Saksassa syntyi kohu kun lastenkanava esitti normaalina saksalaisen teinin ja aikuisen arabiinon suhteen

0

Malvina-Diaa-und-die-Liebe

 

Saksassa on syntynyt pienoinen kohu, kun 10-13-vuotiaille lapsille suunnattu lastenkanava Kika on esitellyt ohjelmassaan 16-vuotiaan saksalaisen tytön Malvinan ja 17, eiku 19, eiku 20 vuotiaan arabiinon Diaan suhteen.

Alunperin kanavalla kerrottiin, että sekä tyttö että arabiino olivat samanikäisiä, mutta myöhemmin kanava joutui myöntämään, että se oli lasketellut valetta – useaan otteeseen. Ensin arabiinon ikä oiottiin 17:sta vuoteen, sitten 19-vuotiaaksi ja nyt näyttää siltä, että arabiino on 20-vuotias.

Lastenkanava siis esittää ohjelmia, jossa täysi-ikäisen arabiinon ja saksalaisen teinitytön suhde on normaali.

Ohjelmassa Malvina puhui ”vapaasti”. Hän kertoili mm. miten arabiino on kieltänyt häntä pukeutumasta lyhyisiin hameisiin vaan niiden pitää olla pitkiä. Arabiino kertoi lähetyksessä:

– En voi hyväksyä, että vaimoni kulkee lyhyessä hameessa. Se on arabimiehelle täysin mahdoton ajatus.

Malvina-Diaa-und-die-Liebe-2

 

Niin ikään tyttö on lopettanut sianlihan syömisen, koska arabiino päätti niin. Huivin käytöstä käydään tällä hetkellä keskusteluja ja arabiinon mielestä sellainen on välttämätön hänen puolisolleen.

Arabiino kertoo lisää:

– Olen kasvanut islamilaisessa kulttuurissa, Uskon kulttuuriini ja uskontooni. Uskonto antaa minulle sääntöjä. Ilman uskontoa minulla ei olisi sääntöjä ja ilman sääntöjä ei ole elämää.

Malvinan äiti esiintyi myös ohjelmassa ja hän on kriittinen tyttärensä huivin käytölle. Lisäksi Malvinalla on homoseksuaaleja ystäviä, jotka arabiino haluaa pitää kaukana vaimostaan.

Joidenkin saksalaisten mielestä ohjelma edistää islamisaatiota. Ohjelman tekijöiden mielestä taas ohjelman teemana oli ihmisten oikeuksien kunnioittaminen.

Asiasta kirjoitti mm welt.de

Advertisements

28 thoughts on “Saksassa syntyi kohu kun lastenkanava esitti normaalina saksalaisen teinin ja aikuisen arabiinon suhteen

 1. Ohjelman tekijöiden mielestä taas ohjelman teemana oli ihmisten oikeuksien kunnioittaminen.

  Paitsi naisten.

  1. Laittakaa nyt helkutissa yksi semmoneki kuva tänne, tai vaikka sanomalehteen missä valkonen mies puristellee jotaki muslimiakkaa.

 2. Ohjelmasta mitään tietämättä voi silti tietää jo aivan kaiken oleellisen tekijöistä koska: ”ohjelman teemana oli ihmisten oikeuksien kunnioittaminen”.
  Tällä tietyllä hyvien ihmisten joukolla se aina moraali,todellisuus ja faktat joustavat ihan sitä mukaa miten paljon nyt vaan pyhän ideologian edistäminen vaatii.Ja joka kerta perusteluina on saman lapsellisen paskan lässyttäminen.

  1. ”Olen kasvanut islamilaisessa kulttuurissa, Uskon kulttuuriini ja uskontooni”, ja tämä huikea oman kulttuurin ylistys on jostain tuntemattomasta syystä toteutettava Saksassa.

