Oslon uusnorjalaiset harjoittivat viime yönä autojen jäättämistä

0

DS5Z8_iW0AEwYO1

 

Myös Oslon uusruotsalaiset ovat saaneet vauhtiin Ruotsista tunnetun ilottelun: autojen kivittämisen ylikulkusilloilta.

Oslon poliisi sai viime yönä klo 00.40 aikaan useita ilmoituksia Ryenin kaupunginosasta, jossa ylikulkusillalla on nuorukaisia, jotka heittelevät ali ajavia autoja jääkokkareilla. Eräs autoiija saikin osumaa, kun tuulilasiin onnistuttiin tiputtamaan pään kokoinen jäälohkare. Jäälohkare rikkoi auton tuulilasin ja tuli osaksi sisälle ohjaamoon.

Poliisin mukaan kuljettajalla oli iso onni mukana, että hän ei loukkaantunut tai pahimmassa tapauksessa menettänyt henkeään. Lohkare heitettiin Oslon Kehä kolmosella, jossa ajetaan lujaa.

Kuvakaappaus 2018-01-07 18-33-39

Advertisements

12 thoughts on “Oslon uusnorjalaiset harjoittivat viime yönä autojen jäättämistä

 1. Rasistinen arkkitehtuuri ja mitäs näitä nyt oli näitä klassisia selityksiä.Ehkä näistä vaan ilmoitellaan herkemmin ja paremmilla ihmisillä nyt vaan on hieman laajempi käsitys jäälohkareista.

 2. Silta- sarjaa voisi laajentaa Malmöstä Osloon. Saga Norén (eli suvakki Sofia Helin) voisi tutkia näitä ’jäättämisiä’.

  Aluksi epäiltäisiin uusnorjalaisia, mutta lopulta syyllisiksi paljastuisivatkin uusnatsit, joita ohjailisi vankilasta käsin kukas muukaan kuin Breivik.

  Luvassa olisi mustaa huumoria, Hitler tervehdyksiä, yleisiä latteuksia… ja… vitsi osassa neljä.

 3. Otsikko ”Oslon uusnorjalaiset harjoittivat viime yönä autojen jäättämistä” taitaa sisältää verbaalisen innovaation. Tarkoitan sanaa ”jäättäminen”. En ole aiemmin tuollaista sanaa nähnyt. Jäättäminen on siis kivittämistä jäämurikoilla.

  1. Niin, kivittäminenhän ei sovi verbiksi jääkalikoiden heittelemiselle. Aikani mietittyä kivi-ttäminen sijoittamalla kivi-sanan paikalle jää, siitä syntyy mielestäni looginen jää-ttäminen.

   1. Se on hyvä uudissana: käyttää kielen tuttua mallia ja sisältö on pääteltävissä, vaikka ei ole ennen kuullut.

    Multikulti, joka muuten on sanana ja merkityksellisesti karsea, asettaa kielellisesti pahoihin paikkoihin: sarjajoukkopuskaraiskaus ei kuulosta hyvältä, mutta ei sille ole oikein vaihtoehtoa. Tai sitten täytyisi kehittää uusi sana, jonka merkitys ajan mittaan opitaan. Pitäiskö kysäistä kielitoimistosta?

 4. On ne sitkeitä paskiaisia. Mutta jihad se on se pienikin jihad, kaikki jihadit lasketaan! Hyvä pojat, tapoitte vääräuskoisen tuulilasin.

  1. Kaikki paskaksi pantu – lasten leluista yhteiskuntajärjestykseen – on plussaa. Silleen se oli koto-Perstaniassakin!

 5. Jääkönttien kutsu on pojat lumonnut. Hienosti nämä uusuljaat innovaattorit käyttävät luonnon materiaaleja muokatessaan ympäristöstään heille itselleen mieluisampaa.

 6. Täällä päin tehtiin muutama vuosi samaa mutta asialla olivat 13-14 vuotiaat kersat. Nuo ovat varmaan aikuisia mutta henkinen älykkyys on jossain 10 vuotiaan tasolla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.