Rinkebyssä kriisikokous ampumisten takia – asukkaat syyttävät yhteiskuntaa

0

Kuvakaappaus 2018-01-11 08-45-32

 

Rinkebyn hektisen alkuvuoden jälkeen pidettiin Rinkebun nuorisotalolla eilen kriisikokous. Paikalle saapui politiikkoja, poliisi ja rinkebyläisiä asukkaita. Uuden vuoden aatosta on alueella ammuttu kaksi henkilöä hengiltä ja kaksi haavoittunut.

Aluepoliisipäällikkö Ulf Johansson kertoi:

– Tilanne on vakava. Meille poliisille on nyt tärkeää katkaista väkivallan kierre. Siksi priorisoimme toimia ampumisten ja jengiväkivallan ympärille.

Rinkebyläinen paikallisjulkkis ja eräänlainen islamilaisen vanhempainneuvoston päällikkö Mohamed Hagi Farah loihe lausumaan:

– He onnistuivat teossaan. He olisivat voineet ampua toisiaan metsässä, mutta ei. He valitsivat tehdä teon keskellä väkijoukkoa ruuhka-aikaan klo 18.00. Se oli varoitus meille kaikille. Sitä en voi hyväksyä. Kun ihmiset ovat peloissaan niin hiljaisuus laskee.

Kuvakaappaus 2018-01-11 08-46-51

 

Melipide: Kuten tavallista koko kokous meni siihen, että uusruotsalaiset syyttivät ruotsalaisia viranomaisia ja vaativat heiltä toimia. Osman Abdimalik kertoo:

– Haluamme, että politiikot ja poliisit kertovat suoran vastauksen kuinka he aikovat työskennellä ennaltaehkäistääkseen väkivaltaa. Vanhempien ei pitäisi itkeä ja surra lastensa perään.

Tähän kulminoituu jokaisessa ghetossa tapahtuva mellakointi ja väkivalta. Ensinnäkin poliisi ei ole mikään taikuri, joka tullessaan rikospaikalle jollakin ihmeellisellä tavalla selvännäkee rikostapahtuman ja tekijän. Rikostutkinta on monimutkaista puuhaa, varsinkin silloin, kun sivulliset ihmiset vaikeuttavat tutkintaa entisestään. Lisäksi useiden rikosten ratkaisu perustuu silminnäkijöiden lausuntoihin.

Ajatellaanpa vuosi sitten Rinkebyssä tehtyä tuplamurhaa. Kaksi henkilöä ryntäsi täpötäyteen kahvilaan ja ampui kaksi henkilöä automaattiaseilla hengiltä. Paikalla oli kymmeniä silminnäkijöitä. Mutta kuulusteluissa yksikään ei ole nähnyt mitään. ”Katsoin juuri silloin toisaalle.” Kaikki alueen asukkaat tietävät keitä tekijät ovat, mutta kukaan ei tiedä mitään, ei ole nähnyt mitää eikä kuullut mitään.

Jos rikospaikalta ei löydy teknisen tutkinnan perustella esimerkiksi tyhjiä hylsyjä, joista saataisiin sormenjälkiä tai DNA:ta, mihin poliisi voisi perustaa näyttönsä syyttäjälle. Kahvila-ampumisessa ketään ei ole edes kuultu epäiltynä teoista. Paikallispoliisi luultavasti tietää huhujen perusteella tekijän, mutta näyttö ei riitä. Tässä tilamteessa paikallisten on aika turha tulla osoittelemaan sormella poliisia ja vaatia tekoja.

Toiseksi, uusruotsalainen sanoi kokouksessa: ”Haluamme, että politiikot ja poliisit kertovat suoran vastauksen kuinka he aikovat työskennellä ennaltaehkäistääkseen väkivaltaa. Vanhempien ei pitäisi itkeä ja surra lastensa perään.”