 3. islami ei ole muuta kuin likaisten irstaitten vanhojen miesten klubi, heidän seksuaaliset tarpeensa tulevat ensin lapsia ja eläimiä kohtaan. Ne taistelevat puolustaakseen islamia, ei siksi, että se on uskonto, vaan koska se antaa heille vapaan mahdollisuuden irstailla. Todisteena on se jos joku haluaa katsoa että islam ei tuota muuta kuin mädäntymistä ja turmellusta, kaikki kuolee islamin alla, kunnioitus, säädyllisyys, ihmiskunnan inhimillisyys, vapaus jne. Mussulmannit ei te muuta kun vahtii vaimo(jensa) ja tyttäriensä pilluja ja jahtaavat ”vääräuskoisia”.

 4. Asiallinen juttu, mutta voisit Paavo käyttää ihan tavallisia termejä arabi, serbi, irakilainen jne. Turha tuo pääte. Afrikaano on kyllä ihan kiva, kun pelkkä afrikkalainen tarkoittaisi yhtä hyvin Etelä-Afrikan valkoista tai Välimeren arabi-berbereitä eikä suvakkien takia negroideihin saa viitata rodulla tai ihonvärillä niin olkoot sitten afrikaanoja.

  1. Tuo on niin totta! Suomen kielessä ei ole tavattu käyttää kansallisuuksista -no -päätettä muuten kuin italialaisista. Italiasta se on kopioitukin (italiano, jonka suomalaiset väänsivät muotoon italiaano). Taju kankaalla oleva Paavo kuvittelee olevansa siinä määrin hassunhauska, että teksti alkaa jo muistuttaa Rähmäsika-vainaan pakkomielteistä itsekeksittyjen sanojen ja sanontojen tautofonista jankkaamista. Jos isänmaallisia ollaan, pidetään kiinni isänmaassa käytetystä kielestä eikä raiskata sitä.

   1. Arabiaano on ihan hyväksyttävä ja neutraali sana siinä missä italiaano tai afrikaano. Sillä viitataan vieläpä mieheen, eli naisarabista ei voi sanoa arabiaano.

 5. Vai että 20. Katsokaas oikein tarkasti ja näette kyllä että muslimi on 30 vuotias. Tyttö taasen on tyypillinen 16 vuotias täysi tyhjäpää joka uskoo ikuiseen rakkauteen ja satuihin. Nooh tytön helvetti on vasta aluillaan, annetaan neitokaisen nauttia huomiosta ja tästä lyhyestä kuhheruskuukaudesta. Kohta alkaa armoton orjuutus ja mukilointi.

  1. Kyllähän jutusta kysymyksiä herää. Kolme kaiketi olennaisinta ovat, Miksi tällaista esitetään lastenkanavalla?, Mitä tämä äijä tekee Saksassa palvomassa patavanhoillista islamilaista roskaa?, Missä ovat tytön vanhemmat?

   Tällaista umpirakastunutta teinityttöä pitäisi suojella itseltään, vaikka kuinka tiukoille ottaisi.

  1. Niin vähintään, mies voi olla pitkästi yli 30-vuotias. Jos ei juo eikä polta jne., iho ei kovin äkkiä rypisty.

   Silmänaluspoimut/naururypyt on joillakin jo suht nuorena, esim. 20-vuotiaana (kuivaihoisilla) mutta on vaikea uskoa, että alle 30-vuotiaalla olisi tuollainen parrankasvu ja rintakarvoitus.

   Suomessa rintakarvoitus kasvaa joillekin miehille vasta 50-vuotiaana, 40-vuotiailla suomalaismiehillä on itse asiassa vielä harvoin kunnolla rintakarvoja. Puhun nyt kylläkin lähinnä vaalea- ja ruskeatukkaisista (ja sini- tai vihreäsilmäisistä tms.) suomalaismiehistä. En kyllä ole huomannut ruskeasilmäisillä alle 40-vuotiailla myöskään kummoista rintakarvoitusta.

   No, karvaranteiden maassa kaikki on karvaisempaa ja karvoittuu aiemmin. 😬 Mutta taatusti lääketieteellinen ikätesti paljastaisi tuon miehen ainakin lähemmäs 30-vuotiasta.

