Kaksi poliisia ja useita opettajia sairaalaan uusruotsalaisten pommi-kepposen johdosta

0

Kuvakaappaus 2018-01-11 20-39-20

 

Kaksi poliisia ja useita opettajia loukkaantui lievästi Tukholman eteläpuolella Tumban peruskoulussa kun uusruotsalaiset heittivät ihmisten joukkoon kunnon jytkyn. Kyseessä oli jonkin sortin paukkupommi tai ns. bengali.

Poliisit olivat pitäneet koulussa infotilaisuuden, jonka jälkeen opettajat ja oppilaat menivät poliisien kanssa syömään koulun ruokalaan. Tässä yhteydessä opettajien ja poliisien pöytään heitettiin pommi. Molemmat poliisit ja muutama opettaja joutui hakeutumaan sairaalaan kuulontarkastukseen, sillä poliisin tilannehuoneessa pommin kerrotaan olleen siinä määrin iso jytky.

Koulun henkilökunta päätti sillä erää sulkea koulun loppupäiväksi. Koulun rehtori kertoi päivällä medioille, että henkilökunta soittelee nyt oppilaiden vanhemmille ja yrittää ratkaista perjantaipäivän jollakin tapaa.

Kukaan oppilas ei tiettävästi loukkaantunut. Poliisi kirjasi paukun ritsivihkoon pahoinpitelynä, mutta ketään ei saatu otettu kiinni epäiltynä rikoksesta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Kaksi poliisia ja useita opettajia sairaalaan uusruotsalaisten pommi-kepposen johdosta

 1. Selvästi parempien kulttuurien epätoivoinen protesti natsipoliisin suojelemaa äärioikeistoa ja sen jatkuvia kranaatti-iskuja vastaan.

  1. Iiihanan kylttyrelliä <3 xoxoxo
   Mönikylttyyri on suunnaton voimavara ja rikkaus!

   Voi niitä pikkumussukkanappisilmäjekkupeppuja kun juksuttivat ja jekuttivat niin jänskästi opettajia ja poliiseja. Kotoutusraha on selvästi liian pieni koska rahat eivät riittäneet atomilataukseen tai vetypommiin.

  2. Ilman muuta näin. ”MEILLÄKI ON UNELMA” siis suomessa: IIIhanaaaa monikulttuuria***

 2. Ketään ei saatu kiinni, taaskaan.
  Alkaa Ruotsis olla niin paljon noita värivammaisia, että taas sama homma,

 3. Kukaan ei nähnyt mitään, ketään ei otettu kiinni, ei saa antaa pelolle valtaa… kyllähän uutenavuotenakin paukutellaan

  1. Meneppäs todistamaan vaikka vieressä olisit ollut. Sen todistuksen jälkeen olet tähtäimessä seuraavana.
   Todistajien vainoaminen on keino millä keharit pitävät valtaansa.

  1. Ei auta vaikka tulisikin -ja epäilen ettei edes tule. Tilanne on mennyt yli pisteen mistä se voitaisiin kosher- kansallismielisyyttä edustavalla puolueella pelastaa.

   Eikä suomen tilanne ole sen parempi -kaduilla on toki toistaiseksi rauhallisempaa mutta monet muut asiat ruåtsiakin huonommassa kunnossa.

 4. Jos ei lakia muuteta ei poliisikaan muutu vaan pysyy vässykkänä makkarapoliisina sanoo:

  Siitä näkee miten suuri kunnioitus matupojilla on poliisia ja opettajia kohtaan. Nolla. Poliisi ei saa kunnioitusta ennenkuin se muuttuu Polposta Oikeaksi Poliisiksi ja toimii sen mukaisesti.

 5. ”Poliisikin” oppinut, ettei kannata nähdä liikoja? Kiltisti vaan hakemaan saikkua pari viikkoa ja sitten voi olla tosipoliisi vaimolleen, edes ohikiitävän hetken. Sääliksi käy vaimoa, vaan kait se on pienempi paha saada mieheltä taserista kuin tulla konetuliaseen yllättämäksi nukkuessaan. Lapset voi hakea evästä huoneeseensa sitten kun isi on sammunut lauteiden alle. Jos ongelman laajuus joskus paljastuu, on paras syyttää suomalaisia ja heidän tarttuvia taposiaan.

 6. Poliisin seuraava lisäys varustevyöhön on käsirautojen tilalle liukkari. Rautoja ei kuitenkaan koskaan käytetä, eikä ole kiva kun jatkuvasti pannaan perseeseen ilman voidetta.

  1. Dialogipoliisi saa vielä erikoisvarusteena termospullon telepampun tilalle ja kasvispiiraat palvelusaseen sijaan. Millä noitä väärinymmärrettyjä kultamuruja muuten hillittäisiin, jos ei kaakaolla ja kasvispiirailla? Aseen näkeminen voi lisäksi laukaista insinööreissä traumaperäisen reaktion joka pakottaa raiskaamaan ja hakkaamaan. Kenen muunkaan kuin poliisin vika se silloin on?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.