RHC-naiset levittävät taas perättömiä huhuja kiinniotetusta irakilaisesta

0

Refugees-hospitality-piireissä levitetään seuraavaa Facebook-päivitystä. Se on saanut reippaasti jakoja ja turvapaikka-aktivisteilla mieli käy ylikierroksilla.

 

 

Kuvakaappaus 2018-01-08 14-35-09

Juttu on huhua eikä siinä ole perää. Ensinnäkin poliisi ei voi pitää ketään viisi päivää putkassa noin vain lämpimikseen. Poliisin pakkokeinot menevät siten, että kun henkillö otetaan kiinni niin hänet on 24:n tunnin kuluessa pidätettävä tai päästettävä vapaaksi. Seuraavaksi pidätetystä on tehtävä vangitsemisvaatimus käräjäoikeudelle viimeistään kolmantena päivänä kiinniottamisesta ennen kello kahtatoista. Näin ollen jos irakilainen olisi poliisin huostassa hänet olisi vangittu Imatran käräjäoikeuden päätöksellä perjantaina kahteentoista mennessä.

Turvapaikanhakijaa tai ketään muutakaan ei poliisin huostassa pakoteta tai vaadita allekirjoittamaan yhtään mitään muuta kuin kuulustelupöytäkirja. Sen voi olla allekirjoittamatta, mutta sen voi allekirjoittaa. Mihinkään muihin papereihin poliisi ei halua kuittausta, paitsi kun pidätetty päästetään vapaaksi. Silloin omaisuus (puhelin tms) kuitataan vastaanotetuksi.

Poliisin huostassa oleva henkilö saa halutessaan tavata lääkärin tai sairaanhoitajan varsinkin, jos kyseessä on vakava sairaus. Niin ikään huostassa oleville annetaan ainakin kaksi ateriaa päivässä. Suihkuun pääsee vähintään kerran viikossa.

Mitä tulee lakimieheen, niin jos irakilainen oli alunperin otettu kiinni epäiltynä rikoksesta, pahoinpitelystä, niin kuulusteluissa poliisi kysyy tarviiko epäilty avustajaa. Poliisi kysyy sen aina, vähäpätöistenkin asioiden yhteydessä. Jos irakilainen osaa suomea, ja on tässä yhteydessä sitä kysyttäessä ilmoittanut haluavansa asianajajan, sellainen hänelle myös hankitaan eikä kuulusteluja jatketa ilman asianajajaa.

putka_adam2212SL_vi

 

Poliisi voi evätä kiinniotetun tapaamisen esitutkinnan aikana, mikä on hyvin yleistä. Pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Niin ikään tapaamiseen ei yleensä päästetä useita henkilöitä vaan yksi, parhaimmillaankin vain kaksi. Ei sinne päästetä laivalastillista tuttuja ja tutun tuttuja. Niin ikään lasin läpi tapaaminen taitaa olla nykyään kaikissa säilöissä, face-to-face-tapaaminen on hyvin harvinaista.

Jutun kirjoittaja on aktiivinen turvapaikka-aktivisti ja kertoo yrittäneensä tavoitella mm. yhdenvertaisuusvaltuutettuja, eduskunna oikeusasiamiehiä ja medioita. (Turvapaikka-aktivisti tavoitti ainakin Pt-median!) Miksi yhdenvertaisuusvaltuutetun pitäisi puuttua rikostutkintaan? Miksi irakilainen on jotenkin erilaisessa asemassa verrattuna suomalaisiin rikoksentekijöihin, joista kukaan ei saa istuessaan putkassa epäiltynä pahoinpitelystä tavata yhdenvertaisuusvaltuutettua tai oikeusasiamiestä.

Loppuun turvapaikka-aktivisti kirjoittaa:

En keksi enää muuta mahdollisuutta kuin tehdä tästä julkisen. Ihminen, joka putkassa on, antoi luvan tämän julkaisemiseen, jotta hän vapautuisi, välttäisi pakkopalautuksen ja saisi elää.

Miksi rikoksesta epäilty pitäisi ulkopuolisten painostuksesta vapauttaa ennenaikojaan? Jos kaverini pidätetään vaikkapa pankkiryöstöstä, niin pitäisikö poliisin vapauttaa henkilö, koska asiasta tehdään julkinen?  Vai mitä tämä tarkoittaa?

Vai eikö irakilainen sittenkään ole kiinniotettuna epäiltynä rikoksesta vaan otettu kiinni kotimatkaa varten?

