Skip to content
Mainokset

Ruotsalaisia turvapaikkakohtaloita: Afgaani matkusti Iraniin kotiin lomalle saatuaan turvapaikan

7b054eda-8f12-4a9e-92fd-fe0a8f98149a

Ruotsalaiset turvapaikkatarinat ovat koskettavia. Se saa raavaankin miehen tyrskimään. Kuten nyt viimeisimpänä muuan Amir Nabizadehin kolkko kohtalo.

Nabizadeh on Ung i Sverige- nimisen afgaanilasten etujärjestän puuhapetteri. Viime kesänä nousi kohu kun selvisi, että Nabizadeh oli valehdellut ikänsä. Mies väitti olleensa 14-15-vuotias tullessaan 2015 Ruotsiin. Eli olisi viime kesänä ollut 18-ikävuoden tienoilla. Selvisi, että tosiasiassa mies olikin vähintään 23-vuotias. Kohua tuskin olisi tullut, jos mies ei olisi ollut julkisuuden henkilö.

Mies sai kuitenkin ennen oikean iän paljastumista oleskeluluvan – lapsena –  ja näin ilmainen loppuelämän kestävä ylläpito oli taattu. Mies on ollut hyvin aktiivinen afgaanilasten lakkoiltamissa, minkä motiivi lienee aivan selvä. Hän kertoo maanmiehilleen, että kun vain jaksaa uskoa olevansa lapsi, lopulta myös ruotsalaiset uskovat siihen.

Kirjoitin asiasta kesällä:

https://pt-media.org/2017/10/07/kuinka-ruotsalaisia-vietiin-kuin-passia-narussa-afgaanilakon-osa-2/

Kuinka pitkälle huijauksen voi viedä?

Nyt Nabizadeh twiittaa olevansa Iranissa lomalla.

Kuvakaappaus 2018-01-11 10-34-24

 

https://twitter.com/nabizadehse?visibility_check=true

 

Olen Teheranissa kotona kolmen vuoden jälkeen. Äiti ja isä ovat iloisia, mutta minä haluan olla Ruotsissa. Kaipaan ystäviäni ja koulua. Täällä Teheranissa ei ole sitä turvallisuutta jota kaipaan Ruotsissa.

Miten teillä menee siellä Ruotsissa?

Mies on siis saanut turvapaikan lapsena, vaikka on aikuinen. Kaikenlisäksi turvapaikka on myönnetty Afganistanin perusteella, vaikka mies ei ole ikinä asunut Afganistanissa päivääkään. Hän on asunut Iranissa. Ja nyt, kun turvapaikka on myönnetty, mies on lähtenyt Iraniin lomalle, viettämään laatuaikaa Teheraniin isänsä ja äitinsä kanssa.

Seurataan tilannetta mielenkiinnolla milloin äiti ja isä saapuvat Ruotsiin.

Mainokset

20 Comments »

 1. Arabin ihmisoikeudet menevät aina ja iankaikkisesti kaikkien lakien,säännösten ja vääräuskoisten oikeuksien edelle.He kun ovat viaton ja sorrettu 700 miljoonan vähemmistö jota valkoinen etuoikeus natsistisesti sortaa.

  Tykkää

 2. Jenkit ja israel yrittää saada Iranissa kunnon sisällissodan aikaan ja jos onnistuvat niin ensi kesänä tulijoita on vuoden 2015 malliin. Ensimmäinen yritys epäonnistui mutta kevään aikana tulee taatusti uusi yritys lietsoa mellakointi käyntiin. Näin niitä ”akuutteja pakolaiskriisejä” käynnistetään että saadaan pohjola täyteen ja pakka mahdollisimman sekaisin. Sama kaava mitä nämä demokratian lähettiläät käyttivät mm.Syyriassa.

  Tykkää

  • Shaahi takaisin ja mullahit ja imaamit ynnä muut moskeijoihin mars!

   Jenkit ja Israel pitäkööt tosiaan näppinsä erossa ja antakoot iranilaisten ratkoa itse erimielisyytensä.

   Tykkää

   • Isis on lisäksi julistanut sodan Hamasia vastaan…hmm…mistäköhän päin se rahoitus mahtaa tälle porukalle tulla?

    Tykkää

 3. Nämä kaksi uusinta juttua ovat niin pöyristyttäviä ja aivan sama homma Suomessa. Valehdellaan ummet ja lammet kaikki mahdollinen mikä edistää turvapaikkapäätöstä ja sitten vielä rehvastellaan julkisilla sometileillä, miten idiootteja virkamiehiä täällä on. Mikä on kotoutumisennuste sellaisella, jonka ensikosketus yhteiskuntaan on puhdas kusettaminen? Miksi on hyväksyttävää antaa koko elämän ylöspito henkilölle, jonka asema perustuu valheeseen?

  Kansalaisaloitteet ovat olleet paljon otsikoissa viime aikoina ja tästäkin on tulossa aloite. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2825 Saisi vaan suoraan ehdottaa sanktioiksi karkotusta ja elinikäistä maahantulokieltoa.

  Tykkää

   • Se vaatisi 60 vuotta pakkotyötä jotta valtion kaikki kustannukset saataisiin korvattua.

    Tykkää

 4. No kyllä oli kaikista naurettavin juttu, mitä olen lukenut. Vaikka todettiin saaneen turvapaikan valheilla, niin siitähuolimatta turvapaikkaa ei peruttu. Toinen hassu juttu on siirtolaisten kirjoitus:”Täällä Teheranissa ei ole sitä turvallisuutta jota kaipaan Ruotsissa.” Sillä nimenomaan siirtolaiset ovat tehneet Ruotsista turvattoman maan elää. Kyllä ne kehtaavat. Valheisiin voi uskoa, jos haluaa ja etenkin he haluavat, jotka haluavat esittää jotakin hyvyyden kuvaa. Siirtolaisten suosijat ovat näet median mukaan hyvyyden perikuvia. Mutta totuus on toinen.

  Tykkää

  • Kommentoi ihmeessä sillä nyt on aika nostaa KISSA PÖYDÄLLE! Eliitin kätyreistä ei kannata tressiä ottaa -jos tulevat niin niille surkimuksille voi nauraa päin naamaa.

   Tykkää

  • Poliisit olisivat tunnin sisään oven takana, mutta kumma,kun takkuperseet ym. anarkistinarkkirunkut kirjoittelee,nii ei ole kiireitä ei.

   Tolle vitun valehtelevalle afgaanirunkulle rynkkyä naamaan,niin alkaa ne vitun satuilut loppumaan.

   Tykkää

  • Eiköhän se Ruotsin hallitus ole erittäin hyvin tietoinen kultamuniensa ja lemmikkiensä matkailuista ja kepposteluista. Heistä on vain hauskaa valehdella päinvastaista.

   Tykkää

 5. Näinhän se menee: satunnaiset matkailijat vetävät kotimaanlomia veronmaksajien piikkiin. Veronmaksaja sitten kiskoo velkarekeä perässään ja matkustaa kerran vuodessa johonkin Korsoon.

  Tykkää

 6. Hups, tuli tämä kyseinen artikkelikin sitten kopsattua viestiin kun otin copypastella suoraan facebook postaukseni asiasta enkä muistanut poistaa tuota linkkiä. Noh, pääasia kuitenkin tulee selväksi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: