Göteborgin keskustassa isonpuoleinen joukkotappelu etnisten kesken

0

Kuvakaappaus 2018-01-08 09-09-41

 

Göteborgissa käytiin isohkonpuoleinen joukkotappelu sunnuntai-iltana. Poliisi sai klo 21.20 jälkeen useita ilmoituksia, että Drottningtorilla oli pari-kolmekymmentä nuorukaista varustettuna seipäin, keihäin ja puukoin.

Poliisi saapui sotatantereelle neljän partion voimin, mutta sotajoukko hajosi siinä vaiheessa ja nuorukaiset juoksivat ympäriinsä. Apuun tuli ilmastatorjuntajoukot ja poliisihelikopteri alkoi jäljestämään sotamiehiä.

Poliisin laittoi hetkeksi pystyyn ison operaation, sillä Nordstanissa oli miesryhmiä, jotka kulkivat kiivaina ympäriinsä. Keskusasemalla poliisi ratsasi kymmenen miehen joukkion ja tutki, olivatko nämä mahdollisesti mukana taistelussa.

Kymmeneen mennessä poliisi kuitenkin vetäytyi ja lopetti operaation. Ketään ei otettu kiinni epäiltynä mistään.

Göteborgin kirjeenvaihtajan mukaan kyse oli jonkinlaisesta marokkolaisten ja afgaanihazardien välisestä välienselvittelystä. Nordstanissa liikkui 3-5:n hengen miesjoukkoja, joilla oli selvästi meneillään jotain. Kun poliisin tulo löi ytimen hajalleen niin yksittäiset joukkiot etsivät ”jotain” ympäri aluetta. Luultavasti kyse ei ollut mistään sen kummemmasta kuin etnisistä kiistoista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Göteborgin keskustassa isonpuoleinen joukkotappelu etnisten kesken

  1. On se helppoa nykyään tuo poliisin siivilän lävistäminen.

    Pannat jalkaan kaikille etnisille (tunnetuille jengiläisille)?

  2. Tämä kuluu sarjaan ”Ruotsin paluu takaisin pimeään keskiaikaan”. IQ ja EQ ja kaikki muutkin Qt laskee Ruotsissa niin että kohina käy. Eihän tällainen ole sivistysvaltion meininkiä mutta tällaiseksi se menee kun kehitysmaista päästetään porukkaa sisään. He ovat vain oma itsensä, koko ajan, tässä ja nyt ja 50-100 vuotta eteenpäin.

  3. Miten noin etnisesti edistyneet ja suvaisevaiset ihmiset muka tappelisivat keskenään? Saaneet tosi huonoja vaikutteita suomalaissiirtolaisilta varmaan.

  4. Seipäin,keihäin ja puukoin…Jotenkin ei nyt ihan ensimmäinen mielikuva joka sanoista välittyy ole mikään jälkiteollinen wifi-yhteiskunta.Se johtuu varmaankin piintyneestä rasismistani.

  5. Leikkivät vain ”coolest monkey in the jungle” leikkejään, niinkuin aina : ). Se on rikkautta, juuri sitä AITOA kulttuurin rikkautta, josta kantis-Sven ja Rolf voivat nyt ammentaa ja oppia!
    (anteeksipyyntö vielä apinoille, ei ollut tarkoitus loukata).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.