   1. Lisäys suomalaisille miehille: älkää ikinä kuuna kullan valkeana ainakaan olko kateellisia karvaranteille heidän ulkonäöstään tai varsinkaan karvojen takia!!!!

    Kyllä suomalaisen miehen vaaleus ja vähäkarvaisuus miellyttää eniten ainakin omaa silmää, ja kyllä suomalaismiehillä on tietysti kysyntää myös ulkomaalaisten naisten puolella.

    Suhteellisen pieni vähemmistö suomalaisista tai muista länsimaalaisista naisista varsinaisesti kuolaa varsinkaan karvanaamojen perään. Mutta mamujen tuoma jännitys ja heidän flirttailunsa sitkeys ja muu aktiivisuus tekee joillekin naisille tepposet. Miehinen itseluottamus jotenkin kiehtoo naista, ja sitähän noilla on.

 6. Eli juurikin länsimaan teinitytöt siemennetään jo hyvissä ajoin, että kerkeevät täyttää tuon koraanin ”lähetyskäskyn” ja tyttö on tiinenä joka vuosi. Muut tytöt kateellisina ihailee ystäväänsä ihqua prinssiä ja hupsista keikkaa onki jo kylän teinitytöt naitettu ja näin se valkosen rodun tuho jatkuu…

 7. Kyllä raskaasti säälittää teinityttöjen ja nuorten naisten tietämättömyys ja siitä seuraava auttamattoman typeryys miesvalinnoissa.

  Siinä tuonkin tytön äitikin vielä itkee monet itkut, kun vävy näyttää todellisen minänsä. Kiinnostaisi tietää, onko kotikasvatus ollut tyypillinen ylisuvakkien kasvatustyyli, vai onko muslimien ihailuun kasvettu pelkästään koulun, yhteiskunnan tai kavereiden ihailevassa ilmapiirissä.

  Vai onkohan tuo tytölle vain ns. teinikapinaa äidin varoituksia vastaan? Äitihän kuitenkin vähän huivia vastusti ohjelmassa julkisestikin, eli miesvalinta voisi olla myös teinin kapinointia.

  On kyllä niin ikävää, kun monet vanhemmat eivät osaa tai viitsi ajoissa keskustella nuortensa kanssa myös puolison valinnan kriteereistä. Täysin eri kulttuuri ja täysin eri uskonto puolisoilla tuo usein suurta murhetta.

  Ero ei välttämättä niin vain onnistu. Islamin uskossa naisen oma eroamishalu ei paljoa paina.

  Varmasti jutun teinityttö ei tiedä islamista mitään muuta kuin mitä sulho on viitsinyt kertoa. Pukeutumissääntö ei hätkäytä rakastunutta, muut säännöt selviävät kantapään kautta…

 8. Loistava tulevaisuus edessä. Muistakaamme isis murhaajiin eksynyt saksalainen teini joka nyt uikuttaa irakissa kohtaloaan. Naisen alapää on vieteissään voimakkaampi kuin järki.

  1. Kyse ei ole ihan pelkästään himosta. Tuossakin jutussa pari on menossa naimisiin, ja mies kertoo nimenomaan, millaista siveetöntä pukeutumista hän ei tulevalla vaimollaan hyväksy.

   Monilla tytöillä on jo nuorena vahva hinku naimisiin ja kova perheenperustamisvietti, vauvakuume jne. Nuori länsimaalainen mies ei tietenkään kovinkaan usein halua sitoutua eikä kosi. Tuo mies on saattanut saada tytön lumoutumaan nimenomaan kosinnallaan. Varmasti tyttö vähintään kuvittelee olevansa rakastunut ihan oikeasti.

   Islamin tuomista hankaluuksista ei Saksassa saa puhua, joten tyhmiä siinä riittää muissakin kuin teineissä…

   Monessa muslimimaissa avopareilla on vaara menettää henkensä. Siellä on totuttu kosimaan senkin takia.

