Paavo Väyrysen puhe Nurmossa viime lauantaina

Paavo Väyrysen puhe Nurmossa Nurmoo-talossa viime lauantaina. Hyvin harkittua ja punnittua puhetta.

Video kannattaa katsoa tai kuunnella hieman keskittyen sisältöön, sillä siellä tulee esille monia asioita, jotka Väyrynen kertoo selvästi. Mainitakseni alkaen 13.00 minuutin kohdilta, jossa Väyrynen kertoo Suomen viennistä Euroopan Unioniin ja mitä Väyrynen kaavaili tilalle.

28. minuutin kohdalla Väyrynen kertoo, että Suomen maahanmuuttopolitiikka on ollut holtitonta. Hän kertoo esittäneen rajaa kiinni Itävallan tapaan. Hyvin mielenkiintoinen puhe.

Kesto 39 minuuttia.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Paavo Väyrysen puhe Nurmossa viime lauantaina

 1. Täytyy todeta Suomen muuttuneen viimeisen parinkymmenen vuoden aikana niin, että koko maan ainoa vakavasti otettava poliitikko on tällä hetkellä Paavo. Näin on, vaikka en ole unissanikaan osannut kuvitella ikinä näin sanovani edes vitsinä, mutta nyt se on tosiasia.
  Vakavasti otettavuudella tarkoitan sitä, että nähdään kokonaiskuva, ymmärretään vaikutussuhteet, analysoidaan ongelmat, rakennetaan ratkaisut ja tämä kaikki Suomen valtion ja kansan etujen mukaisesti. Ainoa poliitikko, joka pystyisi myös tämän toteuttamaan poliittisesti.

  Suomi lienee tuhoon tuomittu, sillä liian moni vain lampaana määkii, eikä muuta elämässään osaa.

  1. Paavo Väyrynen sanoo kaiken juuri sen liiankin hyvin mitä sinä ja minä sekä moni muu haluaakin kuulla.

   Miksiköhän nyt eikä aikaisemmin jo vuosikymmeniä sitten? Miksi juuri sattumoisin nyt?

   Sen vuoksi koska kyseessä on feikki opposition pyörittäjä joka ei todellakaan aio lunastaa lupauksiaan vaan on tuotu vain ja ainoastaan hajottamaan kansallismielisten konservatiivien linjaa.

   Mieti… Miksiköhän media kohtelee Paavo Väyrystä todella hyvin, nostaa häntä esiin ja pitää kuin kukkaa kämmenellä?

   Ettei vain olisi sen takia koska valtamedia haluaakin että ihmiset äänestäisivät Paavoa koska se on niin ”asiallinen” sen sijaan että äänestäisivät Laura Huhasaarta joka on myös erittäin asiallinen ihan oikeastikin mutta valtamedia vain ja ainoastaan pyrkii hänet esittämään mahdollisimman negatiivisessa valossa?

   Valtamedian suhteen Paavon erittäin hyvän kohtelemisen pitäisi nostaa varoitusliput pystyyn ja korkealle.

   Väyrysellä kuten monella muullakin iänikuisella poliitikolla Suomessa on niin paljon jättimäisiä ja karmivia luurankoja kaapissaan jo vanhastaan että näitä on helppo niiden avulla ”ohjata” ja kontrolloida pelkkinä droneina.

   Nuorilla, kuten vaikka Laura Huhtasaarella ei tällaisia ole ollenkaan… Eli tosiaan, miksiköhän Väyrynen on kaivettu naftaliinista?

   1. ”Mieti… Miksiköhän media kohtelee Paavo Väyrystä todella hyvin, nostaa häntä esiin ja pitää kuin kukkaa kämmenellä?”

    Onkohan se ihan näinkään? Esimerkiksi Mäenpään ja Väyrysen yhteiskuva poiki artikkeleita, joissa Paavoa mustamaalattiin (aiheetta). Lisäksi Väyrysen Niinistö-arvostelua on ”faktantarkistettu” aika epäreilusti.

