Viime kesänä poliisia puukottanut sotalapsi oli kaksi kuukautta lomalla Iranissa

0

Viime kesänä puukotettiin Tukholmassa Medborgarplanilla virkapukuista poliisia niskaan. Elokuun lopussa tehty rikos tehtiin afganistanilaisten yksintulleiden lasten mielenosoituksen yhteydessä. Tekoa ei edeltänyt tilanne tai provokaatio, vaan isku tuli aivan yllättäen.

Poliisi otti teosta kiinni heti tapahtuman jälkeen 17-vuotiaan afganistanilaisen Muhammad Hussainin. Kuvassa alla.

Kuvakaappaus 2018-01-11 09-31-17.png

 

Kyseinen lapsi oli jo tekohetkellä saanut oleskeluluvan Ruotsista. Jos hän ei olisi tehnyt tekoaan, olisi hän voinut jatkaa lapsena elämistä, käynyt toisten teinien kanssa koulussa ja viettänyt ilmaista elämää veronmaksajien kustannuksella.

Mies tulee Iranista. Hän saapui Ruotsiin 2015 syksyllä ja haki turvapaikkaa Afganistanin tilanteeseen vedoten. Hän ei ole siis koskaan edes asunut Afganistanissa. Miehen vanhemmat ja muu perhe, johon kuuluu ainakin pari siskoa, asuu edelleen Iranissa Teheranissa.

muhammad-hussaini-3-1-960x540_c

 

Kaikkein hulluinta on, että mies oli talvella 2017 kaksi kuukautta Iranissa, mutta palasi muina miehinä Ruotsiin jatkamaan sotapakolaisena oloa. Miehen ruotsalainen ”sijaisäiti” kertoo Expressenille, että mies soitti saavuttuaan Iraniin, että oli tavannut jo isänsä lentokentällä Teheranissa. Parin kuukauden päästä mies kuitenkin ilmoitti sijaisäidille Tukholmaan, että palaa Ruotsiin ja jatkaa pakolaisuutta.

Toisin sanoen, ruotsalaiset ovat antaneet miehen matkustaa takaisin Iraniin ja parin kuukauden Iranissa oleskelun jälkeen ottaneet hänet takaisin Ruotsiin ja turvapaikkaprosessi on jatkunut normaaliin tapaan. Ja turvapaikka on myönnetty.

Mitä tulee miehen ikään niin hänellä on siis ainakin kaksi pikkusiskoa, 21- ja 23-vuotiaat. Tämä tuli selville esitutkinnassa, johon myötävaikutti 17-vuotiaan isä, jota kuultiin Iranista käsin. Isänkin mukaan Muhammad on aikuinen. Tästä huolimatta häntä kutsutaan ”17-vuotiaaksi”. Esitutkinnassa on käytetty paljon sivuja miehen iän pohtimiseen. Mm. maahanmuuttovirastosta lausutaan, että miehen 17:n ikä on hieman alakanttiin. Vuonna 2016 Muhammad on kertonut hetken heikkona hetkenä nuorisopsykiatrilleen olevansa 25-vuotias.

Muhammadia vastaan nostettiin Maanantaina syytteet murhan yrityksestä ja kahdesta muusta pahoinpitelystä Tyresössä, jossa yksintulleet afgaanilapset olivat tapelleet keskenään.

Advertisements

23 thoughts on “Viime kesänä poliisia puukottanut sotalapsi oli kaksi kuukautta lomalla Iranissa

 1. Miehen ruotsalainen ”sijaisäiti” heh eiköhän ollut sijaispatja joka kaipasi ruoanlaittoa ja helliä hetkiä kaiken muun ”kivan” merkeissä.
  Akalla on ollut muuten tuuria että on vielä hengissä. Mutta tuskin kiimassa on huomannut tätä vaaraa.

  1. Kaikki kontrolli on kadonnut jota muka jossaki vaiheessa on näihin maahantunkeutujiin kohdistettu.

   Sitähän tämä on kun nämä niinsanotut pakolaiset lomailevat kotimaissaan joista muka ovat paossa.

 2. Pienellä lapsosella on ns. ”rintaröhöä” jo mukavasti. Myös viikset ovat luultavasti alkaneen kasvaa ennen muna- ja perskarvoja.

