Nelihenkinen perhe menehtyi Malmössä

0

Kuvakaappaus 2018-01-10 09-20-39.png

 

Poliisi löysi eilen Malmön pohjoispuolelta Bjärredistä neljä henkilöä kuolleena omakotitalosta. Poliisi sai ilmoituksen, että yksi menehtyneistä ei ollut saapunut työpaikalle ja tässä yhteydessä poliisi löysi menehtyneet talosta.

Klo 16.00 aikaan ilmi tullut tapahtuma sai aikaan suuren poliisioperaation. Koko talon lähiympäristö eristettiin tutkintaa varten ja paikalla oli poliisin 20 teknistä tutkijaa. Menehtyneistä kaksi oli lapsia ja vanhemmat noin 40 vuotiaita.

Poliisi ei ole toistaiseksi avannut asiaa muuten kuin kertomalla, että tapahtunut ei ollut onnettomuus ja kyseessä on perhetragedia.

Alue on Bjärred on Malmön ympäristön ainoaa aluetta, jota voi vielä sanoa ruotsalaiseksi alueeksi.

Advertisements

19 thoughts on “Nelihenkinen perhe menehtyi Malmössä

 1. Mikä tämän uutisen tarkoitus on? Vihjaako Paavo, että kyseessä olisi jokin matujen suorittama eteläafrikkalaistyylinen ”home invasion”?

  1. No joo, perhetragedia tietysti viittaa omaan väkee eikä ulkopuolisiin. Jäädään odottamaan, mistä tässä monikulttuurisuuteen(?) liittyvässä jutussa on kyse.

  2. On hyvä uutisoida tasapuolisesti kaikki joukkomurhat ja muut harvinaiset tai erikoiset sattumukset tekijän taustasta riippumatta. Valtamedia ei näin toimi vaan usein joko sensuroi taustan tai jättää kokonaan uutisoimatta. Kun jo yli 2/3 Ruotsin raiskauksista ja luultavasti henkirikoksista on uusruotsalaisten tekosia niin joskus sitä voi unohtaa, että kyllähän ne 7–8 miljoonaa vanharuotsalaistakin sentään joskus keppostelee…

  3. Tai sitten perheen isä tuli siihen johtopäätökseen että parempi polttaa perhe ja säästää se kärsimyksiltä kuin jäädä katselemaan ruotsin luhistumista ja kansanmurhaa? Perhe-eutanasia?

   Tuntuu että lähes kaikki Euroopan päättäjät ja media tuntuvat tuputtavan kantaväestölle tätä vaihtoehtoa rivien välistä joka käänteessä?

 2. MSN uutisten mukaan ” tapausta tutkitaan törkeänä väkivaltarikoksena, mutta poliisilla ei ole epäiltyä asiassa ” tämä saa pohtimaan, mitä todella on tapahtunut.

   1. Välillä löytyy neljästi itseään päähän ampuneita joiden viralliseksi kuolinsyyksi merkitään ”itsemurha”

  1. Toisaalta, laajennettu itsemurha – vaikka ”vain” omaan ydinperheeseen – on aina törkeä väkivallanteko.

   Jostain kumman syystä tällaista rikosta jotenkin vähätellään rikoksena Suomessa ja lähdetään ymmärtämään tekijää, vaikka ei meilläkään koko perheen tappaminen niin kovin yleistä ole. Tajuan tietysti itsekin, että normaalieläjällä helpoiten kiristyy pinna ihan perhepiirissä…

   Kun teko kohdistuu muuhun tuttuun tai tuntemattomaan, taustalta löytyy joko joku rikollisen perusmotiivi (ahneus, kateus, kosto jne.) tai sairas ideologia – joskus jopa itsepuolustus tai hätävarjelun liioittelu.

   Mielenterveyshäiriöitä syytellään usein, mielestäni jopa liian helposti: ovathan mielisairaat tutkitusti useimmiten vaarallisia lähinnä itselleen. Sairaan ideologian kannattaja ja sen nimissä väkivaltaa toteuttava tosin poliittisista syistä saatetaan leimata mielisairaaksi. Onko se sitten hyvä ratkaisu, en tiedä. Tuntuu, että menetelmää käytetään silloin, kun itse ideologiaa ei uskalleta tuomita. Venäjällä taidetaan olla siirrytty tähän mielisairaalapuuhasteluun nyt myös islamistiterroristien osalta.

 3. Perheen taustat kiinnostaa (työpaikat, poliittinen aktiivisuus jne) Niistä selviäisi paljon mitä on tapahtunut. Poliisiin ei tietenkään voi luottaa tässäkään kohtaa joten hyvin luultavasti tämäKIN taputellaan hiljaiseksi olipa syy mikä tahansa. Yöllä olleessa tiedotteessa luki ”poliisi ei etsi ketään LÄHISTÖLTÄ. Melko outo sanamuoto? Etsiikö se sitten kauempaa?

  1. Suuret voimat ovat liikkeellä. Paljon muutakin kuin muslimien aiheuttamaa pahuutta…

 4. Onko tietoa olivatko poliittisesti aktiivisia? Tai oliko nainen ollut tuomitsemassa jotain isompia juttuja joista (((joku))) olisi kenties kostanut?

 5. Sen verran tiukan linjan hiljaisuus polpolta että alkaa vahvasti tuoksahtamaan rikkaudelta ja voimavaralta.

 6. Kaksi lasta,alle 13 v, joilla paha geneettinen vamma (ME Wilson)ja naisella syöpä.
  Suunnitelleet jo ennen joulua mitä tehdä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.