Loppuun Hannele Vestolan mielipide asiasta.

tmp_31176-IMG_20180108_0209101099728149

LISÄYS 8.1. KLO 10.30

ETELÄ-KARJALAN KÄRÄJÄOIKEUDEN KANSLIAN MUKAAN KETÄÄN IRAKILAISTA EI OLE VANGITTU VIIME PÄIVIEN AIKANA.

Kuvakaappaus 2018-01-08 10-38-10

 

Nyt myös Imatran poliisi twiittaa siihen malliin, että juttu on höpöhöpöjuttu.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

33 thoughts on “RHC-naiset levittävät taas perättömiä huhuja kiinniotetusta irakilaisesta

 1. Lopeta noiden mädättäjien nimien sensurointi.Ansaitsevat kyllä kaiken julkisuutensa.

  1. Vaikka ihminen olisi kuinka saatanan rasittava, täytyy pystyä antamaan löysiä, jos psyyke on solmussa, katse on samea tai kuola poskella.

  2. P*rse, piti peukuttaa ylöspäin, mutta luurin näyttö ja nakkisormet väittävät nyt muuta…

  3. Juuri näin! Vale-uutinen jos mikään. Julkaistu maailman suurimmassa vale-mediassa, Facebookissa, jossa nämä mielenvikaiset some-koukussa olevat matukiimaiset lehmät saavat vapaasti mellestää. Säälittäviä, surullisia reppanoita jotka ovat vihdoin löytäneet turhille tyhjille tylsille yksinäisille elämilleen pienen suunnan. Se on niin mukavaa feisbuukkailla, syödä pullaa, syöttää kissoja, juoda siidereitä ja pelastaa ihmisiä kotisohvalta käsin. Ja kuinka helppoa! Haukut vaan muita rasisteiksi ja tykität feispuukkiin mielikuvitustekstiä mitä suoli suoltaa. Mahtaa olla ihana tunne olla autuas ja täydellinen ihminen.

   1. Eikö tuolle nyt saisi poistoa yhteisönormien vastaisena? Vai saako mitä tahansa paskaa julkaista, kunhan kyse on ’fasismin’ vastaisuudesta?

    Miksi muuten fasismi? Komukathan tekivät Neukkulassa ihan samaa, jos aivoissa risteili vääriä ajatuksia.

 2. Joku osaaja saisi vääntää tuon arabiaksi ja laittaa erittäin laajaan levitykseen. Tietysti Allahin kielellä kerrottaisiin muslimiheterosta. ”Suomessa poliisi järjestelmällisesti ottaa kiinni eri värisiä ihmisiä ja vie nämä erityisiin pidätyskeskuksiin.” ”Varmistuttuaan kohdehenkilön pakolaismuslimiudesta kiduttavat tämän äärimmäisen julmasti hengiltä.” Todisteena voisi käyttää mirkun valeuutisen lisäksi Sipilän huvilahoukutusta. ”Sipilän tarkoitus oli ainoastaan houkutella suuresti vihattuja islaminuskoisia sadististen hupien uhreiksi.”

 3. Kyllähän tuo alkaa menemään salaliittoteorioiden puolelle. Ja sitten siellä on vielä tuttuja komppaamassa – tiedän heidät fiksuiksi, mutta silti tarinat menevät kritiikittä lävitse. Ja tiedän, ettei korkeakoulutus ole tae mistään paitsi sen oman oppialan osaamisesta, mutta ainahan se vähän yllättää, jos maisterit asettavat riman niin matalalle, ettei ali enää pääse.

 4. Nuo matupatjat elävät sairaassa fantasiamaailmassa. Eikö tuosta poliisi voisi tehdä syytteen poliisin ”maineen” pilaamisesta, sikäli kun poliisilla jotain mainetta on. Onhan tämä vihapuhetta poliisia kohtaan jos mitä. orpourpo on tosin voinut ohjeistaa ettei tämä ole koska kyse on kultamunista ja bisneksistä.

 5. Ihan se ja sama miks se mutiainen saa koppihoitoo. Nyt vaan poliisin pitää pitää ovi visusti lukossa siihen asti että seuraava palautuslento paskastaniaan lähtee, jos se saasta tapetaan sinne aavikolle niin mitä sitten? Yksi mutapaska vähemmän, veronmaksaja kiittää.