 3. Aika sokea täytyy olla, jos tuota 17-vuotiaaksi luulee. 30 vuoden hujakoilla yli tai ali, ehkä jopa yli.

  1. Yli ja reilusti. Voi olla jopa yli 40-vuotias, jopa melkein 50.

   Sanon ihan vertailtuna suomalaisiin 40- ja 50-vuotiaisiin. Tietysti toiset vanhenee nopeammin kuin toiset. Elintavat ja geenit vaikuttaa.

   Vähäinen punaisen lihan syönti ja etenkin sian syönnin välttäminen, alkoholin välttäminen ja tupakoimattomuus pitää pitkään rypyttömänä. Muut merkit viittaavat tässä miehessä aikuisiän olevan hyvin pitkällä.

   Itse en tuota miestä millään usko ainakaan alle 35-vuotiaaksi, onhan sillä karvoituksen lisäksi keski-iän juonteita naamassa ja kaulassa, vaikkei ryppyjä olekaan. Hiusraja näyttää ohimoilta myös vetäytyvän – se tosin voi joillekin tapahtua jo 20-vuotiaana.

 4. Yrittäkää ihmeessä saada näitä faktoja levitykseen – aina valtamediaa myöten, sillä eihän tälle hulluudelle muuten tule ikinä loppua.

  1. Kyllä ne jotka asioista ”päättävät” tietää mitä täällä tapahtuu eivätkä tule silti koskaan tekemään mitään asioiden korjaamiseksi.

 5. Tottakai muhamad on 17 – hän voi myös synnyttää.On rasismia epäillä vainoa pakenevien lapsien motiiveja.Opettelisitte uimaan ja keittämään yhtä ihanaa riisiä niin ette olisi tuollaisia vainoharhaisia natseja.

  1. Loistava keskustelu linkin takana. Suvakit ei lisäksi useinkaan tajua sitä, että musumiesten tempuista tarpeekseen saaneet naiset ovat joskus juuri niitä, jotka parahtavat jollekin suvakkitoimittajanaiselle: ”kunpa sinut joku neekeri raiskaisi, sitten ymmärtäisit.”

   Kyllä sitä toivoo omaa avartavaa kokemusta sellaisille kanssasisarilleen, jotka vain vähättelevät ja mitätöivät musujen raiskauksia ym.

   Ei tuollaisia aikuisia ukkoja pitäisi varsinkaan mihinkään teinityttöjen sekaan laittaa. Ikätestit luunmittailuineen ja hammastutkimuksineen kaikille vähänkin epäilyttäville tapauksille…

 6. Tämän rakettisuunnittelijan ura lähtee vielä huimaan nousuun. Lahjakkuus suorastaan palaa silmissä.

  Tosin rakettien sijaan hän saattaa keskittää huomionsa rakettipolttoaineisiin, jotka koostuvat monimutkaista molekyyleistä ja saavat pään sekaisin.

 7. On idässä kaikki niin ihmeellistä: hemmo on 17-vuotias, mutta hänellä on 21- ja 23-vuotiaat PIKKUsiskot.

  1. Se on se ajanlaskutapa. Henkilö (yleensä miespuolinen) voi olla yhtä aikaa 15- 18- tai 25- vuotias. Kuka on määrätä muhiksille, että heidän vuotensa pituus täytyy olla 365 vrk? Eläkkeellejäänti-ikä lasketaan siten, että vuosi on 150 vrk (max) ja turvapaikanhakuikä lasketaan vuoden pituudella 550 vrk. Työiässä tosin olla 0 vrk olipa laskutapa mikä hyvänsä.

   1. Muhamudilla on kvantti-ikä.Se voi olla monissa eri asemissa samaan aikaan.Edistyneemmät kulttuurit ovat vaan niin paljon parempia.

 8. Kyllä hänestäkin voi vielä tulla neurokirurgi tai kvanttifyysikko sanoo:

  Siinäpä 175 senttiä todellista voimavaraa!

 9. Mmmm..on siinä niin kaunis, pelokas, mutta viriili nuori poikanen. Tässähän vanha pi.. silmä oikein kostuu.. Voisin ottaa kotiini turvaan, lämpimässä äidillisessä syleilyssäni sodan kauheudet kyllä unohtuvat. Yhteisinä kylpyhetkinämme voimme unohtaa maailman kaikki murheet, mmm..vain sinä ja minä, Muhammad..vain sinä ja minä…

 10. Tästä lähtee Ruotsi ja Suomi nousuun aivan ennennäkemättömään.

 11. ”Psykopaatteja pitää importeerata lisää, heitä on maassa aivan liian vähän!”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.