Miten autopalot loppuvat Rinkebyssä? Miten väkivalta saataisiin aisoihin? No vaikkapa siten, että uusruotsalaiset vanhemmat alkavat kasvattamaan lapsiaan ohjeistamalla heitä, että autoja ei saa polttaa ja gangstaelämän ihanoinnin sijasta voisi opetella lukemaan ja kirjoittamaan. Kun taas nyt kaikki rinkebyläiset vihaavat poliisia ja ruotsalaisia niin paljon, että jopa murhissa eivät halua olla ruotsalaisen systeemin puolella vaan mieluummin pitävät turpansa kiinni, antavat tilanteen jatkua ja syyttävät ruotsalaisia tapahtuneesta. Ainoa mikä kelpaa, on kerran kuussa ruotsalaisten toimesta tilille laitettava apuraha, mutta yhteiskuntaan ei missään nimessä aiota vaikuttaa positiivisella tavalla.

Jos tekijät oltaisiin haluttu kiinni, siihen olisi riittänyt hieman uskallusta paikallisilta. Mutta nyt ihmiset pitävät suunsa kiinni ja jatkavat ruotsalaisten vihaamista ykkösprioriteettinään. Ja murhat jatkuvat.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Rinkebyssä kriisikokous ampumisten takia – asukkaat syyttävät yhteiskuntaa

 1. ”Lisää resursseja, rahaa ja vaalesänkistä piparia! Muuten räjäytämme itsemme ja yhteiskunnan.”

 2. Tärkein pointti on ehdottomasti se, miten tämän roskasakin vanhemmat heidät kasvattavat. Tässä sitä sivuttiin hieman. En usko millään, että vanhemmat eivät olisi tietoisia ”lastensa” tekemisistä. Toisin sanoen, heitä ei kiinnosta paskaakaan mitä he tekevät. Voivat jopa saada osan huumekaupasta ja ryöstöistä saaduista rahoista.

 3. Harvemmin olen samaa mieltä sukurutsaisten kamelinraiskaajien kanssa mutta tällä kertaa osittain olen.Minäkin syytän Ruotsalaista yhteiskuntaa tilanteesta sillä sehän tuota paskasakkia on loputtomasti maahan päästänyt.

 4. Eiköhän eurooppalaiset, rehellistä työtä tekevät ihmiset hiljalleen ala ymmrtää missä mennään. Siis he, jotka kustantavat näille Rinkebyn tapaisille rikollisille loisijoille elinikäisen ylläpidon. Saksassa on kymmeniä tuhansia metallialan työläisiä ryhtymässä lakkoon vaatien 28 tunnin työviikkoa. Ymmärrän kyllä heitä, vituttaahan se lähteä heti aamusta esim. Porschen teihtaille painamaan töitä niska limassa, kun maassa on miljoonia ulkomailta tunkeutuneita elätettäviä joista suurella osalla ei ole tarkoitustakaan laittaa ”tikkua ristiin” yhteiskunnan hyväksi. Juuri näistä syistä sosialistipuolueen kannatus romahti Saksan valtiopäivävaaleissa. Järkevää ja työperäistä maahanmuuttoa kannatan minäkin, mutta kun vihervasemmisto alkaa puhumaan vapaan maahanmuuton puolesta kannattaa miettiä tilannetta Ruotsissa.

 5. ”Aluepoliisipäällikkö Ulf Johansson kertoi:

  – Tilanne on vakava. Meille poliisille on nyt tärkeää katkaista väkivallan kierre. Siksi priorisoimme toimia ampumisten ja jengiväkivallan ympärille.”

  Jassoo… Miten olette päästäneet tilanteen vakavaksi? Oletteko idiootteja?

 6. ”Kuten tavallista koko kokous meni siihen, että uusruotsalaiset syyttivät ruotsalaisia viranomaisia ja vaativat heiltä toimia. Osman Abdimalik kertoo:

  – Haluamme, että politiikot ja poliisit kertovat suoran vastauksen kuinka he aikovat työskennellä ennaltaehkäistääkseen väkivaltaa.”