    Sanottakoon, että en äänestä Väyrystä, ainakaan ekalla kierroksella.

  2. Jussi Halla-ahoko sitten ei ole vakavasti otettava? On tietysti leimautunut yhden asian poliitikoksi, kun ei häneltä koskaan kysytä muusta kuin maahanmuutosta, mutta siinä hän on ollut 15 vuotta oikeassa ja kaikki on mennyt juuri niin kuin on ennakoinut. Paljon muistakin yhteiskunnallisista aiheista kirjoittanut ratkaisuhakuisesti ja suomalaisten etujen mukaisesti. Kannattaa tutustua Jussin laajaan blogituotantoon.

 2. Jokaista suomalaista koskevaa asiaa. Kuunnelkaa mitä Paavo sanoo niin ymmärrätte miten paljon kaikkea meidän selän takana on puuhailtu täysin lakien -jopa perustuslain vastaisesti. Viimeiset vuodet ovat olleet tälle maalle erittäin tuhoisia -ei pelkästään laittoman maahanmuuton ansiosta vaan kokonaisuutena. Yksi päätekijöistä Sauli Väinämö Niinistö istuu maan presidenttinä vaikka oikea paikka olisi sellainen linna missä on kalterit ikkunoissa.

  Tämä kertoo miten huonoon tilaan Suomi on päässyt. Maa on rikollisten käsissä. On viimeiset hetket korjata asia!

 3. Paavo Väyrynen on kisassa mukana vain sen takia että se syö Laura Huhtasaarelta ääniä.

  Muuta syytä en keksi hänen kaivamiselleen naftaliinista kuin juuri tuon syyn ja koska kyseessä on pitkän linjan poliitikko niin helppohan sellaisen on rakentaa feikki-oppositio pystyyn PS:n äänten ja voiman hajottamiseksi.

  Miksi Soinista ei ihmiset opi yhtään mitään?

  Mies eli kuin keisari ja hänen tehtävänsä oli alunperinkin pitää PS eräänlaisenä pellepoppoona ja sitä kautta murskata kaikki mahdollinen uskottavuus ja kanavoida kaikki mahdollinen kansallismielinen politiikka pelkäksi mitään sanomattomaksi tuhnuksi.

  Kun JHA on tullut PS:ssä puikkoihin niin johan on puolue siistiytynyt ja muuttunut todelliseksi vastavoimaksi jota vastapuoli pelkääkin ihan oikeasti.

  Paavo Väyrynen, pelkään pahoin ei ole mitään muuta kuin feikki-opposition pyrittäjä ja ”Soini II” tapaus.

  1. Hajoittajia todellakin on kansallismielisellä kentällä paljon -jokainen näkee ne haluamallaan suunnalla. Väyrysen tietämys ja kyky pitää oikeasti tärkeät asiat esillä on kuitenkin omaa luokkaansa -päättäjien entiset synnit on aika tuoda päivänvaloon. Se on kaikkein tärkeintä juuri nyt -kaivaa totuus esiin Sauli Väinämö Niinistön tekemisistä. Se kuka sen tekee on täysin toisarvoinen asia.

   1. Ongelma nimenomaan on se että sillä on merkitystä kuka ne menneisyyden vääryydet tuo ilmi ja milloin?

    Paavo Väyrynen on niin pitkän linjan poliitikko että tässä vaiheessa hänellä on jo omat käsittelijänsä jotka mieluusti vaikenevat hänen jo 1970-luvulta asti olleista asioista mikäli Paavo tekee niin kuin hänen ”pitää” heidän mielensä mukaan.

    Muista että Paavon poliitinen historia on jo niin pitkä että se sisältää jo parhaimmillaankin niin useita luurankoja että Paavoa voidaan komentaa mihin tahansa niiden puolesta jotka haluavat hänä kontrolloida.

    Edelleen…. Miksi hän ei aikaisemmin tehnyt mitään? Miksihän tuli eläkkeeltä takaisin?

    Miksi hänet tuotiin takaisin?

