Äärivasemmistolainen Takku.net ilmoittaa polttaneensa Viikin rengasgorillan

0

Äärivasemmistolainen anarkistiryhmä Takku ilmoittaa tuhopolttaneensa Viikissä autonrenkaista rakennetun rengasgorillan viime yönä. Takku.net:issä julkaistussa viestissä kerrotaan, että tuhopoltto tehtiin kannanottona H&M:n ja muiden suuryritysten rasistisuuteen.

 

Kuvakaappaus 2018-01-10 14-30-13

 

”Toivomme että rodullistettuihin kohdistuva sorto sekä aitojen gorillojen olemassaoloa uhkaava tieliikenne katoavat maailmasta yhtä nopeasti ja komeasti kuin tämä bensiinillä valeltu rengaskasa.”

Viikin kampuksella oli jykevä vanhoista auronrenkaista rakennettu ”gorilla”. Mm. lapset tykkäsivät leikkiä siellä ja ulkomaiset turistit ottivat selfieitä gorillan kanssa.

Villu Jaanisoo, joka loi taideteoksen, halusi nostaa teoksellaan esille kysymykset ihmisen alkuperästä, vastuusta ja tulevaisuudesta. Gorilla on hänen mukaansa muistutus niistä uhanalaisista eläinlajeista, joiden elinalue on ihmisen toiminnan myötä kutistunut.

Gorilla poltettiin viime yönä.

Takku.net on tiiviissä yhteistyössä Rasmus-rasisminvastusteluryhmän kanssa. Molemmat ryhmät tekevät erilaisia tuhotöitä ja levittävät vihaa ympäristöön.

HUOM!! Kaikesta huolimatta Takun viesti taitaa kuitenkin olla trolli. Että sillä vakavuudella.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Äärivasemmistolainen Takku.net ilmoittaa polttaneensa Viikin rengasgorillan

 1. Voi elämän kevät! Tai pikemminkin takatalvi. Moni gorillantappaja (maat Rwanda, Kongo, Uganda) asuu nykyään Pohjolassa vassareiden paijattavana.

 2. Mielenkiintoinen tapa vastustaa yksityisautoilua. Länsimetroa ei saatu toimimaan ajoissa, olisikohan gorillataideteoksen polttaminen ratkaissut ongelman?

 3. Ne poltti rengasgorillan elävältä!!! Mitä sikoja!!

  No, toivottavasti tilalle tuodaa aiempaa isompi pikaisesti. Siinä sitten Takkutukkien alapuolella olevat aivosolut ihmettelevät että miten siinä voi olla taas gorilla kun justhan se poltettiin.

  Ja toisaalta, mitä tekemistä tällä rengasgorillalla oli H&M:n kanssa? Näiden valkoisten kädellisten (takkutukkien) ajatusmaailma on vähintääkin pätkivät. Ihan kuin alkoholistin katkokävely. Välillä yhtenevät ajatukset ovat kahdenkin lauseen mittaisia. Yleensä eivät. Ja joku niistä kuulemma osaa neljän sanan lauseitankin.

 4. Li Andersson liimaa imppaavien terroristitovereittensa kanssa vaan kuulusteluihin sitten kunnes alkaa syyllisiä löytymään.

  1. Tämä Li Anerssonnin väki vasemmistoanarkistit saavat tehä Suomessa melkein mitä haluavat ja jostakin syystä jäävät rankaisematta.
   Mikä siinä sitte on, kun viranomaiset kohtelevat niitä kun pikkulapsia,joilta ei oikein voi täyttä vaatia.

 5. Vihervasureiden ympäristöteko,nyt varmaan neekerit ja maailma pelastuu.
  Ps.On vaan niin saatanasti kuminkäryä ilmassa,että sitä on vaikea nähdä.

 6. Poltan takapihalla kevään tullen vähän autonrenkaita,styroxia,vanhan jääkaapin ja jotain rakennuspaskaa.Kyseessä on rasismin vastainen demonstraatio ja taistelen ihmisoikeuksien arvopohjan puolesta natseja vastaan.

  1. Oikein! Työ vapauttaa ja tuli puhdistaa. Näitä kahta vanhaa viisautta emme saa unohtaa. ✋

 7. Nimetön olet oikealla tiellä,näin kun me alamme toimia kaikki,niin saamme vihervasureiden sympatiat ainakin heidän oman toimintansa perusteella.

 8. Teksti voi hyvinkin olla trollausta. Tosin tyylillisesti se on sen verran paatoksellinen ja oikeakielinen, ettei sitä ainakaan mikään teinihihittelijä ole laatinut. Omien tuhotöiden järjetön perustelu viittaa jo vahvemmin takkulaisten suuntaan.

  Niin tai näin, tekijä ei liene ihan fiksuimmasta päästä, josta kertoo – itse teon lisäksi – se, että toimitaan valvontakameroiden alla.

 9. On se vaan hyvä, että löytyy noin yleviä argumentteja. Hetken jo luulin, että on kysymys ihan arkisesta bolshevistisesta pahanteosta!

 10. Mitäpä muuta näiltä takkuneroilta voisi odottaa. Aivojen järki ja logiikkakeskus on jostain tuntemattomasta syystä vaurioitunut.
  Suvakkipoliitikot ovat siinä mielessä etevämpiä, että he osaavat aiheuttaa täystuhon hieman hienovaraisemmin menetelmin.

 11. Onko näiden tyyppien aivotoiminta niin taantunut, että noita pitäsi passittaa jo pakkohoitoon ennalta määräämättömäksi ajaksi.Ovat vaarallisia kun ei tiedä mitä sytyttelevät mielenhäiriöissään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.