Rinkebyssä ammuttiin mies kuoliaaksi täpötäydessä ravintolassa

0
72358145
Nuorukainen ammuttiin kuvassa keskellä olevan pizzerian sisällä.

 

Rinkebyssä ammuttiin taas uusruotsalainen hengiltä. Poliisi sai klo 18.33 paikallista aikaa useita soittoja, että Rinkebyn torilla sijaitsevassa pizzeriassa ammutaan. Poliisin saapuessa paikalle oli 25-vuotias nuorukaista ammuttu useita laukauksia päähän.

Poliisin mukaan nuorukainen menehtyi kohta sairaalan saapumisen jälkeen. Silminnäkijöiden mukaan ampumisessa oli osallisena kolme henkilöä. Yksi piti pizzerian ovea auki kun toinen asteli sisälle ravintolaan ja ampui uhria päähän. Kolmas piti vahtia ulkopuolella. Ampumisen jälkeen tummiin pukeutuneet henkilöt poistuivat jalkaisin paikalta. Aseena käytettiin pistoolia. Tekijät olivat naamiotuneet hupuilla.

Uhri kaatui ravintolan lattialle ja poliisi saapui nopeasti paikalle, joka ajoi uhrin Karoliiniseen sairaalaan. Kun ambulanssi saapui paikalle, oli uhri jo viety sairaalaan.

Heti ampumisen jälkeen Karoliinisen ulkopuolelle kerääntyi kymmeniä henkilöitä, jotka yrittivät sisälle sairaalaan. Sairaalan ovet kuitenkin suljettiin turvallisuussyistä eikä ketään päästetty sisälle.

Ampumispaikka on suosittu pizzeria Rinkebyn torilla. Tekijöiden kylmäpäisyyttä kuvaa hyvin se, että iltatuimaan tori on hyvin vilkas paikka ja ravintolassa oli paljon asiakkaita. Torilla on ollut satoja ihmisiä. Tapahtuneelle olis siis iso määrä silminnäkijöitä ja ravintolan asiakkaat näkivät teon aivan vierestä.

Kuvakaappaus 2018-01-08 22-37-15

 

Uhri on 25-vuotias multikriminaali, jonka kuolemaa sinänsä ei kannata surra. Hän oli alamaailman kuiskinnan mukaan somali. Poliisi laittoi heti tapahtuman jälkeen ison pyörän pyörimään. Rinkebyn ulosmenotiet suljettiin ja autoja ratsattiin. Poliisihelikopteri haravoi aluetta. Tekninen ryhmä aloitti tutkinnan ja koirien avulla yritettiin jäljestää tekijöitä. Poliisi otti neljä henkilöä kiinni todistajan ominaisuudessa, mutta itse tekijöistä ei ole vielä varmuutta.

Muuan mies kertoo SVT:lle tapahtumasta:

– En ole edes järkyttynyt. Aiemmin tällaine stressasi ja kun kuuli ampumista niin menin uteliaisuudesta paikalle. Nyt en jaksa edes lähteä ulos katsomaan. Tämä on kolmas tapahtuma viikon sisällä.

Näin siis Ruotsissa 2018. 100 metriä halkaisijaltaan olevalla alueella on ammuttu parin päivän sisällä kaksi henkilöä kuoliaaksi ja kahta haavoittavasti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Rinkebyssä ammuttiin mies kuoliaaksi täpötäydessä ravintolassa

 1. Joulukuussa 2017 Hesarin toimittaja kävi joululomallaan toteamassa, että hyvin pyyhkii, hyvä pöhinä. Oisko uutenavuotena sattunut radikaali käännös päin helvettiä vai oliko tämä juuri sitä hyvää pöhinää?

  1. Nohnoh – Rinkebyssä vain innovoitiin ennakkoluulottomasti.Paikan erikoisuutena quattro stagioni jossa on herkkusienien tilalla aivojen palasia.Helsingin Pravda voisikin seuraavaksi käydä vaikka tekemässä pikantin kulinaarisen elämysmatkan uuteen jännittävään Ruotsiin.

   1. Hesarin uudessa Ruotsin-kirjeenvaihtajassa on kuitenkin hieman toivoa: on jo pestinsä alussa kyennyt sanomaan asioita. Äkkiähän moisen esimies kuohitsee, mutta kiva välillä lukea journalismia ideologiatuputuksen sijaan.

  2. Hiipivä rasismi ja piilotetut ennakkoluulot ovat saavuttaneet Rinkebyn torialueen. Somalin ampumisesta vaan nostetaan herkemmin häly, koska madaltunut ilmoituskynnys. Lisäksi joulukuussa ei vielä ollut 60-luvun eriarvoistavaa kaupunkirakentamista. Rakenteellisesti syrjittyjä olivat epäillytkin, ei muuten moinen häiriökäyttäytyminen tulisi kuuloonkaan.