 6. No tuossa tarinassahan tuli kaikki elementit mitä hyvään matusatuun tarvitaan;rasistinen polliisi, kuolemansairas, osaa erinomaista suomea, kristitty homo, auttajat eivät saa ketään kiinni yms.. Oikeastaan ainoa mikä puuttuu on että putkassa istuva on korkeasti koulutettu atominhalkaisijakoodariaivokirurgi.

 7. Niin tai näin. Mielestäni tämä RHC juttu olisi hyvä kääntää mahdollisimman monelle kielelle ja saattaa mahdollista maahanmuuttoa Suomeen harkitseville tiedoksi olivatpa he sitten missäpäin maailmaa hyvänsä. Sen voisi RHC itse tehdä ja varoittaa muuttoa harkitseville kun pitävät kaltoin kohtelua totena. Sehän olisi RHC:tä ystävän palvelus.

 8. Jopa RHC-ryhmässä on muutama henkilö jotka kyseenalaistavat tämän tarinan joka on tietenkin täysin epäuskottava.

 9. Ai se on taas näitä kolmen negan miehiä, ensin kristitty ja nyt myös homo. Mitä seuraavaksi, enkeli ja pyhimys? Ja että puhuu oikein hyvää Suomeakin! VITTUMITÄPASKAA! Huvittavia nuo muslimit, ja kiima-suvakit. Mitäköhän maanmiehensä kotona Irakissa sanoisivat jos tietäisivät kuinka alas kaverit täällä vajoavat, ja kavereille kertovat pelkkiä menestystarinoita =) Eli nyt sitten pitää saada tämä homma päälaelleen niin että kun tämä kolmen negan väkivaltainen apina kännispäissään hakkaa Suomalaisia, niin hän on se oikea uhri ja Suomen Poliisi on rasistinen, sadistinen sekä fasistinen kidutusryhmä. JUSTJOOOOOOO! LÄHDE JÄTKÄ JO HIMAAS! OTA KAIKKI KAVERIT MUKAASI, SUVAKIT MYÖS! Ja ne leegot voit korjata Irakissa omilla rahoillasi. Vittu noi spedet vituttaa niin ettei veri kierrä.

 10. Onko tuo kristitty Irakilaishomo tarinan pahoinpitelyn uhri vai todistaja jolla samaan aikaan napsahti turvapaikkaloton ”ingen vinst” kohdalle ? No, aivan sama. Tullessaan taisi olla umpihetero muslimi jolla vaimo ja lapsia Irakissa. Tarina on jäätävää paskaa mutta juuri näillä RHC on herkutellut ja puolestauhriutunut pian kaksi vuotta. Välillä on ollut taisteluväsymystä mutta näillä saadaan aikaan Vestolan peräänkuuluttamaa joukkojen raivoa ja ehkä jonkinlainen mielenilmaus jonka toivotaan saavan julkisuutta viimeisenä korttina estää paluulennolle lähtö. Muuten, vain ISIS ja muut äärimuslimit heittelevät homppelit parantumispudotukseen katolta ja heidäthän on Irakissa kukistettu joten ei huolta. Kristittynä olokaan ei näy päällepäin joten sekään ei haittaa Irakissa. Toivotan miellyttävää kotimatkaa ja RHC pököpäille itkuisia hyvästijättöjä. Uusia tapauksia tulee jatkuvasti ja lisää satuja kehitellään joten varokaa ettei kyynelkanavat tulehdu. ( tirsk )

 11. Koraani sanoo, että jos joku joutuu pakon edessä luopumaan islamista, niin sitä ei lasketa hänelle viaksi, jos myöhemmin palaa islamiin. Allah ymmärtää ja antaa anteeksi.
  Arabihomoja taas on niin paljon, että he voisivat perustaa oman valtakunnan.

  Luulen, että muutamia suomalaisnaisia ei niinkään vaivaa kiima ja himo arabimulkun perään, vaan kyse on pelkästä vihasta. Akat vihaavat suomalaista miestä niin voimakkaasti, että liittoutuvat vaikka matun kanssa vastustaakseen suomalaismiehiä. Akkain äly ei riitä ymmärtämään, että matun nöyryys loppuu siihen kun suvakkiakkaa ei enää tarvita.

 12. Nyt Pate meni suorin vartaloin ansaan. Tuo alkuperäinen naamakirjajuttu on ironiaa tai trollausta. Ettei vain jonkun Keijo Kaarisateen kaverin juttuja. Eihän tuollaista tuubaa kukaan tosissaan voi kirjoittaa.

