Eillinen Rinkebyn uhri ammuttiin täpötäydessä ravintolassa – poliisilla ei yhtään silminnäkijää toistaiseksi

0

Uusi vuosi ei alkanut ainakaan Tukholmassa mitenkään erityisen positiivisissa merkeissä monikulttuurisuuden puolesta. Sunnuntain Vårbyn kranaattiräjähdys ja eillinen Rinkebyn ampuminen keskellä vilkasta ravintolaa illallisaikaan on saanut monet hienoisen epätoivon valtaan.

Näiden kahden tapauksen lisäksi Rinkebyssä on ehditty haavoittaa kahta tyyppiä ampumalla. Eli viikon sisällä kaksi hengiltä ammuttua ja kaksi haavoittunutta. Mitä tehdä? Tukholman alueen poliisimestari Jan Evensson lupasi SVT:n uutisille, että väkivallan kierre tullaan katkaisemaan.

– Tällaisella väkivallalla on jo suuri riski kohdistua sivullisiinkin, poliisimestari kertoi.

Mitä poliisi aikoo tehdä, sitä ei tarkemmin avattu. Vårbyn kranaattiräjähdyksessä kymmenet ihmiset saivat paniikin ja lähtivät juoksemaan poispäin asemalta, Ihmiset nimittäin kuvittelivat, että kyseessä oli terrori-isku. Räjähdys ei kuitenkaan luultavasti ollut terrori-isku siinä mielessä, että se oli suunniteltu. Uusruotsalainen sattui pienessä kokaiinitöhinässä pyörimään alueella ja kranaatti tippui Adidaksen taskusta maahan, josta sen noukki epäonninen sivullinen. Tällä on vissi ero uskovaisen muslimin harkittuun iskuun. Vårby ja sen ympäristö Skärholmen ja etelässä Fittja-Norsborg on aivan samanlaista ghettoa kuin Rinkeby tai Rosengård.

Rinkebyn ampumista kuvaa taas allaoleva kuva, joka on otettu heti sen jälkeen kun ampujat ovat poistuneet ovesta ulos. Rento meininki. ”Olin syömässä pizzaa kun viereisessä pöydässä ollutta miestä ammuttiin päähän, jou jou.”

20180109024006-94.234.170.151
Sivistynyt ihminen ottaa pipon pois päästä ruokaillessaan ravintolassa. Voidaanki uhrin sanoa ottaneen juoksupizzan?

 

”Shonon fick hjärnan bortskjuten jao.”

”Jäbältä ammuttiin aivot pihalle jou jou.”

Shonon on rinkebyruotsia ja tarkoittaa jäbää hieman halventavassa merkityksessä.

Alla kuvassa henkilö vielä hengissä takimaisena. Etualalla rinkebyläinen räppijätkä Jabbar Byn, josta oli aiemmin video, jossa maanmiehet kusivat hänen päälleen.

17155355_10154679264853978_2757359458754176899_n
Jäätävät sormimerkit.

Naiveimmat ovat kirjoitelleet aamun kolumneissaan, että näitä nuoria pitää nyt auttaa tosissaan. Auttaa miten? Useimmat näistä henkilöistä tienaavat huumekaupalla enemmän kuin keskivertoruotsalainen. Kuka kuvittelee, että he vaihtavat elämäntapansa jonkinlaisella ruotsalaisten väkivallasta vapaaksi-kurssilla? Käyvät kurssia, saavat työkkärin pientä kurssirahaa, joka on kahvirahoja verrattuna huumekaupasta tienaamiin tonneihin. Kaikenlisäksi menettää rispektin.

Poliisi vetoaa yleisöön antamaan silminnäkijälausuntojaa, sillä toistaiseksi se ei ole saanut yhtään sellaista silminnäkijää, joka olisi nähnyt jotain. ”Katsoin juuri sillä hetkellä toisaalle, enkä nähnyt mitään.”

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

33 thoughts on “Eillinen Rinkebyn uhri ammuttiin täpötäydessä ravintolassa – poliisilla ei yhtään silminnäkijää toistaiseksi

 1. Tuo on sitä hienointa osa-aluetta kukkahatutuksessa. Aivan sama mitä nämä retardit tekee niin syy on kaikissa muissa paitsi tekijöissä

  1. Samoin ainoa ratkaisu joka kerta kaikkeen on lapioida tuolle paskasakille lisää rahaa ja nuolla persettä entistä innokkaammin.

  2. Meneppä todistamaan niin olet seuraava listalla. Teillä kun ei ole edes armeija jolla laittaa kangsterit kuriin.

 2. EVVK. Ainut asia mikä tässä harmittaa, on kun poliisihelikopterissa paloi turhaan veronmaksajien piikkiin kerosiinia. Tai mitä lie se käyttääkään.

 3. EI MEIDÄN SOMALIT AINAKAAN! Meidän Somalit käyvät jokaikinen töissä, elleivät opiskele lääkäreiksi! Ei saa yleistää!!!!!!!!!!!

 4. Vahvasti on tosiaan lähtenyt vuosi käyntiin. Onkohan nämäkään kuvan jampat ikinä tehneet mitään kehittävää/asioiden tilaa parantavaa/ei-vittumaista? Kaiketi ei, eikä taida avoauto olla kovan työn tulosta, jos rikollisuutta ei lasketa. Mukavaa jos lahtaavat toisiaan, mutta ainahan nämä myös sivullisten päälle kaatuvat: jos pizzeriassa on joku kunnon ihminen ollut, niin ei taida psyyke ihan hetkessä oieta aivomassasta kinkkupizzassa.