   Tänne Eurooppaan moni muslimimies on tullut nimenomaan myös imaaminsa kehottamana lisääntymään länsimaalaisten naisten kanssa. Muslimimies saa ottaa 4 vaimoa (naisen on oltava uskollinen vain miehelleen). Euroopan lakien takia täällä virallisia vaimoja voi olla vain yksi, joten epäviralliset vaimot jää monilta tietämättä.

   Kosimishinkua mamuilla lisää tietysti myös se, että kanttiksen kanssa avioituminen tuo monessa EU-maassa taatun ja pysyvän oleskeluluvan ja sosiaaliturvan – voi ohittaa kokonaan hankalamman turvapaikkahakuruljanssin.

 9. Seuraavaksi Kika esittää lapsille suunnatun dokumentin: 16-vuotias Fatima seurustelee 20-vuotiaan Sebastianin kanssa ja ovat menossa naimisiin. Pari on umpirakastunut toisiinsa. Heidän suhteensa on täysin normaali. Sebastian on kieltänyt Fatimaa käyttämästä huivia, joten Fatima ei käytä sitä enää. Lisäksi Fatima on aloittanut sianlihan syönnin. Sebastian kertoo: Olen syntynyt jä elänyt eurooppalaisessa kulttuurissa, joten on mahdottomuus, että tuleva vaimoni käyttäytyisi islamin oppien mukaan. Nykyisin Fatima pukeutuu myös minihameeseen.

  Fatiman äiti suhtautuu hieman nuivasti tyttärensä minihameen käyttöön ja niqabin pois jättämiseen. Saksassa ohjelma on herättänyt keskustelua liiallisesta muslimien integroitumisesta saksalaiseen kulttuuriin.

  1. Ei, vaan perinteisesti ja todistetusti näissä käy niin että muslimityttö tapetaan oman perheen toimesta, ja jos mahdollista niin poikakin pitäisi saada hengiltä bulvaanin kautta. Että se siitä integroitumisesta ja rakkauden uskonnosta. Islam on mielenvikaisuudessaan aivan omassa sarjassaan.

 10. Sääli ettei tyttö tajua että ainoan uran minkä hän tulee saamaan on hellan ja nyrkin välissä. Juuri tällaisia länsimaisia tytönhupakkoja houkuteltiin myös IS- porukkaan.

 11. Se on hyvä esimerkki mitä odottaa jos tämä bakteeri ,VIIRUSS levitä .

 12. Mitäpä muuten luulisitte että kuinka suuri kohu oikein nousisi jos asetelma olisi toisinpäin

  Parikymppinen vaaleaihoinen mies ja 16v arabinainen. Mies vaatisi naista ottamaan huivinsa pois sekä käyttämään lyhyempiä hameita. Mies vaatisi tyttöä katkomaan suhteensa ystäviinsä koska he ovat syntyneet sellaisina kuin ovat, eli tummempina. Samalla vaikka pitäisi katkaista suhteet perheeseen ja sukuun, ettei häneltä lähde henki. Kaikkea tätä mies perustelisi sillä että länsimainen kulttuuri on sellainen.

  Mitä veikkaatte,naulattaisiinko miehen lisäksi myös hänen sukulaisensa polvista puuhun mediassa, vai ehtisvätkö tytön sukulaiset tekemään sen fyysisesti sitä ennen?

 13. Toi rikastaja on kylläki jotain kolmekymppänen sanoi lastenkanavan monikulttuurisuutta ihannoiva suvakkijohto mitä tahansa. Johan sen ohtallansakin näkee että toi ei oo lähelläkään 20. Tosin 16-vuotiaita kai saa ihan vapaasti panna (ts. raiskata) oli sitten vaikka se toinen osapuoli satavuotias, usuttaa nyrkin ja hellan väliin sekä pakottaa lisäksi säkkiin kun siltä tuntuu. Että eipä tossa lakeja rikota. Moraalilakeja kyllä kun tollasta paskaa esitetään lastenohjelmana mut mitäs muuta voi suvakeilta odottaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.