltä varmiistaakseen, että alueella ei ole lisää räjähteitä. Poliisi ei ole vahvistanut millaisesta räjähdysaineesta on kyse. SVT:n mukaan käsikranaatti. Metro kulkee, mutta ei pysähdy Vårby Gårdin asemalla.

Jos kyse on käsikranaatista niin silloin siihen on kaksi taustatekijää. Joko kranaatti on jätetty tahallaan asemalle yleisön käsiteltäväksi tai kranaatti on tippunut isomman kuljetuksen yhteydessä. Kumpi parempi.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Metroräjähdyksen toinen uhri menehtyi.

 1. Nyt A Stubb: On aika tehdä laaja metrokierros Tukholmassa ja todistaa, ettei Tukholman metrossa kuole.

  Tästä voisi sitten laatia ison artikkelin HS:ään? 😉

 2. Ei mitään tekemistä islamin, terrorismin tai ylipäänsä matujen kanssa.
  Kyseessä yksittäisräjähdys joten ei huolta.
  Olemme pöyristyneitä ja shokissa medelsvenssoneiden leväperäisestä räjähdemunien käsittelystä, moniosaajien räjähdemunat ja räjähdekätköt nyt vain ovat parempia.
  Peli poikki vääräuskoisten räjähteiltä.

 3. IS:n mukaan tämä on vanha räjähde. Ilmeisesti ollut siinä metron sisäänkäynnin edustalla jo kymmeniä vuosia?

  1. Räjähde jäänyt kovista taisteluista toisesta maailmansodasta joita käytiin tuolla alueella sanoisi iltapäivälehtien toimittelijat selityksenä. Kaikkia taistelumateriaali ei ole vain löydetty ja siivottu pois.

 4. Nimestä päätellen räjähdyksessä kuollut mies oli alkujaan kotoisin Latinalaisesta Amerikasta. Työssäkäyvä ihminen ja pidetty henkilö. Asunut Ruotsissa jo vuosikymmeniä. Nainen oli/on hänen aviovaimonsa, alkujaan Thaimaasta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.