  1. Vai kinkkupizzassa? No, siinä tapauksessa saanee rahansa takaisin, jos uskaltaa vaatia. Muutenhan se olisi motiivi?

 5. Ja taas Ruotsissa sairaalajonot pitenee kun jälleen kerran viaton ahkera lääkäri tapettiin. HÄPEÄ RUOTSI !!!!! Ei ihmekään että on ongelmia kun vähä-älyiset valkoiset kouluttamattomat, lukutaidottomat, laiskat ja kateelliset rasistit ampuvat parempiosaisia, älykkäämpiä ja rakkauden uskontoon kuuluvia keskellä päivää.

  1. Humanitäärinen suurvalta on näemmä siis myös rikosten suurvalta.Venäjäkin on jo jäänyt taakse.Selvästi rasistien syytä.No onneksi eivät kovin usein käytä sotilasaseita kuten vaikkapa käsikranaatteja tai rynkkyjä rikoksissaan.

 6. Vastenmielisen näköistä afrikan saastaa. Soitto suoraan ongelmajätelaitokselle niin korjaavat raadon pois. Kukahan täysjärkinen noissa paikoissa muuten käy, onko kannatavuus täysin tämän tummemman sosiaalihuollon aineksen varassa.

  1. Brasiliassa poliisi käy pomimassa ihmissaastan kadulta jäteauton lavalle kunhan muilta kiireiltään kerkiää. Rotat ja lokit hoitavat loppukäsittelyn kaatopaikalla.

 7. Huumekauppias ajelee avoautolla, kantisköyhä joutuu poistamaan hampaita kun ei ole varaa korjata sanoo:

  a/ miksi uutta porukkaa päästetään maahan kun vanhakin on tämäntasoista eikä sitä saada tekemään mitään muuta kuin pahaa?
  b/ Rinkelikylän matuihin on satsattu miljardeja ja lopputulos on tämä. Kannattiko?
  c/ mitä tuo käsimerkki tarkoittaa?

 8. Eikö noille matuille voi opettaa, että ravintolassa otetaan lakki ja takki pois päältä.

 9. Kepun slogan oli joskus 90-luvulla ettei maaseutua voi tuoda.

  Nykyään Afrikan voi kuitenkin tuoda.

 10. Kuin suoraan 1920- ja 1930-luvun Chicagosta, omalle terveydelle on huomattavasti parempi olla näkemättä yhtään mitään tai sitten mahdolliseen todistajaan iskee ennen oikeudenistuntoa ”hassu” muistinmenetys tai hän ”katoaa”. Tässä eräs metodi kuinka järjestäytynyt rikollisuus pikkuhiljaa valtaa markkina-alueita, saa lisää valtaa ja luo rinnakkaisyhteiskunnan jossa on omat ”lakinsa”.

  Vähän kuin villi länsi tai siis tässä tapauksessa villi Lähi-itä….

 11. No mutta auttamisen perään haikailevathan ovat täysin oikeassa. Kriisinhallintajoukkojen pitää nimittäin tunnistaa, paikantaa ja auttaa nämä tarmokkaat uhkaelementit käsirautoihin. Sen jälkeen heidät täytyy auttaa kuljetusta varten varattuihin ajoneuvoihin, joilla heidät autetaan säilöönottokeskuksiin ja vielä oikein avuliaasti pidetään siellä. Säilöstä pääsee mitä avuliaimmin pois vain sellaiset mukavat kaverit jotka ilmaisevat halunsa poistua Euroopasta.

  Noilla eväillä tuosta maasta saadaan ehkä vielä joskus kaukana tulevaisuudessa elinkelpoinen paikka. Tähän auttamiseen vaan tarvittaisiin poliittista halua, jota ei ole.

  1. Ja tarkennukseksi vielä, että sitten kun mukavat kaverit on ilmaisseet halunsa poistua Euroopasta niin kriisinhallintajoukot auttavat kädestä pitäen pois täältä.

 12. Tukholman alueen poliisipäällikkö tykkää (SVT- uutisissa männäpäivänä) että rikollisten pitäisi nyt ”tulla järkiinsä”. Rikollisuus on raskasta touhua ja siinä voi vaikka saada vammoja. Voisi auttaa jos vaikkapa rikollisen täti astuisi kehiin ja sanoisi että ” Nyt riittää!” niin rikollinen ryhdistäytyisi.

  Eipä ihme että Ruotsissa asiat menevät niinkuin menevät, yli 300 ampumista 2017 ja yli 40 kuollutta. Poliisipäälliköt ovat kirjanoppineita kirjoituspöytätiikereitä jotka kirjoituspöytänsä takana lausuvat viisauksia jotka taatusti pysäyttävät karmeimmatkin roistot. NOT.

  https://nyheteridag.se/ni-maste-sansa-er-polisens-uppmaning-till-kriminella-efter-handgranatsattacken/

   1. Jaa. Minusta kaveri näyttää kyllä aivan siltä, että juokseminen ei tunnu välttämättä kauheasti kiinnostavan. Ainakin kovin passiivisena nojailee tuohon seinään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.