  Tuohonhan olisi helppo ratkaisu. Ei otettaisi noita siirtolaisia ja nekin jotka ovat tulleet, palautettaisiin takaisin.

 7. Vääriä ihmisiä väärillä asenteilla väärässä paikassa = täällä sanoo:

  Laiskaa porukkaa jo alkujaankin, sitten tulevat tänne ja muuttuvat vielä laiskemmiksi. Kakaroita tehdään liukuhihnalta useampi kuin mitä jaksetaan kasvattaa ja kun itsekin on analfabeetti niin eipä ole paljon millä opettaa. Lapsilisät ja avustukset elättävät koko perheen. On klaaneja joista kukaan ei ole koskaan käynyt työssä. On lapsia jotka eivät koskaan ole nähneet vanhempiensa lähtevän työhön. Hyvät esikuvat puuttuvat täysin; sen sijaan ihaillaan huumegangstereita joilla on aseita ja rahaa. Mikään tavallinen duuni tavallisella palkalla ei kiinnosta, liian vaivalloista ja liian vähän rahaa.

  1. Kaikista hassuinta koko jutussa on se, että vaikka he tekisivätkin töitä niin siitähuolimatta he ovat suomalaisille veronmaksajille rasitteita. Suomalaisten rahat virtaavat heille tulonsiirtoina, lapsilisinä ja kotihoidon tukena, sillä heillä on yleensä 5-7 lasta, mutta suomalaisilla alle 2. Tästä ei puhuta lainkaan, vaan ihmiset aivopestään ajattelemaan, että rotuja ei muka ole. On siis aivan sama ovatko suomalaiset keitä tahansa. Sama ei kuitenkaan onnistu sielläpäin, mistä siirtolaiset ovat kotoisin. Ainoastaan pohjoisessa.

 8. Lohduttautukoon yhteisö sillä, että syntyvyys on vielä poistumaa suurempi.

 9. Monikulttuurisuus on rikkaus ei mulla muuta. A.Stubb Ruotsi on yksi maailman turvallisimmista maista. A.Stubb

 10. Ehdotan poliisin, Volvon ja Rinkebyn muslimiyhteisön kolmikantaneuvotteluja. Viikko ilman perseilyä ja yhdelle jengiläisistä ( imaami valitsee ) lahjoitetaan uusi Volvo. Porkkanaa, ei keppiä. Ja sitä porkkanaa sitten laarikaupalla ja uusia Volvoja ( miel S90 malleja ) Rinkeby täyteen. Ehkäpä 10 000 kruunua mieheen viikossa voisi hieman hillitä väkivaltaa ja perseilyä. Rahalla Ruotsi ostaisi hetken rauhaa ennen kalifaatin tuloa voimaan. Silloinhan parempiväki ottaa nuo jutut väkivalloin ja armotta vääräuskoisilta.

 11. Lähettäkää vartianen ja Suomen pääkemisti lindström tuonne, siinä matut hiljenee kerrasta.

 12. Tämä kaikki olisi korjattavissa jos jokainen maahanmuuttajaloinen saisi Ruotsin valtiolta pari-kolmeneljäsatatuhatta kruunua verotonta lisää per vuosi, niin jokainen voisi ostaa uusia hienoja juttuja. Ei tarvitsisi kateellisena varastaa ja tappaa. NÄIN SE KÄY! Löfven hommiin siitä!

 13. Ilkeä ihminen ajattelisi, että parempi vain kun paukuttelevat toisiaan hengiltä. Tahti vain on turhan hidas. Väkilukuun suhteutettuna yllättävän vähän noita aseella suoritettuja henkirikoksia on. Osa kuitenkin hyvin näyttäviä.
  Ihan oikeasti tekisi mieli juottaa medelsvenssoni puoliksi tiedottomaan tilaan ja katsoa miten paljon pinnan alle on kertynyt unelmahöttöä ja feminismiä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.