  1. Twitterissä suvakit kiljuvat mm Haavistoa ja Emma Karia apuun.

   Kyllä tuosta heti pystyi näkemään, että täyttä paskaa kirjoitus on.

   1. Tarkoitin, sitä, ettei kertomus voi olla totta, vaikka suvakit siellä riehuvatkin. Poliisi ei kerta kaikkiaan toimi noin, vaikka olisi mistä kysymys. Turvapaikkatätiä on kusetettu Joukolla ja kyllä – tällä kertaa Jouko on kuin onkin meidän hevonen.

  1. Valepoliisin tiedotus: ”Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto saanut selvityksen #Imatra’n poliisivankilan toiminnasta. Vastauksen mukaan ei johda tässä vaiheessa toimenpiteisiin.”

   No niin. Ex- turvapaikanhakijat, eli laittomat maassahaahuilijat tietävät, mistä narusta vedellä, kun toiseuden pyhät lehmät anovat nappisilmillään apua.

   Täytyy seurata myöntävätkö he itseään kusetetun, vai vaikenevatko asian kuoliaaksi.

 13. Kyse on tosiaan aktiivisen rehumamman kirjoituksesta. Työskentelee myös kotimajoituksen parissa. Hassuinta oli nähdä ketjussa tsemppaamassa ihan tuttu nainenkin. Hän heti ensimäisestä aallosta nappasi elätettävän itselleen (elätettävä on kyllä ottanut ritolat ja asuu toisessa kaupungissa), mutta luulin sentään sen verran järkinaiseksi, ettei nyt ihan kaikkea niele.

 14. Minkähän takia nuo matujen suojelijat ovat suurimmaksi osaksi niin perkeleen rumia akkoja, kuten tuo vestola. Menis miehestä jos olisi lyhempi tukka.

  1. Rumia, ja erikoisen tyhmiä. Ämmien joukossa tyhmyys tiivistyy ennennäkemättömäksi taliaivopalloksi. Ja tuo naurettava valheiden levittely tai trollaus tuo mieleen Töölön suvakkirotuiset: alpakkaluokan valehtelua ja kieroilua, taas kerran.

   Eikö ole ihmeellinen sattuma, että nämä suvakit, siis Hyvät Ihmiset®, jäävät aina kiinni törkyvalheistaan housut kintuissa?
   Kyllä aika kieroutunut täytyy olla, että itse elää vain törkeän luokan valheista ja lähtee silti raivoamaan viranomaisille. Antifa, anyone?

   Kieroutuneet aivot, sairaat aivot? Äo?

  2. Geenivirhe. Vaikuttaa käyttäytymisen lisäksi ulkonäköön. Jatkuvasti toistuva kaava eli mistään sattumasta ei ole kysymys. Pahin skenaario mitä voi tapahtua on se että nämä geenivirheelliset lisääntyvät sisäsiittoisten arabien kanssa jolloin lopputulos on jotain todella karmeaa. Näitä ”rakkauden hedelmiä” liikkuu jo nyt huolestuttavan paljon katukuvassa -niiden lisääntyminen on rittäin tuhoisaa suomalaisen geeniperimän kannalta. Sen estäminen on jokaisen isänmaallisena itseään pitävän velvollisuus.

 15. Tuo käräjäoikeuden viesti ei muuten todista oikeastaan mitään mihinkään suuntaan koska siinä puhutaan vain Irakilaisesta.Nuo ihanat pallerot joskus täysin yksittäistapauksen omaisesti ehkä ihan anianiharvoin saattavat kovassa hädässään vähän narrata lähtömaitaan.Saattaa olla siis todellisuudessa vangittuna vaikkapa syyrialainen joka on esiintynyt irakilaisena.

 16. Hannele Vestola huutaa ”fasismia, fasismia!”

  Ei ole mitään fasismia, jos maastapoistopäätöksen kohteeksi otettu henkilö otetaan talteen. Sikäli on erittäin mielenkiintoista, että suvaitsevat henkilöt ovat näin kiihkeästi tämän tyypin puolella. Mikäli kyseessä on väkivaltainen henkilö, niin suvaitsevaisille tuskin merkitsee mitään vaikka Suomeenkin tulisi ’Ruotsin tilanne’.

  On harmillista, että poliisi ei voi antaa tarkemmin tietoja säilöönotetusta henkilöstä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.