   Ainoa toimiva ratkaisu on ottaa lisää muslimeja ja pumpata lisää rahnoja niihin. Mera pengarnas.

   Toivoo: Valenettivihapoliisi

  3. Esitän kysymyksen yksittäisille toimittajille. Missä on teidän moraalinne? Missä ylpeytenne työstänne? Kuinka voitte sortua kirjoittamaan totena sellaista jota teidän käsketään kirjoittaa vaikka omin silmin näette että kyse on valehtelusta?
   Itse menisin ”nurkkaan häpeämään”.

   1. Tuo on se kysymys, mitä on tullut mietittyä. Jos on totaalietnopalvoja, ei voi olla hyvä journalisti aiheen tiimoilta. Objektiivisiksi uutisjutuiksi naamioidut mielipiteet ovat häpeällisiä, oman maineen lisäksi tuhotaan kollegoiden maine.

 2. Tuol kannattaa aina kaikkialla pitää korvatulppia..koskaan ei tiijä missä anmutaan tai missä räjähtää..ettei tuu mittään tinnitusta vihtumaista tinnitusta tai silleen

 3. Ruotsin veronmaksajat voisivat lähettää adressin ja kiitoskortin. Jokainen tällainen sattumus on suunnaton säästö. Haulit hattuun vaan eikä jäänyt kitumaan mikä olisi tullut kaikkein kalleimmaksi kansantaloudelle. Eikä poliisin kannata tuhlata vähiä resurssejaan turhiin tutkintoihin. Sama virsi päälle kuin muussakin toiseuden rikollisuudessa. Ketään ei ole pidätetty ja poliisilla ei ole silminnäkijöitä. Mitä sitä turhia.

  1. Numento: ”..suunnaton säästö..”

   Olisko noin? Kumma jos raadon kumminserkunpikkukaimankälynveli ilmesty sossuun kahdeksantoista kakaran kanssa ulvomaan(kuten sommeleilla on tapana) ja vaatimaan raadon tukiaisia, koska muuten rasismi.

 4. Eteläisessä Ruotsissa uusruotsalaiset ampuvat kyllä toisiaan hyvää tahtia, mutta ilmeisesti aivan liian vähän. Nyt tilannetta on alettu korjaamaan siten, että on otettu käyttöön myös käsikranaatti-ansat. Mutta asia ei ole vielä sillä korjattu, vaan pian otetaan myös käyttöön pienet polkumiinat lenkkipoluille. Miina on nopea asentaa ja vie varmasti jalan, pahimmassa tapauksessa hengen. Näissä kranaatti-ansoissa ja polkumiinoissa on se paha puoli, että siinä menee aina mukana muutama kantaruotsalainenkin, Mutta mitäpä tämä kansa ei olisi valmis kärsimään tämän rikollisen ”monikulttuurisuuden” alttarilla.

 5. Kannattaako näistä kaikista edes kirjoittaa?

  Viihdyttävämpää olisi lukea sellaisia raportteja, joissa pelätty Rinkebyn kuolemanpartio marssii sisään pizeriaan ja alkaa kusemaan pahaa aavistamattoman uhrinsa päälle 😀

 6. Somalian tulisi myöntää turvapaikka kaikille Ruotissa asuville ihmisille, sillä Ruotsi ei ole turvallinen maa…. Ja tietysti myös ilmaiset pullakahvit ja lämpimät halit.

 7. On ammuntaa… (muuuu!)
  Ja sitten on teloituksia.
  ”Ruotsissa kaikki hyvin, hesari kuittaa.”

  Ainahan on teloitettu ennenkin. Päähän ampumalla. Kylmäverisesti. Mafiatyyliin. Kuin elokuvissa. Huppu päässä.
  Kukaan ei tule tietämään mitään, eikä nähnyt mitään. Omerta.

   1. Heh, mutta eihän tuo pizzanmutustelija osallistunut pyhään sotaan? Hänen ainoa ”sotansa” on ollut diilata kamaa narkkareille. Toki, jos hän on myynyt huumeita kantiksille ja näistä osa on kuollut yliannostukseen, niin ehkä sitten tuossa valossa hänen paratiisipaikkansa voisi olla mahdollinen. Onhan hän sentään poistanut kuffareita muonavahvuudesta!

    Kuten Espanjan inkvisitio aikoinaan totesi ”Tarkoitus pyhittää keinot”….

 8. Hei Tajukangas! Ihmiset uskoisivat näihin paremmin, jos linkittäisit myös sen virallisemman uutislähteen sivun tänne.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.