Mitä suurempi agenda, sitä herkemmin astuu trolliansaan

0

Untitled-design32.jpg

 

Nykyajan suurin ongelma on se, että yhä harvempi osaa erottaa kunnon hyvää trollausta eli provosointia ”todesta”. Trollaaja eli provoaja keksii omasta päästä lämpimikseen kaikenlaisia juttuja ja kun joku astuu ansaan, trolli nauraa partaansa. Trollaamisen perimmäinen idea tiivistyy sanontaan: ”Netin suola on kunnon provo ja mitä useampi siihen uskoo”.

26694036_1600468783403440_1753910146_n
Klikkaa kuva isommaksi.

Iltalehti astui päivällä tällaiseen provoansaan. Lehden toimittaja teki jutun Olavi Mäenpäästä, jonka valetilin toimittaja oli kaivanut esille. Valetilissä ”Olavi Mäenpää” twiittasi joulukuun lopussa, jossa tämä toivoo Laura Huhtasaaren kotiin polttopulloja tai käsikranaatteja kivien sijasta. Jutussa Paavo Väyrynen liitettiin juttuun.

Olavi Mäenpäällä ei tietenkään ole tuollaisten twiittien kanssa mitään tekemistä ja hänen mukaansa hänen nimeään käytetään monissa eri yhteyksissä. Tänään Iltalehden uutisen jälkeen ”Olavi Mäenpää” Twiittasi pahoittelunsa polttopullo-viestin johdosta ja kertoo, miten ryyppy oli tuolloin päällä.

Täydellin trollaus. Trollaaja olipa kuka tahansa, vedätti valtamediaa ja useita tavallisia ihmisiäkin 6-0. Palkintona onnistuneesta trollauksesta trollaaja sai… noh ainakin hyvät partanaurut. Nimittäin trollin huomaa melko helposti, paitsi jos on vahva agenda. Ne, jotka inhoavat Mäenpäätä, ottivat trollitwiitin helpommin todesta kuin ne, jotka eivät inhoa häntä. Iltalehden toimittaja siis tavallaan paljasti itsensä, ei niinkään trollaajaa tai Olavi Mäenpäätä. Olisinpa halunnut olla kärpäsenä katossa, kun toimittaja huomasi twiitin, ja sen, että sitä ei ole vielä käsitelty muissa medioissa. Tai pikemminkin sen hetken, kun hänelle paljastui, että astui provoansaan.

Iltalehti korjasi uutisen myöhemmin oikeammaksi kun Olavi Mäenpää soitti lehteen.

 

 

Advertisements

16 thoughts on “Mitä suurempi agenda, sitä herkemmin astuu trolliansaan

 1. Voitaisiin jo pikkuhiljaa lopettaa se vanhakantainen toimittaja sanan käyttö valtamedian propagandisteista puhuttaessa.

  1. Hyvä idea. Lehdistö voisi olla jatkossa Uudelleenkasvatus- ja oikeinajatteluläpyskät, Hesari onkin jo Pravda ja Kallion hipsterit voisivat olla vaikka Kalifaatin (katolta)lento-osasto.

  2. Samaa mieltä. Globalistien huorat olisi paljon osuvampi nimi tälle moraalinsa myyneelle roskajoukolle.

 2. Terveellä järjellä on aivan mahdotonta ymmärtää tuollaista kirjoittelua jopa Iltalehdeltä !!!.

 3. Meuhkataan vihapuheesta ja jopa ajatusrikoksista ja tälläistä soopaa kirjoittelee yksi valtakunnan suurimmista lehdistä.
  Ps.Kuinkakohan monta kaljaa pitäisi juoda,että tätä touhua ymmärtäisi???.

 4. Jos joku ei siis tiedä, niin nettihäirikkö kyseisen valetwitterprofiilin takana on Markus Jansson, joka hyppii tasajalkaa kiukusta ja heittää paskaa joka suuntaan, kun kärysi lapsipornokuvista.

  Siinä meillä on suuri kansallismielinen ajattelija 😀

  1. Nimiä ei kannata mainita ilman täyttä varmuutta. Hajoittajia on liikkeellä paljon ja niiden tunnistaminen on erittäin vaikeaa josei seuraa tapahtumia jatkuvasti. Puhtaat paperit ei ole Mäenpäälläkään joka veljeilee petteri orvon kanssa hyvinkin tiiviisti -tämä on yleisesti tiedetty TOTUUS.

 5. Kyllähän se Mika ”kivekset ei vielä lakeutuneet” Koskinen oli sen jutun tehnyt ihan tietoisesti. Siitä saadaan pieni kohu ja kähinä ja paljon klikkauksia, ja sitten voidaan vedota siihen että ei tiedetty.

  Ehkä ne kivekset mikallakin joskus asettuu paikoilleen joten sitä odotellessa.

 6. Sionisti Saulin 2 000 000€ budjetilla liian vaikeita kysymyksiä esittävä Väyrynen yritetään hiljentää. Voitte olla varmoja että seuraavina viikkoina Paavon ja Lauran jahti saa eeppisiä käänteitä. Vaihtoehtomedian on nyt tehtävä kaikki mahdollinen että oikeaa tietoa saadaan välitettyä kansalle -jopoja jakelevan kuminaaman uudelleen valinta on pakko saada estetyksi eliitin massiivisesta propagandasta huolimatta.

  1. Ainakin iltpäivälehtien jahti on niin läpinäkyvää että oksettaa. Ovat kuin niinistön kampanjaan kuuluvia koneiston osia. YLE tulee hyvänä kakkosena puolueellisuudessa. Studioon marssitetaan ”asiantuntijoita” joiden puolueellisuus paistaa jo kilometrin päähän. Väryselle ja Huhtasaarelle naureskellaan ja kohotellaan kulmia ja heistä muovataan kuva pikku häirikköinä ja räksyttävinä koirina saulin kunigastien varrelle matkalla mäntyniemeen. Asiateemat vainnetaan heti lennosta, kuten velallisten kohtelu pankkikriissä, Euro kusetus ym. Menneisyyden kaivaminen on YLE.llä kielletty aihe. Oma ehdokas on jompi kumpi, Väyrynen tai Huhtasaari ihan vittuillakseni valtaapitäville globalisteille. Kiusa se on pienikin kiusa.

   1. Rikollisen Sauli Väinämö Niinistön suojelua -raha ratkaisee miten ketäkin kohdellaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.