    Muista että hänen eduskunta ja ministeri vuodet korreloivat mm. Neuvostoliiton kanssa yksiin pitkälti ja sen suhteen hänellä on luultavasti menneisyydessään asioita joita pitää harkita ja jotka valoon tullessaan tuhoaisivat Paavon täysin.

    Se on se fakta tässä, liikaa painolastia menneisyydestä ja liian monia haihattelijoita äänestäjinä jotka eivät tätä tajua.

    Ne ”hyvät vuodet” eivät tulisi nyt tai huomenna takaisin vaikka kuinka äänestäisimme Paavoa, ja ongelma on se että Paavo itse on eräänlaisessa kiristys vs. Ura, maine ja elämä suhteessa.

    1. TälläKÄÄN kertaa tarjolla ei ole todella hyvää ehdokasta -on siis valittava vähiten huono ja se on Paavo Väyrynen. Tärkeitä on katkaista kaiken tuhoavan globalisaation eteneminen ja veljeily NATOn kanssa. Ne ovat sananmukaisesti elämän ja kuoleman kysymyksiä.

  2. Paavo Väyrynen, pelkään pahoin ei ole mitään muuta kuin feikki-opposition pyrittäjä ja ”Soini II” tapaus.

   Ihanko itse keksit vertauksen?

 4. Äsken loppui ylen presidentinvaalitentti jossa oli Väyrynen vuorossa. En ole aikaisemmin nähnyt toimittajan halveksuvan ehdokasta kuten nyt, naamalle räkiminen ei meinannu loppua millään. Siitä voi jo päätellä Paavon olevan oikealla linjalla, muutenkin ei antanut periksi toimittelia akan nalkutukselle vaan pysyi tiukasti kannassaan globalisaatiota, eu:ta, euroa ja natoa vastaan. Olisi kivanähdä kun Niinistöä tai homo Haavistoa grillattaisiin samoin, nsurettaisiin päin naamaa kun vastaa kysymyksiin.

  1. Kannattaa tutustua Niinistöä rahallisesti tukevien listaan. Se kertoo kaiken oleellisen Sauli Väinämön taustalla vaikuttavista henkilöistä. Jos et ole miljonääri niin Niinistön äänestäminen vastaa itsemurhaa -kyseessä on sionisti, globalisti ja eliitin kätyri joka kaiken lisäksi n*ssii kummityttöään.

   Vittu ja hellurei! Tämä vesseli on kaiken lisäksi armeijan ylipäällikkö! -Vieläkö joku ihmettelee miksi varusmiehet laitettiin syksyllä 2015 kantamaan miehitysjoukkojen kassit rajan yli suomeen?

 5. Se YLEn toimittaja Seija Vaaherkumpu (entinen Rautio) on yksi vastenmielisimmistä toimittajista YLEssä. Miksi tällainen luonnevikainen noita-akka laitettiin haistattelemaan Väyryselle? Toimittaja yritti kaikkensa pilatakseen Väyrysen vastaukset puhumalla päälle vihamielisellä äänellä.

 6. Patologinen valehtelija ja narsisti taas lässyttämässä sitä mitä ihmiset haluavat kuulla. Perinteisen kepulaisen venkulan prototyyppi jolla mielipide muuttuu useammin kuin sukat jalassa. Tämä luonnevikainen ryssän ostama valtakunnannarsisti nro.1 istuu EU:ssa ultraliberaalissa ja liittovaltiomyönteisessä ALDE ryhmässä. Jos Paavo oikeasti ajaisi näitä asioita ja olisi vilpittömästi niillä linjoilla, niin herra olisi jo aika päiviä sitten häipynyt ALDE:sta.

  Paavo Väyryselle vain yksi etu on tärkeä ja se on oma etu. Sillä ei ole väliä tuleeko tuki idästä, lännestä vai kotoisilta mamukriitikoilta. Se on asia joka matalaotsaisimmallekin mv-lehden lukijalle pitäisi olla selvä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.