Turvapaikka-aktivistien puolustama irakiaano oli väkivaltarikollinen ja päällä karkoitus

0

Abu-Ghraib-Payments_Webf-1

 

Totuus turvapaikka-aktivisteja kuohuttaneen irakilaisen putkassaistujan kohtalon totuus alkaa selvitä. Totuus on, jos mahdollista, vieläkin irvokkaampi. Turvapaikka-aktivistit nimittäin puolustavat arvaamattoman väkivaltarikollisen maahan jäämistä. Lisäksi miehellä on jo toinen voimassaoleva karkoituspäätös.

Juttu menee siten, että irakiaano otettiin kiinni alunperin kuultavaksi pahoinpitelystä. Irakilainen oli tietojen mukaan käynyt suomalaisen miehen päälle. Kuulusteluissa sitten huomattiin, että irakiaanolla on haku päällä ja voimassaoleva karkoituspäätös. Huomattiin siis, että irakiaano oli laiton muslimi.

Irakiaanon tapauksessa on vähän samanlaisia piirteitä kuin Ruotissa viime päivinä puhutun afganistanilaisen seksiahdistelija Moradin tapauksessa. Ruotsalaiset houkat lähtivät puolustamaan seksiahdistelijaa, jotta tämä saisi jäädä maahan. Nyt suomalaiset turvapaikka-aktivistit tekevät samaa. He haluavat, että väkivaltarikollinen saisi jäädä maahan. Miehellä on vieläpä kaksi karkoituspäätöstä.

Nyt RHC:n päivityksessä ollaan huolissaan siitä, että mies istuu putkassa jo viidettä päivää. Niin pitääkin. Irakiaano on laiton muslimi ja hänen ainoa paikkansa on… no ei ainakaan Suomessa.

Oikeus- Refugees Hospitality club 1-0.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Turvapaikka-aktivistien puolustama irakiaano oli väkivaltarikollinen ja päällä karkoitus

 1. No olisi ollutkin. Saddam Husseinkin olisi ollut siiderivalaille mitä rakkain halinallukka, jos olisi tänne asti päässyt.

  1. Saddam oli juuri sellainen johtaja kuin Irak tarvitsi ja tarvitsee. Samoin Libya, Syyria ja muut Pohjois-Afrikan maat.
   Ei noita maita hallita millään demokraattisella järjestelmällä.
   Gaddaffi ja Saddam tapettiin. Mitä on tilalla? Kaaos. Jos nuo olisivat saaneet jatkaa j aluonnolllisen poistuman kautta, lue vallankumous seuraavan toimesta, niin maat olisivat edelleen rauhallisia maita joissa kansalla on ohyvä olla. Mitä nyt kapinallisjoukkioita siloin tällöin vähän kuritetaan. Aivan niinkuin täälläkin tehtäisiin jos porukkaa nousisi aseelliseen kapinaan.
   Syyria saattaa selvitä pahalla säikähdyksellä jos nyt käy hyvin. Kiitos siitä ennen muuta Venäjälle joka omien intressiensä takia lähti auttamaan Assadia. Vastassahan on tosin sekä EU että ennen muuta USA.

  2. Hussein oli hyvä jätkä joka piti kuria eikä alistunut Amerikan pilliin. Vasta kun öljykauppa vaihtui dollarista euroon, alkoivat valheet ja propaganda tulla silmille. Sitten Blairin johdolla hakemaan kumileimaisin YK:lta mandaatti ja miljoona irakin matua multiin. Euro vaihtui takaisin dollariin, kullat hävisivät, ja lopun me tiedämmekin.

  1. Joillekkin päättäville tahoille RHC on hyvin hyödyllinen työkalu omien suunnitelmien eteenpäin ajamiseen -siksi se saa rahoitusta.

   1. Odotan sitä päivää, kun rahan ja muun kivan jakajat setvitään perin pohjin. Jakotavara alkaa loppua ja kärsivällisyys samoin.

  1. Lähteenä on Refugees Hospitality Club ja sen ympärillä pyörivät jutut, sekä poliisin lausunto sekä oikeudelta saamani ilmoitus, joista olikin jo aiemmin juttua…

 2. Voiko mikään olla niin tyhmä kuin suvakki? Tästä tarinasta normaali ihminen näkee heti että siinä tuskin mikään pitää paikkaansa mutta suvakki pöyristyy ympäri nettiä ja on vaatimassa poliisien erottamista.

  Tämä Mirka syyllistyi pahimmanlaatuiseen väärän tiedon levittämiseen Suomen viranomaisten toiminnasta.

  1. On se noinkin, mutta kyllä se vihapuhepoliisi on itse RHC:n puolen valinnut. Se ei tosin ole paikallispoliisin syy, mutta tähän suuntaan ei kannata apuja ootella.

  2. Ja onko mikään niin tosikko kuin suvakki.
   Ei unohdu näky koskaan, kun nämä kiekuvat Ämmät (tai batiikkinoidat) lähtivät yhdessä riehumaan ihan hampaat irvessä lentokentille ja poliisiasemille. ”Heeeei, koska ME(!! ) nyt halutaan, ettei laittomia viedä lentokoneisiin!”

   Ihan klovneiksi muuttuivat, juosten viranomaisten työpäivää häiriköimään, silmät kiiluen joukkokiimassa Marjaana Toiviaisen yllyttäminä, lentokentille asti.

   Esim. henkilö nimeltä Anna-Maja Henriksson. Onko tämmöinen todella vielä politiikassa mukana? Mikä on näiden uskottavuus siinä tapauksessa.

   Aina kun kuulen nimen Anna-Maja Henriksson, näen omaan ajatteluun kykenemättömän tyhmän pellen, juoksemassa hysteerisen Marjaana Toiviaisen perässä, mihin vain Marjaana keksii mennä.

   Syy käytökselle? Ei ainakaan logiikka. Se syy on kai ”koska MÄ haluun”. Ei faktoilla lainkaan merkitystä, ei viranomaisten päätöksillä. Realiteetit? Niillä pyyhkii peräsuolensa Marjaanat, Anna-Majat yms RHC-nerot 😑.

 3. Irakiaano on laiton muslimi ja hänen ainoa paikkansa on… no ei ainakaan Suomessa.

  Riittää että on muslimi –> Suomenlahti betonikuoressa.

 4. Kenties samaa aihepiiriä: Helsingin käräjäoikeus on vanginnut pari teiniheppua epäiltynä törkeistä väkivalta-aikeista toisen hepsulin perheenjäseniä kohtaan. Kuulostaa 600-lukulaiselta käsitykseltä kunniasta. Mutta saa nähdä – varmaan jossain kohtaa oikeuslaitoksen ja median on pakko kertoa, mistä on kyse.

 5. Säilöönotto +paljon sianlihaa AND jipi ja jei muther fucker + suvakihorot mukaan .

 6. RHC:n mukaan poliisin käytös muuttui julkisuuden takia ja YLENanto kirjoittaa tästä,kukas muukaan. Nyt viranomaiset valot päälle, rikollinen ulos maasta ja äkkiä. Poliitttinen YLE olisi voinut ohittaa tämän ja jättää omaan arvoonsa, nyt suvakkitoimittaja tekee poliiseista rasisteja. Tästä rikolliseta tehtiin rasimia vastaan taisteleva kunniakansalainen joka on vain ymmärretty väärin. On ihmeellistä että verovaroin ylläpidetty YLE on koko tämän matu invaasion ajan puolustanut maassa laittomasti olevia ja mollanut viranomaisia.
  https://yle.fi/uutiset/3-10013497

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.